Nyårsfirande i Norsjö

2011-12-29 @ 23:28:39 Allmänt | Kommentarer (0)

I år blir det att fira nyår i norsjö. Det blir nog väldigt trevligt tror jag:) ! De som är med nyårs, är ju att man har ju inget mål med kvällen, eller jo, 12 slaget kanske, men efter det? de blir ju ingen utgång precis..de är efter tolvslaget festen börjar typ dö ut känns de som.

Men de är klart, de är en gång per år det är sådana fester man sitter hemma en hel kväll utan att gå ut, så de kan vara trevligt det också! med massa lekar, sång och annat kul :)

Kommer nog inte hinna uppdatera så mycket nu under helgen eftersom jag blåser mot norsjö direkt efter jag jobbat klart imorgon. Då blir det mys med älsklingen, ska även läsa igenom ASTRO 2012 boken med han ;) 

Lördag morgon blir det förhoppningsvis provinspelning i studion med Chrille, spännande! sen blir det att förbereda för kvällen och göra sig vacker :)

Jag har en hel resväska med mig med kläder, trots att jag bara blir borta 1 natt! Men u know, julia, jag kan byta kläder 100 gånger innan jag blir nöjd=)

Nu ska jag lägga mig i sängen och nynna på den låt chrille skickat till mig :)
saknar min BUBBE!

Ha ett gott nytt år allesammans:)!







resultat

2011-12-29 @ 11:59:06 Allmänt | Kommentarer (0)

Här är slutresultatet av tatueringen :) Den är nygjord och svullen här därför har jag gjort den svartvit. Och dom små hålen som man ser nu på tatueringen är bara nu i början när den är nygjord, dom är redan borta :) Ska lägga ut ett nytt kort när den läkt färdigt =)




Här är lite bilder från Julafton :) haha jag fick inte lägga ut nå familjekort för antingen blev nån ful eller så blundade någon =) haha bätre lycka nästa gång..

Här är morsan i bilen :D





farsan leker att han kör lastbil som vanligT!




brorsan är med i tåget :)



en del av släkten :)



Jag och brorsan hänger!







Spännande när tomten kommer :)






Slutföra tatueringen

2011-12-27 @ 23:53:19 Allmänt | Kommentarer (0)

Vilken härlig jul jag haft och vilka fina julklappar jag fått!:) Idag har jag shoppat på stan i sinne =) Köpte bla, ID:s brunutan sol som jag lagt upp en bild på tidigare. Kan berätta närmare hur det känns när jag provat den i några dagar! Följde med hem lite kläder, och en typ " hatt" eller en kepa/mössa/basker/ hatt ?? ja jag vet inte hur jag ska förklara men den var elegant :)
En pälsväst följde med hem och lite andra saker =)
Denna bok har jag som tradition att köpa hem varje nytt år. Detta är tredje året jag köper den ;D hihi, de är så spännande tycker jag!=)
Imorgon ska jag slutföra min tatuering så då får ni se en bild på hur den blev, kommer lägga upp bild efter några dagar så den läkt till sig
 :)
ska även lägga upp lite foton från julafton. Jag kom på att vi har inte ett enda familjekort, vi har nog inte tagit ett på 20 års tid? så jag tvingade ihop alla och sa att vi skulle försöka ta ett kort, men de var inte så lätt att få alla snygga varje gång haha :D







Min Nalle, visst är han SÖT! :)




24 december

2011-12-24 @ 13:47:48 Allmänt | Kommentarer (0)
God Jul igen allesammans! Jag vaknade vid halv 10 och sprang upp till paketen som jag placerat under min egna gran i mitt rum. Där fanns paket från cissi och från chrille =)
Fick jätte fina presenter och vill tacka för dom :) Ni är underbara!

