Välkommen till det riktiga livet!!

2011-03-31 @ 22:10:42 Allmänt | Kommentarer (0)

Haha ja, vad gör jag , jobbar jobbar för d mesta nu  :) detta är alltså the real life. Man hinner inte träna för man har oregelbundna arbetstider och är de inte de så är man helt slut efter en lång arbetsdag.

Alltså vilket betyder att sommaren 2011 inte blir som jag hade tänkt mig  haha! Skulle ju spykträna. Gjorde de ett tag men........sen skulle körkortet va taget också, har gjort allt förutom sista faserna....men de gled mellan fingarna igen?!  DET FÅR INTE HÄNDA!!!!!!!! måste ta ta i de..

imorgon är jag ledig som de ser ut just nu iallfall, får vell se om jag blir inringd. Annars blire staden o shoppa :)!

New picture:D


Äntligen, en låt klar, Äntligen, en större tv!

2011-03-27 @ 22:28:52 Allmänt | Kommentarer (0)

 

Äntligen har jag gjort klart en av mina egna låtar, kan lägga ut den om ett tag! ska pröva skicka in den till en tävling så får vi se hur det går;P Alltid värt ett försök :) Vet inte om jag kan publicera den nu, ifall jag ska skicka in den. Så ni får vänta lite till :D

Igår var jag och träffade mina låssaskusiner som kommer från Thailand :) tre jätte söta flickor :) Vi hade släktmiddag, firade min farbror som fyllde år och även en hyllning till flickorna som kommit till Sverige :)
Sedan begav jag och cissi oss till Olles, de var sjukt tråkigt, har nog aldrig haft så tråkig på länge =/ var trött och otaggad, men sen tro jag att de flesta man kände var på Allstar o Mollys.

Imorse så satte mamma och pappa upp 2 hyllor på väggen, där de ska stå fotoramar. Men då sa jag " varför sätter ni upp hyllorna nu ? vi köper en ny stor tv istället och sätter på väggen. Såååå, så blev de, vi hade en 52 tums tv, och nu har vi en 58 tums:D Jätte klar bild, och vi möblerade även om i tv rummet så ska snart sätta mig och njuta av de nya :D Älskar att indreda, möblera om och göra fint :D:D





Sen har jag ju inhandlat sådana byxor med fickor på sidan ( liknande dom på bilden) Och även bersa! Kommer användas, oja! spec dom bersa, älskar dom. En kofta från bikbok köpte jag också, svart vit, jätte fin! Och sedan den sommriga byxdressen från HM! med stora blommor på, hittade ingen bild på den, men den blir helt underbar att ha i sommar :D







Dessa vingar följde också med hem!
Jag köper vingar för pengarna!;)




Livet går vidare, kommer fler chanser..

2011-03-26 @ 12:40:13 Allmänt | Kommentarer (1)

Dagens dag är kommen. Jag måste idag säga om jag ska fara till Turkiet eller inte..Dansa sjunga underhålla, gud vad jag skulle lära mig mycket...och prata engelska i ett halvår, jag skulle utvecklas som fan , och även som människa.
De känns helt enkelt som att jag kan inte ta detta beslut, de blir fel vilket som, jag VILL så gärna fara, och alla säger men " faaar" du är ung och de är det där du vill hålla på med!! " du är ju knäpp om du inte far"

- Ja, jag vet jag är knäpp, jag är jävligt knäpp, håller med till 100% att jag är knäpp om jag inte far, MEN, tackar jag JA, så åker jag om cirka 2 veckor..KÄnns ju så snabbt, oplanerat och ja jag vet inte.

Jag är helt enkelt inte redo mentalt att fara... de är mitt svar... jag är knäpp ja, men jag kan inte göra något om jag inte känner mig redo till 100%... Jag hoppas att de kommer fler chanser..Jag låg först på listan bland tjejerna som dom var intresserade av, och de känns ju jättekul eftersom de är många som sökt. Sen tackar jag nej NEJ? jag kan typ inte förstå de själv,

Såhär ekar de i mitt huvud " jag väljer hemtjänsten framför min dröm" Låter inte bra, absolut inte. De kanske hade varit en fot in, i de jag vill hålla på med i mitt liv.
ÅHHH! Jag säger bara ÅH! Kommer aldrig komma fram till ett beslut som känns rätt, därför blir de nej..vill fan bara gråta!. Jag krossar mitt eget jävla hjärta!!!


