Jedward - Happens in the dark Av: Christian Holmström, Markus Liden och Jörgen Elofsson

2012-04-28 @ 18:57:04 Allmänt | Kommentarer (0)

Jag pratade för någon månad sen om att älsklingen hade fått iväg en låt till en känd grupp i Irland. Tvillingarna Jedward! Nu kan jag läka och berätta att det finns ett smakprov ute på youtube!!!!!!!!!!!! :D de är såå sjukt häftigt! det man har hört i chrilles studio, den låt som han har spelat in i lilla Norsjö, sjunger JEDWARD NU.

Den kom ut på youtube igår, redan 43 172 st som har kollat på den , och det ökar bara, det värkar bli en smash hit det här! :) Vad säger man Grattis älskling, och grattis makke :D!!

Jag tycker de är kul att höra på den då dom försöker härma Chrilles röst ibland i låten. Dom försöker typ göra som han lät på inspelningen haha :D Men älsklingen lät mycket bättre! mycket sexigare haha :) Men dom gör den också bra så klart!=)

Jedward är egentligen inte så proffisionella sångare men dom har kraftiga personligheter och är artister på scenen som gör att man vill kolla på dom :) Jag tycker att dom gör chrilles låt skit bra! :) Dom är riktigt stora i Irland och i andra länder

Kör hårt älskling, du är bäst!!

GO Jedward!!





Mot piteå för shopping

2012-04-27 @ 09:15:52 Allmänt | Kommentarer (0)
Idag åker jag och älsklingen till piteå för att shoppa lite grejer till lägenheten. Dags att börja ladda upp med grejer! Jag har fullproppat med saker jag redan köpt och fått vid födelsedagar. Så det blir nog bra! :)

Idag är det fredag..Väntar fortfarande på ett mail eller ett samtal. Kanske i helgen? jag vet inte. Dom kan ju inte ha bestämt sig ännu.

Blir jag rik en dag ska jag hjälpa hemlösa hundar, de har jag bestämt mig för. Mitt mål i livet är att antingen få jobba som sångerska på heltid eller hjälpa hemlösa djur. Har stoor respekt för djur, mitt hjärta brinner för dom. Dom tillför så jävla mycket.

har lagt upp dessa bilder förut, men dom är ju så vackra!! mINA MODELLER :)





Kolla ögat ! hon kollar i kameran :) såå vackert.




Världens sötaste hund, de har jag :)





















Dom har varit i stugan i 2 dagar, jag saknar dom sååå mycket! De är helt tomt här hemma? ingen som möter en vid dörren. Näe fy...blir ledsen när jag saknar dom :) mina små lurvisar :)
Nu ska jag väcka älsklingen sen bär de av mot pitten :)  ( Piteå ;)

Jobba

2012-04-25 @ 11:10:39 Allmänt | Kommentarer (0)

Då är man påväg mot jobbet då:) var rätt längesen jag jobbade så man blir som lite gruvsam haha:)

Jag vet inte om jag berättade om tabben jag gjorde när jag skulle köpa på Systembolaget sist. Haha så pinsamt. För det första så är jag så lat att jag inte skaffat mig ett legitimation, trots att jag betalat och tagit ett foto för det, men men vilket gör att jag alltid använder mitt pass! Och jag tycker det är lite jobbigt och pinsamt att visa passet, det är typ som att ta upp en tegelsten ur väskan känns det som haha! Iallfall, när jag då skulle betala så brukar jag göra i ordning och ta upp passet redan i kön. Sen när hon väl frågade om legitimation så visade jag upp det som vanligt, sen med ett nyp i bröstet så märker jag att jag fått med mig min lilla almenacka, inte passet!! Så jag fann inga ord, de enda jag kunde säga var " förbannat, jag råka ta almenackan ?? .... Så Chrille fick visa för mig istället och de gick bra sådan tur var! Men de blev ett gott skratt.


