Seg vecka...

2010-04-28 @ 22:30:20 Allmänt | Kommentarer (0)
dans dans dans dans hela veckan. Skola från morgon till kväll! fan de känns som att man har sovit 2 timmar när man vaknar alltså! och träningsvärk har man o , haha men d är nice, då vet man att mucklerna växer ;)
Fan är nervös över danserna jag ska vara med i,  känner mig så , UH borta i huvet. Som nu när jag ska tänka igenom danserna i huvet så kommer jag inte ihåg nått :O är helt seg i hjärnan! haha

Vilken TUR jag och jossan hade att stan hade öppet till kl 9 ikväll! Fick vi lite fritidiallfal! fick sluta efter klockan 19.00 nån gång.



Hittade denna pudding, men det fanns inte min storlek kvar :( så clean att ha i sommar!



Goodniight.............

Har ej tid att blogga i veckan!

2010-04-27 @ 22:42:24 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjooo, som sagt, har varit dålig på att skriva här på ett tag , men det finns anledningar! Nu i veckan dansar vi tjejer från halv 9 på morgon till klockan 9 på kvällen så vi har fullt upp med våran föreställning! VI tränar danserna för fullt. Börja känna mig lite nervös faktiskt. Premiär inte nu på söndag men nästa! shieet asså..

Ja jag är så sjukt trött att jag orkar då inte sitta vid datan, blir sängen direkt. På fredag är det valborgs då blir det iallfall station :) vi får shakeaaa på ett annat ställe än i danssalen vill säga :D

Ska gå och ducha nu sen hopp i säng!

Tjoflöjt!












Tänk så mkt vi gjort tilllsammans vi dansare, och snart ska vi skiljas åt :O.................

Shtaan

2010-04-23 @ 13:19:54 Allmänt | Kommentarer (0)

Hej allihopa, TJO mina vänner, Julja är tillbaka så sträck upp era händer!

ye.

Jao , jag kom hem från skolan nyss och skrivit natinella provet, skriftliga i svenska då alltså, jag valde att skriva om män och våld. Varför män slåss osv. FRågan är ju , varför söker en del män, killar, pojkar bråk? Jo, dom söker respekt från sina kompisar och sin omgivning. En bekräftelse om att vara tuffast och starkast antar jag. Det är vell det allt handlar om , men allt blir bara en ond cirkel, för det är klart att " andra" som tänker likadant, vill prova "spöa" den dära killen som tros vara bra på slåss.
Så tjaao, man måste hantera sina aggrissioner ibland. Och man löser inte allt med våld. För en vacker dag , kommer han som är tuffast och starkast att få så mkt stryk att den aldrig komma vilja slåss igen, eller kanske han hamnar i rullstul och måste amputera armen så att han aldrig mera KAN slåss? det var väll väldigt vääldigt onödigt?  Man kan faktiskt skaffa sig respekt på andra sätt än att slåss.

Hade tänkt dra på stan direkt efter skolan men var tvungen att fara hem och rasta hundarna. Sen när jag var ute och gick med dom så började ett barn med cykel att jaga eller förfölja oss. Trojja som är den rädda hunden ( SPEC RÄDD FÖR BARN) höll på slita omkull mig , och Nalle den tufffa skällde som en galninG! Jag skrek till barnet ba " följ inte efter, dom tycker inte om barn" haha, asså, på ett snällt sätt. Men den verkade inte fatta så mkt. Men det barnet ville veta var vad mina hundar hette...............Så typiskt. Är så jobbigt att dom är rädd för barn, för det är barn överallt nu när snön tinat bort. Haha barnen tinar fram!

Det blir att gå på stan och äta där med morsan istället, ska köpa en klänning och trosor och örhängen hade jag tänkt :) Antar att Jossan och Emelie börjar bli less stan så hinner nog inte gå med dom. Ska kila nu, bajs bajs!





Här är ett kort som jag har tagit. Gissa varför? Joo trädet är ju gravid? haha, antar att det är härifrån alla barn "tinar" fram ifrån nuförtiden! haha *ler* nä nu var jag dum :D


vadå Trött??

2010-04-20 @ 23:28:13 Allmänt | Kommentarer (0)

Ja jag säger då bara det. Fy vad jag är trött heela tiden? Mors fars börjar ju undra om det är något fel. När jag kommer hem efter skolan så är jag så trött och slut i hela kroppen att det känns som jag åkit wasa loppet. Orkar naada!
Slocknar varje dag efter skolan och sover lätt 2 timmar utan problem. Sen kan jag ändå lägga mig vid 11 tiden och ha sovmorgon dagen efter, lika jävla trött och slut i kroppen hela tiden. Ska ta blodprov snart och kolla järnvärdet, om det kanske är det? Annars är det ju värken i kroppen som gör att jag är så trött, helt enkelt.

