4 år tillsammans, har också ett slut.

2010-11-30 @ 18:26:41 Allmänt | Kommentarer (6)


Eftersom jag gav upp att göra klart min egna låt nu ett tag, så började jag spela in denna låt istället. Det är en cover låt som jag alltid har tyckt om och som betyder väldigt mycket.







Den störande saken som jag lovat berätta om är.
Mamma anmälde mig för att vara med i skellefteås lucia i år. Dom ringde upp mig och jag fick komma och sjunga för dom. Dagen efter när dom hade bestämt vilka som kom vidare så sa dom såhär till mig:

" vi måste bara säga att, du sjöng bäst av alla deltagarna som var med i år och vi alla var väldigt imponerade, du har en väldigt kraftfull röst med mycket vibrato och vi tror att du kommer att i framtiden. Men tyvär så har vi bestämt oss för att tacka nej, för vi tycker att du är en soloartist som inte ska sjunga i kör, tack för att du sökte i år.

Hmm. tänkte jag. Okej kul, jag tackar, de är kul att höra att jag var bäst av alla deltagare, men jag menar, om dom nu hör att man kan sjunga, så måste dom vell FÖRSTÅ att man kan anpassa rösten när man sjunger i en kör?
Antagligen tog jag i och gjorde mitt bästa på uttagningen , men jag skulle inte precis stå och waila och hålla på när jag sjunger i kör. Ja, jag förlorade på ett sätt, men känns som jag vann ändå, eftersom dom sa att jag var bäst av alla deltagare på att sjunga. De är både och, de överväger varann så jag är glad ändå :) Men ändå störande.


Orkar inte skriva

2010-11-29 @ 23:58:33 Allmänt | Kommentarer (0)
Vi hörs imorgon!

Nu ska de sattsas.

2010-11-29 @ 01:53:25 Allmänt | Kommentarer (0)

Godnatt alla. Orkade inte skriva idag, men har rätt mkt att berätta ändå. Igår drog jag och tjejerna på Mollys, YEEE gratis och allt, happy our eller vad de heter, men INGEN var där :O ... what . ingen, tappade taggen totalt, och glodde på när jossa och cissi dansade helt ensamma på dansgolvet hahaa. Jag och nadja drog dock vidare till Kalles och där vart de ju genast mkt roligare :) från början satt jag och nadja vid ett bord och lyssnade när några killar sjöng där på kalles, sen när låten  "Sweet home alabama" kom , så började jag bli mer taggad och sjunga med, så helt plötsligt räcker ena killen mikrofonen till mig så jag fick sjunga den haha ;D jätte kul faktiskt =) sen ville dom att jag skulle vara med och sjunga rock the night, då vart jag jävla tvär nervös, skakade typ i händerna efteråt, men de är ingen som märker något på scenen, förutom att jag tappade rösten 2 gånger haha :D ÄHhhhhhhhhhhh, alla var fulla, måste tänka så,  :D..........men de var riktigt roligt :)

Jag har bestämt mig för att sattsa på musiken nu , vet inte hur ännu, men ska försöka göra så jag kan börja med att trubba på några krogar, sen får vi se hur jag gör. :) vore kul.

Idag så sovde jag till klockan halv 2..........länge sen jag sovde så länge. Hade till och med glömt bort att de var skyltsöndag så jag var skit sur när jag fick reda på de av mors fars haha :P då började jag sura.

Imorgon ska jag berätta den störande saken som jag tänkt berätta om länge...


Frida jag och hampus :)





party party

2010-11-27 @ 16:16:02 Allmänt | Kommentarer (0)
Hej jag heter julia och jag vaknade bakis idag och igår la jag mig full i sängen. Det är ju inte vanligt. Jag brukar alltid vara nykter när jag kmr hem och köper aldrig något ute, så jag blir aldrig bakis och mår alltid bra på morgonen :) Men de var för att både camilla och frida bjöd mig på en cider där ute :D jätte snällt :D

JAg är duktig flicka, jag dricker bara öl och cider. Röker ej , snusar ej , dricker aldrig sprit. De visste ni inte, och störande nog så  finns de folk som blir chockade när jag säger att jag inte röker " VAA? " Röker inte du ? Julia?  ofta du inte röker ?
Jag : ja varför skulle jag röka? vilka fördomar folk har säger jag bara. MEn jag är van. Men säger de bara en gång, jag har aldrig fördommar om människor, folk med fördommar, älskar nog att snacka skit om andra människor.

