H.E.A.T

2009-07-31 @ 13:18:25 Allmänt | Kommentarer (0)
Såg heat igår i Luleå, gud så fruktansvärt jävla bra grupp alltså! Jag säger bara en sak , dom här grabbarna är unga ännu, och dom här kommer att bli stora! en jävla bra rockgrupp. Dom har fan bara bra låtar! Och han som sjunger har ju en röst i världsklass. Är väldigt imponerade av dom, denna grupp är en av mina favoriter just nu.





Några bra låtar:














Om ni inte vet vem gruppen är så är det denna grupp som var med i melodifestivalen och sjöng " 1000 miles"





DOM ÄR GRYMMA :D dom här hade kommit dubbelt så långt än jävla Opera som kom vidare.;D

Sola och bada!

2009-07-30 @ 16:05:10 Allmänt | Kommentarer (1)
Tjoho har solat och badat heela långa dagen med camilla frida morsan trojja och Nalle ;D ska lägga upp lite kort på poolen sen tänkte jag =) 
jag ska skutta in i duchen nu för jag frida och camilla kom på att vi ska dra till lulekalaset en sväng och se HEAT, dom är
 grymma , och det är gratis:D fy fan vad bra dom är :D rå sköna låtar =) 

Här är ett kort på trummisen i Heat , hade inga fler kort, har brottom ska göra mig klar nu =) hejsvej!


Mona Sahlin

2009-07-28 @ 21:36:52 Allmänt | Kommentarer (4)

Här var jag och ludvig och träffade Mona Sahlin i Stockholm efter att vi vunnit en landsomfattande musiktävling. Hon gav oss biljetter till hultsfred bla. Hon är en helt vanlig, trevlig och öppen person :) väldigt lätt att tycka om :) 3 stora liv vakter hade hon med sig också :D haha

Sönderavlade hundar..

2009-07-28 @ 21:16:26 Allmänt | Kommentarer (1)
Många hundar är sönderavlade idag, och det slutar inte, vi människor fortsätter att avla sönder hundarna. Om hundra år kanske inte hundarna finns kvar? för att vi människor har avlat sönder dom. Och det är bara vi människor som kan ändra på detta. Men hur många är medvetna om det ? hur många vet om att det finns kennlar (hunduppfödare) som avlar på fel saker? höftproblem? sjukdomar? avlar sönder ryggraden.

Många raser har i stort sätt avlats fram för att tillfredställa våra egna ideal om vad som är en bra, renrasig och framförallt vacker hund. Hundarna ska alltså se ut som det står i Rasbeskrivningen för att vara godkänd att ställa ut. Och ni ska bara veta hur många renrasiga hundar som är sönderavlade, som vi människor har skapat. Vi plågar hundarna och ger dom sämre hälsa. Fy fann säger jag bara!
Ett bra exempel på en sönderavlad hund är shäfern..om ni kollar på en shäfer idag, på höfterna, hela bakpartiet lutar BAKÅT, alltså som en groda! inte ska shäfrarna se ut så? tror ni att dom såg ut så för 100 år sedan? eller ännu mindre. NEJ.nej nej. En shäfer ska idag se ut som en groda när den ska ställas ut. Det är helt sjukt. För flera år sedan var shäfern stor och ståtlig som en varg. När jag ser en shäfer idag, så ser man ju bara hur förstörda dom är..dom kan varken gå ordentligt eller röra sig normalt.



Ni ser ? det är plågeri. Hundarna kan inte göra någonting åt det , utan det är vi människor som måste förändra vårat tänkande och avlande för att hjälpa hundarna.


MOPS

Detta är också ett bra exempel på sönderavlad. Det finns mer eller mindre problem med detta, men som ni ser så har rasen "mops" en väldigt ihoptryckt näsa, detta gör att dom får svårt att andas och får dåligt med syre.

