Tiden rann iväg!

2010-09-27 @ 18:48:27 Allmänt | Kommentarer (0)
Jäklarns, var de redan  1 vecka sen jag skrev !:P kändes inte som de! I lördags var jag och tjejerna ute igen , jag förstår inte vart allt folk tagit vägen, de är jätte tomt ute och tråkigt som fan =/ ?! tror alla är på allstar!

Fortfarande arbetslös och trött som en deg, fattar inte. Idag har jag varit hos sjukgymnasiten för att börja styrketräna igen och försöka bli bättre i min onda kropp. Är även förskyld , de värkar inte försvinna, ont i halsen så jag kan inte sjunga, stör mig som fan..

funderar på att köpa en minilaptop....... ska sätta mig och kika nu. Sen vill jag utomlands iGEN!......ajja har inte så mkt mer att säga. Igår hade vi iallfall kalas för pappa fyllde år, släkten var här och fikade, kan till och med tilllägga att jag har börjat dricka kaffe :O ..... annars är de tråk som gäller, väntar på att idol ska börja, de är vell höjdpunkten på veckan förutom att komma hem med en shoppingpåse från staden. Hoppas att den dära Jamilla eller vad hon heter åker ut, hon är sämst, de är bara för att hon är lik Rihanna som ´hon är kvar, men hennes pajas röst och oseriösa framföranden och bortförklaringar stör mig :P! Näe.! tjohej!



Vill tillbaka!

Middag

2010-09-18 @ 16:54:44 Allmänt | Kommentarer (0)
Hejsan, helgen är snart över igen,fort var de gjort, igår vare party, jag och tjejerna drog till Olles, var ingen höjdare faktiskt, inte så mkt folk som de brukar =/
När man är arbetslös glömmer man bort dagarna. Vandrar omkring här precis som hundarna. Borde börja ta tag i träningen igen, men de glider mellan fingrarna, borde hitta ett jobb, eller FÅ ett jobb, borde sattsa på körkortet nu när jag är arbetslös, men INGET BLIR GJORT. Fan vad jag stör mig. Som en stor hake..
Och dagarna bara rinner iväg, vad gör jag på dagarna då? jo jag har blivit som en jävla hemmafru, jag städar eller rastar hundarna, går på stan med morsan och shoppar sen är de kväll.  Inte ett skit händer i livet, måste börja planera..

Ikväll blir de middag med Kim malin och mamma och pappa, vi ska äta tacos gratäng. Swin gött. Sen blir de nog bara och ta de lungt, ante kommer förmodligen ikväll också. Idag har jag även köpt hängen för att göra egna örhängen, jag har även gjort om fjäderörhängerna litegran. Imorgon är de söndag, ångestdagen. + att de ska vell regna. Just ja, sen ska man ju rösta imorgon! jag hoppas att alla fattat att man ska rösta rödgrönt. Jag ber till gud att de blir jämlikt igen och inte att dom " rika" ska ha de bättre. FUCK NO! DUMHETER!

Här är ett foto på fontänen som jag och morsan köpt :) Dock ännu finare i verkligheten, sen hör man vattnet falla!

 

Jag läste detta och berördes. Rösta rödgrönt.

2010-09-16 @ 22:48:17 Allmänt | Kommentarer (0)
Ta er tid och läs detta. Skicka gärna vidare till folk så att dom fattar vad dom ska rösta på. Röd/grönt.

Ta er tid, läs, gråt en skvätt och tänk er in i situationen. Detta är dagens verklighet, vårat samhälle ser ut såhär nu och kommer förmodligen bli ännu värre om vi inte röstar rödgrönt och gör en förändring! Det ska vara jämlikt. Inget egoism.

Och ni ungdommar som inte är så insatt i politik, som jag , jag är absolut inte insatt, men jag börjar mer och mer förstå hur viktigt det är att man röstar, och att man röstar rätt. För det handlar ju om hur vårat samhälle ska bli uppdelat? vi påverkas ju av det. Så vi unga, och ni som kanske "lägger" ner eran röst, eller bara "tar nått" för du borde rösta på nått. GÖR INTE DET!