Igår var jag på jossans födelsedagspartyy, de var jätte trevligt och sen drog vi vidare till station. Allt var fridfullt tills vi stod i kön och skulle lämna jackan, jag och cissi stod och skulle lämna jackan till garderoben, då den där kärringvakten kom och katsa ut cissi. Hon ba : kolla på mig, sen kollade cissi på vakten, sen skickade hon ut henne, alltså VAAAAAAAAAAAA jag blev så jävla förbannad och sur och frustrerad.
Alltså , vi hade betalat in oss, cecilia hade blivit godkänd av 4 vakter innan, sen kommer den där kärringen och ska leka james bond och ska kasta ut cissi för att ha nått att göra. JAg sa till vakten " vi är här för att ha roligt och dansa, inget annat?"  Näe de spelade ingen roll, hon hade hakat upp sig på cissi som stod helt rakt och lungt och vi pratade helt normalt och stod där som alla andra. Men näe, cecilia skulle kastas ut och de ramlade tamme fan in människor  från kön som blev insläppta, killar som varit i slagsmål får komma in, men inte en oskyldig tjej som bara vill ha kul.
NÄE FY FAN, jag blir så arg när jag tänker på det. JAg tycker om hon nu tycker att cissi var så himla full att hon inte kunde vara inne på station, hur kan man då skicka hem en tjej ensam i de kalla mörka vädret att gå hem? Visst är det bättre att hon skulle få komma in, än att gå hem ensam i osäkerhet?  Jävla vakt, hon skulle fan se till att hon kom hem i säkerhet. Blir så arg på sådant. Tur jag hade andra kompisar inne som jag kunde umgås med.
Och tur att cissi kom hem hel.

Idag har jag och mamma julpyntat :D kan lägga in kort sen hur de blev =) Men ikväll blir det Mollys iallfall! trots att jag är bakis ännu =/ men nån gång måste man vell kunna köra en 2 dagars, har typ gjort det 1 eller 2 gånger förut bara :O


Gårdagen.





NÅH

2010-11-21 @ 22:47:38 Allmänt | Kommentarer (0)

Vilken söndag, har varit irriterad hela dagen på allt som står i min väg. Denna söndag har jag inte gjort mkt, men gjort saker som kanske är nödvändiga.
Tex målat massa möbler med mamma, sen har vi båda färgat håret, jag utväxten, jag har varit ute med Nalle, sen har jag spelat in den dära låten jag pratade om som jag har påbörjat, men eftersom studion har racklat HEELA DAGEN, så har de tagit tusen år att få till allting, och jag tycker att de inte låter lika bra som de gjorde från början då jag började med låten.
Så nu börjar jag bli SPYYY less för man sitter och lyssnar om och lyssnar om på samma jävla ord hela tiden, blir galen. Så nu gav jag upp förikväll. Och just de! Det går inte ens att kopiera refrängen som jag spelat in , och KLISTRA in den på nästa ställe där refrängen ska vara, näe då hamnar allt i otakt! Ja ni kanske inte förstår men de är sjukt irriterande, för de tar 100 gånger fler timmar än vad de borde göra.

NU sitter jag här och försöker locka till mig nån som har youtube downloader, ingen värkar vilja ladda hem något åt mig, ska ha två låtar som jag tänkte göra covers på.

Sen har jag upptäckt att nya msn är de sjukaste jag varit med om , fattar ju noll, man ser typ inte sina vänner ens ! näe gud.

Nu ska jag äta marabou apelsinkrokant och bli lite gladare. Tjo.


Inspelning imorgon

2010-11-20 @ 23:28:30 Allmänt | Kommentarer (0)

godkväll, här sitter jag i soffan medans alla sover. Tråkigt. Fredagen bara försvann för att jag jobbade till kl 6 och då var jag helt slut, sen idag lördag , jag och mamma har varit och shoppat en möbel till hallen, jag köpte en pälskrage och 2 skjortor. Känns lite bättre när man får köpa saker iallfall. Köpte även ett par nya jeans i fredags från veromoda, dom med dragkedja därbak, och en leopard tub scarf. såå.....

Jag hade tänkt spela in ikväll, men konsigt nog blev inte de, så de får bli imorgon. Fort blire söndag sen upp och jobba. HElt sjukt vad helger går fort när man jobbar.