Jobb hit, jobb dit..

2011-03-24 @ 12:51:02 Allmänt | Kommentarer (2)
Det är ju fan i mig inte sant...fick jobbet inom vården, tackade ja..och vad får jag veta nu ? jo jag fick jobbet i turkiet som underhållare också...men..nu är jag ju på upplärning inom vården, och tackade ja dit..

vilket betyder att jag måste tacka nej till min fucking dream.. ;( ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH...livets svåraste val. Det är klart att man inte ska få ett enda jobb på nästan ett år, sen helt plötsligt dyker de upp 2 jobb samtidgt framför näsan, o de är klart jag tackar ja till den som erbjöd mig jobb först.. men.?..........asså fattar ni :( så sjukt..


Icke arbetslös!

2011-03-21 @ 21:14:59 Allmänt | Kommentarer (0)

Hejsan svejsan!
Idag var jag som sagt på intervju inom vården, och jag fick jobbet, jävlart dirr alltså :D inte dåligt! haha :D money money come to me babe! Shoppa shoppa yeye! HAHA!

Sen hade jag även intervju från entertainment Skylight. Underhållningsjobbet där i Turkiet. Han sa att han var väldigt intresserad och skulle höra av sig imorgon. Frågan är ju nu alltså, hur allting blir...
Har fått jobb i skeå, men får jag detta utomlandsjobb så, är de en jävla chans att få göra de jag älskar i 6 månader...utvecklas och uppleva en ny värld. DETTA VAL ÄR INTE LÄTT!
Men åker jag utomlands och jobbar så far jag ju 5 april....de är fan, snart. :O........hinner varken smälta eller tänka.

Känns som jag kommer skippa de...men kanske gör mitt livs största misstag..


Jag kanske krossar min egen dröm?






INTERVJUER / FEST

2011-03-20 @ 17:53:00 Allmänt | Kommentarer (1)

Idag är de söndag, och de är en tråkig dag. Har varit sjukt bakis idag men jag får skylla mig själv, jäkla uch. Haha. Men de var riktigt trevligt igår, var på fest hos brorsan och Malin, alltid lika roligt folk=)

Imorgon har jag två intervjuer...TVÅ.. och på en MÅNDAG, snacka om att hinna gruva sig. Ännu mer ångestsöndag.

Ena är inom hemtjänsten, och den andra är om jobbet som underhållare utomlands :O AAAAAAAAAAAH! shit. Får panik. Har så mycket frågor att jag kommer börja stamma tro ja. haha...

Förövrigt så håller jag på spela in låtar för fult. Ska skicka in en låt till svensktoppen bara för kul som sagt, men jag börjar få sjukligt ont i halsen nu, kan knappt svälja, så blir lite stressad =/ rösten brukar ju INTE vara i kry på ett tag när man haft ont i halsen..Måste få en låt klar....
Öppnade min gamla dator ifredags, hittade massa gamla låtar, och gamla texter och dikter.. skit kul att läsa. Så jag har påbörjat att spela in 2 låtar som jag skrev för 3 år sen ungefär. Blir spännande.

Bilder sen i lördags.
De var så kul att vi båda råka vara Blåa :D
















Brorsan :D



Kim och Malin :)


Julja / Katy Perry

2011-03-17 @ 01:11:22 Allmänt | Kommentarer (0)


Nu har jag hört 4a gånger att nån tycker jag är lik Katy perry, så jag var tvungen att ta reda på det själv. Finns det några likheter?





























Nå?


Boootz boTZen

2011-03-15 @ 23:11:27 Allmänt | Kommentarer (0)

Jag hittade dom jävlarna! HA!

De trodde inte hm va, ni vet dom där bootsen eller stövletterna från hm som jag så gärna ville ha men blev slutsålda överallt?

Dom har jag nu :D *Smile*

Råkade springa förbi hm iförrgår, och så helt plötsligt så ser jag att de står 3 st av dessa skor i hyllan, så jag går fram och kollar, JO en 38 ! så jag klippte ju direkt..
men när jag kom hem så märker jag att dom var förstora , va fan, och de fanns ju ingen 37, så ja de får glappa bäst fan de vill, har lagt i sula, men måste nog ha en tjockesmocka i också!