Här är Lite shopping och fix. Jag och Chrille köpte de där stapeldiagrammet haha på second hand, målade upp den och satte block ljus på den:) riktigt fin när den är tänd. Dock ska dom där grejerna inte hänga där, skulle bara prova :)


Örhänget som är uppe på örat är från Gina :)


Mot shoppingen

2012-04-24 @ 13:02:13 Allmänt | Kommentarer (0)

Mot stan med mammans


Väntan

2012-04-24 @ 11:57:07 Allmänt | Kommentarer (0)
Den eviga väntan. Haha nämen, som sagt än så länge har jag inte hört något från stockholm. Dom skulle höra av sig nästa vecka, och hips vips så är det den veckan, fatta att på onsdag är de redan 1 vecka sen jag var på auditon?? hur fort har inte det gått?! hänger knappt med.

Men som sagt jag tror inte att jag blev den nya artisten, men får vell vänta och se. Dom skulle ju höra av sig till veckan så dom lär ju höra av sig vilket som, om det inte blev jag eller om det blev jag. Dom ska ju trots allt bara höra av sig till 3 st så.
Jag sa de, varför inte sätta ihop en ny pop tjej grupp? 3 brudar? ;D haha..! de vore ju det roligaste.
Jag har märkt att en del funderar över om det var en sångtävling eller typ talangjakt eller idol liknande. Men så är det inte.

Svaret är enkelt. Det är ett jobb som ny artist jag sökte till. Bolaget vill som sagt skapa en ny popartist och dom vill försöka lyckas med detta internationellt. SÅ det har inte varit 55 st på audition, utan dom har lyssnat igenom demos som alla dessa sångerskor skickat in, och då valt ut 3 st som fick fara på audition för detta jobb. Alltså jag och 2 till.

Näe de är bara att vänta och se när dom hör av sig. Blir väl i slutet av veckan jag får svar antar jag.
Jag kommer skriva här direkt jag får veta om det blev jag eller inte :)

Nu ska jag göra mig klar för en tisdag med morsan, blir väll nån shopping runda:)


Ska man vara cool så måste man ha coola bajspåsar till hundarna också ;)! mohahaha



Knäckt

2012-04-22 @ 20:00:53 Allmänt | Kommentarer (0)

Glömde berätta att någon knäckt mitt lösenord på facebook....naturligtvis!! så jävla sjukt störande. Vem orkar.?!

Även det att de finns hemsidor där det står "female" Julia Rönnlund. Står att jag är kvinna 5 år på nogg.se eller vad det är :P Och massa kort på mig. De var värre förut, då hittade jag typ 5 st sidor. Tur var så står det inget dumt. Men ändå störande att folk kan uppge information om en utan att man vet om det. Ibland undrar jag hur folk orkar. Men dom som gjorde det har väl blivit äldre idag och kanske fattar hur dumt och onödigt det är.



Foton

2012-04-21 @ 10:15:07 Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har fått en fråga om ringen jag fick var en förlovningsring. Svaret på den frågan är nej haha:) det var det absolut inte, det var en jätte vacker ring men en födelsedagspresent till mig :) så är det!

Vi hann med lite shopping i stockholm också, fanns mycket jag ville ha men var tvungen att begränsa mig. Blev en jacka och parfym bara :)

Jackan kostade 400 kr, kom från England tydligen. FörSäljaren sa att han bara tagit hem 8 st så jag kommer vara ensam om den :)

Parfymen flower bomb från Viktor and Rolf. 650 kr. Luktar riktigt gott, en på mitt jobb har den och jag tycker den luktar länge och sött och gott :) man känner den direkt man kliver in i ett rum och någon har på sig den ;)

Idag har älsklingen spelning på berättarfesten i stan, så jag ska väl förbereda inför kvällen då brorsan och Malin kommer och äter :)

Ni som inte lyssnat på mina covers så finns en av dom här på norrans hemsida. Annars kan man bläddra här p å min blogg så hittar man båda :)

http://norran.se/2012/04/nojekultur/ar-det-har-landets-nya-popstjarna/


Uppdatering - Stockholm

2012-04-19 @ 21:04:17 Allmänt | Kommentarer (4)
Äntligen hemma! Har varit helt slut. Nu kan man slappna av! :)
Förstår att ni väntat på en uppdatering och jag ber om ursäkt att det tagit sådan tid! Men nu ska ni få veta hur det gått :)

Gårdagen var helt underbar dag!