Jag är inte värd att ignoreras, jag är inte värd att glömmas bort. Du förlorar på det, inte jag.


Fri, är det så man säger..

2010-11-19 @ 23:15:10 Allmänt | Kommentarer (1)
FRI,är det de jag är nu? fri från kärleken lr vadå. Är de nu jag får och kan göra vad jag vill? Jag är inte fri, jag är fängslad av massa känslor. Jag bryr mig inte. Kärleken är jobbig, ja..som fan, jag säger det igen, vad ger kärlek när de ändå ska ta slut någon gång? Hur kul är det att bli lämnad? allting tar slut någon gång, som jag skrev för över 6 månader sedan. Livet, kärleken, bensin, apelsinen, ja allt ni fattar. Tänk om kärleken var oändlig, som rymden. Varför lovar man varandra evig kärlek när man vet att den en dag försvinner. Det borde inte försvinna, de får inte försvinna, varför?

Jag satt för 11 månader sen och grät och kände precis som nu, trodde inte att det skulle bli såhär igen. I 4 månader delade vi inte ett enda ord med varandra, sen föll bitarna på plats och de var du och jag igen. Många nya minnen har hunnit skapats under denna tid, under dessa 8 månader. Tiden har gått sjukt fort, men vi hann göra saker tillsammans som inte glömms bort. I början av sommaren bilade vi till stockholm, de var den bästa tiden på länge. Sen våran första utlandsresa tillsammans på 4 år. Starka upplevelser.
Ibland undrar jag hur många gånger ett hjärta kan bli krossat, hur många gånger orkar man? konstigt nog lever jag fortfarande.
Du kommer alltid betyda sjukt mycket för mig. Jag kan inte beskriva med ord, hur mycket jag bryr mig om dig.

 Jag är rädd att de blir som förr,då du sa att du skulle höra av dig, men knackade aldrig på min dörr..


Jag måste bara få smälta att vår tid tillsammans är över..


Jag kan inte ens gå

2010-11-18 @ 23:40:36 Allmänt | Kommentarer (0)
Denna låt är en av dom vackraste jag hört. Hittade inte den bästa versionen, men det här duger. Grå låt.


 



Ny låt påväg- Julja- Cant you see

2010-11-17 @ 22:49:33 Allmänt | Kommentarer (0)

Vem visste att det skulle bli såhär. Kärleken tog mig igen, den hann ikapp mig igen, som vanligt. Jag hann inte med, jag hann inte förstå, och jag förstår fortfarande ingenting. 
Det jobbigaste jag har gjort på länge var att gå till veromoda och jobba på morgonen när jag inte fått en blund. Då tårnarna bara rinner direkt man tänker på det. Men jag klarade dagen. Ögonen har varit röda och svullna hela dagen, men börjar vara normala nu igen. Får se om jag får någon sömn inatt.


Min nya låt som jag ska försöka göra klart i helgen.


Vers:

I never told you to stop

But I tried to help

You listened to your heart, and choosed the wrong way

Brygga:

I tried to stay, I tried to go, but it only made it worse

What can I do

My heart living for you

Ref :

Cant you see,  you will never find an end

Cant you see, my heart is broken again

Realise, You have to go another way

I belive, I belive, I belive, that I need a break 

Vers:

You could not help yourself

but I knew I could

my love for you, would change your lifestyle


Brygga:

I tried to smile

When I cried

I think you have lost your mind

What can I do, my heart living for you

Ref :

Cant you see,  you will never find an end

Cant you see, my heart is broken again

Realise, You have to go another way

I belive, I belive, I belive, that I need a break 

Ref :

Cant you see,  you will never find an end

Cant you see, my heart is broken again

Realise, You have to go another way I belive, I belive, I belive, that I need a break 


Vers/ stick, arbetas på.
Av: Julja

Är som sagt en låt som jag,
ska försöka göra klart i helgen.  Som jag har sagt så är jag inte bra på engelska, så ni som kan , får gärna hjälpa mig och stava rätt eller formulera om då tid nutid osv..



....

2010-11-16 @ 22:13:35 Allmänt | Kommentarer (0)
hej,  andra dagen av praktien och jag är helt slut, har redan sovit 2 timmar. Kassan var svårare än jag trodde, men de går frammåt iallfall, man kan ju inte kunna allting på en gång :) någon som jag aldrig skulle säga till mig själv annars. Jag vill kunnde allt direkt, fatta allt direkt, och de går mig på nerverna och tar enorm energi, igårnatt kunde jag inte sova för jag tänkte på kassan och drömde även mardrömmar. haha... ni vet , jag är ett nervvrak.

sitter i sängen nu , smsar med ante, vet inte.



saknar..

