walk in closet

2011-01-31 @ 18:39:31 Allmänt | Kommentarer (1)
Hejsan människor! =)

Meningslös måndag, haft haft ångest hela dagen för att jag vill göra min låt klar och plugga teori, men jag har förskjutit på de hela dagen :O!............har istället varit ute med hundarna, sen tränat. Blir kanske en tur med hundarna ikväll också!

Haha, var lite kul.....för när jag var ute med hundarna, så bajsade båda samtidigt breve varandra, så jag tänkte " ahmen perfekt då plockar jag upp allt i samma påse, sen stoppar jag alltid lite snö i påsen också för att dämpa skitlukten, får fan kvälvningar gånger 10 annars...

KOnstigt nog när jag kom hem och skulle kasta bajspåsen i "den bruna soptunnan" som står utanför huset, så var de inge bajs i den :O ?.......haha...de var tydligen hål på ena sidan av påsen, vette fan vad som hänt, men de måste ju ligga bajsploppar runt hela kvarteren nu då..........haha.

På tal om walk in closet. Jag orkar inte hålla på skriva hela tiden att jag ska lägga ut kort snart och snart, för den blir ändå aldrig klar, inte förrän vi är klar med att renovera toerna, för de står massa andra saker i min walk in, typ ett stort handfat osv osv. MEn....  jag var och fotade nyss och tänkte visa iallfall hur de ser ut just nu :)

Här är alla mina väskor som jag inte vet vad jag ska göra av, var jag ska hänga dom och hur =/ Min nyaste väska är dock hos cecilia, så den får ni inte se :) haha













Skjortor i olika färger: 2 vita, ena med volanger, en silver, 2 guldfärgade i silke typ, en leopard mönstrad, en jeansskjorta, en blå rutig, en blå , en blåröd rutig, en röd rutig, en cerise?, en svart i silke, 2 svarta transparanta.



33 stycken klänningar. Hänger dubbla klänningar på varje galje.





uppe:Kavajer, finare kappor/pälsjackor
Under: skinnjackor och tunnare jackor.




Röd skinnjacka, ljusbrun skinnjacka, mörkbrun skinnjacka, bers skinnjacka, krämvit skinnjacka, 3 svarta skinnjackor i olika modeller,en bers parkas, en grön mc jacka, jeansjacka i mcstuk, jeansväst, röd parkas, röd kort prasseljacka;P



jeansshorts, jeanskjolar, kjolar, heldressar.



46 stycken jeans inräknat med leggings. Ni som har mycket jeans och byxor, rulla ihop dom, så rymmer man mycket mer och man ser enklare vad man har att välja mellan. Nu var ju de här lite dåligt ihoprullat men :) Ni som får för er att räkna så har jag inte alla kläder här, har 2 andra garderober i mitt "riktiga" rum också :)



Mina skor, + min smyckestavla och min parfymhylla som jag byggde i lågstadiet :)


Nu har ni fått se min walk in closet, längtar tills jag kan hänga upp alla väskor och sen lägga in en fin matta i rummet :) Men de blir ett senare projekt =) Att finslipa allt =)
Hade bra, byess :) 










Ny cover låt kommer snart

2011-01-30 @ 14:36:49 Allmänt | Kommentarer (0)

Nu börjar jag komma till den där gränsen då jag är otroligt less på skellefteå igen. Less less, vill bara styra upp livet och flytta.
Jag vill sattsa på musiken , min dröm är att kunna försörja mig på musiken. Men de är svårt, de är inte bara jag som vill det.

Övrigt har jag även kommit på exakt vad jag vill jobba med också, om nu inte musiken går igenom. Som jag alltid sakt så vill jag jobba med hundar, eller djur på något vis. Hjälpa dom, träna dom, ge hemlösa hundar ett bra liv. Jag har funderat mycket på hunddagis och sådant liknande. Men de var ju inte de som jag ville jobba med egentligen ?

De jag har kommit fram till är att jag vill jobba på et adoptions center för hundar. Där får jag både hjälpa hemlösa hundar, träna dom, rehabilitera dom osv. De är PRICK de jag vill jobba med, men frågan är, var finns de ? förmodligen inte i sverige =/ ?

Igår var jag på station. Konsitgt nog, så var de inge kul?........Förfesten var dock jätte trevlig,vi satt och sjöng och spelade gitarr hos adam. Hade nog varit roligare att fortsätta förfesten.