Ikväll har jag försökt läsa igenom skriftliga Nationella i svenska. Krönikor och debattartiklar osv, haha, förstår ju TYP ingenting :O får se hur det går på fredag. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa.

Börjar känna att det pirrar i fingrarna av shopping.. Hm, jag funderar vad jag ska göra av pengarna jag fick när jag fyllde år? antingen ska jag göra en till tatuering, eller BYgga ut den fula som jag har och göra den snyggare.... eller ska jag köpa en Icurl eller en ryamatta? eller en klocka........svårt val det där. Sen ska jag köpa en färgsprakande klänning från JC också, en tub klänning i stretch som var massor av färger på, jätte läcker, spec när man är brun i sommar (A) =)

Tycker allt är så trist nuförtiden, måste vara det att jag är så JÄvla less på skolan. Är less på allt i skeå iallfall. Är less på att jag aldrig kommer ta tag i körkortet känns det som. Är less på att jag inte vet vad jag ska göra efter skolan , om jag ska till norge, eller jobba här, eller flytta och söka jobb nån annanstans.
Men då måste jag likt förbannad ha körkortet, när ska jag hinna fixa de då? och tänk om jag inte ens får något sommarjobb? då har man ju absolut inga pengar i sommar? huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah.

Alla dessa tankar gör mig galen så jag har lust att sparka sönder datorn. Har nog aldrig känt denna känsla av LESS "het" är så fruktansvärt lätt irriterad och less på allting just nu känner jag. Kan som inte sätta fingret på vad men gissar på att dt är allt detta.
Tycker inte det är kul att sitta vid datan längre heller, orkar inte logga in på msn eller vara på facebook, och skriva här på bloggen blir allt mindre, får ångest då jag inte skriver på bloggen, och då känns det som det är en sak som man måste " göra" och ta " tag" i . Egentligen rätt löjligt, men väldigt irriterande. Hade varit skönt att bara flytta och lära känna nya människor någonstans. Flytta med någon kompis.

På torsdag är det karaoke tävling på e4an? om jag inte minns fel. Dom tar ut en vinnare från varje stad, sen ska vinnarna mötas i final i nån annan " stad" och den som vinner där får 10. 000 kronor i resa pluss nån inspelning tror jag de var. Rätt kul?  Har funderat på om jag ska fara dit och köra nån låt, men märker nu att jag kanske inte kan göra det, jag har inget val, måste stanna hemma, för jag är sjukt förskyld, det hade jag ju inte förväntat mig?
ska ALLTID få ont i halsen eller bli sjuk innan jag ska sjunga nån stans. Tex när jag och Ludvig skulle fara och träffa Mona Sahlin och ta emot ett pris och sedan spela in en låt i "fjärde världens" studio, så fick jag vinterkräksjukan 1 dag innan jag skulle åka iväg med flyget. Så mkt panik har jag nog inte haft :O Men får hoppas att jag hinner bli frisk till på torsdag. Det är som att gud inte vill att jag ska sjunga haha. Men jag tar beslutet på torsdag isåfall :)


Min Födelsedag! - 1 år sedan..

2010-04-18 @ 20:36:05 Allmänt | Kommentarer (0)
Jaa, idag så fyller jag 19 år. Tiden går så fort, spec året från 18 till 19. Har inte hunnit med alls. Jag har fått många fina presenter som jag är väldigt tacksam över :)

2 par leggings, bersa och mörka.
Halsband
Äkta silver ring
örhängen
handväska
Kavaj
Kappa
Kofta
1300 kronor
400 kr på aqua spa
Sko garderob

ja säkert nått mer, men väldigt fina presenter, tack tack blev jätteglad :)




Samtidigt så är 18 April en jobbig dag, jag har varit glad medans jag haft främmande, men nu när alla farit hem så ägnar jag tiden till att tänka på Malin. Det är hennes dag också idag.

Denna dag blåser upp många känslor, det är inte dom känslorna man vill komma ihåg. Utan jag försöker att tänka på dom gånger jag träffade malin och vilken underbar människa hon var. Min födelsedag kommer inte vara som förr, men jag kommer att vara glad och tänka att det är både min och malins dag idag! :) 18 April, kan inte förstå att det har gått ett helt år sedan du lämnade oss. Jag tänker på dina nära och kära och vet att det är en jobbig dag. Vi kan inte mer än att gå vidare och tänka på all den positiva glädje du spred :) Vila i frid Malin Hjärtström. <3







Jag tänder ett ljus för dig. Ägnar en tanke till din familj och släkt också.






