Svenskan är klar - Ögonshoppar!

2009-11-30 @ 23:30:41 Allmänt | Kommentarer (0)
ÅHHHHH fan vad skönt att jag är klar med svenskan :O!!!  tror det blev 6 datasidor sammanlagt alltså! så skönt att det är bortgjort! Men det är fortfarande ballettprov skriftligt på torsdag.........har ångest som fan , det är 16 papper fulla med årtal när dansare föddes och när dom dog när dom gjorde succe när dom gjorde en viss dans, HUR ska man kunna lära sig det? sen säger lärarna" ni ska kunna allt, ja precis allt, alla årtal" Huvva, känner att jag inte kommer fixa det dära.

Sen nästa vecka så ska en religion inlämning och en rapport vara inlämnad. Det bara ramlar in saker hela tiden :O!!!! Jag har aldrig haft munsår i hela mitt liv och aldrig haft blåsor på tungan, under dessa 2 veckor med skolan så har det bara matat med stressblåsor över hela tungan som gör svin ont , jag har fått munsår och har ont i magen av all stress. ORKAR INTE! orka bry sig så mycket att man mår dåligt? tänk dom som bara skiter i skolan , så skönt, och ändå fått G på allt för att man har närvaro. SKILLNADEN är att jag är bara ute efter att få G , och inget annat! För jag har koncentrations störningar och fattar inte när nån står och snackar och antecknar på tavlan. Så jag måste kämpa skiten ur mig för att få ett jävla G! medans vissa bara lalla på. Jag är inte gjord för skola helt enkelt.

Jag skulle som sagt plugga balett ikväll, men verkar inte bli något av , ja klockan är ju snart halv 12 så att... har suttit och spanat på kläder på hms hemsida istället, fan vad mycket snyggt dom fått in!! min önskelista sprängs haha :D



Dessa handskar var ju skitsnygga, synd bara att det var gjort av gris eller vad det stod...Vill inte ha på mig nån stackars gris inte :( jag som vill så gärna ha en minigris!
Men kanske att jag kan bära handskarna för att hedra grisen? Om jag bär dom för grisens skull kanske? näää =/ eller? haha



Denna kappa hade dom satt ner till 299 tror jag det var. Tror den kan sitta snyggt om den sitter som jag tänkt mig =)



OLALLALAAA!! vadå snygga? vadå glamour? det där var äkta Julja sko asså :) Dra mig baklänges jävligt sakta :D



Denna var ju också julia väska faktiskt :) hur kan jag ha missat denna ?=) 249 kr :D
 




Dessa godingar är på min önskelista :D Synd att mamma tycker det är jobbigt att beställa, men får vell se ;) hon är alltid så snäll och hemlig så man vet aldrig vad som ligger i paketen :D

Skor?

2009-11-29 @ 23:31:40 Allmänt | Kommentarer (0)

Skitsnygga skor från DINSKO 600 spänn=)



HAHA måste nästan skratta ;D fulaste jag har sett, tänk om alla skulle gå omkring sådär? alla skulle se ut som tranar som vinglade omkring haha=)



Skogarderoben står på önskelistan, 500 kr från jysk, jätte praktisk och smal är den också, så tar inte mycket plats om man trycker in den mot en vägg :D

Är det nån som vet var Idoltoves svarta korsett kommer ifrån? som hon hade i fredags när hon sjöng?? har försökt söka på internet men hittar ingenting =/

För 1 vecka sen funkade min studio hyffsat bra igen, pappa kopplade in den i våran nya dator och det blev bra ljud och allt, men sen HELT plötsligt från ingenstans, så börjar musiken spelas in på samma slinga vars rösten spelar in? fattar noll, har aldrig hänt förut. Studion spökar....så måste nog ta hjälp av carrie och hennes boy snart =) Har ju påbörjat ännu en ny låt nu som jag ska spela in direkt studion går igång!

Ledig imorgon ;) pecace!

Män vill vara oberoende av kvinnor

2009-11-27 @ 12:31:24 Allmänt | Kommentarer (0)
Jag håller på att göra en skoluppgift. Jag tar reda på skillnader mellan män och kvinnor , hur de tänker, deras kropsspråk och deras språk. Jag har hittat jätte mycket intressant:)

På morgonen säger han till henne: " Vi ringer till våra arbeten och säger att vi kommer senare så kan vi äta fruktost ihop i lugn och ro" Hon blir själaglad , studsar ut och köket, bryggar kaffe, röstar bröd och känner harmoni och lycka.
Så kommer han ut och köket, slår sig ner vid frukostbordet och sjunker ner bakom tidningen och läser.Hon som ville få bekräftelse på samhörigheten och blir ledsen och arg. Och när hon säger ifrån förstår han ingenting. De blir osams, men i grund och botten fanns det inte skäl för osämja. Hade de förstått varandras språk hade de också förstått vad som hände...

