Make over

2011-08-29 @ 00:27:01 Allmänt | Kommentarer (0)
Haha, hittade världens roligaste sida!!, om jag inte ligger efter i tiden vill säga....! Man kan byta hårfärg och sminka sig och allt! SKit roligt ju! Här är jag i några andra hårfärger än BLOND =) Ser typ horig ut men man kan ju göra de mycket finare, jag mata på och testa allt möjligt judt nu =) 

www.taaz.com













Nedräkning

2011-08-23 @ 17:44:48 Allmänt | Kommentarer (0)
Oj vad jag tappat skrivandet här. Är helt slut efter jobbet nuförtiden och vädret är inte det goaste!
idag nu i afton är vell typ första gången men ser solen på ett tag ? men sommaren är ändå över, rent över! för länge sen ! de känns typ konsigt att gå ut i shorts och linne nu ? nä de gå ju inte..

Tur var så ska jag mamma yvonne och frida utomlands nu i september til spanien :) det kan behövas! Få lite extra sol där i kanten! ;D
Var flera år sen jag och frida var utomlands tillsammans, känns skita kul! Sen att morserna ska med o :)! Jag har typ egentligen jätte mycket att berätta, mycket jag shoppat och mycket som hänt, gjort om i rummet osv osv :) men de orkar jag inte berätta nu! Just nu är jag utarbetad hungrig och  trött, vill bara kasta mig i soffan med hundarna och myyyysa!
Saknat dom så mycket när dom har varit i stugan med farsan.. helt sjukt vad man kan sakna ett djur!? kan fan lätt börja flänna om jag vill! drömde till och med mardrömmar om att dom försvann och att de började spruta andra hundar på okq8! var inte lätt att rädda alla, men nästan :)!
Tur att jag har fiskarna när hundarna är borta haha...jag pratar med dom som om de vore hundvalpar, morsan skrattar åt mig och tycker jag är så löjlig, men jag lovar, dom viftar fan på sjärtfenan när jag pratar med dom :D dom kommer simmandes mot mig ;)

Nu spagetti och köttfärrsssssås :D! HOJ!

Tänk att få mysa med en sådan björn :D


Sista sommarfesterna

2011-08-07 @ 17:13:20 Allmänt | Kommentarer (0)
Ja de känns som att sommaren börja dra mot sitt slut. Känns inte som sommar längre. och har inte ens hunnit ligga vid falkan och sola eller nått! så traagiskt. När man var liten var ju sommaren jättelång! nu är den så kort att de går inte ens blinka.

Fredagen Var jag och jossan I norsjö och festade, de var riktigt trevligt tycker jag =) Dansade och hade kul. Jag har faktiskt aldrig varit i norsjö men jag tycker de var riktigt mysigt där måste jag säga :)

Lördag sjöng jag på ett bröllop med carrie, de gick riktigt bra faktiskt. Vi sjöng "För kärlekens skull" de blev jättefint med en stämma till måste jag säga :) Sen blev de impuls att boka in på vandrarhem i luleå och gå på Luleå kalaset med cissi. Otippat. Hade så tur att vi helt plötsligt kunde fara!  och tur hade man att de fanns plats på vandrarhemmet! Men stressigt blev de att hinna med allt detta på en dag!

Ville så gärna sjunga på karoke tältet där i luleå, de var som en scen och folk dansade , de såg SKIT kul ut hade så gärna velat sjunga, men jag tänkte att jag "går tillbaka sen" men näe då är man ju ute på andra banor förståss, så jag missade chansen.

Nu senaste dagarna har min navelpiercing varit SÅ infekterad...fattar noll!! och nu i helgen var de åt helvette, så jag har gått omkring med jätteinfekterad piercing hela helgen, har knappt kunna ha en tröja mot så har de huggit till, knappt kunnat sitta ner!  Har förståss försökt ta ut den men de gick ju inte? ploppen satt svinhårt och de gjorde så ooont när jag försökte bryta upp piercingen så att jag kunde se något!!
Men nu när jag kom hem så tog jag ett djupt andetag och höll andan, tog en bomullstuss och fukta den och försökte vrida! JO jävlar, den lossnade! men FYYYYYYY så ont, har aldrig upplevt sådan smärta tro jag!! Så nu kanske de måste få läka igen, IGEN :(.....







Min nya Moobajl!

2011-08-04 @ 16:02:14 Allmänt | Kommentarer (0)
Äntligen har min nya mobil kommit! Nokia N8 :) jag gillar faktiskt nokia så jag kör på den! har alltid haft nokia och jag tycker att dom håller toppen ännu. De är iallfall riktiga telefoner fortfarande som inte går sönder direkt man tappar dom i golvet. De jag är mest glad över är att kameran har 12 megapixel kamera, så de blir fina kort :) Ikväll måste jag försöka träna upp rösten lite, trots att det gör ont. Men de kan inte hjälpas.

hade gärna vela ha den gröna eller orange-röda...men dom hade bara den silvriga...:( typiskt standard.. lite tråkigt men. Kan inte heller hjälpas!