Sedan sprang jag vidare till kaminen i tvrummet. Vi har som tradition att alltid lägga en morgonjulklapp där, alltid lika roligt på morgonen =)!!
Jag öppnade första paketet där de fanns en lapp och det stod" gå till din vindsvåning, där ligger ett paket"
Så jag sprang dit, öppnade det, och där fann jag en till lapp " Gå till den smala garderoben i sovrummet, där ligger ett paket"
Jag sprang vidare till sovrummet och öppnade denna julklapp, och på den lappen i paketet stod det" Gå till datarummet, där finner du din julklapp"

Så jag sprang till datarummet!! och den blick som mötte mig där!!!!! jag bLEV SÅÅ överaskad att jag ville nästan gråta =) jag har önskat mig en låssas öppen spis!..och vad stod där..



Såhär blev den i mitt space =)




Eftersom mormor och morfars jul inte blir som den var tänkt sig så vill jag önska dom god jul av hela mitt hjärta!




God jul önskar Julja.

2011-12-23 @ 22:14:49 Allmänt | Kommentarer (0)

Fullt upp som vanligt, eller så inte, har varit ledig i veckan och spenderat lite julemys med chrille. Vi har laddat julstämning så länge nu att man nästan hinner tappa den  innan julafton haha :) Men imorgon blir jag som ett barn igen! Kommer springa upp tidigt till kaminen för att öppna morgonjulklappen! =)
Sen väntar resten till kvällen ;) MOAAAAAAAAHAAA HA :D
Jag älskar julen!
Det är så olika, jag tänker på dom som inte har någon på julafton, som sitter helt ensam. En del firar helt enkelt inte jul, och lägger inte alls någon energi på det, men sen finns de dom som inte har valt att vara ensam, utan bara är det. eftersom jag jobbar med äldre människor, så inser man hur ensamt det kan vara på jul, men de gäller både unga som gamla.
Kan tänka mig att julafton är lite ångestdag för många. De är då man tänker, på dom nära och kära, och kanske dom som inte lever idag. 
Ja , de jag vill komma fram till är att jag vill skänka en tanke till dessa människor på jul.

Jag älskar som sagt julen , har aldrig haft behov av att dricka alkohol på julafton, eller "behov" jag menar att jag tycker inte om att dricka på julen. Jag har inte roligare för det, julafton det är något speciellt, då behövs de ingen alkohol känner då jag :) Däremot Nyårs, är lite ångestframkallande för mig, eftersom man alltid har så höga förväntingar, sen blir det inge roligt, eller så har det hänt något hämskt på nyår, eller så dör nån, eller smäller bort fingrarna, många hundar är jätte rädda under nyår, de är massvis med alkohol, de är slagsmål och fyllegräl. Ja jag vet inte vad jag mer kan komma på, men det är lite ångset för mig iallfal eftersom dessa saker har hänt.  Men jag hoppas på att få en underbar nyårsafton iår, vilket jag tror att jag kommer att få :) 
Ska nog sova snart så man får vakna upp nån jäkla gång och det är jul haha! har jobbat tills 21.00 ikväll så de känns som att dagen har varit jätte lång! :)

 GOOOD JUUUL önskar JULJA!


Rock by sweden

2011-12-18 @ 23:02:23 Allmänt | Kommentarer (0)
Jag har hunnit med mycket denna helg och haft riktigt roligt! Har träffat alla mina vänner som jag inte träffat på länge, roligt att få träffa och prata med alla. I fredags så hann jag även träffa Maja som numera bor i umeå, en av mina barndomskompisar. Vi hade mycket att berätta för varann :)
Sen i lördags drog vi ihop alla dansare, ( nästan alla kom) De var sjukt kul att höra var alla har kommit i livet. Alla är på olika ställen, har olika mål i livet. Vi hade mycket att uppdatera varandra med! Och roligt nog att de var typ ingen av oss brudar som var singel längre ;)
Träffade även min lillasyster Frida ute ( som jag kallar henne), var skönt att få träffa henne, vi har inte setts på ett tag! MEn de ska de bli ändringar på nu! :)

Idag har jag även hunnit vara med älsklingen, sen har brorsan och hans tjej varit här och ätit middag med oss  :) Fan vad jag har hunnit mycket!! känner mig stolt!


Jag tycker att rock by sweden.com har så jävla snygga smycken, Laila bagges design!