Jag såg ett program en gång, då en ras som heter pekingese skulle ställas ut eller visas upp. Denna hund var tvungen att stå på en iskub för att den inte skulle svimma av för att den har så fruktansvärd tjock päls som gör att dom svettas. Denna ras har också väldigt platt näsa och får väldigt dåligt med syre, vilket gör att dom kan tuppa av lite då och då, men det tyckte ägaren var helt okej.

Pekingese


Ni ser ju bara hur hämskt det ser ut att vara denna hund? inte skulle jag vilja stå där med denna päls och platta näsa så man knappt får luft? För flera år sedan så hade inte dessa hundar såhär platt näsa, och absolut inte svårt för att andas, sönderavlad.
Avling och inavel förstör hundarna till den milda grad att många därmed också lider av vidriga genetiska hälsoproblem!!
Så mycket inavel som det finns. Jag såg ett program då det var en som intervjuade en uppfödare, och hon frågade han " skulle du vilja ha barn med din dotter?"
 Och uppfödaren blev så upprörd och förbannad när hon frågade detta. Men jag menar, hehe va fan? det är ju precis det vi människor utsätter hundarna för?! Så tänk efter, inte skulle väll du vilja göra barn med någon i ditt egna kött och blod?



Ridgeback
Rasen Ridgeback som har en ridge (rand/kam) på ryggen som sitt kännetecken. Vad många inte vet är att det i själva verket är en missbildning!! Men istället anses hunden vara missbildad om den föds och saknar en ridge på ryggen. Då kan den heller inte kallas Ridgeback. Sjukt va? Så dom Ridgeback som föds utan en rand på ryggen brukar oftast avlivas direkt, och det är just DOM DOM DOM som är dom friska hundarna.
 Alltså dom som inte har en rand på ryggen är en frisk hund! Men dom avlivar vi, vi dödar dom. Vi fortsätter avla fram den dära randen på ryggen, vi avlar fram missbildade hundar. Randen på ryggen kan medföra problem som hål i kroppen som lätt infekteras.
 Tänk vad grymma vi är, bara för att hunden ska se ut enligt rasbeskrivningen och folk ska få dom sålda och gå på utställningar. Folk parar en hane med Ridge och en Hona med Ridge, så att valparna får ännu snyggare eller större ridge, hur långt får missbildningarna gå!?


Ser ni missbildningen på ryggen? Aj aj aj..=( Tänk så många som föds utan denna rand, och som avlivas..

Jag vill bara att ni ska bli medvetna om detta, och förstå att detta är bara några raser av dom som finns som är sönderavlade. Ni kan ju tänka er om 100 år hur dom kommer se ut då? eller om dom ens kommer att existera...Så jag vill rekomendera en sak. En blandras visar sig vara den friskaste hunden. En blandras lider mindre av sjukdomar och andra besvär. Så vill ni hjälpa naturen så skaffa er en blandras som är frisk och som ni vet mår bra. Älskar du hundar, hjälp dom. Renrasiga hundar är ju egentligen rätt nära släkt till varandra om man tänker efter. Det är absolut inget fel på renrasiga hundar, och alla är inte sönderavlade, jag vill bara göra er medvetna om hur hundvärlden kan se ut. Vi har en renrasig Spansk vattenhund, men när vi planerade att skaffa en till hund, så skaffade vi Nalle som är en blandras mellan cockerspaniel och pudel. Det jag berättat för er gjorde att vi skaffade en blandras.

Jag vill hjälpa hundarna. Gör det ni med..


Ps. KORTEN HAR JAG HITTAT PÅ GOOGLE.SE

Dansföreställning "Här är du"

2009-07-27 @ 21:18:36 Allmänt | Kommentarer (0)
Ännu en ny dag...men idag var det SOOL=) tack gode gud, har legat ute och solat ett tag idag , och nog är man brunare än vad man var innan nog =) fick inviga min nya  bikini =) haha. Annars idag har jag bara varit hemma med hundarna och tagit det lugnt. Ikväll har Kim min storebror och Malin ( kims tjej) varit här en stund och fikat rån med goda oster och vindruvor :D rätt jävla gott faktiskt :D Just nu sitter jag och mamma och planerar att köpa in en ny soffa till tvrummet =) så vi sitter och ritar hur det ska se ut :) 

iallfall, tänkte visa några kort från våran dansföreställning som vi hade i vintras. Jag lovar ni som inte såg den MISSADE någonting fruktansvärt bra ! ;)








Främre raden : Thea , Jag, Mike och Jossan
bakre raden: Emelie, Emelie och Cissi.

