Kort lugg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

2009-12-31 @ 11:20:24 Allmänt | Kommentarer (0)

Var och klippte igenom håret här om dagen.....jag klippte mig hos en jätte duktig thailänsk tjej som nyligt flytta hit. Hon var grym på klippa, hon klippte morsan också, en jättefin page aktig frisyr. När de var min tur sa jag "toppa" och hon förstod det.
Jag har sparat ut min lugg ganska länge för jag vill kunna lägga den åt sidan, sen sa jag " går det göra SNElugg? sen kammade hon över ganska mycket hår till den högra sidan och fråga" så?" så jag sa jo precis, men det blev FEEEEL............Sen när hon tog saxen och skulle börja klippa så hörde jag hur mkt hår som for "swiitch" då hade hon kammat luggen åt sidan och gjort snebena, men ändå klippt kort lugg! inte en lång snelugg! och den vart kortare än vanligt så jag känner mig som en MUNK!!!!!!!!!! fyfan , och det är nyår idag... har slitit i luggen och maserat  hårsäckarna för jag har hört att håret ska växa snabbare då hahaha :P men har inte hjälpt än så länge... men men, ajja sånt som händer, tur att håret växer iallfal ;P Känner mig som en stor bäbis, men om jag her upp ögonbrynen så ser de rätt bra ut :D Sista gången jag klipper mig hos en frisör, blir ALLTID missnöjd! bättre att klippa sig hemma hos morsan!




Min nallebjörn :)


Julia och Fågeln<3

2009-12-28 @ 16:34:10 Allmänt | Kommentarer (0)

                                                                    Julia och Fågeln

Idag....idag när jag vandrade omkring själv i huset med hundarna, hör jag hur något dunkar och pickar ute på altan. Jag började söka ljudet men kunde inte se något, hundarna började skälla. Men sen helt plötsligt när jag kollar mot inglasningen, ovanför själva dörren så har det fastnat en liten liten fågel!
Han hängde upp och ner och hade fastnat med foten bakom en bräda! en vanlig bräda ni vet som hus är gjorda av, brädorna sitter ju jätte tätt så jag fattar inte hur fågeln har lyckats få in hela benet bakom brädan?!

Jag fick panik som fan och tänkte att jag måste rädda den! Så jag hämtade en pall och en kniv och försökte bryta upp brädan så att han skulle få ut foten, men kniven var aldeless för klen och jag nådde knappt upp med pallen.
Då hämtade jag en bar stol som jag kunde höja så den blev jätte hög och en hammare och en skruvmejsel. Så jag tryckte in skruvmejseln under brädan så nära hans fot som möjligt och försökte samtidigt bryta upp brädan med hammaren! Men då när jag väl fick upp brädan " DÄR UPPE" så pressades ju foten fast ännu hårdare där nere!
Jag höll på svettas ihjäl och fick panik och barstolen snurrade runt så jag höll på slå hjäl mig. Sen fick jag en damp attack och jävlart bröt allt jag kunde så plopp kunde jag dra ut hans fot som var helt lös;( och han flög iväg! fyfan så hemskt...jag skulle kanske ha avliva han istället...de såg ut som han hade brutit foten men jag vet inte :( man såg paniken i ögonen när jag höll handen under honnom så att han inte skulle hänga där, och varje gång jag skulle gå in och hämta nått verktyg så vägrade han släppa klorna runt mitt finger. fyfan :( 
Och fjädrar lossnade. Uchhhhh, hatar sånt dära! Jag provade dra ut foten de första jag gjorde, och jag lovar, den satt hårt som fan! inte ens fågeln själv kunde ta sig lös som han kämpade. Hoppas att inte foten var bruten att den bara var lite öm. Annars så klarar han sig inte :( men jag försökte ialllafall...
Jag älskar DJUR!


Eftersom jag inte har hunnit ta kort på mina kära julklappar så tänkte jag skriva upp vad jag fick istället :)


2 mascaror
Örhängen
Halsband
Äkta silver ring
En kudde som formar sig efter huvudet.
6 st kastruller
City jungle parfymen!
500 kronor
Svart Linne med kedjor från Lindex
Svart fodral klänning med dragkedja
Byxor från hm med lack på sidorna.
Nattlinne
Badhandduk
Flytta hemifrån handukar
Boots med nitar på
Röda boots/kängor
Bh+ trosor
Kort knallorange jacka, mc stuk.
Svart kjol med dragkedjor från gina.
En utångsväska, rund med nitar.
Läppsyl och läppglans
Ögonskugga
Body spray och Parfymen "So?"
Ett hjärtfat med hjärtljus.
Nitarmband
Choklad ansikts mask
Ljus lykta/kub från indiska
Chokladask
Kajal
bronze powder
500 kronor igen
Deo och bodylotion ( Fenjal)

och 2 500 kronor av älsklingen :D Jag ska gå till frissan med dom och göra lite kul med håret :D


Tror inte att jag har glömt något..=) Tack för alla Julklappar! Nu taggar man till Nyår :) För då blir det GOOOD MAT :D Inbakad fläskfilee och klyftpotatis och sallad :D MMMM










Blixtar och dunder!