Och sen måste jag säga, vet inte om jag tycker de är så " O grisit" på 22 heller?, de är glas man trampar i på dansgolvet och de är lika grisit på tjejtoan. Vet ni ? jag tror inte de handlar om ålder, utan om fylla. Alla blir oansvariga och kastar saker omkring sig. Punkt slut.?

Har som sakt äntligen, nästan fått klart en ny cover låt som jag spelat in. Orginalet heter " mario winans - i dont wanna know" Men har gjort om den till min egen version av den :) Har inte lyssnat på orginalet så mycket utan försökt göra en egen variant av den.

Ska bara spela om några saker, sen lägger jag ut den på bloggen :)

Av alla ni som kikar in här, är de ingen som vill förklara hur man lägger upp en låt på bloggen? en ljudfil? jag vet att nån vet..help!







Inspelningsrackel

2011-01-28 @ 13:25:34 Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har försökt att ta tag i inspelningen nu. Satt hela kvällen igår och rappla med ljudet i studion. LJUDET BLIR INTE BRA! man hör att de är en " hemma inspelning" jag stör mig som fan, fan fan. Fan var farsan har lagt ut pengar på min jävla studio men de bara racklar. Sen är jag ju sämst på mixa i cubase? de är ju så stort program att de finns inte, fattar ju noll, och allt är på engelska , och hur bra är jag på det då ?

Har påbörjat 3 coverlåtar igår, men lagt alla åt sidan för jag blir inte nöjd *ler* :) :D:D:D.....................!!!!!!!!!!!!!
JÄvla skit, blir så arg, har sjukt ont i axlarna idag för jag kan inte sitta vid datan i någon längre stund, men MÅSTE JU!

DEN HÄR BLOGGEN VAR JU TILL FÖR ATT ALLMÄNHETEN SKA FÅ HÖRA MIG SJUNGA, MEN SPEC MINA EGNA!


Less gånger hundra. Och måste fixa ny framsida till bloggen också, ååååååååh. haha.
Sen, SEN, vet jag inte heller hur man lägger upp en låt på bloggen, UTAn att behöva lägga in den på youtubeförst? för isåfall hade jag ju kunna lägga ut snuttar som jag spelat in som kan vara kul att höra kanske. Blir de iallfall nån musik på denna blogg, som den var tillför. Men tipsa mig gärna om hur man lägger ut en musikfil på bloggen om nån vet.?

Satt nyss och gjorde ett teoriprov på datan, gick inte så bra, och inte nog med det, när jag skulle kolla vilka fel jag hade så hamnade jag helt plötsligt på startsidan, så jaha? slösade jag bort ett test nu eller ? kan jag komma tillbaka där jag var ? fick ju inte lära mig nått för jag hann ju inte se vilka fel jag hade ? =/ aja får fråga fader.

Ikväll hade jag tänkt ta de lungt, myskväll med camilla. Sen Imorgon är de JÄVLART  party, ska på station imorgon, sista :D ska gå in med Malin- brorsans tjej ;) hihi.

Har inte kommmit på någon fiffig ide om hur jag ska hänga upp mina händväskor i min walk in closet ännu. Men ska försöka lösa de :)
Har laddat kameran nu så får se om jag ids ta kort ikväll på walk in closet, de är ju som inte helt klart, eftersom mors fars har gärna vela göra mitt gamla rum till ett förråd haha, eller " förråd" men de har blivit de eftersom vi håller på renovera toan. Så de står massa grejer där nu men, får se :D


Dessa låtar har vell de flesta hört, men lägger upp dom iallfall.





Här kommer den gaaamla låten haha :D jag och ludvig gjorde. Vi vann en musiktävling, så vi fick fara till stockholm och spela in den här låten, träffa Mona sahlin, gruppen fjärde världen, och spela in den i deras studio. Ja haha, ni kan få höra, men varken jag eller ludvig är nöjd med våran inspelning men, kan vara kul att höra något gammalt :)

JUst ja, haha, jag kom ihåg nu också, fy faan. Dagen innan vi skulle fara till stockholm och spela in låten, så fick jag vinterkräksjukan! fy fan! så jag missade en radiointervju, så ludvig fick ta den själv. Men jag tog mig upp på morgon, men de var inte kul att åka flyg och må illa kan jag säga!!






olyckans dag!