 Jag lovar ni missade  någonting BRA! :D

Jag och min värk.

2009-07-26 @ 21:34:09 Allmänt | Kommentarer (0)
Har inte orkat skriva idag. Vaknade halv 7 redo för att sälja bort massa skräp på loppis. Men dåå regnade det, så he bli inget av :) får vänta till nästa Söndag  , så alla kartonger får ta plats här hemma ett tag till.

Istället for jag på stan och hittade två underbara bikinisar! :D jag blev kär direkt. Det är inte halterneck, utan vanliga bh bikinisar. Just för att jag inte kan ha halterneck för jag får så fruktansvärt ont i nacken och ryggen, armarna. Spelar ingen roll hur löst jag knyter den , det får helst inte ligga något mot min nacke.
Kan ju faktiskt berätta kortfattat om mitt problem. Har haft värk i kroppen sen lågstadiet , mest i nacke axlar, rygg och ländrygg. Armar, vader. Och är väldigt ÖM i huden överallt. Nyper nån mig lite lätt så sitter smärtan kvar långt efter åt, det känns inte bara just när nypet sker, utan det värker länge efteråt. Det sitter som kvar. Kan inte sitta med böjd nacke, det är jobbigt i skolan just för att där ska man skriva hela tiden och sitta vid en bänkjävel, så sitter omedvetet och masserar mig på armar och axlar ofta. Kan inte ens bära ett halsband, får värk i nacken och efter ett tag så måste jag ta av mig det, men då klingrar jag på mig halsbandet efter ett tag igen , sen håller jag på så.

 Det är jätte jobbigt att ha en liten väska hängandes på axeln, med endast börs och mobil i. Det är jätte jobbigt att ha tjock/tung- vinterjacka på sig länge, det börjar damp värka i axlarna/bröstryggen. Av att springa får jag värk i axlarna och käkarna, så det är ingen ide att börja om fotbollen , min kropp håller fan inte för det längre.
JObbigast är att vakna på morgonen , för varje morgon känns det som att jag har varit med om en bilolycka eller något. Är så fruktansvärt stel i axlarna och nacken så måste massera varje morgon. Det värsta är att jag har haft detta så länge, och det har bara blivit värre med åren, och tro mig, jag och min mamma och pappa har sökt hjälp hos kiropraktiker, rönkat mig, varit i Umeå, har styrketränat i 4 månader med lätta vikter, gav inget resultat något av detta. Just nu går jag hos kiropraktiker igen och knäcker till mig då och då, för jag är ju inte så rak i kroppen.

Det är två saker som vi inte kollat upp än, som kan vara felet på mig. Men det återkommer jag till isåfall. Men.. har ingen kunnat säga vad felet är ända från lågstadiet, så har jag tagit förgivet att ingen kommer kunna hjälpa mig, det har gått så många år och jag har aldrig fått någon vettig förklaring eller hjälp. Jag får helt enkelt lära mig leva med värk och äta värktabletter.  Men det värsta är ju att man måste leva livet ändå, inte kan man väll undvika att ha halsband och vara fin ibland? näe, jag vill också kunna ha halsband och halterneck som alla andra har.

Därför, blev jag så glad idag när jag hittade TVÅ jättefina bikinisar på rea på Lindex! :D Vanliga bhar som inte går runt nacken. Det är jätte svårt att hitta bikinisar nu på sommaren som INTE går runt nacken , och som är snygga!  Hm,cubus och Gina tricot osv, har ju alltid halterneck.