Vaknade flera gånger den natten ( 18 april) kunde inte somna med tanke på vad som väntade den dagen. Halv 6 var jag pigg, drog mig till halv 7 då väckaren skulle ringa. Tanken av att det låg paket framme från mamma och pappa i köket, att jag fyllde år, att det var audition och att jag skulle vara i Norran!! Jag skuttade upp ur sängen och kastade mig över paketen och tidningen som kommit.

Fick en kristallkrona till lägenheten, ett par skor, smycken och 500 kronor till stockholmsresan :) tack mamma och pappa! :)
Dock så märkte jag hur ful jag såg ut på porträtt bilden i hörnet i norran, jag blundar ju nästan? Tyckte de var konstigt att välja en bild då jag nästan blundar, men ,men annars var allting bra :)

Jag var faktiskt rätt lugn hela dagen tills vi kom fram till stockhom. Det som oroade mig på vägen till flygplatsen var stormen! Hade hört att dom ställt in ett flyg dagen innan så jag oroade mig över att jag inte skulle få åka med detta plan som vi bokat.
Men det var lungt! *pust*

När vi kom fram till stockholm tog vi taxi till hotellet som vi skulle sova på. Jag och Christian. Vi fick dock inte checka in förrän klockan 15.00 , vilket störde mig eftersom jag ville lämna grejerna på rummet, fixa till mig, värma upp rösten och känna mig varm i kläderna, men så blev det inte. Vi låste in väskorna i ett rum vid receptionen sen satt vi i soffan för att vänta in tiden 14.00 då jag skulle fara och sjunga.

NU hade jag inte fjärilar i magen, utan jag hade en ÖRN som flaxade i stora vågor haha!
Som sagt, jag sjöng dom två låtar som jag tränat in, sen fick jag spela in en låt som dom har gjort. Lite tufft att lära sig en halv låt på några minuter och sen spela in den, men det gick ändå hyffsat bra, de kändes bra! Dom tyckte iallfall att jag snappade upp melodierna fort.
Sen satt vi och pratade allmänt, dom förklarade för mig hur seriösa dom var med detta och ville att jag skulle förstå hur tufft det kan vara i musikbranchen. Fixar du det? sa dom.
Dom var väldigt trevliga och förstående, vilket gjorde att man kände sig trygg.

Jag är väldigt självkritisk, oftast får mors fars höra " det gick åt helvette, jag är fan sämst"
Men denna gång sa jag inte de? båda dom var chockade.
Grejen var, när jag gick därifrån så var jag glad och nöjd!? sjukt... fast väldigt bra!
Jag var nöjd med det jag gjorde och kände att jag gjorde mitt bästa, jag var mig själv , vad glad , pratsam, fick skratta en del och kände mig trygg. Näe , jag kan inte säga annat än att jag är ändå nöjd. Klart man vet att man kan göra bättre ifrån sig när de är mindre press, men tycker att jag presterade bra för att vara på audition, och DET är INTE likt mig att känna så.
Just nu känner jag som att, de spelar ingen roll, är jag den rätta väljer dom mig. Dom fick mig att känna mig bra, tack vare deras trevliga sätt, ödmjukhet, förståelse och all beröm jag fick.
Dom tyckte även att jag lät som Katy perry på den inspelningen som jag har ute på youtube, deras kollegor trodde att det VAR Katy perry som sjöng den! Haha, de kändes roligt:D!
Nu vet jag inte om dom andra två tjejerna hade varit där före mig, eller om dom skulle dit efter mig. Men tydligen så var en tjej från Norge, och en från stockholmsområdet, sen jag då..
Har ingen aning vad dom har för bakrund, dom kanske har jobbat som musikalartist i hela sitt liv, dom kanske har andra skivbolag som dom jobbat med, jag har INGEn aning faktiskt, MEN , dom tyckte att personligheten var väldigt viktig också sa dom.