2011-01-26 @ 23:49:43 Allmänt | Kommentarer (0)
Vilken dag, vilken otur, ibland känns det som att döden kommer närmare och närmare en. Ibland tänker jag, vem kommer näst?
Frågan är , vem kommer näst? jag hoppas INGEN, men de är alltid nån. NU är de ju ingen som dött men.
Idag krockade mamma och pappa med bilen. Allt gick bra och farsan klarade sig med ont i benet och axeln. Jag tänker inte gå in på detaljer mer än att ingen skadade sig.
Våran nya bil så att säga, blir att repa.... INte kul att lägga ut pengar på när man planerat att renovera köket samt toaletterna. Men det löser sig.
Den andra bilen, var bara att skrota.
Jag får ont i magen när jag hör om bilolyckor. De kommer allt närmare en. Jag har upptäckt att det alltid är någon i min närhet/ krets som är med om bilolyckor, eller om olyckor över huvudtaget :O ?
Jag är iallafall glad att jag inte satt i baksätet idag, så rädd som jag är, så hade jag nog ALDRIG tagit mitt körkort om jag var med idag. Men jag kommer kämpa vidare med det trots att jag är väldigt rädd för bilar och för att krocka och för att dö.
Men jag är sjukt glad att ingen kom till skada och allt gick smidigt till. De viktigaste är att alla mår bra och lever! Olyckor, de är sånt som händer!
Som jag skrev någon dag efternyårs afton:
" Tänk att det måste hända något för att man ska inse hur livet kan vända så fort, och att man ska ta vara på varje dag man lever"

Jag älskar min familj, släkt och vänner så sjukt mycket, precis som alla andra gör :)
Inte nog med det, ikväll så skulle jag och camilla på en tur i hennes bil, men vi inser då att bilen läker olja så vi kom inte längre än till OK ku.. åtta. De var ju bara att vända, åka hem , sura, och gå ut och gå och snacka old memories osv :)
Imorgon har jag, på tal om att köra , och bilar. KÖRLEKTION. Kändes ju inte sådär jätte peppande men, jag ska FAN, ta mig igenom de den här gången.
Dessa bilar har konstnären Erwin Wurm skapat. Feta bilar va ;D haha!

Tisdag

2011-01-25 @ 18:24:47 Allmänt | Kommentarer (0)

Imorse vaknade jag av spykad värk i axlarna, har drömt mardrömmar hela natten och var helt slut fast jag sov till halv .
Drömde även att jag tävlade i en crosstävling :D haha inte illa, men jag höll på somna vid styret hela tiden minns jag!
Men kul var de! haha! imponerande hur jag körde i drömmen alltså ;) hahaha.






Har även hunnit vara på stan en sväng och HITTADE sjukt mkt jag vill ha........ÅH! Kan inte släppa de från huvet, måste köpa dirr jag får pengar... Idag blev det detta skärp som jag hittade på Lindex.

Förövrigt så lyckades jag få till youtube klippet på den tvåbenta hunden! så nu kan ni kika ni som inte kollat på det OTROLIGA!

Tack för tipset Moa, om hur jag skulle lägga upp youtube klippet;)


Dessa brallor vill jag ha fast mörk gröna! Och tajtare vid knäna tack :D




Dessa skor som finns på HM för 299 vill jag också ha. Dessa är dock från Åhlens.










Nu beger jag mig på träning för att dansa Zumba;)





Hunden som går på två ben!

2011-01-24 @ 14:16:44 Allmänt | Kommentarer (1)
Satt och såg på tv idag. då dom plötsligt visade en hund som föddes på gatan med en missbildning. Faiths mamma ville inte ha kvar henne eftersom hon var missbildad. Tur som de var så var de en kille som hittade henne när hon var 3 veckor gammal och han tog hand om hunden Faith, TRO.
Ni kommer bli helt imponerade av vad ni ser. HUnden är en kämpe! blev så rörd när ja såg detta.

Hunden Går på två ben, som en människa. Helt otroligt.


Jag ska..!

2011-01-24 @ 00:49:52 Allmänt | Kommentarer (0)
Jag är expert på att förskjuta på saker och ting. Saker som jag gruvar mig för. EGentligen har jag ju inget att gruva mig över eftersom jag är arbetslös? men då gruvar man sig ju över de förstås och har ångest över det. Sen tänker man , fatta mkt pengar man hade haft, om man hade haft jobb under denna tid sen man gick ut skolan, och sen bor man hemma som man gör just nu.?oj oj oj..