Denna var väldigt söt tycker jag , den är mycket finare i verkligheten eftersom färgerna är mycket knalligare och färggranna då :)! Blir inte så snyggt mot ett grått golv. Men blir  säkert jätte snyggt att ha när man är brun=) Sen syns inte dom söta volangerna som finns på bh kanten och på trosans övrekant =)





Denna var ju också helt underbar :D Är blank cerise typ, skit snyggt när man blir brun i sommar vettja=) sen är det söta volanger på både bh och trosa. + avtagbara band :)

Beställde faktiskt enJÄTTE fin bikini från halens i början av sommaren. Försökte hitta den på halens men hittade den inte. Dem är nog slutsålda. Men orkar inte ta kort på den just nu:P




Här är den snygga lampan som mamma fick av jag och farsan när hon fyllde år :) riktigt häftig faktiskt :)

sliten och ska upp tidigt imorgon!

2009-07-25 @ 00:31:47 Allmänt | Kommentarer (0)
Idag klockan 10 så började jag hjälpa mamma städa i huset , sen kom vi på att det finns 100000 skåp,garderober,förvaringsutrymmen som är orensade...så vi bestämde oss för att sälja bort saker och kläder på loppis på söndag! Jag har alltså hållit på till klockan halv 10 ikväll. JAG är HELT slut, jag har inte stannat av en sekund, bara när jag åt carbonara. Hela matsalsbordet är proppat med saker, varenda stol ligger det något på.

Imorgon är det mycket som ska göras, klockan 10 ska vi vara i Åbyn, så måste gå upp typ halv 8. Det är Perro träff. Alltså en träff där alla spanska vattenhundar träffas. Det ska bli spännande och träffa alla andra och se hur dom är i sättet. Eftersom våran är väldigt rädd och reserverad mot främlingar. Det är vanligt i rasen, men det blir ju olika för alla.  Man har länge försökt avla bort rädslan för "människor" i spanska vattenhundar. Men tydligen finns det kvar. 
Iallfall, efter vi varit i Åbyn så måste vi till ÖB och hämta massa kartonger, sen till Frida för att se om vi får låna "klädstänger" eller vad det heter, samt bord. Sen ska vi hem och börja reeeeeeeeeeeeeensa gaaaarderooobeeernaaa......fy fan...längtar inte. Jag har alltid svårt att skiljas från mina plagg, så vi får se hur mkt som försvinner. Medans vi gör det ska farsan hämta släpen, sen ska vi lasta upp massa burar och tvbänkar osv. Sen ska jag städa mitt rum, damtorka och skura innan ante och forss kommer. FULLT upp..så på söndag (loppisdagen) blir det en tidig morgon också,och kanske bakis.........



Trojja älskar att bli buren=) spec av morsan.


En riktigt puckelrygg, vilker jag kallar  för "böj rygga" hahaha :D


Beautiful =)

klutmarks kort :)

2009-07-23 @ 23:36:26 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjohoo idag har jag varit på stan och shoppat pyamas byxor, (rosa rutiga) och en t-skirt från Gina =) Jeansen morsan köpte åt mig igår är redan i tvätten just för att Nalle satte sig i mitt knä och vad tror ni fanns i hans bak? jo en bajsplopp som smetades ut över mina nya jeans :D mummaa!! fy fan. haha!
Jag hade faktiskt lovat mig själv att inte shoppa något mer, men det är så jävla typiskt, jag tror jag har nå shopping beroende. Jag ska bara köpa ett stretch nit bälte från BIKBOK sen är jag klar! ....hoppas jag =/...!

Här kommer lite kort från Klutis :) 


Jag och Bajs Nalle :D


Nalle och smilla leker :D


Här ser man då väldigt tydligt att moster Annica väldigt gärna vill göra kortet på mig ännu snyggare :D hahahah ;D


HAHA nämen vad hände här? Moster Annica på G igen? jag tror bestämt att hon också ville bli fotad :D hahaha
(carries morsa) :D den lilla söta, men tuff !:D


Cissi och jag :D 

Shopping!!!!! och grattis morsan!