Engelskmannen som var där var riktigt trevlig. Jag var nervös över att jag skulle måsta prata engelska, vilket jag försökte göra och gjorde. Men sen märkte jag att han förstod svenska, och svarade på engelska, så de gick bra ändå hahah! :)
Av 55 st proffesionella sångerskor så var vi  dom utvalda sa han.
Just innan jag klev ut genom dörren så frågade jag:
" Alltså, varför väljer ni typ inte någon från idol bara? dom ni VET kan sjunga, och prestera bra på scen osv osv ? Dom som varit duktiga i idolfinalerna men åkt ut?
Dom svarade att, ja men man blir ju egentligen inte så intresserad av dom som åker ut, för de är ju dom bästa som är kvar.
Bra svar tyckte jag haha :)
Sen sa han " man ska känna det i magen, man känner när de är rätt person

Dom skulle höra av sig nästa vecka! Mer vet jag inte... så vi får se hur det går :)

Eftersom de blev så mycket kring detta så kände jag att man nästan glömde bort min födelsedag...vilket kändes tråkigt..MEN, tur att jag har världens bästa pojkvän :) För när jag kom tillbaka till hotellrummet, så låg det en bukett med rosor på sängen, ett födelsedagskort med vackra ord som han skrivit, en ask, med en underbar ring inuti och en champagne flaska :) jag blev sååå överaskad och glad! Att han tog sig tid att överaska mig och göra min födelsedag till en riktig  :) Sen bjöd han mig på middag ute. Vi har haft såå roligt! Sen idag så shoppade vi på stan innan vi for hem:)

Jag vill tacka för alla gratulationer och sms och allt stöd och alla tankar som jag fått på min födelsedag och inför min auditon! Betyder väldigt mycket :)
Roligt att jag hade 350 besökare igår och närmare 600 sidvisningar :)
NI tar mig framåt, ni ger mig kraften att fortsätta! =)

18 april- inte vilken dag som helst

2012-04-17 @ 11:04:57 Allmänt | Kommentarer (3)

Imorgon är det den 18 april, inte bara min födelsedag , inte bara audition, utan det är även exakt 3 år sen Malin lämnade denna jord , på min 18 års dag, jag minns det som igår. Imorgon fyller jag 21, jag blir äldre än henne nu.

Iallafall så vill jag skänka en tanke till dig malin eftersom imorgon kommer jag inte hinna tända ett ljus, har så mycket att tänka på imorgon. Läste din blogg nyss som din mamma lagt upp på Facebook, de står samma saker som sist jag kollade , för nått år sen.

Vaknade tidigt imorse med tanken "shit" det är audition imorgon !!!!!! Är sjukt nervös. Bara de att vi ska typ sitta en timme först och lära känna varann bättre, inte bara in och ut inte. Vid denna tid imorgon är jag i Stockholm , känns som de inte kommer att hända med de kommer det haha.

Som sagt jag ska gå in , vara mig själv, göra mitt bästa. Mer kan man inte göra. Kommer jag inte vidare så är de inte hela världen, är glad att jag är en av dom 55 som sökte:) sen om jag kommer vidare så får man se då vad som händer, klart dom har sina mål att nå, musikvideo och hela kalaset, men om dom uppnår sina mål att lansera det, de vet inte jag och de kan jag inte lova heller. Men nu är jag här och ska bara vara mig själv.

En av mina svagare sidor är min engelska, så de är jag lite orolig över, uttalet vid inspelning osv. Sen om den här mannen från usa kommer fråga saker på engelska så kommer jag typ få en blockering och fatta noll haha ;) nämen skit samma, gillar dom mig så gillar dom mig , annars så är jag kanske inte den dom sökte just nu :)

Nu ska jag väcka älsklingen och göra lite fika :) hade bra alla, tänk på mig imorgon och ge mig lite kraft !!:)


Ladda

2012-04-16 @ 10:23:22 Allmänt | Kommentarer (0)
Nu är jag frisk igen =) de behövdes bara ett besök hos folktandvården så försvann infektionen. Hell yeah! Lite ont är de ju men de kan man tänka bort, halsontet försvann i samma veva, så nu är de bara att försöka träna igen. Idag måste jag bestämma min outfit haha, vette tusen vad jag ska ha för kläder eller hur jag ska ha håret, men de blir nog något enkelt, men ändå något som är typiskt jag:

Lite Typiskt jag:
"nitar och läder", haha, som ( cissi brukar säga)
päls
slitna jeans/ nötta
klackar
T-shirt / linne med tryck
döskallar ;D
alltid smycken
läppstift
typp :D får se vad de blir för någe då :) 


Nu vaknade älsklingen så jag ska göra frukost till han har jag lovat :D

Hej , hopp, snopp!
 