Dessa är mega, gillar dom här första med korset riktigt mycket! ;)






Sen har jag varit ute efter en brun utan sol, äntligen hittat en som är sjukt bra! som ger en fin ganska mörk brunfärg, men ändå lätt! inte alls så att det ser fejkat ut!
Denna finns på Åhlens, jag provade den på handen och man såg typ genast resultat, har även haft en tester hemma på den. KOstar typ 300 nått tror jag :) Blir att investera efter jul när man fått lite money money =)



PRODUKTBESKRIVNING:

För vem?
Passar alla hudtyper.

Egenskaper: Faux Tan är en brun-utan-solprodukt som ger dig en fräsch naturlig solbrun färg året runt. Du får en fin jämn gyllene ton utan att behöva utsätta din hud för skadliga UV-strålar.

Eftersom du ser färgen när du applicerar Faux Tan är den lätt att använda. Du ser exakt vart du behöver lägga på mer eller om du har missat något ställe. Redan efter ett par timmar får du en varm, gyllenbrun färg som håller i 5-7 dagar. För att uppnå bästa resultat peela huden med MD Formulations Face & Body Scrub före applicering. Glöm inte att tvätta händerna efter applicering för att undvika bruna handflator.

Den naturliga baserade formulan är fuktgivande samt skyddar huden med Aloe Vera och växtextrakt. Faux Tan täpper inte till porerna eller irriterar känslig hud. Den har en fräsch doft av sötmandel.

Användning: Innan du applicerar brun-utan-sol cremen är det lämpligt att du är väl insmord med bodylotion och ansiktscreme. Applicera ett jämt lager av brun-utan-sol cremen över hela ansiktet och kroppen. Upprepa behandlingen varannan eller var tredje dag för att bibehålla en fräsch och naturligt brun färg. Undivk att vistas i vatten inom de två första timmarna efter applicering. "


Är det nu det händer?

2011-12-15 @ 22:02:16 Allmänt | Kommentarer (0)

Är det nu livet ska förändras, kanske, kanske inte, men för min pojkvän blir det nog så. Det rullar på för han med musiken nu och jag är så glad för hans skull! Han är sjukt duktig på det han gör, de måste jag få skryta med! :) ni anar inte lixom! haha. Jag kan inte skvallra för mycket;)

Han är underbar och världens finaste.







Det är mycket på gång i huvudet nu och det kommer ske förändringar men jag vet inte om jag vill berätta det ännu.
Imorgon jobbar jag förmiddag sen blir de julhandling med cissi på stan, nu blir de fan i mig sista julhandlingen sen får de vara nog!

På lördag får jag äntligen träffa danstjejerna igen :) de ska bli så kul att få höra vad alla har gjort och hur det går för alla! det är helt sjukt vad jag saknat dansbruttorna! sen blir det utgång, då blir det att ta över dansgolvet som på gamla tider ;)!























Ja de var tider de dansare :) fan vad roligt vi haft och fan vilka framträdanden vi gjort :)





Sliten

2011-12-11 @ 15:43:01 Allmänt | Kommentarer (0)

I fredags gjorde jag klart dom mesta julklapparna så nu är de bara 2 kvar sen är de färdigt! ye! Och min älskade är i stockholm och arbetar med musiken. Imorgon kommer han hem! <3 :)

I lördags så julpyntatade jag och mamma, vi klädde granen och möblerade om, love it! De vart så jävla mysigt här ni sku ba se =) Vill inte fara härifrån !

Förövrigt så har jag jobbar hela helgen, och delad tur idag, alltså 7.12 och sen börjar jag om nu klockan 16.00 -21.00. de tar på krafterna , sen var jag vaken halva natten för jag hade kramp i magen och mådde illa, och jag tänkte " nu jävlar är de vinterkräksjukan" jag var helt säker på att de var det! Men när jag vakna imorse så mådde jag lite bättre. De är som fan om man får magsjuka, HATAR det, man är så sjuk då , sjukast i världen! Jag hade vinterkräksjukan förra vintern, jag låg fan en och en halv vecka innan jag var helt frisk, trodde typ jag sku dö!