Läs vad denna unga tjej har skrivit, hon berättar om hur hennes mamma haft det dom senaste åren och hur samhället trycker ner henne utan att bry sig ett skit. Och denna mamma är inte ensam, det finns många fler som är sjuka. Ni som har en som är sjuk i familjen som tvingas jobba ändå, ni vet vad jag pratar om.

DET ÄR VERKLIGHETEN som denna tjej berättar, som de flesta varken ser eller vet av, för du/ni har aldrig varit sjuka eller haft någon sjuk i familjen som inte klarar av att jobba. MEn tänk då såhär, om du själv skulle bli sjuk en dag, och tvingas jobba, eller bli så sjuk så du inte KAN jobba, du kan inte ens ta dig själv upp ur sängen,inte kissa själv. INGENTING, du får inga pengar osv hur allt de där nu går till. Då lovar jag dig att du ångrade dig att du inte röstade rödgrönt. Du vill aldrig hamna i denna situation som denna mamma.... Dottern berättar:


http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html






Rösta rödgrönt, det påverkar ju våran framtid och hur vi ska leva!!!

Skicka länken vidare.

Mina hemmagjoorda smycken..

2010-09-15 @ 22:47:01 Allmänt | Kommentarer (1)
Godnatt =) idag har jag såsat omkring i pyamas till klockan 1, sen toppade morsan mitt hår, sen körde jag och farsan spårning med hundarna. Fan vad duktiga dom är, dom spåra upp oss jävlart dirr =) De är så kul att se när dom går i samma fotspår som man själv just gått, samma kringelikrok. Egentligen ganska otroligt :D vilket luktsinne!

Man känner sig dock jävligt ful när man står och gömmer sig i skogen vid lekparken, sen cyklar det förbi nån, också ligger man nere i blåbärsriset och kikar upp litegran hahaa, dom måste ju tro att man fått nå spel. Måste ju se ännu sjukare ut när farsan står bakom en gran och gömmer sig medan barnen leker i lekparken haha, kan ju misstolkas!
 
Sist jag farsan och Trojja körde spårning, hahah, så hände ju en rolig sak som jag vet att jag berättat om. Farsan gick och gömde sig i skogen vid lekparken och Trojja började hysteriskt att spåra och söka efter han. Trojja sprang då efter en stig i skogen och hon såg helt säker ut på var hon skulle, men helt plötsligt så hade hon lett mig till en KOjja som nån byggt och helt jävla plötsligt dyker de upp ett barn ba " HaaaLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ" jävlar vad vi sket ner oss! Vi kutade och hoppade genom blåbärsriset och barnet sprang jävlart efter " vänta väntaaaaah" och eftersom Trojja är så rädd för barn så vartju hon panik slagen och jag var ju tvungen sätta efter trojja! haha, fan vad skämmit, farsan kom fram därefter och frågar vad fan vi håller på med haha.

Här är iallfall dom smyckerna som jag pysslat lite med och gjort :) försökte göra ett par fjäderörhängen också, duger vell, kanske kan lägga till några andra pärlor eller nå små ringar emellan men får se :)








Det är nå rött skräp där ser jag :P









Här kan ju ju samtidigt tilllägga att min solbränna från utlandet börjar flagna bort nuuuuuuuu ;(!!!!!!!!!! :O satan i gatan =)

Goodniight!

Sliten

2010-09-13 @ 23:20:24 Allmänt | Kommentarer (0)
godkväll, har inte så mkt att säga mer än att jag har varit  i luleå i helgen och haft trevligt :) Sen vet ni , har jag gjort egna smycken som ni ska få se sen ;) inte så pjåkiga :D

lägger in bild på de imorgon...........måste på arbetsförmedlingen imorgon, gruvar mig =/!!!!!!

Enda bilderna jag orkar bjuda på är dessa. Haft ute dom förr men.
Känner mig sliten,trött, oroad, gruvar mig,ont, ligger efter i livet :P

Längtar inte till att sova heller, för får kramper i ryggen mellan klockan 05.00 och 06.00, så då måste jag gå upp ta 2 alvedon och 1 muskelavslappnande, ligga och krampa och vrida mig i sängen , försöka somna om, vänta på att tabletterna ska värka. ÅH blir jävlart galen, va fan är fel på min cp rygg, kan knappt andas när jag vaknar, är sånt jävla tryckt över ryggen , och stel som en pinne! seriöst skulle nån sätta sig på min rygg skulle den typ knäckas som en tandpetare känns de som. Nä nu vart jag så irriterad att jag måste gå. Jävla skit. Tjo!