2009-07-23 @ 00:08:33 Allmänt | Kommentarer (3)
Först måste jag få gratta min moder som fyller år idag :D Min underbara Maaami som är världens bästa Morsa :D Tack för att du finns och för att du är min mamma:)


Idag skulle jag och farsan på stan och köpa present åt morsan, vi köpte en jätte vacker lampa att ha ovanför matsalsbordet för 995 kr :) Hon blev jätte glad, jag kan lägga upp ett kort på lampan sen :) 
Idag när jag gick på stan en snabbis med farsan så hade jag på mig detta:


Ny kjol från HM i Luleå, väldigt elegant. Min svärmor köpte den åt mig :)
Kort kofta Gina tricot
smycken HM & Glitter
klackar Din sko (tror jag)
Har suddat bort mitt ansikte just för att pappa var seg att ta kort, och min stubin räcker inte länge så det flög ut ett svärord där, haha ;D 


Väldigt elegant baby :D


Sen när jag kom hem från stan orkade jag inte vara "elegant " längre haha, för då skulle jag och morsan på stan och shoppa kläder så då bytte jag till detta =)

Fick en fråga idag om var jag köpt dessa leggings, kunde med sorg i hjärtat inte svara på det för jag har nämligen hittat dessa i morsans garderob och det står inte var dom är köpta / strl/ eller tvättråd. En lapp är bortklippt iallfall ser jag. Har inte kommit på att använda dessa förrän nyligen:)


Skolavslutning 9an.

2009-07-21 @ 17:24:09 Allmänt | Kommentarer (0)
Här är en fin sommarbild på Frida jag och Emelie på skolavslutningen i 9an :) Känns som det var nyss man gick där men nu börjar man helt plötsligt sista året på Gymnasiet..;D



Detta är mina två barndomsvänner som jag vuxit upp med sen barnsben. Vi har skapat många vackra minnen, det är synd att vi inte är lika tajta som förr, när vi var små och var "bästistar" ;)
Väldigt fina tjejer - älskar er :)

Hundarnas kärleksdrama, en trogen vän.

2009-07-21 @ 12:40:52 Allmänt | Kommentarer (2)
Jag har sett detta klipp flera gånger, jag tycker det är så sorligt och rörande att denna hund vägrar lämna sin mamma. Sen att den springer efter bilen hela vägen till sjukhuset. Hundar är väldigt imponerande djur.  Jag älskar hundar.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5394173.ab

Tidig kväll ikväll!

2009-07-19 @ 23:10:57 Allmänt | Kommentarer (0)
Igår festade vi lite här hemma hos Ante med hans kompisar :) sen vid typ halv 11 kom vi på att vi kanske kan hämta hit frida från boden. Så vi ringde efter skuts sen plockade vi upp henne sen sovde hon här hos ante :D riktigt trevligt faktiskt :) Då fick hon träffa alla antes barndomskompisar för en gångskull.

Idag har jag ante och massa andra varit och solat på Niporna. Det var skönt i solen fast det blåste som satan och man fick sand i ögonen! så det var icke så bra. Det är jätte fint vid niporna, det är typ ett berg av sand och sen vatten nedanför, det känns som man går i öknen när man går upp för sandberget eller vad man ska kalla det. Rå skönt att ligga där och sola.
Klockan 5 idag så skulle jag ante och antes morsa fara och spela bilbingo! Det är svin kul, men vi hann inte dit till klockan 5 så vi ska fara imorgon och spela istället. Högsta vinsten är 15 000 tror jag det var. Ni som inte vet vad Bilbingo är så är det så att ..det samlas massor av bilar och man spelar bingo i sin egen bil, och får man bingo, JA då TUUtar man :D Jag var ett jävla nr ifrån att vinna 15 000 en gång.. höll på skita ner mig tror jag.

