Vadå gamla bilder ? Minnen.

2011-11-30 @ 19:55:50 Allmänt | Kommentarer (0)
oj OJ OJ, vad mycket minnen man får av dessa bilder. Gamla kort. Jag får typ konstig känsla i magen när jag ser dom här bilderna, vet inte varför. Jag minns jag och frida for alltid ner och köpte godis på ica, hela sommaren, satt där och käkade godis utanför, eller en glass, i hopp om att något roligt skulle hända! haha!

Alltid så for vi hem och duchade, gjorde oss klara, sen tog jag kärringcykeln till frida och sen drog vi mot ica, ALLTID. Sen sovde vi över hos varann, varje natt, like sisters :) haha.



Jag, frida och Emelie är nog 13, och 14 år på dessa bilder :)
Emelie wallmark och Frida Sjödin är mina två barndomskompisar som jag känt sen jag föddes, sa mina första ord och tog mina första steg med.


Här var vi nog påväg från frida till ica, men jag var tvungen att leka cool först.




Här antar jag att vi redan varit på ica och jag är glad över att jag köpt icas chokladbit som man får halsbränna av haha :D




Här är vi nog påväg hem från ica hahaha :) Minns faktiskt denna dag.




Här är de kväll och jag ska sova över hos frida, vi var ute och sprang och snurra runt på gräsmattan, vet inte vad vi gjorde riktigt :)




Här är frida, 14 bast :) Här är beviset på att vi satt på ica och hängde och åt godis:D haha
Ser dock ut som att hon försöker gömma maraboun ;) haha!




Här är vi på helt andra ställen. Jag Frida och Emelie.  Vi var på Byske camping nämligen.
Här var vi och kollade läget på kvällen :)



Här har jag jagat emelie på byske camping och fick tillslut tag i hon. Brottade ner henne sen satte jag mig på henne och kittla hoN! haha de roligaste som finns för hon är så kittlig :D




Jag och frida haha :) småtjejerna!




När jag fyllde 15 år så fick jag denna moppe. Italjet Dragster. Går som en stjärna :)! Men är dock omlackad till svart nu. Startar fortfarande på första eller andra kicken efter den stått en hel vinter =)



Här var jag och frida i Boden, de var sommar och varmt! Här var vi nog 15 år :)





Ja de var då de!
NU är de andra tider, tiden bara rullar framåt och man blir nästan rädd. De finns mycket man vill hinna göra i livet. Men det hinner jag de är jag säker på.
Idag har jag julhandlat, iallfall försökt, nämen de gick väll hyffsat! Men långt ifrån klar......

NU ska jag mysa framför tvn, är sjukt sötsugen men he blir inge av ! för nu har jag börjat på GI!

Bajs bajs! :)


Godnatt!

2011-11-30 @ 01:04:51 Allmänt | Kommentarer (0)

Vet inte vad jag gör uppe egentligen! Har suttit och gått igenom gamla saker på datorn. haha. måste bara skratta. Hittade igen låten " livet är förjävligT" som jag tror hela skellefte hört. Haha, gud var nog bara 14 år då jag spelade in den där. Spreds som en löpeld, fast den är sämst! Var nog därför den spreds också, för att den var sämst och lite annorlunda att man sjunger att livet är förjävligt, varför inte "livet är så härligt" ?! haha. De är så roligt, för man hör att jag har typ barna röst!

Jadu, men ibland när livet känns förjävligt så passar låten bra på tungan*fniss*.
Men just nu är livet bara för härligt :)
Imorgon blir det julhandling på stan med cissi!

Saknar min älskade christian :) <3
Enda fotot jag hade....hittade den på min telefon.Men de är en del av han iallfal:)
PUSS.




Sing song sang

2011-11-28 @ 23:11:35 Allmänt | Kommentarer (0)


Svar till Matilda: Menar du det svarta linnet med nitar och dragkedja som jag har på fotningen?
Om det är det linnet du menar så har jag köpt det i spanien! Köpte 3 färger, rosa vit och svart :) stor trivs i dom! Är det inte det linnet du menar får du höra av dig:)

                                







                                        Här är lite av shoppingen från spanien, dom tre linnerna bla. 
                                        Bh + trosor kostade endast 35 kr setet ungefär :) sjukt!


                                 






Har ju planerat att sjunga in några jullåtar nu när jag vet "lite" bättre om hur man kan mixa. Min älskling är ju så duktig på sånt så han får lära mig, men de finns så mycket annat roligt att göra med min chrille också så sånt glömmer jag bort haha=) Nämen , ska ta mig i kragen, som vanligt!

Igår julpysslade jag och mamma! vi Gjorde en jätte fin stor krans inlindat i granris, fejkris alltså! och pyntade med massa änglar,paket, klockor, blommor, glitter och en ljusslinga, sen hängde vi den i mitten av huset och den är sååå mysig!
Ser dock lite bullrig ut på bild kanske, men i verkligheten är den MEGA ;) som min babe brukar uttala sig.







Stackars mig, inget firande..

