Haloween

2009-10-31 @ 18:11:03 Allmänt | Kommentarer (0)
Förfesten hemma hos mig var trevlig och vi såg idol :) vill att tove ska åka ut men hon gör ju aldrig det. Sen blev det lite tråkigare på station för att fridas mobil blev stulen av nån idiot. Sen så är de alltid störande människor som ska armbågas när man dansar, så man tappar lätt humöret ;P men hyfsat var de vell igår..Och tack camilla för att du bjöd mig på 2 drinkar :) och tack alle som bjöd jag och frida på varsitt skrovmål :)

Har tänt ljus för malin under haloween. Ge en tanke till henne ni också , för det är hon värd. Malin hjärtström, vila i frid.


Kort sen igår

.



Paljetterna reflekteras i mitt ansikte!! :D fan vad coolt









How do i get you alone?..

2009-10-30 @ 00:07:59 Allmänt | Kommentarer (0)



I hear the ticking of the clock
I'm lying here the room's pitch dark
I wonder where you are tonight
No answer on the telephone
And the night goes by so very slow
Oh I hope that it won't end though
Alone

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone


You don't know how long I have wanted
To touch your lips and hold you tight,oh
You don't know how long I have waited
And I was going to tell you tonight
But the secret is still my own
And my love for you is still unknown
Alone

Refrain:

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
And now it chills me to the bone
How do I get you alone
How do I get you alone



Seg dag...

2009-10-29 @ 17:18:21 Allmänt | Kommentarer (0)
Jaa idag vaknade jag vid kl 12. Frida sovde hos mig sen gick vi ut och på en promenad med vovvarna:)
Annars så har jag målat en vägg vit idag och inte grisrosa som jag sakt förut. Var väldigt tråkigt när ingen är hemma sen står man där i tystnaden och målar.
Sen har jag bara vandrat runt här i huset och haft tråkigt.. Funderar på att sätta på mig en ansiktsmask och hårinpackning och sätta mig i badet. Men det är så jobbigt att bada jag blir så jävla rastlös...vad ska man göra när man sitter där? plaska omkring i vattnet? dyka? stirra i väggen? nää fyyy vad jobiiiigt .............................. blir tokig.
Imorgon är det haloween och vi har inte kirra nån förfest än, så är vell hittils bara jag cissi och frida, får vell se om nån fler hakar på eller hör av sig :) ska ju ut på station sen, man måste fan fara i tid annars hinner man inte ut :O
Jag gruvar mig för nått men jag vet inte vad, tror det är den dära jävla uppgiften som ska vara inlämnad när vi börjar om skolan, men orkar inte ta tag i det när jag har lov, lov är ju fan lov och inget annat!!! Men sen direkt man börjar om skolan kommer det en attack med prov.

Igår när jag var på stan köpte jag en ny sminkneccesär eller hur det stavas, och en svart klänning och nytt puder...det var inte mkt som vart bra. För när jag kom hem och visade morsan vad jag köpt så sa hon" den dära klänningen måste du lämna tillbaka" jag " näe, aldrig varför skulle jag de?" " nä du måste lämna tillbaka den" jag ba: va? Morsan: jamen sa inte jag att jag har börjat handla julklappar åt dig?! jag : wooppss.......... såå nu måste jag lämna tillbaka den för jag antar att hon redan köpt den :O men jag ska försöka glömma bort det...!
Pudret var därimot fel färg...de var typ mer orange rosa . Nä fy allt vart dåligt =/


peace!

Hundar är bäst ;D

2009-10-29 @ 01:34:41 Allmänt | Kommentarer (0)


Ikväll har jag och frida tjocka oss med kladdkaka och chips:Dsatt jävligt bra:D men äter man en hel kladdkaka själv så har man satt i sig en heldags intag, hämskt va :O ! måste promenixa imorgon haha :D men det finns kvar om det är nån som är sugen :D

Ni måste kolla på dessa klipp, det är hundar som pratar och sjunger, det finns ännu roligare på youtube, men här är några :) försöker lära trojja just nu på att säga halå och jooo! :D går hyffsaaat bra :)

peace!