Jag och Nalle har fikat tårta=)

15 April - 18 april

2010-04-15 @ 23:26:44 Allmänt | Kommentarer (0)
I helgen är det en speciell helg. Jag fyller 19 år den 18 april , och jag kommer ägna en tanke åt en speciell person som lämnade oss den 18 april. Jag kommer tända ljus. Därför vet jag inte heller om jag ska festa i helgen för det känns helt fel. Men samtidigt så måste jag få fira min födelsedag känner jag. Så jag hinner nog göra båda , och göra det på ett bra och smidigt sätt så jag inte får dåligt samvete.

Idag har jag dansat hela dagen på skolan så jag var helt slut när jag kom hem , jag har sovit i 2,5 timmar tror jag, jag var helt slutkörd i kroppen. Måste säga att det är en FRUKTANSvärt stor lättnad i mitt hjärta att muntliga nationella är över, Hoooooooooo, så skönt :) var ändå inte så farligt som man förväntade sig.

Har tänkt lägga ut lite kläder på tradera för att få ihop lite cash. Här är ett impulsköp som morsan gjorde åt mig, hon tänkte att jag skulle ha den nån gång i sommras men det blev inte av. En fin studentkänning eller till skolavslutningen om inte annat !:)

Prislapp kvar och allt, aldrig använd!
Pris nu: 100 kr.
Nypris: 300 kr.
Åker ut på tradera i helgen. Så hör av er om nån är intresserad, annars får ni buda på tradera. Kan ju antingen skriva här eller på facebook om ni är intresserad!
Finns mer bilder.




Inte jag på bilderna. Lånad person.


plugg hugg, skell HELL.

2010-04-13 @ 22:27:43 Allmänt | Kommentarer (0)

Idag har man som vanligt tagit sig en middagslur efter skolan, jag fattar inte, jag orKAR INTE? jag är helt slutkörd efterskolan. Sen inte nog med det , då ska man hem OCKSÅ och trycka fejjan i läroböckerna. Är så lessssSS....fick nått adhd anfall igår tror jag fan , rev sönder alla papper som jag gjort till nationella och skrek som en 10 åring! :O :P... så jag fick börja om igårkväll och har bara hunnit plugga nu ikväll på det muntliga. Känns inte bra nån stans!... Blev typ rädd för mig själv :S
Men är så fruktansvärt less på skolan, det pirrar i benen och i kroppen och ÅH , vet inte. Är som lättirriterad nu känner jag men vet inte varför. Är så jävla less på skellefteå också, dryg stad. Vill inte bo kvar här, kan inte alla kompisar bara flytta med mig nån annanstans och börja på en ny ruta och träffa nya människor.

Har inte så mkt mer att säga förutom att jag börjar få ont i halsen " igen" min hals är fan inte nådig. Är så peppad på att slutföra alla "påbörjningar" av låtar som jag gjort. Men det är svårt, eftersom jag är så kräsen och min studio är så fuckad hela tiden så tar det ett viss antal timmar att få till 1 låt. Så man måste räkna med att halva dagen går, eller hela kvällen. Om man bara hade varit fri från prov och läxor och inlämningar nån gång så hade livet varit en dans på rosor. Då hade jag säkert också haft körkortet vid det här laget!!!!


                                                    Skellefteå älven, skell go to hell.





  


Stekarn!

2010-04-13 @ 00:15:55 Allmänt | Kommentarer (0)
Aj aj , fan dålig uppdatering. Har haft fullt upp, ikväll har jag "börjat om" och gjort om muntliga nationella för jag blev inte nöjd. Så får se hur detta blir då...

I fredags var jag som sagt i Umeå och shoppade, köpte ett par jeans, t skirt och en bärs mc jacka :) Den som jag har på dessa stekar kort här nere! haha ;D
Sen i Lördags åkte jag mot Luleå för att hälsa på mitt gamla liv en stund. Kändes rätt bra, lite jobbigt men det behövdes. Mkt minnen som ploppar upp.

Har även börjat spela in cover på " rock the night" kanske kan lägga upp den när den är klar, vet att jag lovat att lägga upp " listen to your heart" Jag ska göra de...ha bara tålamod, jag får sådan ångest när jag lovar saker sen känner jag att jag inte hinner göra det jag sakt. Så kan inte säga tid och datum :D dom kommer när dom kommer :D

Ska nog sova nu, här får ni några stekar kort, brillorna åker ju fram dirr när solen kommer ;D Blir 19 på söndag :D öppna paaakeeet ;)








Good night.


