8 steps spelning i stockholm

2012-03-30 @ 18:26:28 Allmänt | Kommentarer (0)
Imorgon reser gubben till stockholm för att ha en viktig spelning. Jag önskar bandet lycka till!
Själv får man sitta här hemma och hitta på något. Är expert på att slösa pengar när jag inte har något att göra.
Ikväll blir det tacoooos med älskling =)



8 Steps To Perfection spelar live i Stockholm på Broder Tuck igen.

Åldersgräns 18!




Nu på lördag 31/3

Ungefärliga tider är nu satta inför denna kväll:


21.00 - 21.30: The Blitz
21.40 - 22.10: Social Pretender
22.20 - 22.50: 8 Steps to perfection
23.00 - >>>>: Shotgun Crackers

SIlver blond

2012-03-27 @ 22:52:07 Allmänt | Kommentarer (0)

Som sagt jag är påväg mot att bli den blonda gamla Julia nu igen. De var länge sen jag var riktigt blond :) I sommar ska jag vara blond så är det bara, riktigt ljus!
Mitt hår tog rätt mycket stryk när jag gjorde de hos frisören sist så jag måste vila mitt hår, vet dock inte hur länge. Grejen är de att jag har inte tålamodet att vänta!!

Sen ser jag nu när jag är på stan att det har kommit in ny blondering! Crystal metallic, silver blond! Är sugen på prova den sen. De följer även med efterbehandlingar som är som ett silvershampo, dock väldigt starkt sådant har jag läst på internet, en del har lyckats bli lila i håret efter dom haft i behandlingen i håret, dock ska den bara vara i 3 minuter tror jag det var. Meeen, inget stoppar miiig! ;)
Dock är morsan försökskaninen.









Gammalt foto. Jag och frida i boden. 15- 16 år gammal :) De var tider det.. :)!




Julja - Hot N Cold

2012-03-26 @ 13:14:27 Allmänt | Kommentarer (0)
 Här är en liten snutt av en cover som jag sjunger :)

Nästa vecka lägger jag ut en låt när jag sjunger soulmate. Så håll ögonen öppna! :)

Imorgon blir det, jobb, stan, posta brev, köpa smink och bra produkter för nyllet, kolla var jag ska köpa gymkort, och ett annat ärende! Min hjärna är proppad av tider och papper. UCH!!!

Iallfall! Här är en kort snutt :)


Sommarkänsla

2012-03-22 @ 21:39:53 Allmänt | Kommentarer (0)
Viiiiiiiiiiiilken härlig dag! trallalalaaa trallalalalalalala! :)
Underbar dag, så härligt ute! Kände två lukter av sommar idag ;D haha, näe.. men vid två tillfällen ;D typ blöt asfalt eller något!

Ser framemot sommaren som satan, ska bli en underbar sommar, stor lägenhet, grilla, festa, dricka iskall öl på våran "balkong" soooola, baaada, äta gott, jordgubbar, glasss, solbrillor, bikiniiii, och köra, eller "åka" caaab ;)

Har jobbat idag....14-21 vilken seg kväll, eller dag eller vad man kallar det. Är helt slut faktiskt. Börjar 7 imorgon så ska väll ringa och säga godnatt till mitt hjärta.

Detta var sista varma sommarkvällen förr förra sommaren. Minns de så väl! de var utomlandsvärme.

Mina älsklings björnar!








Helgen

2012-03-19 @ 14:16:21 Allmänt | Kommentarer (0)
Ingen sool, alla jobbar och jag är ledig, hm....sådana här dagar känner man sig ensam! Har inte ens orkat ducha och göra mig klar, har inte fått något gjort som jag skulle göra. Städa tillexempel, gått en lång promenad med hundarna. Är helt lat idag , slut och hängig!
Chrille och Makke for till stockholm imorse för att arbeta på en låt, spännande :)
Själv sitter jag här och funderar. Hundarna kan man ju alltid prata med men man får inte så mycket till svar :)! haha.