2009-12-27 @ 12:43:19 Allmänt | Kommentarer (0)
Har inte orkat skriva på länge, tappade intresset tvärt men nu är de tillbaka, för att vi har köpt en ny digital kamera! :D whioO! Tänkte lägga upp lite kort på mina julklappar sen :D

Igår var jag på station, hade högre förväntningar men nja, vet inte om det var så kul faktiskt. Sen slutade kvällen med blixtar och dunder eftersom det var två st odrägliga bitches som helt plötsligt från ingenstans "tror" att vi har trängt oss i kön där man hämtar jackan. HAHA så omoget och störande, trodde jag skulle skratta ihjäl mig, så jag sa " jag har stått här hela tiden och jag är fullt jävla medveten om att du sett mig stå här" hon ba: åh vem faen tror due att du ä?. HAHA. pinsamt. Sen hon ba: jaa, men hur fan skulle det kännas om jag trängde mig framför dig?!! Då sa jag: jamen snälla gör det då , ställ det framför mig om det känns så jävla mkt bättre, gör det, oj oj oj. Så med bestämda och sura steg trängde sig bitcharna före 5 st , haha :D var så kul, när man vet att dom är typ 21 år och beter sig som snorungar. Så kunde inte somna igår kväll för jag låg och tänkte på hur störda dom var.

Idag är det en ny dag, snön bara vrääääker, och de finns tyyp inget att göra.


Annandagjul:






Dunder

2009-12-17 @ 22:12:14 Allmänt | Kommentarer (0)
Haha, jag måste bara säga fy fan vad dåligt det gick för mig på dunder. Blev typ deprimerad, har aldrig haft så dålig kondition i hela mitt jävla 18 åriga liv. Så skämmit och hämskt och fyyyyyyyy får ångest. Skulle aldrig ha lagt av med fotbollen ,saknar det så mycket! Av att dansa får man ju knappast lika kondition som en fotbollsspelare. När man spelade fotboll maxade man ju hela tiden.
Nä vart otroligt besviken på mig själv, trodde inte själv att det var så illa, men fick iallafall intyg nu att jag måste börja träna kondition påriktigt. Är sugen på börja träna fotboll igen i nått mer mindre seriöst lag för att ha kul och så :) Men måste först veta om jag har den dära jävla benvävnad sjukdommen Ehlers danlos syndrom. För har jag det så är i stort sett allt det roliga i mitt liv över, då får man bara simma, styrketräna, cykla och promenera. Inte dansa, inte hoppa, inte tacklas,stretcha, springa eller ja tuffa sporter överhuvudtaget. Kände bara idag när jag spelade hur min käke dunkade, håller typ på trilla sönder hela jag haha. Men hur fan ska detta gå? Jag vill ju träna nått, spec det jag tycker är kul. Men det är en senare fråga, ska ta blodprov om 1 och en halv månad ungefär. Och då måste jag börja tänka på framtiden, för jag kan ju inte välja vilket yrke som helst heller när man har kronisk värk i varenda led i kroppen.

Men tjejerna jobbade jätte bra på dunder och vi gjorde det bästa vi kunde, Introt var ju endå det roligaste :D Tänk om man fick visa upp danser oftare för skolan :)





Hittade en snygg tröjja från ellos för 299 kronor :D med genomskinliga partier , NICe :D





Denna från ellos också, lite genomskinligt tyg sådär, snygg :D




Köpte dessa i veckan på Scorett, nedsatta till 275 kronor:D RÅ VÄRT! Men skaftet ska man ju dock ha uppvikt:D
Fick 760 spänn av älsklingen i helgen när han var här<3 Så himla snäll, han såg att jag hade ont om pengar på kontot så han gav mig pengar så jag skulle kunna shoppa lite och ha kul=) Så jag for på stan och köpte dessa skor och några extra julklappar :) Vet inte hur jag ska tacka han , han ger mig alltid så mycket :) Jag visste faktiskt inte att han hade lagt dessa pengar i min börs, sen när jag skulle betala på frasses och öppnade börsen så höll jag ju på att skita ner mig! haha jag vart tvär rik tammefan, flickan med guldbyxorna ;)
Tack babe<3 :D


fotostudio

2009-12-16 @ 19:01:36 Allmänt | Kommentarer (0)