Körkortet är ju på G, jag är stolt över mig själv att jag tagit tag i de, jag hoppas min rädsla för att krocka och dö försvinner. Jag är så rädd så RÄDD för bilar som kör. Men de ska ta sig.
Konstigt nog har jag intalat mig själv för länge sen att " jag KAN INTE se mig själv köra i stan, helt ensam" laalalaaa. Näe de går inte, men en vacker dag ska jag vell göra det.
Igår var jag cissi och Lisa på Olles, var faktiskt kul men tråkigt nog så kommer folk in på olles allt senare, så man hinner typ träffa människor i en timme sen stänger de ? jätte konstigt hur allt blivit. Jag vill ju ut tidigt och ta vara på kvällen och ha kul. Fick även tillfälle att sjunga på olles igår :) Jätte kul, finns inget bättre än att sjunga, jag älskar att sjunga.
Har lite scen skräck, men de ska bli att trubadura framöver, mina rädslor ska inte få stoppa mig! fan heller.
På tal om egna låtar som jag håller på med, samma där, jag förskjuter på att göra klart dom, dom ligger och väntar på att bli inspelade. Men jag tar inte tag i de, gruvar mig, blir ogjort, men vet att de måste göras. Jag tror de beror på att mitt ljud i musikprogrammet alltid fuckar sig. Hade allt gått som en dans på rosor, ja då hade förmoligen låtarna varit ute redan.

 

OCH, på TAL OM . Min walk in closet som jag pratat om, de är typ klart där nu, jag har bara inte hittat en ledig vägg att hänga mina väskor, och jag vet inte hur jag ska hänga dom för att jag ska ha möjlighet att se alla och kunna välja.

Såå de har jag också förskjutit på och inte lagt in bild som jag lovade. Men får vell kasta upp nån bild ändå trots att det inte är 100 procent klart.

Fredagens Julja.

 

 

 


Trojja och Nalle

2011-01-22 @ 16:28:59 Allmänt | Kommentarer (2)
Äh de vart dans igår ändå  :) men fick ett ont blåmärke på armbågen för att de var så SJUKT mkt folk på station, blev sånt jävla tryck på dansgolvet , så de kom som en våg så jag och flera andra ramla ner på golvet och blev fan ihjältrampade.

Jag älskar att solen har börja komma fram på morgonen, man blir på så mycket bättre humör när man vaknar och solen skiner in, helt underbart vad solen kan göra!

Var tvungen att fota mina små älsklingar när de är så fint väder :)!



























Ni fyller dagarna med glädje!


Party? Nej?

2011-01-21 @ 17:41:52 Allmänt | Kommentarer (0)
fredag, station, var brukar julja vara då? jo på dansgolvet naturligtvis. MEn löjligtvis så är de ingen av mina kompisar som vill ut på station ikväll,hm.
Annars lyckades jag med att springa på stan idag och handla en handväska från gina och en till scarf fast i guld =)
Kom hem, och nu belönar jag mig för min duktiga träningsvecka och utan att ha ätit något sött, med en marabou =)
Nu ska jag och morsan fara till ica och hämta ut ett paket med ansiktsprodukter och en överaskning :D

Shopping

2011-01-20 @ 21:54:14 Allmänt | Kommentarer (0)

Tänk om jag ALLTID kunde vara så duktig att alltid fota de jag köper. Här är veckans shopping och lite från förra veckans! Fyndat på rean! Man får mycket för pengarna när man är arbetslös;D

Suddiga bilder dock.
Svart oversize tröja från ginatricot, sjal från Gina, skärp från kappahl
Tröja 49 kr, Sjalen 29 kr, skärp med nitar 30 kr.



Svart volang topp, med spets i armarna och längst ner, Kappahl 50 kr.
Grön skön fladdrig tröja med knyt i magen + en hög svart kjol ( finns inte med på bild), Bikbok - 2 för 99 kr.
Örhängen Bikbok - 19 kr.
Tajta stretch jeans från kappahl 99 kr.
Lila linne, perfekt till träningen, 15 kr på Ica maxi! hahaha :D



Jävligt dålig bild. Svart kofta med päls ( avtagbar päls) Bikbok - 99 kr




Svart linne med spets och volang vid bysten, Gina 49 kr.
Hög kjol Gina - 49 kr
Blir helgens fest outfit :D



Smycken från Glitter och Bikbok



Och denna mysiga kamin som går på ström, men funkar som ett element =) Jag och morsan hittade den på ÖB för 300 kr:D



Ikväll har jag som sagt tränat pump, sjukt jobbigt men skönt ändå! Sen sitter jag här och är sjungsugen, har råkat sjunga flera gånger och glömt bort att farsan ligger och vilar för han ska ut och jobba natt.
Haha, händer heela tiden då jag råkar sjunga"  I remember love, so beautiful" Sen hör jag nån knackar på väggen, Wopps!
Imorgon blir det staden, kanske shopping igen.......................förmodligen..