Sen hittade jag även ett par gröna bikerjeans, 2 silver armband, en blommig romantisk skjorta :D nu äre fan slutshoppat, tro ja..

Vad skulle jag mer säga, jo har tränat ikväll, råkade "tappa" träningen i 2 veckor, och de KÄNNS, fan vad allt försvinner direkt man råka latat sig. ELler, ja de var ju inte meningen , hade andra saker för mig på kvällarna men , ÄNDÅ!
Så nu har jag tränat ikväll och har träningsvärk i axlarna gode hårt...
Håller på somna, nu ... Såe..
gOdnatt =)





Sen har jag upptäckt , typ att jag är inte kittlig, bara under fötterna, precis som morsan min :D




Söndag - mår illa

2011-03-14 @ 00:06:24 Allmänt | Kommentarer (0)
Hoj, har inte mycket att säga idag, mer än att jag älskar solen just nu, den gör en så glad, jag vaknar, klär på mig och sätter mig ute vid grillplatsen med hundarna och solar. De tar fan på alltså!

Igår var jag på 50 års kalas, min moster fyllde år. De var jätte trevligt och jätte god mat! sedan for jag och carrie till olles, vart en liten kaos kväll där, med massa tjaffs, men det var inte mitt fel.

Annars har jag suttit och spelat in en påbörjad låt ikväll, ska försöka göra klart nån av dom jag håller på med så jag kan skicka in till tävlingen svensktoppen =) vore kul att prova :)

näe nu ska jag sova. Mår sjukt illa, känns som magsjuka:O!....fyfan. ÅH.



Dessa jeans är världens skönaste jeans, sjukt stretchiga! och sitter skit snyggt! Har själv ett par ljusa, måste införskaffa mig dessa också. Cubus 299 kr.




Ge mig dessa örhängen! JAg såg dom på hm och skulle köpa dom, men hann inte, så for dagen efter och skulle köpa dom, då var dom slut :( ..

OH MY FUCKING GARD!!

2011-03-12 @ 15:47:16 Allmänt | Kommentarer (2)
Nu ska ni få höra mina vänner..

Hur tant julia känner

hur mycket det är som händer!!

Så här är det nämligen.  U know. Jag sökte ju jobb inom show och underhållning. Dom sökte ju svenskar i grekland och turkiet, som underhållare, alltså på kvällen så showar man för turisterna :)
Man samarbetar i grupp, och hittar på aktiviteter på dagarna för turisterna.
Anställningen är i 6 månader..


OCH NU VILL DOM HA MIG PÅ INTERVJU och dom sa att dom var väldigt intresserade, intervjuen är i Linköping och malmö, men jag skulle få ta den via telefonen, för att jag bor så långt upp sa dom : ) vilket känns skönt..
men frågan är..

vågar jag fara?
jag är så feg att fara själv och göra saker, jag tror att jag kommer dö, dö i inbördeskriget lr något, eller bli kidnappad. Sen vet jag fan inte ens hur man flyger? jag kommer ju virra bort mig innan jag är framme haha..
Men fatta jag är ung, och har världens chans att få jobba utomlands i 6 månader, han som håller i det har ett skivbolag och håller på med musik, och man vet ju aldrig om de ena kan leda till de andra och tredje. Och söker jag fler sådana jobb i framtiden så låter de ju bra att jag har jobbat utomlands inom show och underhållning.











Svar till albin: ja jag kanske behåller långhåre då ;D!


Stirr dag

2011-03-10 @ 17:29:25 Allmänt | Kommentarer (0)
Sådan dag är , en vanlig dag, som bara rinner förbi, jag vaknade före 10 och tyckte att jag var uppe i hyffsad tid, men vad har jag hunnit göra idag ? näe inget :O ......plockat ur diskmaskinen, suttit en stund vid studion, varit ute en kortis sväng med hundarna, duchat, sett tv , och sen är klockan snart halv jävla 6 ? ....kan inte förstå..
De är som att man bara går omkring som en zombie , och stirrar och tänker på saker, sen är klockan för mycket.
Imorgon blir de shopping på stan med cissi, kanske lisa :) sen blir det kanske utgång, får se vad livet säger =) LÖrdag är det 50 års kalas så då är de verkligen party =)
Igår var vi äntligen på kalas hos min bror, han fick en bok av mig, och ett halsband med äkta läderrem och med ett silverhänge där de står "älskad på ena sidan, och broder" = älskad broder

 

Funderar på klippa kort typ axellängd, frågan är JUUU om jag vågar...


