4 dagar kvar

2010-08-24 @ 22:30:33 Allmänt | Kommentarer (0)
Yee man, nu är de bara 4 dagar kvar. Lördag stockholm, söndag kreta :) GUud så skönt de ska bli. Men kan säga att jag har resfeber nå så jävulst. Har drömt massa mardrömmar och har ont i magen till och från och är så uppstressad direkt jag tänker på den. HUvva.

Idag har jag varit hos kiropraktikern igen. Jag vet inte om jag berättade att jag var där förra tisdagen också? ja jag hade ju inte så många rätt på kroppen. Jag hade låsning i nacken,höften, vänstra knäet, ena benet var längre, ena nyckelbenet stack ut, mitt huvud var snett, förmodligen pgr av låsningen då, sen hade jag trampat ner hålfoten, de är därför jag har så satans värk i vaderna hela tiden, så nu måste jag ha dynor under hålfoten och inte gå barfota nått.
 
Men hur lätt är de? när man vaknar på morgon så springer man omkring barfota och duchar och håller på göra sig klar, sen kommer man på " just ja" måste sätta på mig nå skor :P Men he har inte blivit av. Sen idag när jag var där, så var jag väldigt rak och bra i höfterna, han fixade bara till ländryggen och sen knixa han till käken, för den hade låst sig. Har aldrig velat att någon ska röra min käke sen jag var i umeå och drog till den. Men tydligen så hade den hamna på fel ställe igen och nu känns de som jag kan gapa och sjuunga ordentligt :D
WHIIHOO!!!

Har även hunnit med idag att gå in på spaa och kolla priserna på ansiktsbehandling, varit in på RESIA IGEN, för dom sa att pengarna inte kommit IN! och köpt solskyddfaktor, köpte solskydd 6? undra om de är för lågt :P lär ju märka. Sen har vi köpt åksjuketabletter :D slipper jag oroa mig för de. Så nu föll några stenar från axlarna , men de är några kvar!
Sen köpte jag även en hög kjol idag och en vacker glamorös ring som glittrar!:D

Station imorgon? njaa vet inte:/............


Här är min omtalade träningsgrej som ska träna lår, mage och rumpa. SPec insida låren ;D







Hundvalparna finns fortfarande kvar! Någon som är intresserad av att köpa en Tibetansk terrier?:) Jätte söta är dom. Nu är dom 11 veckor gamla. Dom var leverans klara när dom var 8 veckor.

Bokad utlandsresa!!

2010-08-18 @ 21:46:42 Allmänt | Kommentarer (0)
Nu är utlandsresan bokad :D efter ett jävla krongel kan jag då tala om. INte lätt när man ska fara flera st med betalningar och bokningsnamn och skit. Sen nu har resia då blandat ihop mitt och cecilias namn, epostadress och telefonnummer. Helt sjukt. Sen när ante och makke skulle betala via internet så har de kommit till en kostnad på makkes bokning. JÄvligt konstigt. Uch vad jag är less på allt rackel.

Men när man väl ligger här....då njuter man av livet!





11 dagar kvaar ;)

Boviken

2010-08-16 @ 00:49:22 Allmänt | Kommentarer (0)

vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Vad har jag gjort idag? jo jag har varit med ante, sen kom kim och malin förbi och har varit hos oss hela dagen och käkat middag hos oss. Jag och Malin försökte sy om min skinn kjol till skinnshorts. Haha de blev inte så bra, de såg ut som jag hade en blöja på mig med världens påse mellan benen hahaha. SÅg ut som jag skitit ner mig eller nått, så de blev inge av :P Sen passade jag mamma och malin på att fara till Boviken och bada hundarna, de var dock isjävla kallt. Blåste kalla vindar men de var rätt skönt i vattnet då, men de var skönare då jag och mamma var i boviken i fredags kväll. Tänkte lägga ut nått kort på när vi var där ;D

Dock trampade jag i hundbajs idag i boviken , fick uppkvälvningar och höll på spy!!

Annars ikväll har jag suttit i soffan och kollat en bra film som gick på tv, sen har jag suttit och kollat på utlandsresor, alla bra resor försvinner ju hela tiden!! man hinner knappt ringa och höra om man ska boka så försvinner dom. Så de gäller att hålla ögonen öppna. Känner att jag inte orkar sitta här nu de krampar fan i axlarna och käkbenen så nu ska jag hoppa i säng och slå på segermyr som vanligt, har dock bara 1 säsong kvar, de är sänsong 5! :O

Modellen nr 1 :)
Trojja! ;D



Nalle och trojjar gräver efter en skatt :P :D



Mammsen :)




Man ser rent hur Trojja ler på bilden!! :)














Man kan iallfall låssas att man är utomlands :D








Jag och mina älskade hundar :)!