Ante ska upp och jobba imorgon, hoppas det blir sol för då kan jag chilla och sola hela dagen.
Så ikväll ska vi lägga oss tidigt :D
peace¨



Hittade på antes dator :) Men den är gammal , såg detta första gången jag var hos ante när vi var på tuna strand:D
älskar dig ante! <3 =)

Restaurang

2009-07-18 @ 20:33:01 Allmänt | Kommentarer (0)
HOJJ, har man just varit på "RESTAURANG" eller hur det stavas ;D med antes familj. Jag tog inte friterad kyckling med sötsur sås för en gångskull. Jag tog nämligen fläsk filee med potatisgratäng och nå mer:) gott vare iallafall:D Nu sitter jag här och lyssnar på lite disco:) Ante kom just och hade köpt en dumle glass åt mig:) MMmm. Har knäppt en bersa för nu ska jag och antes polare festa;D yeah ;)  orkar inte skriva mer för jag skriver med en hand haha:)


peace




Gött;)

Jag som liten!! :D

2009-07-17 @ 21:44:21 Allmänt | Kommentarer (0)
HAHA hittade kort på mig här faktiskt, sen när jag var liten :D visst är jag ändå rätt lik mig ? kolla in ögonen på korten.



Glad som vanligt haha :D , jag ser faktiskt ut som en sån hära smile gubbe  :D  <---



målar naglarna ju :D

EN DATOR , YESS!

2009-07-17 @ 21:30:02 Allmänt | Kommentarer (0)
hej hej alla! förlåt har inte kunnat skriva någonting på läänge.!! internet har lagt av hemma på alla datorer så jag har inte kunnat skriva något inlägg. Jag är nu i Luleå hos ante, kom just hit :D och hittade en dator, få se hur länge antes internet håller, det brukar alltid lägga av här. Övrigt mår jag bra, har köpt mig en ny äkta skinnjacka igår från BIKBOK, lite mc stuk, väldigt snygg faktiskt :D
Kommer lägga upp några kort från Klutmark när jag kommer hem, och när internet har fixat sig förståss. Ska vara i Luleå nu i helgen såå :) har inte träffat ante på 2 veckor typ. Blev en ovanlig sommar nu när Ante jobbar hela sommaren, träffas inte så ofta, men det funkar det också. Ska försöka få med Ante på stan imorgon och köpa ett par jeans från Veromoda eller Only :D men det är inte så LÄTT att få med honnom! ;P Skriver kanske senare , ska kika om jag hittar något roligt kort på antes data :D

peace!

Klutmark imorgon!

2009-07-14 @ 00:10:18 Allmänt | Kommentarer (0)
fan jag tycker mitt hår är så kort nue........................sen jag toppade mig. Det känns som man sparar ut håret, sen blir det nött, och då toppar man sig, sen är det samma ramsa om igen , det hinner ju fan aldrig växa ut? topparna blir ju tunna åter igen och då måste man kutta av håret=/ såå min slutsats - jag kommer aldrig få långt hår=(

Imorse vaknade jag av att mamma bankade på dörren och sa att klockan är kvart i 10. Då tänkte jag för en gång skull att "näe , fan jag orkar inte gå upp, nu ska jag vända på ryggen och somna om och vara en såndära besvärlig ungdom som aldrig kliver upp. Haha det var rätt skönt faktiskt :D men det funkar inte i längden, jag måste gå upp på morgon och ta hand om valpen annars kan inte morsan eller farsan göra något. Har ändå inget jobb så är fattig som en gris just nu, tur man har snälla föräldrar som ger en money under sommaren iallfall..
Idag var mormor och morfar förbi och fikade sen hjälpte jag farsan med poolen, och nu är det inte länge kvar :D snart ska den fyllas med vatten igen :D wiihow:D Annars har jag bara tagit det lugnt, varit ute på promenad med hund.
 Jag har bestämt mig för att bara äta godis på helger nu och promenera minst en timme varje dag. Men HEHE det är inte så lätt att undvika godisssss.....fan... man måste få en spark i röven för att komma igång men he är jobbigt.