Umeå imorgon för shoppinG! :D

2010-04-08 @ 22:54:27 Allmänt | Kommentarer (0)

Tjoflöjt. Jaa.. snart är lovet slut och jag tycker att jag mest bara gruvat mig och haft ont i magen på lovet för att det är så mkt skoluppgifter som ska vara inlämnat. TACK skolan , ni gör mig så lycklig.
Idag har jag börjat träna på det muntliga provet i nationella som är efter lovet. Känns bra att jag börjat iallfall..

Igår sovde jag över hos jossan och vi hade det mysigt och busade på. Hon toppade även mitt risiga hår som såg ut som en kvast haha :D Blev fett nice.:D
Sen har vi vandrat på stan hela dagen idag , jag har provat massa kläder som jag önskar mig när jag fyller år haha :D Inte länge kvar, 18 April..

Hittade också min studentklänning :D whiooo :D Så nu har jag hittat den rätta, orkar inte beställa och tjorva, kan ändå inte bestämma mig så nu vart det såhär, den var grymt söt iallfall :) Morsan ska köpa den åt mig imorgon, för jag drar ju till Umeå då med Jossan, Jerker, Marcus och Ali :D vi ska shoppa och äta och bara ha det allmänt kul nu innan lovet är slut =)
Sen på kvällen blir det Mollys för mig och tjejorna :) Resten av helgen får se, har planer i huvet men får se vad det blir av dom. Beroende på en viss person.


Naveln håller på läka nu iallfall...dom dära 2 "köttbitarna" eller "hornen" har lagt sig som tur var! haha...jaa så nu är det ett blå/lila hål...hoppas det blir finare till sommaren, kan man inte lasra bort eller nå :O ??!!

Ja, iallfal denna är en av sakerna som jag önskar mig när jag fyller år :D En icurl :D Provade en sådan när jag var i Luleå förra helgen, den var sjukt bra måste jag säga, blir jätte fina lockar + att man kan använda den som platttång också!, skit bra, allt i ett! :D




Här är våran nya bil som vi köpte igår, en Ford =) Man sitter jävligt högt må jag säga och går faktiskt ändå hårdare än vad jag trodde :D Fan bra ;D Fet är den iallfal :D Dock fetare i verkligheten ;D












NEJ, VAD HÄNDE?!?! piercingen borta :(

2010-04-06 @ 19:44:31 Allmänt | Kommentarer (1)
åååååååååh, jag säger bara  NEJ NEJ NEJ! Detta fick inte hända?!............På senaste dagarna så har min navelpiercing ploppat ut , alltså det är inte så mycket hud kvar imellan som piercingen sitter fast i. Kroppen vill  putta ut den, av någon konstig anledninG! Fattar inte att det inte ska gå, har varit så noga att rengöra den!

Kroppen muckar gräl med mitt spyke va? fan.

Sen nu när jag duchade tänkte jag att jag skulle byta från orginalstaven till en ny som jag köpt för länge sen, så jag var rå glad och tänkte ,nu fan byter jag!  Måste ju se hur det kommer se ut i sommar med en gyllene brun kropp!
Så jag börjar skruva bort ploppen från staven, men då går det inte ? den sitter fast svin jävla hårt? så jag tog bomullstuss för att få bättre grepp och började vålda, men jag fick inte bort ploppen? jag fick alltså inte bort piercingen från naveln?!?
Så jag tvär slant naturligtvis ........................OCH.............vad tror ni hände?

Jo jag slet bort hela hudbiten där i mellan? så jag höll piercingen i handen helt plötsligt? och sen var de en grop som ett köttsår och 2 hudbitar som stod åt var sitt håll! SNYGGT?! och " AJ"........ det ser förjävligt ut, assså seriöst börja fan gråta snart. Tänk om dom 2 hudbitarna inte växer ihop med varann? då får jag gå med två jävla horn som står rakt ut på brevid nalveln?! ser ju fan missbildat ut! åååååååååh....
Jag som kämpat så mkt och vill ha den i sommar,  men näe, då ska man bara hinna ha den i vinter sen ska den dö.
Jag har försökt tejpa ihop naveln, dom dära hudbitarna som ska vara ihop, men tejpen ploppar ju upp hela tin ;(! förbannat alltså..VÄGRAR ha ett ärr DÄr...