Visdomstand

2012-04-13 @ 21:05:33 Allmänt | Kommentarer (0)
Idag har man hunnit med en intervju med norran, sedan farit till vårdcentralen och sedan till byske folktandvård. Jag har lite panik över min pain i munnen.
Jag har tydligen fått allt i samma veva, min visdomstand är påväg ut, och de gör OONT som satan, kan inte tugga på den sidan och de är som en inflammation där, jag har ont på högra sidan av halsen då jag sväljer, doktorn trodde att inflammationen har spridit sig till halsen. Men jag är ändå osäker.

De känns som de är en sak om de är typ " förskylningshalsont" och en sak om de kommer från visdomstanden. Men jag vågar inte chansa och sjunga för mycket så att jag typ tappar rösten, de vore ju förjävligt?

Pluss att jag har fått stressblåsor i munnen. Ja jag fattar inte, har aldrig haft såhär förr , och det ska hända nu? INTE passande för fem öre.

Förutom halsont, ont i tandköttet runt visdomstanden och stressblåsor så har jag mått fruktansvärt illa idag och kvälvat några gånger. Var 100% säker på att jag fått magsjuka.. haha. jadu ibland undrar man hur de är med spyket. ;D haha näe skojar. Men de är ju så dumt att allt ska hända nu. Illamåendet berodde säkert på en stressig dag, mycket funderingar, orolig att inte kunna träna in låtarna ordentligt, lite nervös inför intervjuen. Jamen sådana småsaker kan ju påverka mycket.

Tänkte att jag ville göra bort besöket med vårdcentralen och folktandvården innan helgen, för blir de värre i helgen så finns det ju typ ingen hjälp, så jag kände att jag ville kolla upp halsen ordentligt så de inte är halsfluss som är på gång, vaknade flera gånger inatt och kunde inte svälja, ville fan bara flänna kändes det som.

200 spänn att gå till vårdcentralen, gapa 1 minut, sen blir man utskickad. Han sa att han " trodde" att de var visdomstanden, vilket de var, men de hade min mamma ( tandsköterska) kunnat fastställa gratis, och de gjorde hon innan, men jag ville OCKSÅ ta ett halsprov för att vara säker så att det inte är något annat på gång. Men men, jag fick då pencilin hos mamma på folktandvården i byske.
Hoppas de känns bättre inatt och framåt, kanske måste dra ut den om de inte ger med sig, de vore ju en skräck :O har aldrig behövt göra något sådant, har aldrig haft hål i mina tänder i hela mitt liv så..Att den här tanden ska mucka med mig just nu var ju inte så kul!







Min halsss

2012-04-13 @ 18:43:03 Allmänt | Kommentarer (1)

Vaknade 3 gånger inatt av att jag inte kunde svälja ! Fy fan var uppe mitt i natten och gurgla massa skit. Visst är de typiskt att man ska få ont i halsen innan man ska göra något viktigt?! Jag har sagt hela tiden " bara jag inte får ont i halsen för jag har alltid sådan otur" sen får jag det som på beställning. När nu ska jag till vårdcentralen och ta halsprov , de värsta som finns för då måste man kvälva!! Ska något måste iallafall göras innan helgen , för såhär kan man inte ha det..


