Tack.

2011-04-30 @ 12:58:52 Allmänt | Kommentarer (0)
Jag måste bara få skriva en rad om den kille som skrev den här fina kommentaren till mig. Alltså, en kille som bryr sig. Jag vet faktiskt inte vem de är, har mina aningar, men jag vet faktiskt inte, vill inte "tro" att det är nån, sen är det inte det. 
Men vem det nu än är, så har han ett stort hjärta. Som tar sig tiden att skriva det här till mig.

Jag tycker det är fint skrivet, ja.. alltså jag blev rörd, tårögd, när jag läste det. De betyder mycket. Trots att jag inte vet vem de är, så spelar det ingen roll, för det gick rakt in i hjärtat ändå. Det är rörande att se att nån bryr sig. Spec när det kommer från ingenstans.



Julia - hitta den killen som som säger att du är vacker även på utsidan. Då har du hittat den rätte. Han som ser din insida först och bländas av den...! En sådan kille är svår att hitta men vi finns! Ibland öppnar en sådan kille sitt hjärta och vågar visa sina känslor trots han oftast tidigare blivit sårad på grund av sin ärlighet och öppenhet. En sådan kille lever upp till allt du önskar och mer därtill. Att släppa det gamla och gå vidare vet jag inte hur man gör - hur man slipper den där klumpen i magen varje gång man påminns. Funderingarna varför det blev som det blev, om man kunnat förhindra något, varför man inte räckte till, varför jag inte var tillräckligt älskad... När du kommer över din förlorade kärlek, snälla, berätta hur man gör... Tror på dig.


Rött som i kärleken

2011-04-27 @ 21:01:40 Allmänt | Kommentarer (0)


Dessa röda klackar fick jag i present i måndags på mitt släktkalas! :)
Massa pengar, en topp, parfym och ett presentkort på spa också :)

Jag gillar rött, dock passar jag inte i röda kläder har jag märkt, så många gånger som jag försöker ha en röd tajt klänning, men slutar alltid med att jag byter om till något annat! haha!
 Men röda klackar kan ju alltid vara lite små sexit va!? :D

Dessa röda örhängen vill jag också ha, dom är från BIKBOK, men dom finns inte i butiken! fan! Tycker de är snyggt med lite utstickade detaljer sådär :)

Rött som i kärleken. Hela livet går fan ut på kärleken, har ni tänkt på de? de är de enda man strävar efter, kärlek och lycka, glädje. Hela tiden. Sen blir man sårad, " måste gå vidare" bli lycklig igen, undra hur många gånger man ska gå igenom samma sak..








Julja- I dont want you back

2011-04-26 @ 12:32:35 Allmänt | Kommentarer (0)

Nu orkar jag inte ha den här låten liggandes i datorn längre, jag blir som sagt aldrig nöjd med något jag gör. Skrev denna låt för nått år sen men har gjort om vissa grejer. Texten är vell inte den bästa, men den kommer rakt ut från mitt hjärta, till en speciell person.

Jag tänkte alltså lägga ut låten, trots dålig kvalite och väldigt dålig mixning, just för att jag (kan inte) mixa. Fattar noll av cubase funktioner.
Man hör tydligt på refrängen att ljudet inte är cleant. Är egentligen inte mogen för att lägga ut denna låt, men eftersom jag vet att jag inte kommer orka peta på den nå mer så bryr jag mig inte. Thats it. Nu åker den ut.


Texten finns nedanför att läsa.
Beat: Pappi
Text och melodi: Julja






I want to know where you were-- last night

I called you on the phone one, two three times

I heard you hanging with younger girls            

And when you touched them you made it worse

I want to know what you are doing in the evening

cause when im ask you - you always lying

 

I Dont want you back

I don’t want you back

I don’t want you back

I don’t want you back, i don’t want you back! 

Ohh yeaaah

 

When you sleep with your mate, you’re lying

When you work over time , you’re lie

I’m not that stupied as you-- think I am

I hope you feel as bad, as i did

I have things to do, so now im going!

