Äntligen kan jag sjunga som förr.

2011-10-27 @ 22:21:25 Allmänt | Kommentarer (1)
Hade besök hos kiropraktikern i tisdags. De var ett tag sen jag var hos en sådan. Har provat alla i stan och utanför stan 100 gånger , förutom ryggakuten då, konstigt nog! Så jag tänkte ge dom en chans att laga min onda kropp, min värk.

En annan sak..
Jag har de här halvåret reagerat på att jag inte kan sjunga som förr på dom höga tonerna, jag får som ett rasp i rösten på dom höga tonerna, blir lite hes alltså. Jag har lite så på dom höga tonerna, men de har blivit så extremt på senaste och tillslut tappar jag rösten och jag har undrat varför.

Samma med att jag har svårt att andas, jag andas bara i bröstkorgen känns de som, de är som att jag inte får någon luft i magen så de känns obehagligt när jag är överansträngd.

Iallfall!, nu när jag var hos kiropraktikern så var han och klämde på massa punkter kring halsen , och käken och andningsmusklerna. Så när jag kom hem kunde jag sjunga IGEN SOM FÖRR! fan vad glad jag blev! kunde ta höga toner som jag inte kunnat ta på länge för att jag blivit hes och jag kunde även andas mycket lättare! sen sticker inte mitt nyckelben ut lika mycket längre heller !:) Så jag ska fortsätta gå dit några gånger, men nu känns de mer som att jag går dit för att få behålla rösten , inte för värken? :P :...men hoppas att han ska kunna lösa de också..

Idag var jag ledig, har shoppat lite kläder! Svarta höga jeans från cubus, en stickad tröja från veromoda och en oversize tröja från gina :)

Jag längtar tills imorgon =) då får jag träffa Chrille.  Jag chrille hampe och cissi ska se bio imorgon sedan åker jag mot norsjö och laddar för haloween fest på lördag :)








Vad skulle jag göra utan mina nallebjörnar:)


utarbetad

2011-10-23 @ 22:30:12 Allmänt | Kommentarer (0)

Waah, känner mig helt slut. Jobbat hela veckan och hela helgen och sen fortsätter de bara så tills jag far vara ledig på torsdag iallfal. Bara heldagar, helt sluuut. Men jag ska inte klaga! Har fått förlängt schema så jag ska vara nöjd :)!
Var helt slut idag på jobbet iallfall, igår jobbade jag till kvart över 9 på kvällen och sen for jag på kalas hos mina kusiner, började kvart i 7 på morgonen dagen efter.
Skulle upp kvart över 5 och låg och prata i telefon med chrille till halv 1, så sovde typ 4 timmar. Meeeeen he bara att härda!

På tisdag ska jag på ryggakuten och knixa till mig lite, ser framemot de för de var ett tag sen, känner mig inte i form alltså! Ont överallt som en gammkärring.



Önskar jag var duktigare på att ta kort, köpte ju faktiskt en bra kamera men de är så jobbigt att fota saker ju, eller de jobbiga är att lägga in dom på datorn och dra över och bifoga in här. De kanske finns ett enklare sätt så man kan ladda upp flera bilder samtidigt? jag vet inte, jag är så obrydd och o O  Olärnings intresserad :P haha..
Så nu har jag klagat färdigt.


Nu är jag jättesugen på färga denna färg igen! men vet ej hur jag ska få den... för jag hade varit mörkbrun i håret och gjort massa slingor tills det blev sådär..men vad kallas färgen? guldblond eller honey blond eller ljusguld koppar brun ? eller va faaaan....





Läste på aftonbladet...något så hämskt egentligen, han blev uppäten av kannibaler???!! skräckfilm.
.

Från: Expressen

Stefan uppäten av kannibaler: En tragedi

Den tyske äventyraren Stefan Ramin, 40, åts upp av kannibaler.
Nu jagas den inhemske jägaren Henri Haiti misstänkt för mordet.



Förstå så hämskt?! hur kan något sådant hända, tänk att de finns sådana! Har aldrig som funderat över att det skulle kunna hända om man är ute och vandrar i djungeln.... !