Kanske borde skriva något.

2009-10-27 @ 13:17:11 Allmänt | Kommentarer (0)
Jaao, då var det loov.. har inte gjort något spec ännu.. ska nog måla ekonomidelen idag , en ljus färg så de blir lite ljusare...Sen imorse när morsan skulle tända lampan i köket så sprängdes lampan i små bitar! splitter överallt..jätte kul, måse typ gå omkring på tå nu ifall det är nån flisa kvar ! I veckan ska jag fara och köpa ett par lårhöga mocka stövlar :D så de blir nog nice till haloween =) För då blire station =)




Bild från förra vintern. Dock trasiga strumpor hahah :D














Snacka om att reta sig själv hahaha :D

2009-10-20 @ 23:15:56 Allmänt | Kommentarer (0)

Hahaha, asså varje gång jag ser denna video skrattar jag ihjäl mig, snacka om att jävlas med sig själv med sin egen tass! hahahah :D Den ville vell få lite spänning i det hela :D




Bakis- ja- aldrig mer :P

2009-10-18 @ 22:10:44 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjohej! Gårdagen var faktisk hyffsat rolig, roligast var ju i slutet då vi lekte med chokladsås hhaha :Dhöll på skratta ihjäl miG!
Vi la oss vid 5 tiden , och vaknade med väärldens huvudvärk och illamående, har aldrig varit såhär bakis, är nästan aldrig bakis så nu kändes det verkligen som det var sista gången jag festade, haha men får se hur länge de håller:D de är ju haloween snart så aTTTT =)

Imorgon börjar min praktik, 1 vecka, sen lov :D börjar kvart över 10 varje dag så de är chill :D

ska ta lite chokladpudding nu :D

peace!

Naglar

2009-10-17 @ 01:30:21 Allmänt | Kommentarer (0)

Köpte gelèkit naglar idag och har satt fast dom, tog 100 år, men nu sitter de hårt som fan =)känns exakt som äkta ;D ;P Imorgon blire party party :D Balzac imorgon ;D


sova nu, värk ont, trött irriterad, längtar till imorgon :D


Reza är bäst i idol :D


peace!


SNÄCK SÄNG!

2009-10-14 @ 23:40:48 Allmänt | Kommentarer (0)
Gud vad jag hittade en läcker säng på blocket som jag vill ha! jag måste bara ha den men jag vet hur jag ska ha råd eller hur jag ska hämta den (A) haha :D men ja, jag vill ha den iallfall!

har samhällsprov imorgon i typ politik, fattar ingenting, kommer nog inte gå bra imorgon men ni får ge mig en lycko sparp på ruppan :D

Tänkte juust beställa ett par overknee stövlar i mocka från ellos, kostar 600 men har 40 % så de skulle bara bli typ 360 kr!!! men näe , då var ju alla slut nu också.. :(


Fatta stänga in sig där i grottan haha :D fin va?? =)




Här har vi ett fint kort som jag tog på Nalle :)


Knasig mening

2009-10-14 @ 00:24:42 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjohej, har inte kommit mig i säng ännu fast klockan är 00.20 och ska upp imorgon! ajjabajja!

Måste bara berätta en jävligt rolig sak som jag råkade säga häromdagen.

Vi hade kollat en lång film på Religionen så då skulle jag säga " fan vad jag fick sockerdricka i rumpan" vi hade suttit på osköna stolar) men då blev det " fan vad jag fick socker drinka i ruppen" ! HAHA kul va :D kan fan inte sluta skratta när jag tänker på det :D

Gissa vad detta betyder då " Är det här fyrhänget örkantit?"

= Är det här örhänget fyrkantit?

kan du fönstra öppnet? = kan du öppna fönstret?