Just nu sitter jag och hör på barn som skriker ute...ganska sjukt hur högt ett barn kan skrika, de låter ibland som att nån håller på dräpas, eller blir jagad eller överfallen tycker jag! Riktigt sånt dära skräck skrik!! Sen kollar man ut för man tänker ju " tänk om de verkligen är så att nån håller på dräpas" sen ser man bara att dom springer omkring och gapar. Haha, de är bara att vänja sig.

De är så kul, tror jag har berättat de förr men . Våran hund trojja är livrädd för barn.. och de var en kväll då jag och morsan var ute och gick med henne, de var lungt ute och inga barn var ute vid denna tid. Så vi tänkte att vi måste passa på!
Det var lungt hela vägen och Troja var så glad, tills man börja höra ett barnskrik, och vi tänkte, var kommer de ifrån? vi såg inget barn, och vi tänkte, vad gör ett barn vaken nu? ..
haha ja tro mig, är dom inte ute och gapar så står dom i ett fönster och gapar!
Precis det gjorde detta barn, hade öppnat fönstret på övervåningen , och kände för att skrika  sådär litegran på kvällsskvisten innan hon la sig! hahaha...

Nä nu ska jag starta upp ny tellen :D HöööreZ!

Hårda bud i mellerud, med värre var det i Gällivare

2011-08-03 @ 23:35:29 Allmänt | Kommentarer (0)
Sjukling sjukling i sängen där, säg vem som i vackrast i landet är
- nej inte är de jag, halsen är lika svullen som ögonen

haha!

Ja jag börjar bli sjukligt nervös inför sjungandet på lördag, jag har fan ingen sångröst?! de är ju bara att vänta och se, vad kan man göra, VAD SKA jag GÖRA?!...
Ögonen börjar bli bättre idag, imorgonbitti kan jag säkert öppna dom direkt jag vaknar förhoppningsvis :) har inte TID att vara SJUK känner jag! Hoppas kunna jobba på fredag igen!

Klänningen från Nelly var jättefin, satt jättefint och är lika fin som på bilden =) är jättenöjd över den faktiskt, vet dock inte när jag ska ha den , den känns ju typ för fin för att dansa "disco" med den, haha. Meeen, den får sina dagar den också!

Har inte så mkt att komma med idag ,vandrar bara omkring och väntar på att bli frisk!


Känner att sommaren börjar försvinna sakta men säkert..även om de är fint väder så är de inte sådär FINT som jag vill ha de!!

Här såg man väldigt märkvärdig ut när man håller i brillorna ! hahah












Halsont - sjunga?

2011-08-01 @ 12:03:53 Allmänt | Kommentarer (0)
Ja då har man blivit sjuk då. Ont i halsen som " vanligt" och ögoninflammation..! Vakna av att ögonen klibbat ihop, trodde jag blivit blind först haha!
Men som sagt så är de ju alltid TAJMAT när jag får ont i halsen osv ? jag ska sjunga på ett bröllop på Lördag, hur fan ska de gå? kommer ju inte kunna träna heller när jag inte har nån röst?!
Måste ta och kolla upp halsen nu, kanske måste ta bort dom dära halsgrejerna som en del har gjort. Men då är man ju dock rädd att rösten ska pajja, för de kan man ju aldrig veta?

Jag har jobbat hela veckan och helgen så jag är helt slut i kroppen, och idag fick jag då tydligt svar på det nu när jag blivit sjuk.

Igår var jag förbi en sväng hos Maja min barndomsvän och sa hejdå till henne eftersom hon flyttar tillbaka till Umeå. De bjöds på go gika och grejer :)!

Har hunnit shoppa lite i veckan också, 3 par skor, ett snyggt linne från gina med guldsmycke på axeln, en långkjol och lite smått och gått.
Har velat ha denna klänning från Nelly, sista dagen gratis frakt var igår, så jag klickade hem den innan kl 12! =) Spännande!




Vi har även införskaffat oss fiskar :)! Två fiskar och en sugpropp! Tycker typ synd om dom...simmar upp och ner och åt sidorna..vad är de för liv egentligen, de ser ut som dom vill komma ut hela tiden tycker jag så jag kan inte kolla haha.. Sen att dom bara ska ha mat 1 gång per dag, tycker jag är för lite så mycket som dom rör på sig:O så jag matar dom lite då och då :) blir vell en hajen snart!


RSS 2.0