Uppdatering ikväll

2011-01-20 @ 14:33:00 Allmänt | Kommentarer (1)
Hejjj, nu ska jag och cissi bege oss mot staden, sen blir det att träna pump!

svar till dig isabella: Man måste köpa träningkort på Arobicstudion för att vara med i street dansen som en av tränarna startar på söndag =) Men jag kan höra med tränaren om de går göra nått undantag, alltså att du tex bara är på streeten för ett bra pris.


Dagens

2011-01-19 @ 14:41:36 Allmänt | Kommentarer (3)
Här är jag i olika vinklar, format,  ställningar och former, haha!
Idag ska jag fixa jävlart de sista i min walk in closet. Göra om mitt cv lite och sen träna. Träningen igår var sjukligt jobbig men rå kul, vilken brud vi har som tränare, riktig hurtig och peppande! Sen ska hon börja med streetdance på söndagar nu så de blir peeeerfekt! Får man fortsätta att utveckla dansen lite ;D wiiho.
Igår hade jag även min första körlektion......jag var svin rädd svin nervös, och de första han säger " hoppa in i bilen sen kör du ut från stan" jag : WHAAAT ? höll ju på dö, jag sa att de är hans fel om jag dör. Men de gik bra ;D gick bättre än väntat faktiskt...hoppas jag tar mig igenom detta nu, för jag måste ha körkortet, bara ett måste!
Igår blev de även lite shopping på gina, kjol, linne och oversize tröja. Kan visa bild sen. Nu ska jag och moder på solbacken ;D

Vill du Skratta? KOLLA DETTA

2011-01-18 @ 01:15:42 Allmänt | Kommentarer (0)
Hahaha, ett gott skratt förlänger livet! Jag tror jag just dog av skratt såhär mitt på kvällskvisten.
Jag är hungrig och trött, och sen tänkte jag bara gå in på min kusin carries blogg och tvär kika, och vad hittar jag ? jo världens roligaste video på länge! Jag höll på skratta ihjäl mig! Jag måste sno den och visa den också :D



Då tankarna spårade iväg..

2011-01-17 @ 14:41:25 Allmänt | Kommentarer (0)

Julja: växer man upp med hårda karlar, blir man en hård brud

Mike:Ordspråk (nu när vi ändå var inne på hårda saker):
"Livet är hårt, som en penis."

Jens: Och när vi är inne på penisar; Om du vaknar med ett stående problem, ta tag i saken och arbeta tills du får slutsatsen i egna händer!

Mike: Och när vi nu är inne på problem i underlivet:
"I got 99 problems but my dick ain't one."

Jens:Och när vi pratar om 99, så varför inte 69!

Mike: På tal om siffror och antal, ju fler man är desto roligare blir det.


hahaha, är dom inte klockrena? jag höll på skratta ihjäl mig när jag läste detta på facebook :D Ni är för roliga mike och jens :D!



Idag har jag varit ute och gått med hundarna! Duchat dom och fått puckelrygg, för man böjer sig så länge! Och nu ska jag få mig nått i magen och sen städa, sen träna.
Här är Trojja som hade tänkt åka med i mamma och pappas resväska till stockholm! Hon vägrade flytta på sig! haha. 

                                                                            Vadå sur?



                                                                             


Ge mig sommar, värme, sena utekvällar och sol!


Mina parfym favoriter!

2011-01-15 @ 19:53:42 Allmänt | Kommentarer (0)
Sliten, dansade fötterna av mig igår, och dansade sönder skorna också! hade lagat dom igår hos skomakarn, betalade 100 spänn för att byta dom dära små klackarna som sitter under skon, och sen blev dom snea igår när jag dansa igen, jävla skit. Eller ja, hela skon är sne så de ger inget att byta dom där klackarna. Mina favvoklackar är pajja....fan fan fan!
De var riktigt kul igår på station faktiskt, dags att ta farväl av station snart!

Hade varit kul att visa er vad jag shoppat på stan när jag är där, massa kläder och smycken och sånt, men de är så himla jobbigt att LÄGGA IN KORTEN PÅ DATAN, tycker jag. Hinner bli rastlös där emellan:P

Iallfall, här är mina favvoparfymer:D

Alla dessa luktar underbart gott och håller länge , just nu kör jag bara på fancy, Mumma ;)


Pump

2011-01-13 @ 16:21:22 Allmänt | Kommentarer (0)
Efter förra pump passet i måndags så har jag haft så jäävla ont i armvecket, är typ svullen på muskeln. Kan inte vika ut armen ens ;P Men he bli och köra pump ikväll med, lite försiktigare hade jag tänkt!
Är fruktansvärt sjung och danssugen, imorgon blir de station!

