Sådärja!

2010-12-29 @ 18:16:02 Allmänt | Kommentarer (0)
Nu funkar datorerna prima! :D Har inte kunnat skriva för datorerna har varit tokig i skallbenet.

Iallfall, Julafton var lika spännande som vanligt, fick många fina julklappar :)
Kan skriva vad jag fick, de jag kommer ihåg iallfall=)

Örhängen
halsband
Pengar
presentkort på bikbok
lurviga vantar och mössa
Skinnhandskar
Fancy parfymen
mörkröd Skinnjacka
Kängor
Skjorta
Vit mjuk tjocktröja
En topp med rosor på
Satin lakan och påslakan set
Leopard skjorta
Tallrikar, glas,skålar osv
eyeliner
Svart byxdress
Svart linne med spets
Svart skinnjacka med päls

Ja de är vad jag kom på =) kanske var allt =)
Sen har jag även köpt ett par jeans från gina på rean, klackar till nyårs och en långklänning från veromoda till nyårs, men jag vet inte om he vart som jag tänkt mig =/ måste nog lämna tillbaka allt för har typ inga pengar kvar =( 

Sen köpte jag lite andra småsaker som alltid är bra att ha! Hms läppsyl som är rosa shimmer, skit snyggt är det! Sen köpte jag hms puder och foundation borste =) funkade svinbra faktiskt :) 39 spänn :)







Rosa läppstift


Ja lite småfynd=)
När jag likas är igång kan jag ju berätta att jag fick iväg den där låten som jag höll på skriva till anderas carlssons tävling. Fick iväg den i de sista! Men inspelningen är jag inte 100% nöjd med, de blev så stressigt så jag bara spelade in de och skickade iväg de :P haha. Ajaa..

Annandagjul var jätte trevligt faktiskt, jag cissi och lisa hade hyrt en lokal, först var de nästan inga som skulle komma, men när väl dagen kom och folk inte hade nån stans att festa så blev de en hel del :) Fick träffa min kusin carrie som jag inte träffat på länge och Anna Å min gamla klasskompis, så de var nice:D Dock gick tiden sjukt snabbt därute och jag hann knappt dansa eller prata med nån känns de som =/ ?

Måndagkväll började jag må sjukt illa och fick ont i magen , då tänkte jag, näe, nu jävlar kommer magsjukan igen alltså, jag hade ju den förra vintern, och jag trodde seröst jag hade fått den igen så jag sovde med en hink vid sängen, men HE GICK OM! wiiiihoow :D Men jag väntar bara på att den ska komma ändå, jag varnar er alla! Ät inte smakprov från ICA MAXI nu , och ät inte salladen på ica! tänk så mkt bakterier de är när alla händer är där och gräver och hostar och håller på!! Men ni gör som ni vill ;) men vill ni slippa kräksjukan så låt bli! =/

Jag har typ sjukt mkt att berätta, men jag känner att jag tomsnackar. vad händer på nyårs? jag är den enda i sverige som inte bestämt:O........

Råkade shoppa idag också, med morsan, men de gör inget, pengar kommer pengar går, bara jag får :D haha nä!
Men måste som komma hem med en liten påse iallfal! bara nått! inge märkvärdigt, men jag måste ha något att packa upp när jag kommer hem..idag blev de en skjorta, och julbelysning :D






























 




Julafton - God Jul

2010-12-24 @ 13:33:33 Allmänt | Kommentarer (0)

Julafton, då var den här igen. SJukligt fort detta år gått. Kan inte förstå att det är jul förrän idag, har inte haft någon julkänsla alls. Tycker de inte har varit så mycket jul på tv i veckan och inte på radion heller, eller så har jag kollat vid fel tillfällen?

Idag är de iallfall jul och julstämningen börjar bli mer och mer känner jag :) De är positiv energi i huset och alla är glada, jag mamma och pappa har suttit och sjungit karaoke på morgonen haha, var roligt faktiskt!