Fars dag - Hilda är hittad!!

2010-11-14 @ 22:48:47 Allmänt | Kommentarer (0)

Jag kan med lättnad i mitt hjärta nu säga att Hilda är tillbaka! Jag har tänkt på henne hela veckan och nästan måstat hålla tårarna tillbaka för jag tyckt så synd om henne. Jag har så stor respekt för djur, och kan verkligen inte sluta tänka på på ett djur som farit illa. Jag älskar djur. De är det bästa som finns hundar framförallt, en bästa vän för livet.

En bästa vän för livet

Hunden finns alltid där
Du kan skälla på den hur mycket du vill, den förlåter dig alltid.
Hunden är alltid glad
Hunden möter dig alltid vid dörren
Hunden sprider glädje och vill trösta dig när du är ledsen
Hunden är med på alla lekar och all träning
Hunden vill alltid vara med
Du kan lämna dom själv hemma, och dom är inte sura för det.
Hunden skvallrar aldrig, du kan lita på den
Hunden vill ingen illa
Hunden skulle skydda dig och vaktar ditt hus
Hunden är alltid oskyldig, och är människans bästa vän.

Säkert glömt något, men som sagt, när en hund far illa, eller ett djur, far jag också illa, Kockan fem idag, kollade jag på norran.se och det stod att Hilda inte var funnen. Sen nån timme efter fick jag veta av carrie att dom hittat henne, TACK gode gud att hon lever och kommer att klara sig!..





Från norran:

Hunden Hilda är hittad

Gömd under hästfiltar i ett stall hittades Hilda. Mager men vid liv.

– Hon är jättemager och medtagen, men hon lever i alla fall, säger ägaren Marita Morén.

– Jag har pratat med en veterinär om hur vi ska mata henne och ta hand om henne nu.

Åsa Larsson, som varit engagerad i sökandet berättar om hur Hilda hittades. Hon återfanns i ett stall på södra Hedensbyn under några hästfiltar.

– Hon var i hyfsat bra kondition och med tanke på lukten verkar det som om hon sprungit mellan stall om ladugårdar i området.

Stallägaren som hittade Hilda kontaktade Åsa Larsson eftersom hon delat ut lappar med kontaktuppgifter. Hon var den som fick ta hand om Hilda i väntan på att familjen kunde hämta henne.

– Familjen kontaktade mig tidigt eftersom jag har schäfrar som kunde hjälpa till och spåra.

Marita Morén berättat att det varit en pärs de senaste nio dagarna och att hon först blev alldeles darrig när hon fick beskedet att Hilda blivit hittad.

– Och nu känns det helt underbart. Jag vill gärna tacka alla som engagerat sig och hjälpt till i sökandet.





Övrigt idag , så har jag och mamma firat pappa på farsdag, sen for vi till byske och firade morfar, sen till farmor och farfar och åt middag, full rulle!
I lördags hade jag blivit erbjuden att sjunga på ett dop. Men bestämde mig för att tacka nej. Känner att jag ångrar mig med tanke på att jag älskar att sjunga. Men har som sagt mycket i huvudet just nu , och har mycket som jag gruvar mig över så jag kände bara en stor stress, men det hade varit jättekul. Men hoppas det kommer fler chanser!
Jag måste iallfall gå och sova nu , ska och och praktisera på veromoda imorgon. Hoppas det går braa..är lite nervös men, he må försvinna:D

Goodnight.


statiooon

2010-11-12 @ 13:53:21 Allmänt | Kommentarer (0)

Hej allihopa, tjo mina vänner, julia är tillbaka så sträck upp era händer!! hhoOOO =)
näe, men som sagt och var, fredag , skönt, kom just på att jag får äta godis idag =) satana vad gött. choklad och chips till kall öl:D chilinötter hade ju inte varit fel heller:D
Det är mycket som händer nu känner jag, idag kommer kim och malin hem från egypten, fan vad bruna dom kommer vara ! ÅHHH, hade tänkt solaria idag, höll ju aldrig efter min bränna sen min semester, så den försvann som en fis i rymden. MEn inget sola blev de idag, de är så jobbigt, kanske borde be mors fars att ta ner solariet som vi har på vindan, men då kan man ju bara sola en sida i taget, lite drygt men , brun blir man ;P dock inte bra att solaria så man ska inte missbruka det.