Ser framemot helgen då blir de norsjöö och jag ska få träffa chrille :)


Dags att skriva

2011-10-20 @ 17:19:21 Allmänt | Kommentarer (0)

Tjo mään!
Sitter vid datorn, käkat en kexchoklad innan middagen, inte bra, fick magvärk haha. Har tappat skrivandet här känner jag, har spenderat mycket tid i norsjö och de är mycket roligare än att skriva här :D egentligen skulle jag kunna skriva väldigt mycket roligt för er men de behåller jag för mig själv ;) hiahiahiahai! :D

Igår var jag sötsugen, då gjorde jag negerbollsmet, alltså bara smeten. RÅ gott, men efter att jag suttit vid datorn ett tag och gick tillbaka till tvrummet för att äta lite mer så var allt slut...mors fars hade käkat upp de som gamar, men som tröst fick jag en marabou av min gulliga fader idag =) Detta får vara en tjockis vecka för mig. Ska ändå köpa träningskort nu!

Idag har jag varit ledig, sen blir de arbete hela helgen och hela veckan framååt.. kommer vara helt död.
Har därför shoppat idag så jag klarar mig till nästa vecka. En ny vinterjacka, en halsduk päls och ett par kilklackar som är knähöga :) YEAA!

Sen måste jag tillägga att ni som inte var på mollys i fredags och såg 8 steps missade något väldigt bra :)!
-Bra jobbat grabbar, de var skita bra!

Se till att inte missa de nästa gång :)

Imorgon måste jag:

ringa arbetsförmedlingen
skriva papper till försäkringskassan
Ringa och boka tid hos kiropraktikern
Boka körlektioner IGEN... nu JÄVLARRRR alltså. Nu ska jag inte fega ur för jag är fan inte feg! FEg- DEG.
Fundera när jag ska köpa träningskortet, och klämma in de mellan arbetsdagarna körlektioner och plugg, hur ska detta gå?


                                                                        Mina guld vänner:)






Detta år.

2011-10-12 @ 12:08:30 Allmänt | Kommentarer (0)

De är nu mörkret tar för sig och dom ljusa tiderna går i ide. ucch! hatar just denna årstid, mörkt, grått, blött, man är trött och orkar varken ta sig upp på morgon, eller sova på kvällen! ångest ångest!
Men vad gör man, de är bara att bita ihop.
Idag har jag tänkt ringa samtal som jag förskjutit på som vanligt, ska ringa en hyresvärd och sen umeå sjukhus. Hatar att ringa sådana samtal. Man måste anstränga sig så mycket innan haha!

Jag är sjukt tagen av att både marcus är funnen, och eventuellt jesper almgren är hittad. Två personer som varit spårlöst borta är nu hittade, och inte var de lång tid mellan varann. Jag tänker mycket på deras anhöriga, måste vara mycket blandade känslor.


Igår blev de en vandring på stan innan jag drog till jobbet!
Dessa leggings fick åka med hem, röda och bersa, de är som i mocka matrial eller vad man ska säga! satt som smäck! Kan vara kul med en färgklick nu i vinter och ett par klackar ;D





Denna jacka från ellos har jag tänkt klicka hem snart också!:) Den är JÄTTE mjuk inuti, och man kan ta bort fodret på insidan och pälsen så man kan ha den som sommarjacka också! Den är perfekt längd, den går inte ner till knäna sådär fult , utan den är perfa!




Nu ska jag njuta av min lediga dag!  :) HOJ!


8 Steps @ Mollys

2011-10-08 @ 14:50:51 Allmänt | Kommentarer (0)

Den 14 oktober kl. 21:00 - den 15 oktober kl. 02:00
Plats: Mollys i Skellefteå




Missa inte ! :)



Ja, själv har jag kommit hem från norsjö för ett tag sen, hunnit vila 2 timmar, hunnit fika igen...och nu gör mig klar inför mormors 70 års kalas! Full rulle =) Blir roligt, sen blir det utgång med vänner:)!
Måste berätta att jag äntligen bokat tid för nästa tatuering, ni får se sen vad de är ;D och var den är :D!
När jag bokar något så vill jag alltid ha de NU NU NU NU, orkar aldrig vänta, så därför har jag inte bokat för jag har gruvat mig för väntetiden..haha..men de hade ju varit bättre att boka för länge sen! men nu har jag äntligen gjort de, 15 november :)

Grattis mormor! 70 bast!




RSS 2.0