Jag vaknade vid klockan halv 10 tror jag de var, och sprang till kaminen som jag gör varje jul, förut med min storebror förståss, men nu ensam, springer till kaminen och öppnar julklapparna som ligger där.
Imorse fick jag en tröja, ett par örhängen, halsband och en eyeliner :D Längtar tills ikväll då jag får öppna alla andra julklappar hihi :D älskar julen , blir som ett barn igen!

Mamma fick ett par skor av pappa, och pappa fick en Iphone högtalare av mamma, sen fick pappa en tröja av mig och mamma ett par örhängen :D Längtar tills dom får öppna de andra jag köpt :D

Julen är en viktig dag för min släkt, en tradition att alltid fira den som man alltid gjort. Köpa mycket julklappar, äta god julmat, plocka bort maten och invänta tomten som delar ut julklapparna till alla. Hur gamla vi än är, så tror jag att vi kommer ha en tomte, bara för att behålla den riktiga julstämningen som man fick då man var barn då tomten kom till en. De kommer så många härliga känslor när man hör att tomten klampar in.

Förra Julen:
Det var så sjukt förra julen. Jag höll på skratta ihjäl mig. Natten till julafton när mamma hade gått och lagt sig så bestämde sig jag och pappa för att ta ner mammas stora julklapp och ställa den vid kaminen där vi alltid lägger morgonjulklapparna.
Det jag menar med att " ta ner" mammas stora julklapp menar jag med att hennes julklapp stod uppe på loftvåningen och jag och pappa skulle bängla ner den därifrån knäpptyst! haha tror ni de gick bra ? njaa...hahaha

Trappan är sjukt brant, nästan 90 grader, och hennes julklapp var en stor jävla kruka, som är över en meter hög! Så ni kan tänka er hur tung den är! haha, och jag och pappa började bängla ner den, och båda började skratta för att den var så tung och de gick inte att hålla käften , och´man var ju tvungen att hålla i krukan med båda händerna för att den var så tung, och hur håller man balansen då på en jävla 90 graders trappa? haha, ja och ni vet hur de blir när man skrattar, då blir man så svag och de börjar typ kittlas överallt, så vi höll ju på tappa den haha!
iallfall..
På morgonen då morsan vaknar, så kollar hon som mot kaminen och ja, ser ingenting, hon tar en kopp kaafi och sätter sig vid tvrums bordet och läser norran. Kaminen är typ 2-3 meter ifrån där krukan stod. Men hon såg den inte??? haha
Tillslut säger farsan när han känner att han börjar tappa tålamodet " alltså är du helt jävla blind haha ?"
morsan: vadå?
han:  du har inte sett om du fått nån julklapp?
hon: näe vadå, vars då?
 Sen går hon mot kaminen och kollar på golvet och sen efter en stund " OOOOOOOOOOOOOOOOJ JAHAAA OJJ , gapskrattar hon och säger " hur kunde jag missa den" ?

haha Sjukt var de, pluss att den är LIMEGRÖN! hon måste ha varit i en helt annan värld! haha. Lite kul var de iallfall ;)

Jag och fader har nyss varit ute med hundarna och lekt, så nu är dom trötta till kvällen då dom måste vara ensam hemma på jul :( tråkigt nog..hemskt

Jag hade dock tänkt skriva klart låten som jag ska skicka in till en tävling, känner att jag ligger risigt till, känner mig inte motiverad att skriva  låten på julafton! LÅten ska skickas in senast 27 december, TRO ja de var. Går ju fan inte kolla upp de heller när våra datorer racklat så mycket!
Som sagt tävlingen som jag ska skicka in till är Andreas Carlssons tävling. Har har nyligt skrivit en roman som heter DANDY, man ska skriva en låttext om DANDY och skicka in den.
Priset är en heldag i studion med andreas och han sätter bakrundsmusik till låten , och den blir som sagt hans boks låt. Så de är inte helt fel om man skulle vinna något sådant :) Men man kan alltid hoppas! även om risken inte är så stor, men man ska aldrig säga aldrig.