Igårkväll kunde jag inte sova , jag låg och tänkte på den stackars hunden Hilda. FAn fan, säger jag bara, vilket plågeri i detta väder, jag hoppas dom hittar henne...ser bara en sorts bild framför mig, en hund liggandes någonstans på anderstorp med  tre ben och ihjälfrusen, vill inte ens tänka tanken:( tycker så FRUKTANSVÄRT synd om hunden så de finns inte...UUUUUCHHHH! ;(
Var med jossan och emelie igår och gick och ropade på Hilda där på atorp men inget svar fick jag då. JOssan toppade däremot mitt hår och plattade det och sen gjorde vi en snelugg, blev fint, men får se hur jag har ikväll :)



Just ja, sen igårmorse, så går jag nyvaken till fönstret och då står det ett vackert rådjur där och kikar på mig och hundarna, men de hann inte gå länge förrän hundarna började skälla och den sprang iväg, gick ut och tänkte mata den med äpplen men då var den borta haha :D Dom är så söta =)

 
Fotot är lånat.

Idag har jag hunnit gå på stanjävel som vanligt, varit på arbetsförmedlingen och sedan missat 2 bussar vilket ledde att jag fick gå på stan, men insåg att min klockan gick 5 minuter fel , så de är därför jag alltid missat bussarna. I och med de så hann jag gå på DIN SKO och hittade ett par skit snygga stövlar som jag önskar mig i julklapp.



Måste dock erkänna att dom är mycket snyggare i verkligheten än på fotot, de är overknee =) kostar 600 kr.

Sen var de ju den där "störande" saken som jag skulle berätta om, men jag orkar inte nu för jag har faktiskt inte tid, har mkt att göra, få bli sen  :) station, här kommer vi!



HUNDEN HILDA FORTFARANDE FÖRSVUNNEN!

2010-11-10 @ 14:51:30 Allmänt | Kommentarer (0)
ahhh, jag har fan panik, de är fullsmockat i min almenacka! får fan panik, kan inte sova eller ta de lungt när jag har mycket i hjärnan, de tar så otroligt mycket energi av mig! De här är värsta ångestdagen , känns som det är söndag. Det är nu när de kommer sjukt mkt snö man börjar förstå att jul närmar sig, och man måste ju börja köpa julklappar.

Jag hade tänkt plugga teori igårkväll, men har inte blivit av för jag har så mkt annat att tänka på så jag kan inte koncentrera mig.
En glad nyhet är iallfall att jag har fått 1 veckas praktik på veromoda. Sen har jag gjort en rolig grej, mailat på en hund på blocket, ( shh mors fars vet inget) haha , nämen , dom läser nog det här ändå, men tänkte bara höra lite grejer, hunden var ju så fin, kunde inte låta bli, såg ut som en labradoodle som jag alltid velat haaaa..

Snart ska jag och mamma på BIBO , sen fika nån stans. Kul och fika, de är inte ofta vi gör de haha :D inte ute alltså :D

Föresten... en JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT viktig sak...

Denna stackars lilla Hilda... som inte är funnen än, hon försvann i fredags..



Hunden Hilda fortfarande borta

Den trebenta tiken Hilda, som försvann i fredags, har ännu inte kommit tillrätta.

Sjuåriga Hilda är av rasen Chinese Crested powder puff, en kinesisk nakenhund med päls. Höger bakben är amputerat, så hunden är lätt att identifiera.

– Hon var hos min mamma på Anderstorp när hon försvann. Det var en större hund som skrämde Hilda, säger matte Fanny Morén, Norsjö.

Tillsammans med släkt och vänner letar Fanny efter Hilda, men utan resultat. I lördags sågs Hilda vid Södra Tuvan. Har du sett Hilda, ring 0731-83 14 93.


Kopierat från norran.se



Kommentarer från norran.se


Hon sågs i söndags mellan 12 o 14 vid Tipshuset, hon har även setts vid Coop Forum tidigare i helgen.