Efter jag tränat, ducha/ kanske göra slingor i samma veva
Städa
sjunga
umgås?

Nu är de slutfikat på kvällarna, slutfikat på vardagarna, inget sött på vardagar, inte ens en kaka. Nu jävlar.


Goldendoodle

2011-01-12 @ 00:15:59 Allmänt | Kommentarer (0)
Today har jag varit på stan, köpte ett par snygga jeeaaans och en jätte söt topp med volanger och spets:) Har dock inte fått mkt gjort idag alls, vaknat gått på stan, skulle träna, men fick typ magsjuka för en stund så de blev inte av! satan i gatan, imorgon blire pump igen.

På tal om golden doodle.... har hittat en kull på blocket nu, dessa sötingar som jag och morsan alltid velat ha, men de blev Nalle i stället.., en cockerpoo..... haha näe skoja, stackars nalle..han är världens bästa, MEN nu är de så att jag vill ha en till, och nu när golden doodle är tillgängliga  i södra sverige så vill jag ha en, NU :D

Detta är då nalle, rätt lik en goldendoodle faktiskt som ni kanske ser..men han är gode mindre:)



Goldendoodle :)






Goldendoodle är alltså en blandras, väldigt populär i andra länder, kan kosta upp till 18 tusen. SVår att få tag i här =/


Vadå slö

2011-01-10 @ 16:03:34 Allmänt | Kommentarer (0)

Fy fan vad jag är slö idag, helt sjukt.......har suttit och sjungit karaoke 1 timme nu, jag skulle ju städa mitt rum och min walk in closet och sätta in bild på de som jag lovat!
Jag som hade börja göra så fint, sen när jag skulle ut i lördags så hade jag nått cp damp och kände mig inte fin i nått klädesplagg och var på fruktansvärt dåligt humör så jag slet ner allting från alla kanter och håll och kastade mitt skrin i golvet och ja, var så arg att jag skulle vilja bita sönder nåns arm typ!

Kanske får göra ett ryck nu, få se hur mkt jag hinner, sen blir de att fara och träna pump med cissi, fan vad taggad jag är, skulle vilja köra boxning egenligen, i love love love it.

De som också måsta göras är att , ändra framsida på min blogg, toppa mitt hår, göra blonda slingor, skulle även vilja färga ögonbrynen igen. Hm...

Näe nu går jag och städar, får se hur långt jag hinner!



!


Broder

2011-01-10 @ 00:20:47 Allmänt | Kommentarer (0)
Ja, söndag. Som cecilia säger " söndagar suger hästkuk! Jag: nja, elefant kuk! Nja. Dinosarie!

Håller med, de är så tragiskt med söndagar, de pirrar i hela kroppen av rastlöshet och ångest och ditt och datt!
Igår förfestade jag hos emelie H , med massa människor bla. min bror och hans kompisar :) jag hade jätte trevligt, skrattade gott! haha! som vanligt :D

Tråkigt nog så slutade den roliga förfesten med att min bror snubblar över skorna i hallen och fick framåtvikt och, inte bara de, lägenhetsdörren var öppen så han flög ut igenom den, halva skallen nedanförtrappsteget, och han skriker" satans helvette jag bröt foten"
Jag, fick panik för jag trodde han dog! så blev jätte ledsen och tyckte synd om min kära bror!

Men ändå, skulle brorsan ut på olles, jävlart säkert. Vi satte bandage runt foten och han den tjurige jäkeln skulle in på olles! haha, så han for dit helt enkelt.

imorse, var de inte lika roligt, då blev det lassa! Ont som satan, han hade inte brutit den , men slitit av ledbandet, huuwwa! Så nu blir de kryckor för honnom stackarn!

Måste bara passa på att säga medans jag pratar om min bror, att han är världens bästa storebror och jag älskar han så mycket! :D









Såhär hittade jag dock Nalle sovandes i soffan häromdagen!
Upp och ner haha! han ligger brantare än vad de ser ut, han hade nosen rakt ner i sittdynan hahaha!





Heikki - astro 2011

2011-01-08 @ 15:28:46 Allmänt | Kommentarer (0)
Party hit och dit. Ja. Har blivit mkt denna vecka! första och sista gången de blir såhär ! haha. Onsdag, fredag och nu ikväll lördag. Men sen blir de lungt ett tag :) De var ju trots allt trettondagsafton på onsdagen så de gills inte:D
Nämen , sanningen är att jag har nog aldrig festat 3 gånger i rad på samma vecka:O mkt för mig vetu. NOT GOOD!