Sist jag skickade in till en musiktävling så skickade jag in sista inskickningsdagen på kvällen till och med. Mona Sahlin och rapp gruppen Fjärde Världen skulle välja ut en vinnare, och de blev jag och ludvig. Så man ska aldrig säga aldrig.
De roliga med den tävlingen var att jag hade glömt bort att jag hade skickat in för jag var inte så insatt i vad tävlingen handlade om osv, så priset var att spela in låten i proffisionell studio med fjärde världen och sedan ett personligt möte med Mona sahlin,  hon gav oss även Hultsfred biljetter. Samt några intervjuer och vara med i SSU:s prenumerations tidning och en spelning av våran låt på radion. Så de är ett minne för livet! vore inte helt fel att vinna något igen! :)

Ikväll bär de av till renfors för att fira jul med släkten, wiee :D

God jul alla! Önskar Julja!







Andreas Carlssons nya bok!


Julja is back! Julen är här!

2010-12-21 @ 18:59:52 Allmänt | Kommentarer (0)

Hej och hå vad tiden går fort, de känns som igår allt som vi gjort!

haha näe, men nu är jag tillbaka, har inte kunnat skriva just för att vårat internet varit så sjukt segt att jag inte ens tagit mig in på bloggen. Farsan ska fixa det nu ikväll, konstigt nog lyckades jag komma in nu i afton =/!?
Måndag idag , hm vad har hänt. Jo i helgen blev de party, var riktigt trevligt faktiskt, på lördagen festade jag och cissi med min bror och hans kompisar och brorsans flickvän, hade riktigt roligt, de var längesen jag skratta så mycket! hahahah

Igår så firade dans och teater 20 år! var där och träffade mina danslärare och gamla klasskamrater och åt tårta. Var kul att se alla ansikten igen, tänk så länge sen de är, typ ett halvår sen man såg vissa:O ? men ändå så känner man sig så hemma när man pratar med dom och befinner sig i danssalarna där man spenderat så mkt tid tillsammans.
Blir sjukt sugen på att börja dansa igen när man såg alla uppvisningar, hm de ska de bli ändring på!

På tal om dans, så kommer jag att tänka på att station 8 ska lägga ner, haha INTE , INTE nådit! INTE aceptabelt! Var ska alla ungdommar ta vägen ? alla som vill ut och ha kul och dansa?? näe.  Vad tänker denna man med som ska bygga ut hotellrummen eller vad de nu är han ska göra...sjukt besviken , värt att bo här.

Sen är julen här nu snart, har knappt hunnit känna någon julstämning! vet ej varför... tråkit men sant. Märks att man börjar bli äldre och äldre :O.... Men alla julklappar är iallfall köpta! Näe, har mycket att säga känner jag , men har nog glömt mycket också!

Har påbörjat ännu en ny låt nu..........HEHE...ja, men denna ska jag göra klar, den ska skickas in till en sångtävling så får se hur de går, sist vann jag och ludvig iallfall och den var landsomfattande! :) Bättre att prova än att inte prova! berättar mer om tävlingen sen!

idag har jag flängt hela dagen, varit på stan med moder och hjälpt henne att köpa dom sista julklapparna, knäck har bakats idag och vi har även hunnit hälsa på mina kusiner , alltid lika kul att få träffa sin släkt tycker jag :) Inhandlade även en tum ring idag som är riktigt fin :)

Blir lite stressad över livet, de är mycket jag vill hinna göra innan jag dör!