Walk in closet

2010-08-14 @ 23:51:04 Allmänt | Kommentarer (0)

Godkväll alla gojjor:D jag lovade att sätta ut kort på min nya skoordning så de tänkte jag göra nu ikväll. Det har ju varit så himla skönt väder idag men de har ändå varit moln till och från =/ så jag morsan ante och cissi for på stan en sväng. Jag köpte en mcjeans jacka och ett par ljusa jeansleggings=) skit tufft;D sen for jag och cissi och ante in på Resia för att höra lite om resor, blir nog en resa nu i slutet av augusti ;)

Annars ikväll så har mormor och morfar varit hos oss och bjudit oss på middag på Dinners eller vad det nu kallas, men riktigt god mat var det! :) Sen har dom fikat hos oss och haft det trevligt här hela kvällen =) man kan ta riktigt mysiga kort nu när mörkret faller in om kvällen =)

Här är min nya sko- ordning och smyckestavlan=)
Håller på att förbättra min Walk in closet nu så jag ska rymma precis allt där inne, på denna hylla har jag mest klackar/boots med klack eller stövletter, lårhöga stövlar, sen har jag i lilla skogarderoben mest sneakers/tygskor, ballerina och sandaler :) FUnderar var jag ska rymma vinterskor som uggs och sådant liknande :) Det får ni se sen om jag kommer på nått :D
På andra sidan rummet hänger det kavajer och massa andra kläder uppe på hyllor=) jag fotar det sen när jag fått en snyggare ordning!;D



Fridas födelsedagsparty!

2010-08-12 @ 14:29:45 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjao, ja sommaren är snart slut. Känns förjävligt. Jag VILL utomlands och jag ska det. Hade hittat en resa till Mallorca, 2 veckor för endast 3800 KRONOR!! kan ni fatta vad billigt, pluss att det var specifierat hotell och planet gick från Umeå! Men som sagt, vi hann inte boka. Som de ser ut så blir de jag cissi ante och makke, eventuellt Frida ska med. Men nu måste jag börja söka någon ny resa, för jag vill utomlans sen börja söka nått jobb så de ramlar in nå pengar från nånstans! Men måste få känna utomlandsvärmen. De är på tiden!

Igår var det fest hos frida, födelsedagsparty;) hon fyllde ju år, men hon fyller egentligen år idag den 12 Augusti men vi firade henne igår istället ;D  Köpte till henne en body butter, en facescrub i jordgubb, 2 arband med nitar och läder, en tavla med studentkort på jag och henne, och 2 trosor =)

Som sagt så har de blivit dåigt med att ta kort i sommar,eftersom jag och mamma har inte orkat ladda våran kamera, haha så löjligt, båda har sagt flera gånger ba " just ja , vi kanske borde ladda kameran så vi kan ta nå sommarkort" sen är de ingen som satt kameran på laddning! båda har väntat på att den andra ska göra de, men de kändes bara så jävla jobbigt att sätta den på laddning, egentligen är de inte de, men de vart bara en stor grej av de att ingen av oss ville göra de. MEn sen igår så satte vi den på laddning tillsammans! och jag tog med mig kameran till frida och passade på att fota lite sommarbilder :D

Förövrigt så köpte pappa en bil igår som jag ska få övningsköra med, sen när jag har tagit körkortet då ska han köpa mig en egen bil som jag vill ha :) kan lägga in kort på den sen.
Jag har även tänkt lägga in kort på min nya SKO ordning i mitt klädrum, imorgon kanske? ;D ! :D

Gårdagen :)























































ännu en svår bussolycka!

2010-08-07 @ 21:52:09 Allmänt | Kommentarer (0)
Ännu en tragisk bussolycka, personbil och en fullsatt buss frontalkrockade i kalix vid halv 5 idag. I personbilen fanns en kvinna och ett 10 årigt barn. Kvinnan åkte in på sunderbysjukhus med allvarliga skador och det 10 åriga barnet dog...



MITT DJUUR! ÄNTLIGEN!

2010-08-07 @ 17:24:35 Allmänt | Kommentarer (0)
alltså, detta är såå sjukt. Och de måste vara såhär. Nämligen att när jag var typ 8 år eller nått sådant, så var jag och mamma inne på en djuraffär inne i stan, den finns dock inte kvar där idag, men iallafall så såg vi ett jätte ovanligt och konsigt, men SÖTT djur! det såg ut som små utomjordingar med jätte stora ögon och dom hängde upp och ner i en kvist inne i en bur, en apliknande varelse! jag minns att jag tjatade om att jag ville ha de där djuret, så när vi tillsut tänkte fara och köpa dom, så var dom borta!!jag vart jätte ledsen, och sen dess har jag och mamma aldrig sett ett sådant djur igen, och när vi frågar på djuraffärerna säger dom att dom inte har någon aning om vad de kan ha varit, och alla säger att vi måste ha drömt osv! men både jag och mamma VET att vi såg dom!! att dom fanns! de är inget påhitt!! Jag har till och med ritat upp på papper hur jag minns att dom såg ut inne där i buren..