Haircuttttt

2012-04-12 @ 20:13:09 Allmänt | Kommentarer (0)

Vaknade 5 imorse av att jag hade ont i käften. Har fått blåsor, typ stressblåsor i munnen, aj aj säger jag bara. Sen gör de ont när jag sväljer också, fast bara på högra sidan. Har väl lyckas få nå virus. Bara de försvinner innan Stockholm så. Idag impuls bokade jag en klippte på karma . Tycker dom e riktigt duktiga där, och jag är också nöjd för en gång skull :) nu är de lent och fint ! :)
Glömde berätta att jag o Chrille var och tittade på en hundvalp förra veckan, en fransk bulldog, riktigt söta ! Men vi ska inte köpa någon nu , vi ville bara kolla :)

Lägger ut ett foto sen vi dansare hade myskväll häromdagen, riktigt kul att höra vars alla är i livet osv. När vi väl ses så känns de som att vi aldrig varit från varann :)


Audition!!!!!!!!!!!

2012-04-11 @ 12:47:48 Allmänt | Kommentarer (2)
Detta är nyheten! Sa jag inte att jag skulle dö om jag blir kallad på audition? haha oja...och det blev jag! har varit nära att dö flera gånger men jag biter ihop haha. Jag är så nervös...
Jag har alltså valts ut av 55 stycken sångerskor, nu är det jag och två tjejer kvar som ska fara på audition i stockholm. Den 18 april åker jag ner, och då gäller det!!!

Dom andra två tjejerna värkar komma från stockholms området eftersom dom sa att jag har längst resväg. Det är nu det gäller fattar ni vilken chans jag har? jag måste krossa :) 
Enda jag är orolig över är att min engelska ska vara för svag, men vadå, engelska går alltid att utveckla?
Jag ber till gud at det ska gå bra :)
Går det inte bra, så är de väl inte hela världen, de är ju kul att man tagit sig så långt iallfall och det är ju en erfarenhet att fara och sjunga på audition..
Audition är tufft, sjunga utan musik, bara mitt på golvet för dom som ska lyssna. Det gäller att ha känsla och självförtroendet med sig. MeeeNN, jag är NÄRA mina vänner, väldigt nära!
Det återstår bara att se hur detta går :)


Det är detta, som jag far på audition för.


Bakgrund:
Vi på Mirola Music Group behöver inte bara en bra sångerska med rätt internationellt sound utan vi söker även en personlighet som kan leverera såväl på scen, vid inspelning i studio, intervjuer och vid fotosessions etc.
Du kommer vara projektets frontperson såväl på scen som på bild. Målet är att etablera projektet och utvald sångerska/artist på den internationella electronic dance scenen. Genom denna lansering får utvald artist chansen att etablera sig internationell.

Inledningsvis skall tre utvalda låtarna spelas in studio i Stockholm, de kommer produceras som färdiga mastrar och därefter licensieras ut över hela världen.



Första grillningen

2012-04-10 @ 13:11:15 Allmänt | Kommentarer (0)

Älsklingen köpte en ny grill i lördags :) riktigt fin och fet. Vi börjar ladda med grejer till vår fina lägeenhet som vi flyttar in i om cirka en och en halv månad typ !;) fan vad vi ska grilla i sommar:)
I veckan är gubben i stockholm och skriver låtar, medan jag tränar in några låtar här hemma......ska berätta en nyhet imorgon:):):):)
Igår hade jag myskväll med mina kära vänner, och ikväll är de myskväll med alla dansare, sjukt längesen man träffade alla :)
Nu är de tisdag, som vanligt drar jag och morsan på stan varje tisdag när hon är ledig :)


Party party

2012-04-07 @ 16:00:30 Allmänt | Kommentarer (0)

Igår blev de impuls fest! Riktigt trevligt, vi var med David o Amanda på allstar :) haha ja herregud, det börja kännas att man blivit äldre. Fy bubblan vad man blir bakis lätt, trots att man knappt dricker något. Det är nästan så jag tycker att det inte är värt att dricka längre när man vet hur dåligt man mår dagen efter, då mår jag hellre bra typ.. Fest tiden är över haha nämen:)


Min påskhare

2012-04-06 @ 12:59:17 Allmänt | Kommentarer (0)