1. gitarrlektioner
2. tävla i boxning
3. ta tango kurser
4. Dansa ragga
5. Magdans
6. trubadura
7. gå djurvårdsutbildning
8. prova jobba på hunddagis och djurpark
9. resa till thailand och träffa apor, delfiner och elefanter. Eller var dom nu befinner sig?
10. Träffa hemlösa/ fattiga barn i afrika, lära mig hur dom lever
11. Hjälpa hemlösa hundar i spanien
12. Prova bo i Umeå, stockholm och Göteborg.
13. Sattsa på musiken och bli nått inom musiken.

och körkotet måste göras!! ligger efter nå jävulst i livet :O!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




 God JUL :D


En vanlig dag för en arbetslös jävel

2010-12-15 @ 22:20:35 Allmänt | Kommentarer (0)

Yeah, här sitter jag och cissi och glor tv, ser på bonde söker fru,sjukt mkt rackel i de programet i år.
Imorse vaknade jag helt svettig och i tårar, hade drömt världens jävla mardröm. Vill då inte ens prata om de! men jag vaknade av att jag grät och snyftade alltså! herregud.

klockan var 12 när jag vaknade, och de tog ett tag att inse att de bara var en dröm, de var kaos! helt enkelt haha.

annars idag så har de inte hänt mkt, jag har kört ett fys pass och sedan varit ute med hundarna, sen varit på Ica maxi med morsan. De händer inte mkt nuförtiden!
Fick faktiskt ett brev i postlådan idag, där de stod att jag får 1700 kr för att jag praktiserat, så nu blev man lite rikare iallfall haha. KOmmer inte långt men. Tur man har snälla föräldrar som försörjer en ;) :D


JUUUUL:D





Ldb Gold

2010-12-14 @ 22:26:51 Allmänt | Kommentarer (1)

tjoo, som sagt har haft svårt med bloggandet eftersom båda våra datorer håller på lagga sönder! Första gången jag tog mig in på bloggen på ett tag!!
Igår hade jag sjukt tråkigt, och jossan också, så vi tog beslutet om att hon skulle komma hit och sova och umgås:D var riktigt trevligt !:D DOck höll hon mig vaken till klockan 4 på morgonen den lilla sprätten. haha. Skulle upp klockan 8, så he blev inte många timmar. Vaknde upp , tröttt som fan, skulle ducha, iskallt i huset och spec i duchen, sen mot arbetsförmedlingen. Lyssnade på de där mötet om UGA bidraget. Fattade inte mkt av de hon sa eller hur man skulle fylla i alla papper, men de löser sig i slutändan!

Dock blev jag lite piggare ikväll när vi for och hälsade på kim och malin, dom bjöd på GO fika :D inte pjåkit! var riktigt gott. Sen har jag och morsan hunnit klä julgranen och jag har lagt dit alla julklappar och klämt på dom :D

Har funderat 10000 gånger, att jag måste byta framsida på bloggen, eller vad man nu kallar de, men jag vet inte hur man gör... de är det! annars hade jag naturligtvis bytt till nyare bilder för länge sen.. =/

Inhandlade idag :)
lr fick av mors fars kanske man ska säga=)
Luktar sjukt gott, typ vanlij, påminnner lite om PInk sugar parfymen.
Ena är shower och ena body lotion :D



Nu ska jag sova, är sjukt trött. HA en god natt!


vad gör man

2010-12-12 @ 19:26:25 Allmänt | Kommentarer (0)
Hejsan svejsan, fan vad kul jag haft i helgen! varit ute och dansat och träffat trevliga människor. Riktigt roligt :) Kul att lära känna nya människor =)  Är lite sliten idag faktiskt, men jag mår ändå bra :D dock så ogilla jag söndagar för man ångest då och de är tråkitsom fan. De är på söndagarna jag vill hitta på nått så att man inte tänker på att de är söndag. Men men de flesta vill ta de lungt så OK.

Idag så träffades jag emelie nadja och josssan på waynes. Vi satt och pratade om framtidsplaner. Många av oss är sugen att flytta till stockholm. Men får se, är lite nervös för storstäder haha. Är rädd att bli dödad där lr nått :O

Näe nu ska jag fortsätta deppa denna söndag, se tv..

tjo



Ge mig:

Stan

2010-12-10 @ 10:09:21 Allmänt | Kommentarer (0)

Mot stan med cissi! Party ikväll! =) Statioon.