I fredags skrev vi på kontraktet på lägenheten, men tydligen så blev inflyttningen 1 Juni! ? konstigt, fattar noll, dom hade sakt 1 maj hela tiden men men , blev väl nå tokigt !
Sen var vi på stor kalas med chrilles släkt på lördagen. Riktigt trevligt och vi hade jätte kul. Eftersom de är många musikintresserade i chrilles släkt så blev det mycket sång och uppträdanden för dom som ville gå upp och framföra något. Jag och chrille höll på skratta ihjäl oss när Svärfar skulle uppträda med några andra, FY FAN vad vi skrattade hahaha, vi tappade luften, jag trodde seriöst att jag skulle Dö, rent jävla dÖ av skratt! haha :) men de var ett bra framträdande med humor i! :)

Vi har börjat kika på lite soffor och vi har blivit kär i denna fetaa soffa :)!
Den ser förståss inte lika fet ut här på bilden, men ligger jag i soffan så ser jag ut som en myra, för den är så hög och stora kuddar och pluffsig och lång och bred och ja , allt den kan vara!
16. 000 kronor, finns på mio möbler. Den är svensk tillverkad och man kan bygga den hur man vill :) lätt den skönaste soffa vi suttit i!




Studio inspelning

2012-03-15 @ 21:59:14 Allmänt | Kommentarer (1)
Igår satt jag och chrille i studion. Tiden går så fruktansvärt fort när man sitter där. Jag skulle kunna sitta där hela natten hihi :D tycker de är så roligt, funderar på ta dit sovsäcken nästa gång ;) haha :D

Som sagt så hjälpte chrille mig att spela in två cover låtar. Katy Perry - Hot`n cold och Natasha Bedingfield - soulmate.
Blev riktigt vackert =) Det är sååå kul att spela in när man får göra det med någon som är proffisionel och i en riktig jävla studio, så de blir som det ska vara!!
De är så jävla kul =)!!!! Ni får höra sen när de är klaertttttt!
Ännu roligare är att jag får göra detta med min pojkvän, att vi delar samma intresse gör allt så enkelt. Vi har så roligt tillsammans. Jag älskar att han gör de han gör, menar, jag kommer aldrig behöva gnälla över att han håller på med för mycket musik eftersom jag också älskar det :) !







idag har jag kommit hem från norsjö, varit på invigningen på Solbacken och shoppat lite skor med mammsen! Sen jobbat. Har som vanligt blivit rätt mycket shopping, både kläder, skor och till lägenheten. SYYYND bara att jag är så jävla dålig på att lägga in bilder. Sökte kablen till mobilen nyss men den värkar vara försvunnen!
Funderar på att köpa en Ipad... Då löser de sig =)!
Imorgon blir det jobb 7-12 sen blir det och skriva på kontraktet på lägenheten, sen möte klockan 3, äta god mat, efter det åker man mot norsjö för att fara på 50 års fest på lördag :)

Maja, en barndomskompis från samma kvarter som jag kommer hem idag från Umeå. Synd är det att jag har så mycket planerat i helgen så jag vet inte om jag hinner träffa henne. Har försökt på alla vis, men kanske att vi hinner på söndag :) hoppas det!! :) Vissa känner man lika bra trots att man inte träffat dom på flera månader, de kallas riktiga vänner :)




Bästa veckan ever, dagen vi väntat på, PLÖTSLIGT HÄNDER DET!!!