Känn på min sälhena = känn på min bensäla, nej va fan heter det nu?! jaaaa hälsena:D eller visst äre så ;P?

Akta snivdrövan!! = akta snödrivan ;) ! haha, nu förstår ni hur min käft går :D


natttiii, peace!

Uppdatering;D

2009-10-11 @ 21:51:07 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjooosan, det var någon som ville att jag skulle uppdaera så jag gör väll de ;D Är så dååålig på att skriva och dålig på att lägga upp kort! Men jag ska försöka förbättra mig.

Som sagt , var i umeå i veckan och fick veta massa saker, hade inte tänkt skriva det här men jag gör väll det ändå, har inte så mycket annat att berätta. Jag skulle kolla mina käkar i Umeå "igen" då. Och då drar han min käke ur led åt alla olika håll och visar morsan hur konstigt det var. Det var väldigt obehagligt men det gjorde inte ont. Sen sa käkspecialisten"  detta är jätte ovanligt, att man kan dra en käke ur led åt alla olika håll, det är bara några få procent i sverige som kan göra såhär, och jag har haft 2 fall under min tid jag jobbat som käkspecialist och båda dom fallen har haft Ehlers Danlos syndrom.
Mitt hjärta började pumpa och jag vart nervös. Sen frågade han om jag hade kronisk värk i muskler och leder, och då sa jag " jaa gud, det har jag haft sen lågstadiet" sen berättade han lite om sjukdommen och det verkar som de flesta bitar föll på plats för mig, alla problem som jag har, fanns med i detta syndrom. Så jag ska ta blodprov snart framöver och se om jag har den sjukdommen. Det låter som om det är det, det vore skönt att få en diagnos på alla problem, så slipper man fortsätta söka hjälp. För är det inte den sjukdommen, som var så exakt precis , vad FAN är det då då? jaa ni får ju veta senare om jag har det eller inte, och då lär jag veta mer om vad jag kan göra och inte göra osv. Känns hemskt, men ändå bra.




Brorsans flickvän Malin fixar håret på mig =) Sätter in löshår och lockar det.






Slutresultatet :) niiice :D




Min gulliga neger broder=)

Umeå imorgon.

2009-10-05 @ 22:41:38 Allmänt | Kommentarer (2)
Tjohej, sitter här och funderar på om jag ska börja skriva engelska inlämningen, meeeeen ne, tror inte jag orkar det. Har vila middag idag, i 1 timme ;)  Och imorgon bär det av till umeå för att jag ska kolla upp mina käkaaar "igen" jag vill fan inte på återbesök :P 2 år efter avslutad behandling så kan jag ju söka försäkringspengar :D haha men nä nu när det har gått typ 2 år ska jag dit igen, så nu måste jag vänta ytterligare 2 år....

Min käke har blivit cp för att, för 5 år sedan då jag spelade match mot sunnanå, så råkade målvakten sparka mig i käken och den for ur led, kunde inte gapa, sen var jag till umeå och drog till den, men jag kan ju säga att den är cp fortfarande, kan ju knappt gapa nu heller, eller bita av hårda saker, sååå HIT MED PEEENGAR! ;P:DHEHE tänk hur kommer min käke vara när jag är typ 80? jag kommer ju ha samma käke, den går ju inte byta ut heller ! :O sååå money money ;D

Gråt låt !

2009-10-03 @ 00:56:30 Allmänt | Kommentarer (0)
Det var så himla längesen jag hörde denna vackra låt. Har som aldrig tänkt på vad hon sjunger om i låten men upptäckte det nu och man kan inte hålla sig för gråt när man ser vidion och lyssnar på låten. Helt sjukt vad berörande video, tycker iallafall jag. Huvva vad hemskt. Första gången man ser den är det som, "jaha" sen andra gången då blire svårt. och trejde, och fjärde, och femte..

lyssna!




RSS 2.0