Stan, jag kommer!


Zumba

2010-12-09 @ 16:31:26 Allmänt | Kommentarer (0)
Seg dag , oja, är jo döende när man är arbetslös, händer inte mycket. Och mörkt ute hela tiden, ångest.
De känns bättre när man gör något på dagarna eller far någonstans, men har man inget körkort och de finns ingen som orkar gå på stan med en , va fan gör man då ?
 Upptäckte även att jag har slut pengar nu ockå efter julhandlingen och efter jag köpt annandags biljetten till station. 160 spänn för en pappersbit!fyfan

Igår var jag cissi och lisa och tränade core, dagen före de step up. hahaha, alltså jag har så SJUKT jävla ont i vaderna så de går inte gå! de går fan inte räta ut foten platt när man går, haha har nog aldrig haft så ont i vaden och hälsenorna och benpiporna och allt möjligt vad man kallar det. Gör så ont att man måste skratta när man går haha, undra hur zumban ska gå ikväll, men då får man vicka lite på rumpan hoppas jag!

Försökte även göra en juice nyss, i våran juice press! Gick inte bra. HÖll på bli TOKIG!!! hela maskkinen skakar så mycket att röret som juicen ska rinna ut ifrån flyger åt helvette och de flyger äpple och apelsin och blåbär över hela köksbänken och i ansiktet , ÅH, vet inte hur många gånger jag plockade isär den och försökte igen, men den hade sitt egna lilla liv, den ville helst hoppa från diskbänken och dö tro jag.

Ikväll blire Zumba, är rå taggad, ska bli roligt :D


förövrigt så har båda våra datorer blivit sjukt sega! så de går knappt komma in på en hemsida tar 100 år, riktigt så de går en på nerverna så att man hinner ge upp! Därför så blir de lite svårt med skrivandet.

Ska klippa hunden nu, Tjoo!




Jag Drar

2010-12-07 @ 22:33:23 Allmänt | Kommentarer (1)





Titta inte på mig, då gör du mig svag

Du har krossat min själ klart för idag

Säg inte att du älskar mig, för att hålla mig kvar

Du sa att dina känslor inte fanns kvar

Många frågor, inga svar,

Du vet att du aldrig hittar någon som jag.



Hejdå mitt gamla liv, mitt gamla jag

Åter igen provar jag att ta nya tag

Jag blickar framåt

Gör nya framsteg dag efter dag.

Jag ger, du tar

De sista jag säger är att jag drar

Jag tar, du ger

Aldrig mer.


 Av: Julja



 

 

 


Sled Slayers ikväll - HAJAR

2010-12-04 @ 14:07:18 Allmänt | Kommentarer (1)
Ikväll blir det party och mat hos cissi, sen drar vi vidare till Löva mest troligt. Sen vidare till folkparken. Blir säkert trevligt. Hoppas att det blir mkt dans också! Vore inte helt fel.

Läste om hajattackerna som varit i Egypten och dom som fått avbitna ben och armar, svenskar var även inblandad i någon attack. jag säger bara FYYY FAN!
Har sån jävla fobi för hajjar så de finns inte, jag som ville fara utomlands men nu blev jag då bara nervös, farsan också! haha huvva..

På tal om de så satt jag och kollade på Tv igårkväll, sen börjar ett program om hajattacker, de mest farligaste ställen i världen att bada på, och mest attacker, mest döda inom hajattacker, eller hur man nu ska förklara. Ja nr 1 på listan blev ju USA, vithajan, jävlar säger jag bara. Mordiska. Deras bett är så kraftigt, gissa kraften? 2 ton!! Då förstår man att dom kan bita av en på mitten som en sax. Sen att dom drar sig till rörelser, de är därför så många turister och andra människor blir dödade. Ja, väldigt intressant var de iallfall! Nummer 2 på farligaste stället med mest attacker var Australien. Sen vågar jag inte säga mer för jag minns inte.
Fy fan säger jag bara. Vill inte se en fena i vattnet...