Tjohej! ;D idag är jag glad, för det är snart julafton ;) mamma har bakat lussekissar och knäck och imorgon ska vi baka nå julgodis=) sen ska jag klippa igenom håret i veckan=) Måste tacka Anna westergren för att hon har sytt en jättefin röd klänning åt mig =) tack så mycket :D kanske lägger upp ett kort på den sen =) Tänkte ha den på julafton så =)

Nu ska jag hjälpa mamma med tvätten sen ska jag slå in julklappar :D




Här är ett kort som emelie tog på mig i fotostudion haha :D Tog mig en wil paous=)


Svenska hjältar!

2009-12-14 @ 22:33:46 Allmänt | Kommentarer (0)
Hej hej , har för ett tag sen suttit och sett svenska hjältar, det går fan inte hålla tårarna tillbaka alltså, det är så
 rörande :)




Madelene Sundström

Denna tjej är helt otrolig! Hon var med i svenska hjältar ikväll för att ha räddat en ung tjej som blivit överfallen.
Denna modiga kvinna Madelene råkade bara sitta på samma buss som en oskyldig ung tjej och en obehaglig och pervers man. Mannen börjde smeka den oskyldiga tjejen på låren och höll armen om henne, och hon skrek "SLUTA" flera gånger " LÄGG AV!!!" Madelene trodde först att det var något kärlekspar som bråkat och hade varit på fest. Men Madelene var ändå den enda på bussen som såg allvaret i det hela. Hennes magkänsla sa att någonting inte stämde...
Den oskyldiga och rädda tjejen hoppade av vid sin busshållsplats, då mannen helt plötsligt hoppade av på samma ställe! Bussen stängde dörrarna och var påväg att köra vidare...
 När Madelene såg att mannen hoppade av på samma ställe som den stackars tjejen och följde efter henne, förstod hon att nu skulle hon bli överfallen. Madelene skrek att bussen skulle stanna, hon hoppade av och började springa så fort hon kunde för att hinna ikapp den rädda tjejen som var livrädd, förföljd, och pratade med sin pojkvän i mobilen och sa att det var en äcklig man som följde efter henne. Madelene såg inte vart dom tog vägen när hon plötsligt hörde ett skrik, hon började springa och förstod nu att "nu har den jäveln hoppat på henne" hon hittade flickan med mannen över sig, och direkt madelene skrek åt mannen så sprang han iväg!

Hon är en hjälte, hur många på denna jävla buss hade fattat ett sådant beslut? att hoppa av på en busshålls plats som är långt ifrån hem, och chansa på att rädda denna tjej, tänk om det inte hade hänt något ?  då hade hon hoppat av där i onödan? Men hon valde att göra det, för hennes magkänlsa sa åt henne att göra det. Om Madelene inte hade hoppat av på denna busshålsplats och inte fattat detta beslut, så kunde det ha gått ännu värre för den stackars tjejen.
Man ska alltid lita på sin magkänsla säger jag! Känner du dig förföljd av nån pervers jävel, ring polisen! tveka aldrig!! Borde finnas fler som Madelene, fler som chansar, fler som tänker " tänk om"


ERIK idolvinnare!

2009-12-12 @ 19:04:56 Allmänt | Kommentarer (0)

tjoho, då var idol avslutat och erik vann =) jag tycker att han var en värd vinnare, han har ju gjort varenda framträdande rent och är värd första plats. Han är vell inte den som utvecklats mest , men han är en stjärna i hög klass :)!!!!







Måste bara påpeka vilka jävla höga toner han kan ta, helt sjukt :) Får rysningar av den nya låten faktiskt=)



Igår var jag på station och hade jättekul, kom hem ovanligt sent igår och sovde hemma hos anette :D men det gick ju bra det också =)
peace!