Oberoende är centralt för män, medan närhet är de centrala för kvinnor i deras värld som bygger på samhörighet. Hög status är för män dom som meddelar och ger besked, medan det för kvinnor är den som är omtyckt av alla som har hög status..

Det blir ofta konflikter mellan män och kvinnor i ett förhållande eftersom vi förstår inte varandras språk.  Helt enkelt? :)

Jossan 18 år ja :D

2009-11-23 @ 23:32:35 Allmänt | Kommentarer (0)


Vi brudar var ju faktiskt och åt på restaurang ikväll också, det glömde jag säga =)  VI firade ju lilla jossan som blivit 18 år idag ;) :D Grattis jossy possy =) Mig ser man inte mycket av , bara mina händer :D

DANS

2009-11-23 @ 22:51:17 Allmänt | Kommentarer (0)
I Lördags uppträdde vi tjejer på nordanå, och vi invigde kvällen med fackeldans utanför nordanå, 1or 2or och 3or =) det såg väldigt mäktigt ut, väntar på att jag ska få tag på nå kort haha =)

Jag, emelie, cissi, emelie, nadja och isabella skulle dansa rätt sent inne på nordanå, så vi spenderade timmarna inne på en toa. Det kändes som en jävla evighet! Vi hade toan som omklädningsrum och sminkrum eftersom alla andra var upptagna och vi kunde ju inte precis springa ut och in från toan hur vi ville för då hade vi ju visat upp våran kostym för alla.
 SÅ vi satt där dag in och dag ut kändes det som. Och det var så jävla   VARMT och KVAVT, de var ingen ventelation så vi fick huvudvärk och blev jättetrötta och yra. Vi var inte ens peppade nånting innan vi skulle upp på scenen och det kändes förjävla tråkit.
 Tiden hade tagit ur oss peppen. Men när det väl var våran tur så gick vi ut på scenen, jag mådde dock inge bra kände jag, var trött och yr och mådde illa. Och inte nog med det, när vi började dansa , så råkade jag ligga för nära "väggen" eller vad man ska säga ( det som står på sidorna) så när jag skulle rulla runt så snudda min fot i väggen och jag tappade koncentrationen totalt! VI som hade tränat så mycket och var så noga med att jag inte skulle hamna för nära väggen men näe.......! Så fipplade bort mig på ett steg men kom snabbt in igen. Men fyfaaaaaaaaaaaaaaaan vad arg jag var efteråt, har till och med drömt mardrömmar om att jag gjorde denna tabbe! haha fyy och uch, väggjävel tå.

Senare på kvällen kom min babe till mig och gjorde mig glad och for och köpte maxmat åt mig och en chokladkaka :) då vart julia glad igen =)

Sen vill jag ha en lila sammetsklänning från bikbok................SKIT SNYGG.....Sen vill jag ha den röda klänningen med axelpuffar från bikkan också....Blir och önska sig =)



Dessa vill jag också ha, men dom borde inte vara sådär lösa nere vid fötterna jue =/



Oriflame - City Jungle

2009-11-19 @ 23:07:22 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjosan hejsan,  tänkte göra en tidig kväll ikväll men näe icket, det går ju inte, aldrig ! På lördag ska vi ha uppvisning på Nordanå, känner mig fan inte säker på danserna så är lite nervös, men det löser sig säkert, brukar alltid göra d ;D Synd bara att biljetterna är slutsålda så mors fars och ante inte kan komma=(
Ska gå igenom danserna i huvet innan jag sover då brukar man kunna de sen :D

Idag har jag annars bara dansat på skolan , sen for jag och emelie hem till henne och plugga samhälls. Vi ska skriva 2-6 sidor :O haha fyfan vad jobbigt, men då stannar man ju naturligtvis på sida 2 ;D


Iallfal , jag har en tjej i min klass som har en SVINGOD parfym som kommer från Oriflame. Den luktar sjukligt gott och sött och jag har som aldirg riktigt fastnat för nån parfym på det sättet, eller jo den rosa escada som jag fick av min älskling älskar jag :) Men denna parfym vill jag också ha, lukten stannar typ i luften när passerat ett ställe. MMmm :D Jag har sökt som en tok på internet , de är därför jag är vaken än fast jag ska upp tidigt och dansa.

Jag tror det är denna, City Jungle ! heter den! Hittade bilden på den jag tror att det är, MEN DE FINNS JU INGEN SIDA SÅ ATT MAN KAN BESTÄLLA ? :( nån som vet var man kan köpa oriflame parfymer?


Skolan.....tråkit..