Här är ett kort med brunhåre! dock världens sämsa bild men hade ingen annan :) man ser inte att det är lite rött i men det är de, de var dock inte meningen att det skulle bli såhär :P





Nu far jag på jobbet hoj :D!


JULMYS

2011-12-08 @ 13:48:23 Allmänt | Kommentarer (0)
Såhär mycket julstämning har jag inte känt på några år. Men nu har jag och älsklingen verkligen satt igång julstämningen i helgen, bara julmys, julpynt ljus, bakning, och julmusik!

Granen är klädd! :)



Vårt mästerverk! :D såå fint!




Vi var så stolta....tills efter 20 minuter......



Knak sprak! så hade den fallit ihop! :( Man ska tydligen inte ha ljus därinne när den är nygjord....haha!.. ja alla timmar vi kämpat, också slutar de på detta vis!. Meeen vi är inte ledsna för det, för myset fortsatte!








Mysiga middagar när älskling kommer hem från jobbet!



Julgodis hann vi också baka:D! haha! Fråga mig inte vad den där snoppen är för något för jag vet inte ! Men de är klart att vi gjorde en mycket finare variant sen! Att baka snoppar är också en konst! hahaha





Förövrigt så måste jag tacka gud! för att han lyssnade på mig när jag behövde hjälp med den där reklam grejen som varit ivägen hela tiden när jag ska skriva här på min blogg! Det funkade iallfall, haha den har varit där i flera månader men nu är den booortaa :D wiiie!!

Nästa gång får ni se bild på mig som brunett, missa int!


Hur får man bort reklamen på sidan??

2011-12-07 @ 21:28:23 Allmänt | Kommentarer (0)
Alltså jag blir galen snart, den här jävla reklamrutan som är ivägen för att jag ska se statistiken och är även ivägen nu så jag ser inte vad jag skriver när jag skriver längst åt höger? gud så störande..
Sen hade jag tänkt lägga ut massa julmys kort från i helgen och även ett kort på mig för jag har ju nämligen blivit brunnett igen, vet inte om jag är spec nöjd men..får vara såhär ett tag. + en förlängning har jag gjort? hade ju varit roligt att se men de går ju inte för nån har slarvat bort kablen nu också till mobilen så jag kan inte föra över blderna... snälla nån som vet hur man får bort reklamrutan som är MITT på denna skrivruta?........vet att ni läser så nån borde kunna hjälpa miiig =(

1 December

2011-12-01 @ 21:40:51 Allmänt | Kommentarer (0)
Ännu ingen snö, konstigt,  så länge jag levt så har då snön aldrig varit såhär sen tror jag?

Snö till jul måste vi få, men sen får den gärna försvinna. Blir ju en kortare vinter. Men samtidigt så är de mysigt med lite snö tycker jag.

Imorgon så blir de hårförlängning, sen måste jag hinna köpa dricka för jag och cissi ska festa på kvällen. Ska även hinna jobba klockan 16- 21.00 =/ imorgon, och hinna göra mig klar, jadu de blir tajt. Sen far jag till norsjö. Så måste hinna packa också? fan hur har jag tänkt de här egentligen...!

De känns som en nystart på jobbet, vi har flyttat våran lokal nu så de känns som en uppdatering! De är skit mysigt och nu när vi julpyntat så blir de så härlig stämning :)!

Nu har jag gått på Gi sen i måndags...har gått ner ungefär 1,5 kg värkar de som enligt vågen iallfall!
Ska nämligen synda litegran på lördag,elller LITE.. vet ni hur sötsugen jag är, typ marabou, naturchips, chokladbollar, saffransbullar,ÅHH :D men, magsäcken är inte så stor nu känner jag, så får hoppas jag blir mätt fort :) Sen börjar jag om nästa vecka igen. Ni får följa resultatet, hoppas jag håller de också, men ska göra så gott jag kan! :)

imorgon får jag träffa min älskling <3



RSS 2.0