Slagit in julklappar! :D

2009-12-08 @ 22:25:14 Allmänt | Kommentarer (0)
Jaha då har man slagit in alla julklappar förutom antes, för jag har nämligen inte köpt färdigt åt han än :D det är lite svårt serru serru.
Hittade lite gamla kort på en disk som inte har varit inkopplad på länge :D Jävligt kul att kolla på ;D



Här är sikfors camping där jag och ante träffades 2006 :)




Sommaren 06 =) Pappas 40 års kalas tro jag de var =)¨



Jag och frida sommaren 06 i boden. Vi åkte till fridas mormor och bodde där efter att vi firat midsommar på campingen i sikfors :)

'

Sommaren 06 tro jag också att detta var =)



Detta var ju faktiskt inte så länge sen, förra vintern? lr ;P minns ej haha :) vad sägs om brunt hår.. hmm blir sugen på färga , men inte just den färgen kanske, men jag ångrar mig alltid och vill bli blond igen , men jag vill inte vara blond för jag trivs inte riktigt i de heller till 100%, det är nån färg jag söker men jag vette fan vad! haha :)
Hittade massa roliga kort men dom var i fel format så det gick inte att ladda upp och då orkar jag inte :D
ska göra mig varm choklad med limpa och ost nu , fii fan vad gott :D

peace!

PS. ingen gällivare till helgen.

Godnatt!

2009-12-07 @ 23:42:51 Allmänt | Kommentarer (0)
Godnatt, här sitter jag och stirrar. Har gjort klart religion inlämningen just, så får checka den en extra gång imorgon!
Imorn tar jag och emelie kvart över 8 bussen till stan för att fota kort till våran fotouppgift, haha. Idag var jag och emelie och fotade i fotostudion. Vi höll på skratta ihjäl oss, hur snygg är man på en skala 1 till 10 på morgonkvisten halv 9, sen ska man stå med bländande ljus i ögonen och se fin ut och bli fotad. Hahaha, helt nyvaken svullna ögon och hela kittet , höll på skratta ihjäl mig :D

Imorgon blir det att redigera bilder också , så får vell se om jag lägger ut en jävel :Dhaha

Här är en söt klänning från halsen som jag funderar på att beställa efter jul :)



Jag skulle nog föredra strumpor istället för svarta leggings;P :D



söt va? med en liten volang =)



I helgen är det massvis med uteställen öppet känns det som, är rå peppad på att dansa av mig lite, men på fredag bär det faktiskt av till gällivare och köra skoter! :D dock inte köra på nån jävla is! bara snön!=)

peace!

Luleå

2009-12-05 @ 18:12:07 Allmänt | Kommentarer (0)

Hejsan, idagers har ¨man varit på stan här i luleå och köpt skor till carrie =) hittade dom dära blåa som hon ville ha=) Ante köpte ett par nya skor för 900 kr , sen kastade han kvittot och skokartongen direkt han kom ut från affären och satte på sig skorna. Efter 1 timme så säger han " fan vad fula skorna var, ångra att jag köpte dom ";P såå ja, klantit =) säger jag bara=)

Jag har just ätit grekisk sallad och sitter nu o trycker marabou =)

1 sak jag köpte idag var ett bråsch, eller hur man säger. Det hängde kedjor och var rätt snyggt faktiskt=) Men kan inte shoppa nå nu för man ska ju ha råd till julklapparna, har hållit mig jävligt bra faktiskt =) Ska gå och se vad grabbarna gör=)


peeace


Fuck skolan

2009-12-04 @ 13:00:05 Allmänt | Kommentarer (0)

Asså de är så mycket i skolan nu att jag hinner inte ens sitta på datorn 1 sekund. Mitt liv går ut på att plugga nu de sista veckorna. fyyyyyyyyyyy vad less. När ska jag hinna köpa julklapparna? åh. less...

Ska iallfall upp till luleå idag till ante :) sen ska jag gå på stan på lördag och kolla om nå skor till carrie, som hon gärna vill ha :) så får vell se om dom finns kvar i lule på scorett ;D

Här är lite trevliga kort på nalle och trojja :D
























 

Hur kan man vara så söt ? =) det är frågan :) Min lilla Sagofiur :D


Morning...

2009-12-01 @ 09:05:10 Allmänt | Kommentarer (0)
Godmorning........jobbigt..trött. Mörkt ute. Huvva...Var bussen försenad också så jag kom en halvtimme sen till lektionen... inte mitt fel.. men när jag väl är här nu och har kämpat mig hit så är det ändå typ bara 4 människor på lektionen! jobbigtttt..
Undra vad de är för mat idag på skolan, förmodligen nått äckligt=/ så har packat med mig 3 mandariner :D

Jag vill köpa julklaappaaaaar :D Hoppas att vi kan flytta på balettprovet så kan man fokusera på inlämningar i veckan och sedan hinna gå på stan nån dag ;D

Min navelpiercing har läkt fint fint :D


peace!

RSS 2.0