You won the game, but who cares?

Try to call me babe- when you become a man.

I Dont want you back

I don’t want you back

I don’t want you back

I don’t want you back, i don’t want you back! 

Ohhhhhhhhhhhh

Yeyeeee

 

Have you kissed another girl tonight? – oh no no no

Have you slept with someone else then me? – oh no no no

Have you done this shit many times? – oh no no no

I do not want you back, anyway

 

I wanna know what you do, do, do, do , do

I wanna know, what you know, know, oh , no, no, no!

I dont want you back

I don’t want you back

I don’t want you back

I don’t want you back, i don’t want you back!

 

I wanna know what you do, do

I wanna know what you know, know

Oh no no NO!

Text och melodi: Julja


 


Hit me baby one more time.

2011-04-25 @ 12:36:44 Allmänt | Kommentarer (1)

Åter igen rivs gammal upp på nytt. Känns i hjärtat. Livet går vidare för alla, fast man ibland tror att livet har stannat för en stund. Ibland tror man att man känner någon, men inser man att, man inte gör de, inte längre, inte som förut.

Eller visar personen sidor, den aldrig visat förut.
När man bearbetat en sak en gång, orkar man inte göra de igen , och jag vet inte hur man gör de igen. Jag ska fortsätta leva som jag gjort. Inget ska hindra mig.




Hitta en kille som kallar dig vacker istället för het,
som ringer upp dig när du lägger på, som skiter i alla tjejer han kan få,
som ligger vaken för att se dig sova.
Han som vill visa dig för världen att du är någonting.
Som håller din hand inför hans kompisar.
Han som hela tiden påminner dig om hur mycket han bryr sig om dig.
Som tar med dig när han träffar sina kompisar och säger: "detta är hon jag älskar".








New

2011-04-23 @ 10:26:59 Allmänt | Kommentarer (0)
För nån dag sen sopade jag äntligen hem den svarta skinnkjolen från HM! Det måste ha varit en retur som kommit, FAN vad tur jag hade :D har sökt den i hela sverige för fan. Men nu hann jag :) Ett oversize linne, och även den vita omtalade västen från hm, men den köpte jag nog för över en vecka sen.

När jag kom in till HM så hängde det massor av vita västar, tänkte " oj vad söt väst" måste prova den, sen när jag kom ut från provrummet så fanns INGEN väst kvar?  haha, fattade noll, men jag hängde av min under dagen iallfall.
Efter nån timme så gick jag tillbaka till hm för att köpa västen, och han i kassan sa att, ska du inte ha den så tar jag den för det är massor som står på kö!
Ja då var jag ju tvungen köpa den förståss :D så jag var en av dom som hann sopa hem den , men dom måste ju precis ha kommit in när jag var där? Hade ingen aning om att så många ville ha den ;P


HAHA! förövrigt så sitter jag här vid datorn, sjunger lite, upptäcker att jag har fått ONT I HALSEN IGEN! detta funkar inte! Måste fan ta bort halsmandlarna eller vad de nu är. Men då ska vell rösten pajja bara för att jag har sådan otur med allt.

Men det jag skulle berätta var att nu när jag sitter här vid datorn, så´kollade jag ut genom fönstret bara för att, och då ser jag en vit prick springa över tomten. Tänkte: var de min hund Nalle?
Så jag springer ut då har Trojja öppnat grindlåset med sin tass och släppt ut Nalle ( och sig själv förståss) så dom sprang helt lyckliga lösa på tomten, tur att ingen granne var ute för då hade hundarna smitit :P!




Foton från 20 års festen

2011-04-21 @ 14:10:23 Allmänt | Kommentarer (0)

Tänkte lägga upp lite foton från festen min, finns redan på facebook alla kort, så lägger bara upp några st =)





















Tack för en trevlig fest kära vänner!=)


18 April - 20 år! - och du..

2011-04-18 @ 11:07:22 Allmänt | Kommentarer (0)

Idag är min födelsedag. Blandade känslor! fyller 20 år, känns skönt, nu rullar allt på. Många tankar går till en speciell person, blir att tända ett ljus ikväll.