2009-11-16 @ 09:30:14 Allmänt | Kommentarer (0)


Jag minns exakt vem jag tänkte på denna sekund<3










är hungrig och vill ha mat, hatar skolan!.

Gissa vad jag har gjort ?! :D

2009-11-15 @ 18:53:42 Allmänt | Kommentarer (0)
HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! nu ni :D

gissa vad jag har gjort da....... ;D

Jag har gjort , gjort gjort. HÅL I NAVELN :D


(lånad bild från google)



Jaa då har man gjort det :D man lever ju bara 1 gång så man måste ju prova såklart. Jag ska säga till er ALLA, det gjorde INTE ont! varför har man alltid hört " det gör svin ont, man svimmar av och allt! haha, jag lovar det gör inte ont, det nyper till litegran sen är det klart! :) skit snabbt går det ju också , så ni som funderat på att ta hål , gör det. För det gör 100 000 gånger ondare att ramla med cykeln eller att ta en spruta i armen! Detta tog 1 sek , oj klart =) Sen ska man bara göra det impuls, för då hinner man inte bli nervös heller :) Det kändes skönt att Ante var med för han är alltid så lugn och cool, och då vart inte jag så hettsig :D haha.
Jag har varit med ante hela helgen och vi har pratat,skrattat och haft jätte kuuul :) Jag har sakt till ante förr att jag vill ha hål i naveln, så då sa han! "aja gör du det nu så pejjar jag"  Då tänkte jag shiiit :D då vart de spännande, och så gjorde jag det :) så tack ante, utan dig kanske jag aldrig vågat ;)

Men kom på att vi ska dansa nu till helgen...och då ska man ju typ snurra på mage på golvet? hmm hur ska de gå haha... :D men de löser sig =)

Nu ska jag skriva danspapper, fyfan vad tråkigt, men är ju ett "måste"


peace!

JUL snaart =)

2009-11-12 @ 22:53:41 Allmänt | Kommentarer (0)

Skorna fick jag hem i tisdags, dom var grymt snygga kan man ju säga. Helt oanvända! hhoho, snacka värt, snacka om att spaara pengar.!

Idag hade jag IG prövning i engelska "listening". Det kändes ICKEt bra kan jag säga! Kommer gå åt pipan. Så om jag inte klarar dessa två ig prövningar som jag nu har gjort, så måste jag göra om hela B kursen!
I HEEElvete kan jag säga, de kan dom bara drömma  :) skulle aldrig falla mig i tanken ens, nej nej nej. Jag har kämpat som ett svin för att få ett litet G! och de är bara 2 delar som saknas, annars har jag fixa hela kursen! 

störande dom som typ skiter i skolan och skolkar och tar sovmorgon varje dag sen får dom typ G . Själv är man inte gjord för nån engelska och kämpar skiten ur sig, men ska få IG!  Jag nadja och jossan började halv 9 varje onsdag i 2an för att fixa engelskan , medans alla andra började 11!! snacka om onödigt, hade kunnat sova varje onsdag istället.. men får vell se hur det går.

Igår var mamma på stan och köpte några julklappar åt mig :D  Jag är så barnslig, jag vill att alla klappar ska ligga under granen i tid, så jag hinner klämma och skaka på dom. Sen varje JUlaftonmorgon så ligger det ju ett paket i Kaminen, då vaknar man rå tidigt för att man vet att det är julafton, och springer och öppnar paketet haha:)



_______________________________________________________________________________________________






*VI klarar det tilsammans, jag älskar dig.


Skolan...

2009-11-10 @ 11:07:34 Allmänt | Kommentarer (0)

önskar mig =)

2009-11-09 @ 23:32:11 Allmänt | Kommentarer (0)
Jaa då har man för ett tag sen skrivit klart den dära jäkla religionuppgiften..värkar i alla kroppsdelar som finns och fanns. Tänkte lägga mig tidigt ikväll för jag tar mig fan inte upp på morgonen känner jag. Är Sååå skol less så det är ett skämt. Men då hamnade man här vi datan som vanligt. Imorgon har vi typ bara dans , skönt, då kan man dansa och ha kul istället för att tänka så mkt med hjärnan. Måste komma ihåg att skriva in i almenackan att jag ska ha IG prövning på "hörförståelse" i engelska klockan 12.30. Kommer glömma bort de känns de som, men borde skriva in det nue................Veckorna bara går och går och det händer ingenting.. allting är samma hela tiden, vore ju inte fel att vinna en miljon eller få körkortet utan att ta de :P haha , men he gå ju inte. De är en jäkla process man ska igenom alltså. Måste bara överinna min åkrädsla.
Hääär är ett par skor som jag vill ha, måste ha, sen har jag fått för mig att byxorna där nere från Hm, sitter säkert som smäck och förmodligen skit snyggt!. tror ni inte?