De händer hela tiden att folk blir dödade av hajar, mer än vad man tror! Väldigt vanligt vill säga i världen runt. Vithajar... spelar ingen roll, dom attackerar oprovocerat.











Ja, fy fan säger jag bara.


Killdeo!

2010-12-03 @ 17:47:39 Allmänt | Kommentarer (0)

Ja, de är ju lite kul.  Ja ska berätta en hemlis.
igår så luktade jag på killparfymer och ja axe och sådant liknande! Skulle hitta en julkapp nämligen. Då jag plötsligt luktar på en Axe som heter Hot fever. Jag tycker den luktade så sjukt gott, de är en deo spray och samtidigt body spray, så jag var ju tvungen att köpa den till mig själv? haha. Den luktar absolut inte kille utan sött! väldigt sött, typ frukt! tuttifrutti! där satt den!
Den luktar iallfall gott att ha på kroppen!!




Sen hittade jag en rolig hemsida, eller en bra julklapp till nån! Man får göra sin egna kalender, en personlig kalender, så man får välja hur man vill att den ska se ut själv, och även innehållet! Ganska coolt!

www.minpersonligakalender.se

Bli inte chockade när ni går in på hemsidan, de står redan Julia som första sida där vill säga ;)
*fniss* haha. Oväntad överaskning haha.

Fin ? :)




Idag har jag handlat in alla sista julklappar! Så himla skönt att få de bortgjort. Har även försökt få cecilia att färga håret brunt! Går inte så bra, men hon är lite sugen! jag tror hon skulle passa i det!!
Visst?
Jag ska fan övertala henne! Håret blir inte alls grönt, de vart då inte mitt då jag färgade brunt hemma, och inte annas heller så de så! BULLSHIT! Och vi var platina blonda!
De du cissi ;)





Surströmming på G, fan vad gött. Lungt ikväll, fest imorgon :) Sled Slayers!




Tack

2010-12-02 @ 01:24:59 Allmänt | Kommentarer (0)

Tack för dom fina kommentarerna jag fått om låten, både på facebook och här, uppskattas verkligen. Jag brukar säga att jag sjunger ut mina känslor, och när man mår som dåligast skriver´jag dikter eller låtar. De hjälper en på vägen, att få uttrycka de man känner istället för att hålla de inne. Jag är glad att jag berört folk, de är svårt att veta eftersom man själv tyckere är så jobbigt att kolla på vidion.
Jag tycker att sonjas aldens text är en bra beskrivning på hur jag känner, en kort sammanfattning om hur de varit.

De är jobbigt att skiljas från en person man delat så mkt med, att bara gå vidare, minnerna finns alltid kvar, jag menar 4 år av min ungdom har jag spenderat med han, de går inte bara glömma, för ingen annan kommer dela den tiden med mig ,som jag delat med han. Den roligaste tiden när man var i moppeåldern och allt var spännande.
Jag blickar framåt.

Idag så var jag och morsan på stan och handlade lite julklappar, köpte mig även en pälsjacka på second hand. Efter de var jag bjuden på middag hos frida , taacooos, svin gooooott. Hon for hem till gbg idag igen så de var jobbigt för oss alla att skiljas åt igen. MEn hon kommer tillbaka snart =)
Annars har jag bara tagit mig en tupplur ikväll och sen suttit vid datan och tagit de lungt. Imorgon skulle jag behöva städa, men samtidigt köpa mer julklappar. Skulle behöva göra nått med håret också men vet inte vad, och funderar också på att ta hål i naveln igen =/ ? frågan är.. om de är värt det.




Moppetiden då man hängde på stan på kvällarna för att kolla läget, en tid man ska ta vara på som inte kommer tillbaka. De var så spännande, man såg framemot för att fara ut med sin moppe på kvällen och spana litegran.

På fotot: Nathalie, Jannie, Jag, Emelie och Frida:)
Gammeltiden :D




RSS 2.0