De var alltså två år sen nu, tiden går alldeless för fort, men de känns som de var igår du lämnade oss. Min 18 årsdag var nog den värsta dagen i mitt liv. Men den 18 april varje år, kommer jag tända ett ljus för dig på min födelsedag Malin.
Det kan aldrig glömmas, du kan aldrig glömmas.

Vi saknar dig.


Födelsedagsfest

2011-04-17 @ 15:38:38 Allmänt | Kommentarer (0)

Hejsan svejsan i lingonskogen =) ! Igår hade jag födelsedags fest! var riktigt kul med massa härliga människor, dans och karaoke! Sådana kvällar vill man inte gå ut , utan egentligen stanna på förfesten hela natten lång! Blev inte lika kul när vi gick ut eftersom alla splittras, ja ni vet hur de blir !

Måste få tacka Löva, linus, cissi, brorsan och lisa för dom fina presenterna! Jätte snällt och jag blev jätteglad!=) Så himla gulligt av killarna att dom också hade köpt en present till mig haha =)!

Jag kommer lägga ut kort från festen lite senare!

Jag fyller egentligen inte år förrän den 18 April, men firades i helgen av vännerna, och av mors fars idag :) Ikväll kanske malin och kim firar mig om dom är på benen från igår ;) Älskar att öppna paket!

Imorse fick jag nya studiohörlurar! JIPPI :D
En klockring
en tjockare tunika med stor krage
en skjorta
den nya "läppstift" pennan från max factor =)
och lite annat smått och gott =)

Håret känns faktiskt lite bättre nu..så länge jag inte speglar mig och kollar hur det ser ut bak hehe ;P!  Sen får jag rufsa till de lite så känns de bättre, då syns inte felen lika mkt, men att ha de rakplattat går ICKET!. Får nog gå och klippa till det när jag fått lön.

Jag fick en kommentar om att man kan få en gratis hårförlägning om de är så att man blivit missnöjd hos frisören, men de gäller ju då att stå på sig och kräva att man ska ha de precis som " anonym" skrev :) Jaa , de blir något att fundera på..
tack för tipset iallfall!:)


Dålig frisör, borde skämmas

2011-04-13 @ 21:12:12 Allmänt | Kommentarer (2)
Alltså seriöst, helt jävla seriöst. Jag blir så ledsen, jag blir gråtfärdig! mitt långa tjocka hår är förstört?! de är förstört?! ;( vill bara gråta! så missnöjd är jag! Blir hämskare för varje dag när jag ser hur de ser ut, kommer ju ta hundra år att återfå min normala längd ;(

HON HAR KLIPPT HACKIT, uppklippningen är inte alls proffisionell? den är som en jävla trappa! hackig och ojämn!! pagen lutar inte ens! hon har klippt rakt jävla av där bak sen lämnat som två tåtar längst fram! alltså   va;( seriöst vad skulle ni göra ? jag är så jävla missnöjd. Kvinnans prydnad är ju håret, och nu är mitt förstört..;( måste kanske lägga ut min första lön på en hårförlängning ;( hatar det egentligen för jag har ju själv tjockt hår och HADE långt..hade inte behövt ;( och de sliter ju så mycket ifall man sätter i de, men är de enda lösningen så :(...


MITT HÅÅÅR! :( ....PAGE...

2011-04-11 @ 22:18:52 Allmänt | Kommentarer (0)

ÅHHH vad- har- jag- gjort!?? jag gör alltid fel val! alltid. Fan vad trög jag är. Göra impuls grejer...tatuerar mig och blir missnöjd, gör hål i naveln och sliter sönder den så att jag får ett jävla ärr, gjorde hål i näsan, hade de nån månad, tog ut de, fick ärr, KLIPPER PAGE! OCH BLIR MISSNÖJD!:(....de var impuls, oja..