Modevisning

2011-03-08 @ 23:45:29 Allmänt | Kommentarer (2)

Hojja! Lite trött är jag. Idag har jag sökt massa jobb. Sen klockan 5 så teleporterade jag mig till Pixie, och sedan till nordanå för att gå modevisning :)
De var fullsatt på nordanå, (kvinnodagen) som den kallas. Bara kvinnor där, vilket kändes lite avslappnande när man skulle visa upp olika kläder, smycken och väskor :)

Haha, de som var sjukt störande, nästan så jag måste skratta för mig själv. Var att ... ja, man kan ju inte se sur ut på scenen när man visar upp kläder? Man måste ju ändå se glad ut och le lite med glimten i ögat, visst? :)
Men iallfall!
Haha, bara för att jag var nervös så känner jag hur de små rycker i käften medans jag ler, i läpparna, och typ mungiporna, sådär smårycker! Det gick inte att kontrolera, gick inte att få stopp på!!!
Så jag tänkte att hela publiken ser vell hur de rycker i käften när jag ler, haha, sjukt konstigt! men de gick bättre dom andra gångerna :D  Men jag tror inte de syntes.........har aldrig varit med om dess like! haha, men sånt som kan hända när kroppen är som ett nerv vrak!

Hann ta nått foto innan jag for till modevisningen. Ska försöka fixa kort från när jag går där, hade inte kameran med mig så:)








Show och underhållning

2011-03-07 @ 21:50:10 Allmänt | Kommentarer (0)
Min kära kusin carrie fick upp ögonen åt mig att söka jobb som underhållare, show, dans, sång! Varför har jag inte tänkt på att söka de? de är ju de jag lever för? att showa,dansa och sjunga? och djuren här i världen förståss........!icket glömma bort.
Hittade en grym hemsida där jag ska söka massa sådana jobb. Hoppa de tar sig. För att jobba med de man brinner för, de vore ju underbart? Tänk skillnaden att jobba med nått man älskar varje dag, istället för att göra något Vaaarje dag, vaakna tidigt, gå till jobbet, och peta på en spade. Nämen , ni fattar! haha.
Tänk att vakna, "ÅH fan idag ska vi uppträda, imorgon ska vi sjunga, nästa vecka ska vi sjunga sjunga sjunga, ah fan vad nice =)
Jag ska prova söka sådana jobb nu får se om de händer något. Blir jag en dag rik på musiken, så ska jag hjälpa alla djur här i världen, alla hemlösa djur, alla apor, oj oj :) Men nu drömmer jag , men man ska alltid drömma, sen försöka uppfylla dom!
( inte jag på bilden)

Sjukt stora hundar.

2011-03-04 @ 22:38:13 Allmänt | Kommentarer (0)

Ikväll tar jag de bara lungt, de känns sjukt JÄVLA tråkigt alltså.. men de är väll bra med lugna helger också, men tycker jag tar de lungt hela veckorna så va fan...less på se tv och sitta vid datan.. ush...funderar på att sätta färg i håret nu ikväll, helt alone. Får se om jag ids............sjukt less..

vad har jag gjort idag ? jo vaknade typ halv 1. Såå missade den fina solen, sen har jag bara städat och tvättat, och varit på solbacken med morsan. Sen tjockat mig framför tvn.
Känner mig som less, irriterad  och , ja stressad över något , men vet inte vad de är. Kan inte sätta fingret på det jag känner just nu. Fredag och ensam.


Ni kan spola fram lite för de är bara bilder.






Caucasian Ovtcharka hund




Liten filosof

2011-03-02 @ 01:14:17 Allmänt | Kommentarer (0)
Låt se, kan inte sova för att det är rätt mkt datum i huvudet, och får inte kläm på dom!