2011-11-24 @ 20:14:36 Allmänt | Kommentarer (0)

Försökte som sagt julhandla idag, men he gick inte så bra..! Kom hem med en tröja och ett par skinnshorts åt mig själv! Hm.. men imorgon ska jag kanske med brorsan på stan , då blir de nog enklare, för han går all in när han ska julhandla och då kanske jag också gör de, alltså, bara kolla julklappar.

Jag är ännu argare idag, trodde att shemat skulle bli bättre angående jul och nyår, men icket, ja jag är ledig julafton nu helt plötsligt, men jobbar hela julhelgen och även nyår och nyårsdagen fortfarande. Går de fira nån dag med nån? näe. Får inte ens fira nått med mina kompisar eller min älskling. Hade ju tänkt få ta ett fint kort på jag och älsklingen när vi inviger det nya året. Men näe. NÄENÄENÄE.! Längesen jag var så här frustrerad och ARG!!!!! seriöst , jag vill fan bara gråta!!! PMSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Tänk om jag vore denna spindel som satt på våran gardin, fan. Dom får då fira jul och nyår iallfall! haha..
Stor och äcklig var den, ni ser att den har lagt en kabbe där på gardinen också! hahaha!
fast jag vet inte om just denna spindel får fira något iår...för pappa trollade bort den...






Det är ju perfekt.

2011-11-23 @ 21:48:19 Allmänt | Kommentarer (0)

Hej, kom just hem från jobbet, har dock inte blivit på så mycket bättre humör för att jag kollade på mitt arbetsshema över jul och nyår och det ser fortfarande lika illa ut!

Sen när jag ska kolla statistiken här på bloggen så är det nån jäkla reklamgrej som är över precis där man vill kolla hur många besökare man haft, och den försvinner aldrig? och den går inte kryssa bort? någon som vet hur man får bort den? haha

Har beställt hem förlängning från rapunzel nu :) så de kommer säkert imorgon :D he blir najs! hatar mitt korta hår, skulle aldrig klippt av det....mitt livs misstag:P! haha

Imorgon blir det julhandling på stan med carrie :) försöker fundera vart alla mina pengar tagit vägen, farsan förde över  9 tusen förra veckan , nu är de bara 3800 kr kvar ? ångest ångest, men samtidigt, bara tatueringen kostade ju 2500 hitills så..Sen förlängningen 850..ja men de kanske stämmer i slutändan.......


Jag, tjuv?! NÄE!

2011-11-22 @ 20:58:35 Allmänt | Kommentarer (0)

Hej. punkt.

Jag är arg.

irriterad.

sur.

Nu ska man tydligen jobba både julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen, och heldagar eller delad tur!!! delad tur betyder att man jobbar 7-12 och sen börjar man om 16.00-21.00.. hur kul är de... någon rättvisa måste det finnas trots att jag är vikare, tycker då jag.
Så där var min dag förstörd, jag vill ju också vara med mina nära och kära någon gång under dessa dagar? jobbar jag jul ska jag vara ledig nyårs, eller tvärtom!

Inte nog med de, jag for och skulle kolla om jag kunde byta mitt runda bort som jag köpt, det är jätte ostabilt och en bulle i mitten så man kan inte ställa något på det utan att det "studsar" ! Och naturligtvis har jag slängt kvittot för jag tänkte att det skulle lägga sig och att alla bord kanske var så när man just monterat ihop de, men näe , de har inte ordnat sig, och näe jag får inte byta till ett nytt bord!! ÅHHHHH 800 spänn på ett skit bord.

Sen igår.. då kom jag hem från norsjö! hade naturligtvis massa packning med mig, kassar med kläder och skor, och en handväska. Hade ju typ vanliga ica kassar med kläder i som var smockfulla.

När jag var framme i stan så tänkte jag att jag kan gå in på H&M medan jag väntar på moröbacke bussen. Jag kollade på lite smink och luktade på några parfymer, sen fick jag tvångstankar och började tänka:
" Tänk om någon stoppar ner något i nån av mina påsar bara för att jävlas" eller: 
" tänk om de trillar ner typ ett läppglans eller något från någon hylla bakom mig"

Jag hade stenkoll på påsarna för jag var rädd att någon skulle stoppa ner något lr nått " Sen kom en sådan här "vakt" och började som kolla runt vad jag gjorde och så, då tänkte jag:
"jaha, nu har dom tagit hit en vakt också för att dom faktiskt TROR att jag SKA snatta"
Då kände jag att jag blev irriterad och gick därifrån.
Sen när jag skulle gå ut från HM  så var jag helt spänd och tänkte " hoppas de inte piper nu, hoppas inte något har ramlat ner i påsen" jag ska alltid ha sådan jävla otur att nått ska hända, och min magkänsla sa ju att det skulle pipa. Så jag hade hjärtat i halsgropen.

- Ohhh lungt!
Det pep inte när jag gick ut, och varför skulle de göra de ? jag hade ju inte tagit något.
 
Jag siktar in mig på Lindex, butiken rakt över.

När jag just började slappna av, går in på lindex så:
 " PIIIIIIIIIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIIIIIIIP PIIIIIIIIIIIIIIP"

Jag tänkte , VAD FAAN NUUUU!??