Tycker fan synd om mig själv, gör allt för att förstöra för mig själv haha. Att jag aldrig lär mig, tror att de ska bli "fint" sen blir de åt helvette. Happ, ja.. så är det. " det växer ut igen" ja de gör ju de, men hur länge tar de tills jag har som jag hade? 3 år? hm få se...jag ska alltså vara 23 år innan jag fått tillbaka mitt låååånga hår igen ? :( hur hämskt lät inte det...
tänk vad mkt som har hunnit hända då.

Blir så arg på mig själv..mitt HÅr :( impuls klippte mig på stan =( åh...dummaste jag gjort, undra hur många andra som skulle göra så.. jag som hade så långt och tjockt :(

Ett minne blott :(!!!!


7 April

2011-04-07 @ 22:21:28 Allmänt | Kommentarer (0)




I can see it in your eyes
I can see it in your face
I could feel it when we touched
It used to mean so much
But now it's gone away

We were young and dreams were new
And every word we said was true
Any mountain we could climb
You made me feel alive
The first time in my life

Yes, I remember love
So beautiful
Now I know my heart is breakable
'Cause I remember love
The true meaning of
I remember, I remember love


Invänta ny dag

2011-04-05 @ 22:19:52 Allmänt | Kommentarer (0)
vad gör man ? vakna, jobba , sova. Inväntar nya dagar. Har faktiskt inget att skriva längre typ :O
Orkar inte skriva något spec ikväll, har bara varit hemma med mors fars och brorsan o hans tjej och myst, Råkade käka marabou mitt i veckan :O inte bra!

- Måste boka tatueringstid, och fyllla i den jag har
- ska jag ta om hålet i navlen som jag slet ut ? snyggt med ett ärr, Näe :(
- Körkortet håller på rinna mellan fingrarna, ÅNGEST ÅNGEST!
- Har inte tränat på en månad.........
Är helt slut efter jobbet, och sen är ju träningarna alltid när jag jobbar kväll

 och åh , allt bara rinner ivÄG!.............

Vill dansa!!

Night


Björnungarna döda

2011-04-04 @ 22:25:25 Allmänt | Kommentarer (0)

Nå... tycker de är så hämskt att dom var tvungen döda björnungarna. Om ni har läst om den här personen som råkade åka i en backe och sen rakt in i ett björnide! Björnmamman blev så rädd att hon försvann förgott och lämnade sina ungar kvar. Tydligen så har man hållit koll på ungarna och kollat om mamman kommit tillbaka, men hon gjorde inte de, förstå så undernärda ungarna ska vara, sen SKÖTs dom nu ..

Tycker dom hade kunnat få en chans, jag menar de finns djurparker som skulle kunna föda upp dom. Nog tror jag de skulle gå bra, så mkt resurser och saker vi har idag så funkar ju det mesta. Ne...de där Ogillades.


Djur, djur , älskade djuur!




På tal om annat så köpte jag häromdagen 2 par shorts, ett par höga jeansshorts och ett par svarta höga i typ " kostymtyg"




Övrigt så jobbar jag för det mesta, eller ja hela tiden. I helgen var jag ledig och då var jag på folkparken, hade rikigt roligt faktiskt! Tycker faktiskt att det är perfekt på folkparken just för att man behöver aldrig trängas på dansgolvet, man kan bestämma själv lite om man vill dansa lite utanför eller mitt i gröten! Synd var de bara att inte båda våningarna var uppe, känns lite lyxigt att sitta däruppe och kolla på alla som dansar tycker jag :) Men jag hoppar de blir fler gånger för de var jätte kul tycker jag, man kan lätt sitta och prata och höra vad man säger, på station var allt bara smockat!!

Nu ska jag sova, ska upp klockan kvart över 5, och jobbar till 17.00 , not fun, men :) Goodnight!


RSS 2.0