Måndagmorgon vid 9.30 sågs hon vid myrorna/Jack's på anderstorp... snälla alla ni som är på A-torp Ring så fort ni kan om ni ser henne



Stackars lilla hund, inte mycket till päls! och tänk i denna snöstorm!! fy fan ;( och hon har bara tre ben att hoppa fram på, ALLA som har sett henne, varför reagerar man inte att en trebent hund springer ensam lös!! och vid det här laget borde hon se undernärd ut!! de är fan onsdag idag :( uch vad ledsen jag blir.. Ser ni henne, ring det där numret, polisen eller vem som helst, och ta med henne!!



Önskelistan..

2010-11-08 @ 21:54:39 Allmänt | Kommentarer (0)

Tjoo, sitter här och äter riskex med gräffil smak, rätt gött=) SÅg just programmet bortskämda ungar eller vad det heter, dom som inte gör ett skit hemma och får allt dom vill och käftar emot hela dagarna. Fattar inte hur man kan bli så, jag menar, mina föräldrar ber inte mig om mycket, men jag GÖR saker automatiskt, häng upp tvätten , damsugar, plockar undan, viker kläder, ja allt sånt.
Jag skulle koka om jag hade ett barn som käftade emot direkt man bad om någonting, och som aldrig visar någon tacksamhet, näe, jag gillar inte LAThet , nej nej. Och tycker inte heller om folk som inte visar tacksamhet någongång. Man ser ju faktiskt med ögat när saker måste göras. Jag menar, som om ens föräldrar VILL göra alla hushålssysslor efter en hel arbetsdag? nja, hehe, de är nog ett måste, och att sedan komma hem och de ser rörigt ut och ingen har plockat ur diskmaskinen osv, det tycker jag man kan göra om man bor hemma och är ung, och framförallt inte har ett jobb!:P

Idag har jag varit på Reco och fått behandling för ryggen, ska göra ultraljud på baksida lår nästa vecka pgr av en rejäl sträckning som jag fick av att "råka" gå ner i spagat:P :S
Har även förståss hunnit gå på stan en snabbis, provade den dära röda klänningen på hm, och nej den var INTE snygg, och satt inte snyggt, då hade jag hellre föredragit den röda klänningen som var på kortet där, hade fått helt fel bild av den på hm.

Känner att jag blir stressad av att sitta vi datan, blir som rastlös så de börjar pirra i benen och i kroppen och blir som små irriterad och vill sprattla eller nå, haha. sjukKKT.

Jag måste skriva en önskelista snart, här är 3 saker som jag önskar mig iallfall, kmr dock bli mkt mkt längre innan jul :D
Jag har aldrig köpt dessa kängor så de blir nog att önska sig dom =)






Sjukt god parfym, jessica simpsson, luktar sött, lite vanilj, ja, riktigt i min smak:D




Hålla ihop lockarna :D luktar GÖÖTT också:D


Naken katt

2010-11-04 @ 23:02:06 Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har kommit fram till att jag vill ha en naken katt nu också :) varma och mjuka, som en bäbis=) Dom kostar dock fleera tusen, typ 10. Jag försöker övertala morsaaan, men he gå inte så bra .

Idag har jag varit på teorilektion igen, funkade. Har även gjort slingor i håret för nån dag sen , om jag inte berättat det? nu är mitt hår typ ljubrun, typ så att de smälter in i huden, blev faktiskt nöjd=)

För ett tag sen var Ante och antes chef förbi här, dom hade vägarna förbi och kom på en kaffe såhär på kvällskvisten. Dom har varit och jobbat i Lycksele så.

Har inte så mycket mer att skriva mer än att jag åker till luleå imorgon, får se hur hundvalpen tiffany mår också med de brutna benet:( Hoppas hon blivit bättre!

Kan bjussa på en bild på några nakenkatter, OCH nej , dom är inte fula, dom är tööta :)!



Sen kom jag på att jag såg en JÄTTESNYGG röd långklänning på Hm. Hur fin som helst, men jag provade den inte, måste kolla om den finns kvar i Luleå, den såg typ ut såhär, samma kvalite iallfall! ( hittar den inte på hemsidan)
åh vad fin :)











Myskväll med dansarna!

2010-11-04 @ 00:11:00 Allmänt | Kommentarer (0)
Klockan är exakt 00.00 nu. Äre då man ska önska sig något? har iallfall inget att önska mig nuförtiden, inget sådär "stort" .. jo kanske att nån i ens närhet inte råkar illa ut och en själv:P...är vell det ända.

ikväll har jag varit hos Thea och haft myskväll. De var riktigt trevligt att prata igenom vad alla har gjort och vad som hänt och hur det går för Thea och micke på deras dansskolor :)
Jag skulle som sagt bli nyttig. Jag har varit det som fan, ätit gröt varje morgon och inget kvällsfika osv. Men sen IDAG, när de blev myskväll och alla ska knapra på något.. så måste ju jag också de.. :]
Imorgon blire att träna.