Jag kollade bak på dom som gick ut ur butiken, men näe, jag blev stoppad, JAG.

- Har du köpt något på Hm ?
 
Jag: näe? jag har typ bara gått igenom där!

Hon prövade att svinga väskan genom larmet, näe de pep inte.
Sen prövade hon påsarna, JOO de PEP!

- Ja då får du följa med till kassan, sa hon.

Jag kände jag blev förbannad, jag behöll ändå lugnet för jag visste att jag inte tagit något, men ÄNDÅ tänkte jag , har nån JÄVEL stoppat ner något likt förbannat i någon av påsarna så DÖÖR jag!!??

Såååå,hon plockade ur alla grejer, KUL?! trosor? allt?  allt som jag hade haft hos killen min.
Hon provade skorna i larmet, de pep inte, sminkväskan, nej den pep inte..!
Hon sa till slut " näe jag kan inte hitta något här, jag ser ju att du inte tagit något"

NÄ, just de! CP larm! ska fan inte reagera på saker som är ens EGNA! BLIR SÅ ARG!

Så när hon sa att jag kunde gå ut igen och hon hade förvarnat sin personal om att de skulle pipa när jag gick ut, så pep de inte längre??
hur sjukt är inte det då ?!
Jag tänkte nu kommer vell vakten från H&M och griper mig haha. Men näe, jag klarade mig.

Ja, så har mina två senaste dagar sett ut, jag har fått stå och skämmas, man borde fan få något för de! Vadå alla runt om tror ju faktiskt att jag har tagit något? när jag inte ens gjort de?! så jävla störande. Bli sedd som en tjuv.

Jag gick raka vägen ut, och vet fan inte om jag kommer våga gå in på Lindex igen, har vell nå jävla larm eller nått som sitter på hjärtat som piper eller nått.




Tatuering nummer 2 :)

2011-11-16 @ 20:32:50 Allmänt | Kommentarer (0)
Hoj! Äntligen har jag nu gjort min andra tatuering som jag gått och haft i hjärnan i 100 år. Men nu är den på plats!
 De har varit som en bööörda som hänger över en! Alltså nått som jag har tänkt på så länge men de har varit jobbigt att boka sjävla tiden. Haha, men nu kan jag kryssa en sak från min lista.

Tatuering- BORT!
Körkört, snart............
träna- snart..
Lägenhet, men de gå inte stressa på.

Här får ni se en bild på tatueringen, men den är bara halvklar ännu=) eller ja mer än halvklar, men de ska dit mer skuggningar och rosorna ska eventuellt vara röda, får se...
Känns bra att denna tatuering har en betydelse, för då vet jag att jag inte kommer att ångra mig. Denna tatuering kan jag stå för stenhårt. Min förra är ju bara nån jävla blomma med en rot typ, som alla säger haha. Nämen, som  när jag jobbade på Nyhlens så frågade en kvinna ba " Få se, har du tatuering. Jag: Jo. Hon: är de en krabba eller?
HAHA!
Krabba, tack för den.
De är verkligen ingen krabba! De var först en tribal på höften, sen byggde jag ut den, och då blev de typ slingrande blommor som går uppåt från höften, ja det går inte förklara men. Den ÅNGRAR jag. De har jag erkänt.

Men denna kommer jag inte ångra, för ni ska få se =)

Här är den, Musiken, sången, vädurens tecken, rosor för kärleken, och ett J där nere som nästan också ser ut som en G klav ;) HELLL yeeeaHHH! Smärta is the shit.




uppdatering!!!!

2011-11-14 @ 15:31:49 Allmänt | Kommentarer (1)
Hej och hå, stortå!

Nu var de allt för länge sen jag skrev här
jag vet varför, jag har blivit kär!;)

haha!

Nämen its true..!
Ibland undrar man när man ska finna kärleken, och när man minst anar det, så står den rakt framför en. Den perfekta, den rätta.
Jag har införskaffat mig en, eller hittat, eller funnit, eller tagit, eller dragit haha, nä, skoja, men Jag har äntligen hittat en jättefin kille som jag kan slappna av med, skratta, vi har samma humor, intressen och hur roligt är det inte att skratta? jag älskar att skratta, och jag får göra det tillsammans med min roliga pojkvän.

Jag har jävligt sjuk humor, eller jävligt rolig humor måste jag säga själv :) men jag älskar det! Att säga fel, att vrida på ord, att lägga märke till saker som händer runtomkring och sedan utveckla det lite extra i fantasin, eller spola tillbaka en film där man såg ett jävligt fult ansiktsuttryck! hahaha :D de är kul! kul kul.

Ibland tror jag att folk tänker att jag är tokig eller trög,  men de roliga är ju, att dom som inte skrattar och inte fattar det roliga i skämtet, he är ju dom som är tröga ;) inte sant? du vet , allt handlar om fantasi!

Övrigt så har jag mesta dels jobbat, de har blivit mycket helgjobb också på sistone.
Ikväll ska jag och kolla på en lägenhet, en tvåa. Får se hur he bli!


Lite bilder från haloween:) Jag och chrille =)







Chrille är Nära att bränna hampus med ciggen ! haha



cissi :)







RSS 2.0