Imorgon alltså 2 mars. eller (idag) ny dag idag.
Ska jag söka jobb på "sommarjobbsdagen kl. 13.00 börjar det"
Sen har jag körlektion klockan 14.00 ( vilket betyder att jag måste vara först i kön överallt för att hinna söka dom jobb jag ska söka? =/?
Sen hade jag i samma veva tänkt gå till arbetsförmedlingen och redovisa mina meriter, för de ska jag ha gjort SENAST den 4 mars..

3 Mars, har jag en arbetsintervju, och innan 3 mars, (torsdag) alltså, så måste jag ha fixat två referenser, vilket betyder att jag måste fixa det imorgon också? Sen hittar jag inte ens till de stället där intervjuen ska vara? åhhhhhh...

4 Mars: ja de var här sista dagen var att redovisa mina meriter..kanske jag ska ta och göra de denna dag istället? fast samtidigt det är aldrig bra att vara ute sista dagen med ärenden ifall något skulle rackla ( som de alltid gör)

7 Mars, Brorsan fyller år, anette fyller år, cissis mamma fyller år, och säkert 100 fler

8 Mars. Modevisning, vilket betyder att jag innan 8 mars måste ha varit förbi butiken och provat dom kläder jag ska ha på mig.

Innan den 27 mars måste jag ha ringt arbetsförmedlingen och berättat vilka jobb jag sökt...
Åh kommer glömma bort.




Ikväll har jag suttit vid studion och spelat in igen. Har fastnat på en refräng som jag inte blir nöjd med. Har gjort olika alternativ men de är ingen av dom som känns sådär " YESS, där satt den" såå... blir lite mer jobb på den också.

Här är lite gamla foton som jag hittade på datorn :)

Lilla jag och Brorsan Kim =) Vi är i klutmark :)





Lilla jag igen. Jag kan som inte fatta, att de där är jag ? har jag sett ut sådär och har jag varit så liten? så konstigt egentligen. Att jag är samma person idag fast äldre, men har samma ögon osv. Tänk om man kunde träffa sig själv när man är sådär liten, och typ bära sig själv, lr prata med sig själv =) haha...coolt..





Mamma och pappa som unga =) Tror detta var deras förlovningskort :) Det är också sjukt, att dom har varit lika unga som jag har? Varit i den åldern som jag exakt är nu, festat och hängt med kompisar och så=) Och dom har också samma personlighet nu, som dom har på detta foto?=) haha konstigt. Tänk när jag blir mamma i framtiden, då har jag samma personlighet som jag har nu, man behöver ju inte leka mogen bara för att man blivit äldre och blivit morsa :D Mina föräldrar är unga i sinnet och det är kul, för då tänker dom lika som jag :D


Lite bekvämare, lite bättre

2011-03-01 @ 00:51:38 Allmänt | Kommentarer (0)
Dagen började med att jag öppnar ögonen och solen skiner in genom fönstret. Sen får jag ett sms av emelie som frågar om jag vill fara och grilla korv i solen :D
och då frågar jag : vilka korvar
Näe skoja! haha ;D kul ..nja, kunde inte låta bli :D

Jamen självklart!
Vi for till vitberget och satt där och grilla korv och drack varm choklad. Så underbart! Så längesen! De var fan tusen år sen jag satt i snön och drack varm choklad i solen och grilla. Riktigt mysigt alltså!
Sen har jag även hunnit och tränat pump ikväll, och sen suttit vid min lilla inspelningsstudio och sjungit in melodier och förslag till några låtar, som ska bearbetas och bli jävla bra låtar så småningom.

Igår var jag och Mors fars och shoppa lite! Dom tyckte de var dags att köpa nya högtalare till min studio och ny bas, så de känns rätt nice nu när ljudet låter mkt bättre än förr! =) thänks mum and dadyyY!



Och när vi ändå var igång så köpte vi en expersso maskin som man stoppar i kapslar i! Helt jävla suverän!
Man kan göra kaffe, kaffe latte, cupochino ( lr hur fan de stavas) - varm choklad och te! Så underbart att bara ställa ett glas och välja dryck! Nu blir man lat :) Jag rekommenderar den verkligen! :)


RSS 2.0