Har inte hunnit så mycket idag annars faktiskt. Vaknade med SJUKLIGT ont i ryggen, trots att jag tog muskelavslappnande och ibumetin inatt så fösvann inte krampen i ryggen. Har haft så ÄCKLIGT jävla ont, de går inte beskriva alltså, ibland önskar man att man kunde skicka över smärtan till nån annan bara för att den ska få känna hur jävligt det är.
Iallfall har jag suttit i soffan hela dagen för jag haft så ont. Sen for jag på Reco och fick massage. LÄngtar inte tills jag ska sova för jag vet vad som väntar under natten.

Sitter och lyssnar på min nyinspelade låt som jag påbörjat. Börjar kännas bättre nu , så de blir nog att lägga ut den när den är klar. Men de är sjukt mycket jobb kvar, eftersom när jag kommer på en text och melodi så skriver jag ner de, sen börjar jag spela in, lägga stämmor osv, sen inser jag hur mycket fel jag har skrivit, tex " dåtid " nutid" på engelska. Så då måste de ändras och spelas in på nytt. Men de var inte så hämskt mycket fel nu , så de blir några ändringar. Låten heter "Can`t you see"

Nä nu ska jag sova, ska berätta en sak som är störande sjukt sen nån gång. Om jag orkar.




Haloween

2010-11-01 @ 19:30:50 Allmänt | Kommentarer (0)
Haloooweeeen, ja de var det de =) På fredagen var jag ute på station, de var sjukt mycket folk, sjukt stökigt, sjukt med spyor och allt. Måste bara säga KÖÖÖN till station, fyy fan har nog aldrig varit med om dess like. Jag höll fan på kvävas i kön, man får lite cellskräck vilket leder till panik och de leder till att de känns som man ska dö. Var tvungen hålla i en kort tjej som stod mellan mig och några långa killar, hon stod och hosta och hon sa att hon inte mådde bra så jag var tvungen att hålla i henne, trycket var så jääävla hårt bakifrån kön alltså!  De var faktiskt obehagligt! då kan man ju tänka sig hur hämskt det måste vara att befinna sig vid en jätte stor konsär eller någit liknande som man läst om, då flera har KLÄMTS ihjäl tills döds...nä gud vad hämskt.
Man vet iallfall till nästa gång att man borde vara där halv 10 om man vill slippa köa, och slippa slösa tid och pengar på att köa över en timme. Men inne på dansgolvet var de roligt iallfall :) har inte dansat på länge så kände jag hade träningsvärk i låren dagen efter ;D

På tjejtoan var dörren sönder, en tjej ramla rakt igenom dörren och ner på golvet. Livsfarligt. De var blod på handfaten och papper fulla tvättfaten. Förstår inte hur de kan bli så grisigt ? varför kastar man inte papper i papperskorgen eller blir den full eller var är frågan egentligen? tycker de är konstigt. Undrar hur de ser ut på kill toan om de är lika risigt, eller om de är fräshare än damernas? börjar fan undra.

PÅ lördagen så var jag hemma och tog det lungt, såg film med malin och mamma. Sen blev jag bjuden på fest mittemot, hos grannen Emma, så jag gick över dit och drack nån öl :) de var riktigt trevligt, synd att det blev sån kort stund, men det är alltid kul att träfffa och lära känna nya mäniskor:) De var riktigt haloween fest med många roliga utklädnader :)

Söndag. Malin gjorde slingor i mitt hår , sen såg vi på tv och pratade och hade trevligt :) och idag är de måndag, då jag ska sluta äta sötsaker på vardagarna och bli nyttig, har varit ute och gått med hundarna, ringt arbetsförmedlingen, städat och påbörjat att spela in en ny låt. Tänkte när jag började spela in " den här kan jag iallfal lägga ut på bloggen" men sen börjar jag ångra  mig när jag gjort vers och refräng, då börjar jag bli van den och lesssss.

Jag var som sagt catwomen på haloween haha:D
Jag cissi och nadja hade en egen liten haloween fest för alla dissade oss :)



















RSS 2.0