Ska min kropp mucka med mig ska jag fan visa den att jag inte ger mig!  är det så att den vill ge mig ett ärr där, ja då jäklar gör jag en ny på samma ställe! Min kropp gör allt för att jävlas vill säga :)





    Farväl navel


Tjejkväll!

2010-04-05 @ 19:05:12 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjaoo, eftersom inget händer så drar jag på tjejkväll ikväll! Tjocka oss med lite godis, sen ska vi upp och dansa imorgon. Känns jävligt drygt att se skolans lokaler på lovet :S!! känns förjävligt.

Sen har jag gjort bort samhällsinlämningen idag, tack gode gud. NU är de bara svenska redovisningen som ska förberedas. Eller "bara" de är vell de värsta i världen tamme fan. Och att man ska måste göra sånt här SKIT på lovet gör mig fruktansvärt förbannad. Har lust att bränna upp skolan när man måste plugga under lovet bara för att lärare är så osmarta och lägger ett prov JUST när man börjar om, så idiotiskt har jag aldrig varit med om i hela mitt liv. Jag får alltså inget lov? måste gruva, stressa och plugga hela lovet. Very nice! tack som fan. Vissa  lärare rättar ju inte ens proven i tid. Sitter säkert och har de svin skönt hela lovet medans jag sitter här och psyk stressar upp mig.


















Du är inte han jag träffade. Du är inte som förr.
Ska jag vara öppen eller stänga min dörr?
Kärleken är så stark, starkare än allt annat på jorden.
Ta tillbaka orden.



Jag blöder kärlek



Hem, tråkigt, rastlös!

2010-04-03 @ 19:36:42 Allmänt | Kommentarer (0)
Jaa då var man hemma igen...Tiden går fort när man har kul. Vi kom fram till Luleå i fredags vid klockan 1, hade typ 3 väskor fast vi bara skulle sova en natt, haha, hade packning för en vecka tamme fan! Sen skulle vi börja söka oss till vandrarhemmet som låg på andra sidan stan långt bort som fan! och vi släpade våra tunga väskor på grus och slask, de var så tungt eftersom hjulen slutade snurra när gruset fastnade. HÖll på bli tokig!

Sen när vi tillslut hittade dit så fick man en sån skön känsla:D Det är så kul att sova borta i egna rum!! Vi kastade oss i sängen och började käka godis och solen sken in genom fönstrerna och vi peppade till fest på kvällen :D helt underbar känsla :D man var så glad.
Måste bara påpeka att dom spelade sämst musik på dansgolvet på Cleo, fattade NOLL, inte en enda låt man kände igen :O?! måste säga att våran musik är 100 gånger bättre iallfall! Sen var det typ bara killar på dansgolvet också, eller över hela stället kryllade det med killar, var  INTE mkt tjejer ? :O rå konsigt faktiskt. Sen direkt man gick ut på dansgolvet så var killarna som sniglar som sögs och fastnade på våra ryggar, fan vad störd man vart ibland alltså. Men annars hade vi kul :) Träffade även ante en stund för första gången på 4a månader, kändes väldigt bra :) 

Kommer foton sen när jag får tag på Lisa :D

Funderar om jag ska spela in nått nu, eller om jag ska vara med nån kompis? ..svårt val, kändes jobbigt som fan!:P

hade!

Glad PÅSK - imorgon sticker vi!

2010-04-01 @ 22:43:37 Allmänt | Kommentarer (0)
Hej hopp, har packat i 3 timmar nu , haha är svin less.........har provat 100 olika klädbyten tror jag , skor, smycken och nu gjort all mat som ska med. Jag och några tjejer drar oss vidare mot Luleå imorgon, för att sedan gå ut på dansgolvet i luleå! svin kul :) Vi har även bokat vandrarhem, mitt i stan, endast 170 kr skalle, då ingår det 2 kök med all utrustning och 3 toer och 3 duchar :) rätt bra va :) sen har vi ett rum med 4a bäddar =) kommer bli jätte mysigt. Vi ska laga tacos när vi kommer fram så vi får en rejäl måltid innan vi beger oss ut, hoppas bara vi hittar till cleo! haha :) "cleo" som dom i Luleå kallar för "klamydia grottaN"  undra varför :P!?





Konstigt nog har ingen lurat mig på något aprilskämt ännu, brukar bli lurad 100 gånger varje år, men nu? näee....känns typ hämskt, jag visste nästan inte att det var skärtorsdag idag ens :] haha..
Imorgon Fyller min älskade barndomsvän Emelie Walmark 19 år :D  Hoppas du får en bra födesledag :D

Hade! :D


RSS 2.0