Sen IGÅR ..satt jag bara och klickade och kollade på flygekorrar på youtube. och vad dyker upp då?? JOOO en sån SOM HÄNGDE INNE I BUREN!! Låt mig presentera een SLOW LORIS!



Det måste ha varit en sån här vi såg..! men tydligen är dom förbjudna att ha i sverige :(!....vill ha..

satans jävla LESSSSSSSS

2010-08-03 @ 23:55:08 Allmänt | Kommentarer (0)
Fyfan vad jag börjar bli less på allt gorm. Alla flyttar, jag har inget körkort? jag vill utomlands, alla jävlar säger att dom ska de,vill det, och är på, sen ba " näe de går inte" eller " har inte råd"  värt. VÄRT! NEJ. inte ett jävla skit.

Får man sitta här och alla förhoppningar sjönk till botten. Värt att säga något när man ändå inte kanske kan. Lika bra att fara med nån bror eller föräldrar eller nått så man vet att det blir bestämt, varför ska ALLT vara så jävla svårt att bestämma hela tiden?! de är väll bara att SÄGAAAA, säga säga, tala sanning sanning saning direkt, om allt!
 
vill man inte säger man de, kan man inte säger man de, är man osäker om man kan säger man de man ska aldrig ha bortförklaringar. Jag vet PRECIS när någon har det. KÄnner mig bara så jävla piss på allt. Värt att ens försöka kontakta alla sina kompisar när ändå ingen hör av en tillbaka? värt att försöka hålla kontaken? värt att ens försöka dra ihop något, eller ringa och vara med nån, när de ändå aldrig går?! då kan man vell planera en dag istället men näe, ingen värkar ens kunna planera en dag som man kan göra något. USch, vad jag är less, ska fan bli en ensamvarg och vänta tills nån ringer mig istället. Jag hatar lögner, jag hatar folk som ljuger, som är själviska och egoistiska som bara tänker på sig själva sånt hatar jag. Hatar hatar!
Hatar folk som skyller på alla djur!!! Känner bara hur jag håller på sprängas, skulle kunna skrika hur högt som helst bara svärord för att jag är så fruktansvärt IRRIterad. Vill slå sönder något. Känner mig faktiskt riktigt besviken, men är inte säker på vad.

Tex flickan som stoppade in sin fot i lyckseledjurpark och blev avbiten tårna av en varg. HAHA, säger jag bara. HA! så GÅR DET , om man stoppar in tårna i en BUR där de även är markerat med staket för! så går de om man kryper UNDER! det är klart att det blir vargens fel? "oj ojoj vi måste kolla upp vargarnas beteenden och se hur detta kan ha gått till, detta har inte hänt på över 30 år i lycksele djurpark"
världens kalabalik kring vargarna. Men halå, är det inte bättre att föräldrarna håller koll på sin ungjävel? ursäkta uttrycket men jag är inte på humör och jag känner att de är föräldrarnas ansvar att hålla reda på sin unge, de är även deras ansvar att lära sin unge att man ALDRIG Ska stoppa in någon kroppsdel innan för ett galler där de befinner sig vilda djur! Och även , man ska ALDRIG klappa en okänd hund. För hur ofta händer inte de då? att en hund biter ett barn, och hunden får all skit? hm. jävligt konstigt. MEn jag tycker de är ganska uppenbart att det är barnets fel? och inte hundens!
Man lär sitt barn i tidig ålder att ALDRIG gå fram till en okänd hund, eller klappa en, gör man det ändå, och hunden eventuellt biter, så får man rent skylla sig själv. En hund behöver inte bita för att den är aggresiv? den blev förmodligen rädd, ville försvara sig på nått sett när en liten konstig okänd varelse sträcker sig över den. Helt naturligt? De skulle jag också göra om de skulle komma tex en snuskgubbe eller någon okänd människa över huvudtaget som vill smeka på mig på kinden eller på huvet eller armen , då hade jag frågat " va fan håller du på med? lägg av!. DET är exakt samma sak!!! så de är INTE djurens fel, jag vill snarare säga att vi ska hålla reda på våra UNGAR istället. Punkt slut.

Nu fick jag lätta på hjärtat.
Ska se segermyr nu. Godnatt.



Fuck allt.


RSS 2.0