Igår så var jag och cissi på Mollys och dansade, riktigt kul var de faktiskt, mer folk än väntat iallfall! men är rätt folk där så blir d kul även om de inte är smockat :)!

Ikväll blir de fest med cissi, emelie, brorsan och hans kompisar:D är ändå taggad, skrattar alltid hjäl mig när jag är med brorsans kompisar, dom är så roliga!

Min röst håller sakta men säkert på komma tillbaka efter förskylningen , satt och damp sjöng nyss ! SÅÅ Skönt, när man inte kunnat sjunga på länge, de är som en befrielse, en lättnad, släppa ut rösten! Jag sjunger flera gånger per dag, så att ha ont i halsen och inte kunna sjunga, är ett helvette!

Igår köpte jag en BOK:D julja köpte en BOK :D min andra bok i mitt liv jag köper =) men de är förståss inte vilken bok som helst..HEIKKI WESA! Köpte 2010 förra året och nu hade 2011 kommit ut , de fanns 1 kvar på Bokia så jag stack dit och köpte den direkt! 149 kr.

Tycker de är så spännande att läsa! för de är så mycket som stämmer in på en :O?! Du får läsa hur ditt år kommer att se ut, hur du är som person, vilka du passar ihop med och vilka du bör passa dig för i kärleken och i arbetslivet, vinna pengar i spel, Heikkis egna spökupplevelser och mycket mer!


Heikki Vesa, landets mest välbekanta och omtyckta astrolog, har tittat i stjärnorna och berättar allt om vad som kommer att hända oss, vecka för vecka, år 2011! Vi får dessutom reda på vilka spel vi bör satsa på, hur vårt stjärntecken passar ihop med andra och vilka våra lyckosiffror är.





Här är min nya snygga jacka som frida skickade från göteborg till mig =) Jackan är från New Yorker. Pris 650 kr.

Den är skit snygg på, sitter sådär figursytt efter kroppen, sen är den lite längre så den räcker över höfterna! Sen kan man välja om man vill ha framme ludd längst ut vid armarna eller om man vill ha skinn.

Den är dock mycket snyggare i verkligheten, ser inte så plastig och säckig ut som den gör på bilden!




Allmänt

2011-01-06 @ 23:23:29 Allmänt | Kommentarer (0)


I Tisdags så hade jag och dansarna myskväll! Riktigt kul att träffa alla igen. Konstigt nog så känns de som att dom aldrig varit borta när man träffas och pratar om livet. ALlt känns så naturligt! De kallas vänner =)
Jag gick nog i världens bästa klass med världens skönaste människor =) kommer sakna gymnasietiden och allt man gjort tillsammans. Våra föreställningar tex :)

Igårkväll ( onsdags) så partaja jag och cissi. Vi gick från henne ner till stan och de var jävlart iskallt! sen kom vi på att cissi inte hämtat ut pengar så då var vi tvungen att gå till bussstation och hämta ut pengar, sen gick vi mot olles.
När vi kom dit så stod de ingen vakt där och det såg rätt öde ut där inne. Klockan var ändå typ halv 12. Vi fattade noll, och i samma veva som vi funderade om vi skulle gå in så kom några grabbar ut och sa att de sög därinne och att vi skulle hänga med till Kalles istället.
Väl inne på kalles var de ännu mindre folk =/ satt där ett tag.. sen helt plötsligt var kl 1 och de stängde! inte fan visste jag att det stängde 1? värt att betala in sig och sitta där typ 1 timme.. Så då drog jag återigen vidare till olles och cissi for hem. Då var de dock väldigt mkt folk på olles =) så ja, de var vell en halvrolig kväll =) den dög, fast den blev kort =)

Föresten, när jag kom hem så hade min jacka från GBG kommit, Frida har skickat den från göteborg, en jacka från New yorker! skit snygg =) kan lägga upp bild sen.

Min walk in closet är på G, kommer även bilder på det.

Ikväll har cissi färgat min utväxt och jag gjorde en brun slinga i cissis lugg :D så de blev nice, nu ska jag plocka hennes ögonbryn sen ska vi sova :D

Föresten en annan jävligt kul grej som förmodligen bara tjejer fattar :D

Cecilia: fan jag får inge volym i håret!
Jag: men sätt i lite duffy då?
Cecilia: HAHA Duffy? vad fan är de, menar du Dust it?
Jag: *skrattar* ihjäl mig " oj"...









