inspelning i Stockholm

2012-11-26 @ 13:37:08 | Kommentarer (0)
Har varit rätt kaos här angående flytten, man ska få allt att gå ihop som ett pussel. få bort vår lägenhet, hitta en ny i Stockholm, fick nytt jobb i Stockholm och de datumet ska passa in så vi hunnit flytta in i vår nya lägenhet. samtidigt ska man börja flytta ur här och vara timvikarie här, pluss att bilen inte gick genom besiktningen. vi flyttar den 9 december. jag börjar jobba den 10. så sjukt trött och nervös man kommer vara.

Inte nog med de, mitt i allt detta så ska jag ner till Stockholm och spela in min låt. Så var ner i lördags och spelade in den. Så res rädd som jag är då hade jag inte sovit många timmar , mådde jätte illa pgr av oro. Men resan gick bra, i did it !

producenten mötte upp mig vid Arlanda express sen fixade han mig till studion i nacka. Så otur som jag har så ska jag förstås få uppsvälda halsmandlar och halsont just innan detta. Har funderat på om man kanske måste ta bort dom. Men tänk om sångrösten blir åt helsicke då ?... vet inte om de är värt att riskera..

iallafall de gick bra tillslut, drack te med honung, tusen glas tror jag.

vad som kändes häftigt var att jag sjöng i Max Martins föredetta mick där senast Katy Perry spelade in sin låt och Pink ! hell yeah att man spottat på samma mick som dom är inte illa ;)

längtar tills låten är klar så man får höra resultatet och veta vad som händer härnäst :)




















stress och press och less

2012-11-18 @ 22:04:16 | Kommentarer (0)
Flyttning på gång. tusen saker samtidigt. Fick anställningen i Stockholm, känns spännande att få jobba med hundar som jag alltid velat. måste dock försöka hinna med att plugga lite hundnamn så blir de lättare att utföra jobbet..

Att hitta boende i Stockholm är inte lätt, äntligen har vi fått en lägenhet men bara i tre månader. Så får börja leta direkt man landat.

Att samtidigt hitta någon som hyr vår lägenhet i andrahand har inte heller varit lätt, kanske det har löst sig nu !! hoppas för guds skull.

sen hinna säga hejdå till alla, skaffa flytthjälp ? prata med cheferna att jag ska sluta. och tusen saker till. ny start i livet.

kommer sakna min familj och vänner.

älskade nalle.




Bakis lördag

2012-11-11 @ 00:26:54 | Kommentarer (0)
idag är jag och älsklingen inte bakis för en gång skull , men vi har bakat :)
pannkaka och kladdig sockerkaka ;)





tråk tråk

2012-11-09 @ 14:15:10 | Kommentarer (0)
hej hå, grå.

tråkig dag. Chrille sitter i studion och alla gör något utom jag. Hatar jävla skit a kassa jävel. blir så förbannad!!!

har varit utan pengar sen augusti för att dom har gjort fel och racklat och haft sig. sen nu när jag fick rätt till a kassa igen vilket jag skulle haft hela tiden, då ger dom mig en klumpsumma, alltså de pengar jag inte fått sen augusti, då är de 280 jävla spänn ?!!
värt att betala in 160 spänn i månaden för att vara med i jävla a kassa om jag får ut 300 kr på tre månader ?? sjukt jävla system. Varje gång jag jobbat blir de en karensdag som jag inte får betalt för. värt att jobba då ?! värt att vara medlem ?!! jävla idioter.fy fan !!!!

nya braxor !








Solna hunddagis

2012-11-08 @ 18:15:46 Allmänt | Kommentarer (0)

intervjun är överstökad så nu är de bara att vänta.... kändes bra iallafall. Det jag inte visste var att jag helt plötsligt skulle provjobba i 2 timmar. De var jag inte förberedd på. Fick gå ut och gå med olika hundar och lära mig lite om hundarna som var på dagiset.

Min stackars älskling fick stå ute och frysa en timme innan jag kunde springa ut och säga till han att jag skulle provjobba haha, stackaren. Hans mobil var slut ström så jag kunde inte nå honom. Så han gick in till solna centrum där vi redan hade spenderat heeela dagen , fy så less vi var , från kl halv 10 till kl kvart över två vandra vi omkring och väntade på att jag skulle få göra intervjun, sen fick chrille vänta där inne i solna centrum till kvart över fyra!! haha sen gick inte planet hem förrän 21.10 på kvällen, snacka om att vi var helt slut!! utöver det så klev vi upp 04.30 på morgonen eftersom vi skulle åka till flygplatsen 05.30. Vi hade bara sovit två/ tre timmar den natten för vi kunde inte somna, snacka om att vi var döda på hemvägen!!!

Men de var riktigt kul på hunddagiset och spännande! hoppas jag får det! Jag är så less på att jobba som vikarie inom hemtjänsten.. pallar inte stressen och att kastas mellan olika ställen och att bli väckt på morgonen när man minst anar det.

Känner mig nöjd iallafall. Dom tyckte de var ett plus att jag åkt så långt. De är väldigt populärt att söka jobb på hunddagis, tydligen hade dom 400 ansökningar och tog ut 10 st, och jag är en av dom ;D hell yeeah!

Hann med lite shopping förståss!!


arbetsintervju

2012-11-02 @ 15:59:08 | Kommentarer (0)
Goddag ! vaknade imorse av att de plingade i telefon! jag ska nämligen på arbetsintervju i Solna på hunddagis !!! hihi mitt drömjobb är att få jobba med hundar, förutom sångkarriären då:)!

intervjuen är redan på måndag så jag har bokat flyg, sådan tur att jag har Chrille vid min sida för jag vågar inte flyga själv!!..

vi får se hur de går, får vi svar från en lägenhet idag i Solna som vi mailat på så ska vi passa på att kika på den också. vi fick faktiskt en lägenhet på Lidingö här i veckan men vi tackade nej då det var en källare och ingen ugn Lr frys plus att de var risiga möbler så näe.. något bättre väntar som mamma och mormor brukar säga :)

jag väntar fortfarande på svar från min manager Kevin från Amerika angående kontraktet och framtida planer om inspelning av låten . allt har blivit så förskjutet pgr av detta kontrakt som vi ska komma överens om. business....!

jag måste ha ett jobb vid sidan av detta och att få jobba på hunddagis är också en del av mitt drömyrke så det rullar fan !!:)

tur jag klippte mig häromdagen så man är nyfriserad innan intervjun:) nervös !



stan !

2012-11-01 @ 14:17:07 | Kommentarer (0)
jag och älsklingen ska ut på stan och kika nu :) hoj!




RSS 2.0