I can see it in your eyes
I can see it in your face
I could feel it when we touched
It used to mean so much
But now it's gone away

We were young and dreams were new
And every word we said was true
Any mountain we could climb
You made me feel alive
The first time in my life

Yes, I remember love
So beautiful
Now I know my heart is breakable..



Skoor.

2009-11-08 @ 14:13:07 Allmänt | Kommentarer (1)

Då var det en grå söndag igen....I fredags vad jag frida camilla och cissi, samt emelie och nathalie på en fest. Det var trevligt folk där och vi hade idol tävling. Lite ovanligt men kul, det blev lite utdraget tillslut så det ´började droppa folk från festen. Och när vi väl skulle börja fara så var Nathalies nya sko borta, EN sko borta, helt jävla GONE! sökte överallt, ute inne, under över, men hittade den inte. TYcker fan synd om hon , jag hade blivit galen. Hade inte vela sitta i hennes situation , ett par nya skit snygga skor. Om nu nån har tagit den, hur orkar man sno 1 jävla dojja? vad ska man gå och halta omkring på den för.. nääe fan ..

förövrigt så vann jag dessa på tradera igår. Skit snygga. 254 kronor blev det sammanlagt, frakten kostade 80 kr.


Jag vill se dig le igen..

2009-11-04 @ 22:06:17 Allmänt | Kommentarer (0)
Denna låt är en av dom bästa rapplåtarna, iallfal texten. Det är texten jag är ute efter. Den är så menad, och ja betyder mkt. Läs texten och lyssna på låten. Så bra skrivit. NI MÅSTE.

Sorry att jag har lagt ut filmsnuttar nu på sistone , men har bara blivit så. Lyssnar mkt just nu.



Lilla melodifestivalen

2009-11-03 @ 22:57:33 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjoo igen , har gjort klart min jävla uppgift nu , så det känns skönt. Men imorgon väntar ytterligare 1.

Denna låt lyssnade jag mkt på för några år sedan, tyckte dom var bäst i lilla melodifestivalen :D hittade den nu igen och jag tycker att dom gjorde en skön låt måste jag erkänna=) Kanske inte världens bästa på sjunga solo men tillsammans är dom ju cleana:D!!



Pluggis

2009-11-03 @ 18:15:47 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjohoo här sitter jag och är jävligt sötsugen, funderar på att göra lite chokladbollsmet =) Älskar det, orka rulla dom!
Jag är trött som ett sviin, och ska nu börja att skriva en uppgift och jag har bestämt mig för att den ska vara klar ikv...
Min bil , min bil , min bil...Hm han sa att de inte var nå större fel på den så vi tänkte ju fara och hämta den i helgen, sen ringde farsan nyss och då ba " jaa 3ans växel funkar ju int vettu" så nä he bli inge av... Ska då ha en Alfa Romeo v6a, så äre ba.. kommer vell fler antar jag ;D


peace

Kanske min blivande bil :D

2009-11-02 @ 22:47:33 Allmänt | Kommentarer (0)



Alfa Romeo :) Ska ha den , så äre bara, vi måste skynda oss att köpa den annars kommer den försvinna! Men kanske borde börja med att skaffa körkortet (A) haha men de får vänta, bilen först :D punktan slutan



..................

2009-11-01 @ 21:09:30 Allmänt | Kommentarer (0)
Du ska veta att inget kan förbättra de du gjort
inga förlåt, jag är ledsen kan va nog
Under så lång tid
kämpa jag så hårt,
att all den kärlek som jag hade faktist dog

Oh allt de jag känner
under ytan de bränner

Aldrig, Aldrig
kommer jag förlåta dig
för du tog de allra bästa som fanns inuti mig
Aldrig, aldrig
kommer jag tillbaks till dig
Nej, ryggen är de sista som du ser av mig

Du ska veta att jag gråtit salta tårar för din skull
kanske i hopp om att du skulle förstå
Men din värld var aldrig samma värld
som vi andra levde i
vi ville nog aldrig åt samma håll

Oh allt de jag känner
under ytan de bränner


Det är slut nu
finns ingen kärlek mer
Det är mörkt så långt jag ser
Ja jag vill ut nu
kan inte stanna kvar
behöver luft nu
här står jag naken kvar

ohohoh Aldrig, Aldrig
kommer jag förlåta dig
för du tog de allra bästa som fanns inuti mig
Aldrig, aldrig
kommer jag tillbaks till dig
Nej, ryggen är de sista som du ser av mig
ryggen är de sista som du ser av mig
ja, ryggen är de sista som du ser




RSS 2.0