2012-03-13 @ 18:40:07 Allmänt | Kommentarer (3)
Tårar i ögonen, hjärtat slår i hundra, tunghäfta och man är i chockad. Så kändes det igår då jag och chrille fick veta en stor nyhet. Tusen stenar som föll från axlarna , den eviga väntan fick ett svar!
Det min älskling kämpat för, strävat efter, det hände just.
Som sagt så skriver han låtar, även sångare i bandet 8 steps to perfection.
De har hänt mycket på senaste tiden på just låtskrivarfronten.
Det jag kan berätta idag, det jag kan gå ut med, ska jag säga er nu!
Han och Makke har fått iväg en av deras låtar till en känd artist utomlands! Låten ska spelas in nu i mars! De är helt jävla sjukt!
Ni som inte är insatt i musikvärlden kanske inte förstår vad det innebär. Men detta är stort. Denna artist är på topplistorna i sitt hemland.
Kanske att man får höra den i sveriges radio kanaler också? u never know!
Hur det än går för själva låten, så är detta jävligt häftigt! Jag menar, vem fan får göra något sådant? Hur många i Sverige har inte detta som en dröm? Hur många som kämpat heeela livet, man har aldrig lyckats få iväg en låt? De krävs mycket innan man får iväg en hitlåt till en känd artist.
Jag kan tyvär inte berätta något mer trots att det händer så mycket kring detta hela tiden! De är även mycket annat som är på G kring allt det här.
Mer får ni veta senare ;D Jag är så glad för chrilles skull, jag visste att detta skulle hända. Han själv har alltid vetat att det är det här han ska hålla på med, de har aldrig funnits en tvekan i honom. Han siktar på målet, och han gör det. VÅGA satsa. ( borde jag kanske säga till mig själv) "haha"
De är veckans stora nyhet!
Sen fick vi ytterligare ett roligt samtal idag!
vet ni vad??? LIVET är på topp!
Vi fick LÄGENHETEN!!! :D en 3a på 95 kvadrat - centralt :D NUuuuu jävlar! =)
Jag är lycklig, jag är kär, jag har de bästa föräldrarna och jag har vänner, jag har allt man kan önska sig i ett liv. Jag är lycklig!
1 Maj: inflyttning
1 Maj: Jag och älskling har ett halvår tillsammans.

Suuk..

2012-03-07 @ 23:24:58 Allmänt | Kommentarer (0)

Ja man ska aldrig säga att man " aldrig" blir smittad för då blir man det. Älsklingen har varit förskyld och jag som sa att jag aldrig blir smittad men nuuuuu tog det sig :)
Jobbade idag 07-12 blev förlängt till 16.15 pgr av att en annan var sjuk. Var INTE pigg idag kan jag säga, dampig huvudvärk och snor som flänger och tjock i halsen och sen svettas man och fryser samtidigt. Tungt att jobba då men man får tänka pengar, money money!!!
Imorgon blir de jobb 10- 21.00 sen kommer GUBBEN :D Vi hinner iallfall träffas en dag för på lördag har han trubba dubba dura i Gällivare :)
Har sökt lite sommarjobb idag så en liten sten föll från bröstet.


Köpte ett fint rosa nagellack från Depend.
Kommer bli fint i sommar med bruna händer:)



( inte jag på bilden)


Och ett Korallt läppstift " chill out" från viva la diva. Luktar gott också! typ en svag doft av jordgubb!
Finns en mattare variant och en mer glansig. Jag köpte den matta och tycker den är skitsnygg!


Kärlek och flytt.

2012-03-05 @ 21:52:29 Allmänt | Kommentarer (2)
Jag är så glad och lycklig! jag är så kär i min christian :) Vi har haft en underbar helg tillsammans! vi har så roligt tillsammans och ja, vi är sååååå lyckliga :)! Allting känns så rätt.

Om jag inte berättat det så kommer inte flytten till stockholm att bli av just nu, vi ska skjuta på det och se vad som händer i musikens värld. De kan hända mycket i musikbranchen så man vet inte, helt plötsligt kanske vi MÅSTE flytta. Men just nu fungerar det som det är , därför söker vi lägenhet här i stan just nu.
Vi har varit och kikat på en 3a på 95 kvadrat här i stan, vi HOPPAS för all del att vi får den, den är MMMMMEGA!  ;)
Jag är sjukt peppad och ser så mycket möjligheter och ser framemot så mycket!!
Jag är så glad att jag och min älskade ska flytta ihop. Vi är bara för perfekta för varann :)

Vi åkte skoter i helgen, gjorde upp en eld, grillade korv och drack varm choklad i solen :) SÅÅ underbart!!




Hittade några saker som jag vill köööpa till lägenheten :)!!

Denna vill jag ha i sovrummet eller i hallen !:)



Skinnram med diamanter =)



Samma med diamanter :)



Eller denna :)!



Man har mycket att fylla i en 95 kvadrats lägenhet ;)


RSS 2.0