Konsekvenser

2011-01-05 @ 01:35:04 Allmänt | Kommentarer (0)

Godkväll, måste fan ta och skärpa till mig nu, känner att jag är börjar tappa mitt skrivande här på bloggen. Tänk om jag vore så duktig att jag kunde fota mer och visa allt jag gör och pysslar med. Men de blir ju inte ?
Denna helg och vecka har bestått av mycket funderingar kring nyårsolyckan. Ibland behöver man en spark i huvet för att förstå att man ska ta vara på varje dag, och tänka på konsekvenser. Det är sjukt att det ska måsta hända något för att man ska få en tankeställare................. att man ska vara försiktig med vissa saker man gör i vardagen helt enkelt. Man lever ju bara en gång.

Jag tänker ofta på konsekvenser. Det kan vara vad som helst, jag är väldigt försiktig och tänker mig alltid för. Kan vara hur löjliga saker som helst, men de kanske är värt de? tex..

Går jag över en bilväg, ja då kollar jag 100 gånger för mkt än för lite.

Åker jag buss sent, och hoppar av, håller jag i mobilen och är beredd att ringa ifall de är nån som hoppar av för att följa efter mig.

Jag åker aldrig taxi själv, för vad skulle KUNNA hända då ? jo , mkt.

Är väldigt åkrädd så åker hellre sakta än för fort

Jag har inte tagit körkortet? och ja de finna anledningar till det, i trafiken händer mkt.

Jag går aldrig själv när det är mörkt ute

Skulle aldrig åka med någon okänd för att ta mig hem efter en fest

Om jag cyklar nerför en backe, så tänker jag, tänk om hjulet skulle lossna? vad händer då? JOoo..

Jag röker inte, dricker inte sprit, och snusar inte, konsekvenser? ja

åker inte på is med skoter

Kollar alltid så att väska och jackfickor är stängda när jag går på stan, så inte nån jävel kan peta ner något i ens väska/jacka. Inte så troligt att de skulle hända, men OM , haha, då piper larmet och man åker dit? kul, nee..

Skulle aldrig gå utan reflex på en bilväg, man kan ju alltid chansa att gå ändå, men värt om bilen inte såg en?

Går inte med händerna i jackfickorna om de är halkit underlag, för halkar jag så hinner jag inte ta emot mig med händerna, och slår förmodligen ut tänderna eller slår bakhuvet? =/

Simmar inte ut för långt ifall jag skulle, ja typ, få hjärtfel, eller vad som helst så jag drunknar

går inte i högt gräs utan stövlar ifall de finns en orm.

Kanske inte borde flytta till stockholm/ storstad för då blir jag skjuten eller mördad?

Borde inte flyga plan ifall den störtar? haha jadu...

HAhaha, ja 100000 saker, som jag tänker på, VAD som skulle kunna HÄNDA IFALL ATT jag gör det. De där var bara exempel som är typiskt jag.
Grejen är ju de att man måste ju alltid göra alla dessa saker nån gång, så är det bara, man kan ju inte låsa fast sig själv.
Men de jag menar är att jag tänker alltid på VAD som kan hända om jag gör saker. Alla gör vi såklart misstag, men de är alltid bäst att vara på den säkra sidan:D


Imorgon är det 13 dagsafton, då blir det utgång :) är lite less känner jag , men de är alltid kul att träffa människor ute , så de blir nog bra i slutändan:)





Ikväll har jag pyntat i min walk in closet, så håller ni utkik så kommer det bilder!





Minns ni denna?


Nytt år, nya möjligheter

2011-01-01 @ 22:44:17 Allmänt | Kommentarer (0)
Som man säger, nytt år och nya möjligheter. Samma visa varje år. Gud vad de här året gått fort, alltså de som varit;P Blir ju stressad för fan.
Mitt nyårslöfte är att ta körkortet nu, tjatkortet som de kallas i min släkt. Men de måste göras nu, jag är svin rädd för att köra bil och litar inte på andra bilar, och denna helg med denna tragiska olycka gjorde min rädsla inte lättare.
Vill ägna en tanke till mannen som omkom på nyårsafton vid tolvslaget. Inget att fira.
Träningskort ska köpas nu också så man kommer igång med den, de dåliga är att dom höjer priserna på korten efter nyårs. Men he kan inte hjälpas.
Alltså , träna och körkort, de är vad som gäller nu.
Hittade några kort från nyår på sandras blogg som jag snor, och några egna kort kan jag bjuda på =)
Såhär såg min nyårs ut.


Morsan och yvonne =)
God mat , oxfile och potatisgratäng =)

RSS 2.0