Ser ni modell ögat ;)





Mina små björnar är dom bästa i världen, alltid lika glada!

Foto

2010-09-10 @ 00:30:15 Allmänt | Kommentarer (0)
Fan vad länge de tar att lägga upp kort, kan man inte lägga upp flera samtidigt? jag fattar ju inget av sånt här, kan ju inte ens göra en ny design på förstasidan..............

Här är fler kort, blir inte så många roliga bilder just för att man är i badkläder på alla kort. Men det får duga:)
Idag har jag mors fars varit och köpt en fontän att ha inomhus, den är SVIN läcker, kan ta kort på den sen när jag orkar :) nu mår jag illa som fan , tror jag är hungrig, måst göra mig nå fikaa..








Lyckades fånga ett kort på ante, inte ofta man lyckas fånga en bild på han!=)



Min tunika hade lätt för att blåsa upp :D

























En ara

2010-09-08 @ 23:08:23 Allmänt | Kommentarer (0)
Sitter och kollar på papegojor på youtube, saknar min Pablo som vi var tvungen ge bort då vi köpte Nalle vovven.
Jag tyckte denna video var så gullig, var tvungen att lägga ut den:)





Hemma från Kreta!

2010-09-08 @ 13:39:06 Allmänt | Kommentarer (0)
Hej hej , var ett tag sen jag skrev nu , 2 veckor sen såg jag. Jag har ju varit i kreta och haft det såå jävla skönt. Så underbart. Hade över 30 grader varje dag och vi hann även med att åka på en utflykt :D vi for till vattenlandet där dom hade massa vattenruschbanor!:D haha. Vi han i stort sett bara festa 1 kväll eftersom man hade fullt upp med allt annat. Sista kvällen festade vi loss och jag och cissi tog över dansgolvet i grekland haha :D Det jobbigaste var förståss alla hemlösa djur. HUndar och katter i mängder. Första kvällen vi kom fram så kom 2 kattungar fram till oss vid vårat hotellrum och även en hund hade följt efter Makke och ante haha :) Dom var jättesnälla och vi mata dom med korv, satan så hungriga dom var. Stackarna! Det sjuka är att, vi kunde varken hitta kattmat eller hundmat i någon Supermarket, inte på COOP heller! man börjar ju undra om dom ens matar sina djur i grekland! Fy fan vad hjärtlösa som kastar bort sina djur sådär. Den hunden vi träffade utanför vårat hotell såg ut att vara en blandning mellan stövare och pitbull eller någon annan slags ras, sen träffade vi även en i stan som var en golden blandat med shäfer såg de ut som. Den hunden kunde fan SITT och LIGG! fatta att nån har lärt han de, sen bara lämnat honnom och stängt dörren, jag undrar hur länge de tog för hunden, innan den förstod att, " jag måste ge mig av nu, han kommer inte öppna dörren"  jag undrar hur länge de tog innan hunden förstord att den inte är välkommen där längre och måste ge sig av på egna ben. Näe fyfan vad hämskt, börjar gråta när jag tänker på det. Sen stövaren som vi hittade som vi döpte till Lucky han låg utanför vårat hotellrum hela natten och ville komma in, fy fan vad hämskt, jag kolla på han genom toafönstret.........................huvva :(!!!

Tänkte lägga upp nått kort från Kreta, kan lägga upp mer sen , har även massa vidior men vet inte hur man lägger in dom ? =/..


KING SIZE marabou från arlanda :D



Väntan på arlanda




Bilresan till stockholm, dryyygt!



Underhållning på flyget hela vägen, haha hade inte en aning om att de fanns musik, film tv, spel och allt på touch tvn hela vägen:) resan dit gick dock fort när man hade kul! Makke råka göra en rolig min såg jag just haha :)










































¨




De här får räcka för idag , lägger vell upp mer imorgon på bloggen eller på facebook=)!




RSS 2.0