Påskmys

2012-04-05 @ 22:00:21 Allmänt | Kommentarer (0)
Ikväll har jag o älskling påskmys. Godis o pussar o min nya iPad , de är vad som behövs haha :)
Här kommer en kort snabb intervju av Chrille moahaha .!
Ögonfärg:blå
Bästa maträtt: tacos
Bästa färg: blå
Artist jag gillar: gavin degraw/paramore
Favoritdjur:hund och haj
Fulaste ordet: gäggveck / ghåål
Tvprogram:gold rush Alaska
Drömresa: USA
Vem skulle du vilja vara om du fick vara vem som helst?- Max Martin
Bästa flickvän, julia såklart ?;)
Moahahahaaaa

U

Ipad / surfplatta

2012-04-04 @ 21:21:24 Allmänt | Kommentarer (0)
Äntligen har jag införskaffat mig en ipad apple generation 3 :) tycker den funkar väldigt bra och tar väldigt fina bilder :) Har dock en del kvar att lära :) Perfekt att man kan ta kort och att man inte behöver föra in dom på datorn och krongla med massa kablar :) detta är perfekt , riktigt bra "bild" " skärpa" " upplösning" eller vad man ska säga haha! Är sämst på sådant här, hade problem med att veta skillnaden på Wi-fi och 3g och alla dessa konstiga ord ;D men nu vet jag :D





Julja - Soulmate

2012-04-03 @ 22:09:18 Allmänt | Kommentarer (1)
Hej och hå dra i min stortå!

Vilka spännande dagar jag har haft !? de har hänt så mycket, eller hänt och hänt, de har varit saker som gör mig glad som  har med "musiklivet" att göra. Det känns som att det går framåt för mig iallafall :)

-Jag och Mikael Sauer har skickat in ett bidrag till svensktoppen nästa. ( får vänta och se hur det går)

-En kille från skellefteåtrakten har hört av sig samma dag och är intresserad av att starta ett musikprojekt / band tillsammans med mig. Känns spännande eftersom jag aldrig har varit med i ett band. :) Får se vad som händer kring det :)

- Har fått svar från ett jobb jag sökt i stockholm som pop/ dance sångerska ( här ligger jag jävligt lågt eftersom jag vet inget mer än att jag fått ett svar av dom och dom verkar intresserad) får se hur det slutar, skulle vara audition i mitten på April, så man får se om man blir kallad...............Jag dör isåfall, typ. haha..... Aja man ska inte ta ut något i förskott, men jag måste rensa mina tankar här. :) Det känns kul att det händer något iallafall! :)

Här är en till Coverlåt av mig.


Blondering

2012-04-01 @ 11:21:27 Allmänt | Kommentarer (0)
Nu sitter man och håller på blondera slingor! får se hur de går denna gång, sist gick håret av vid topparna...1 månad sen.. men jag har inte tålamod att vänta, jag ska vara blond inte typ genomskinlig blond!

Hade tänkt köra på den där silverblonda färgen som jag la upp här på bloggen här om dagen, men morsan ska prova den så jag kör på den gamla vanliga.

Jag kör alltid med mood ultrablond, de är lätt den bästa om man ska göra slingor hemma, jag har aldrig blivit orange av den, vet inte om de beror på att jag är blond i grunden eller om den helt enkelt är så bra!? Men jag vet många som tycker att moods är den bästa, det finurliga är ju också att de är den billigaste blonderingen att köpa. Kostar mellan 40 och 50 kr. Själva krämen blir blå/lila när man blandar ut den, och det gör ju att det tar ut dom gula tonerna i håret. Jag rekommenderar den iallfall till er som vill bli blonda hemma på egen hand :)

Det är inte så svårt att gå från brun till blond, jag har gjort de 2 sommrar i rad nu. Alla frisörer säger att jag kommer bli grönhårig eller att de kommer ta flera flera gånger innan jag blir blond igen. BUll shit. Jag blir blond på egen hand, alltid blivit.
Men just denna gång provade jag gå till frisören. Men..

Såhär har jag gått tillväga.

1. slingor hemma med moods ultrablond ( på mitt bruna hår)
2. slingor i hela håret hos frisören ( första gången jag gjorde hos frisör) topparna lossnade/ gick av.
3. Slingor hemma med moods ultrablond.

NUU är jag blond :) resultat kommer sen :) 


 Till veckan kommer jag lägga ut en ny cover låt :) Håll utkik!






RSS 2.0