Imorgon far jag mamma och cissi till klutmark och hälsar på. Där ligger då en jättefin stuga som man varit mycket i som liten, men det blir mindre desto äldre man blir.. tråkigt men sant. Det är (carries familjs stuga) och har hört att dom har byggt en jätte stor altan osv så det ska bli trevligt att fara dit och se :)

Nä ska ringa Ante nu, han är påväg hem till Luleå från nån stans uppe i Gällivare, han har varit där och jobbat sen tidigt imorse. Är så rädd att han somnar vid ratten för han har bara ätit lunch på hela dagen , och ni ser ju vad klockan är nu. + Att det är en jävla lång bit hem . Så ska ringa och störa han nu så det inte händer min älskling något.
Hare bra alla tjoflöjt :D

Bjussar på en bild sen i vintras bara för att jag är så dålig på att komma ihåg att fota på vardagen.


Idag - jag.

2009-07-13 @ 00:12:17 Allmänt | Kommentarer (0)
Idag var brorsan här och hjälpte jag och farsan med polen, vi satte dit plåten som ska vara runt om, det var ett helvette kan jag säga, men vi klara det med svärord och skratt:D
Festade igår och var i boviken , det var inget drag alls, fy vad tråkigt.. klart det var kul att träffa sina kompisar osv men annars var det inget spec. Innan jag frida och cissi for till boviken så for vi förbi Erikslid, det skulle nämligen vara återträff där, alla från högstadiet! Haha när vi kom dit, hur många tror ni var där? jo typ 4 st! så vi blåste direkt vidare till boviken. Men det var inge större drag där kan man ju säga..
 
Hade hoppats på bra väder så man kan sola meenn, vädret luras hela tiden...
Ikväll for jag förbi Emelie med Nalle ett tag , sen kom morsan förbi med Trojja, så då bytte vi så morsan fick ta Nalle och Trojja fick vara hemma hos Emelie hehe :) Jag och Emelie satt och snackade lite strunt om allt i livet och chillade med godis och cola:D Riktigt trevligt :D
Har inga roliga bilder att bjuda på sen helgen, tog med mig kameran men glömmer alltid fota ;P :D
Lägger upp ett gammalt foto istället:)

Peace :D



Saknar min kära Pablo!

2009-07-11 @ 01:13:52 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjohooo! fan jag glömmer att skriva hära, jag har  inte tid! det är så mycket annat som ska göras och tänkas på. Idag har jag bara varit risig och hoppade inte in i duchen förrän vid 3-4 någon gång. Annars har jag och morsan vare hemma med valpen, han har spytt och bajsat diareeee.. ingen höjdare, stackarn...
 Man måste fan hålla koll på hundarna, antingen busar dom för vilt med varandra och slår ihjäl sig, eller så kissar Nalle inne, eller så har han något i munnen som han inte får ha. Han värkar gilla cigg stumpar, det har jag hittat i hans mun några gånger då man varit ute med honom. Blir så jävla irriterad när vi hade hämtat Nalle och skulle övernatta på en camping i Sunsvall, det gick fan inte ha hunden någonstans? det KRYLLADE av cigg utanför våran stuga som folk har sprättat dit. Att man inte kan ta reda på stumparna bättre än att odla dom på en gräsmatta vars folk ska bo. Nalle svalde till och med en cigg, hade lust att döda nån just då...Hm.

Iallfall nyss har jag varit med Frida och Camilla och några och spelat Kubb, vi vann såklart:D ahh ;)
Kom på när jag var hos Camilla att jag inte har sett mig själv i skolkatalogen, så camilla grävde fram den så fick jag kika på mig själv för första gången haha, och nu ska vi snart ta ett nytt när vi börjar om skolan :D tokigt haha:)

Imorgon ska farsan fortsätta laga poooooooleeeen, hoppas de blir klart snart så vi kan fylla upp vattnet igen. Snart är sommaren slut och jag har inte hunnit doppa mig i våran pool ännu! Känns stressande, och vi som ville se hur Nalle och Trojja skulle reagera nu när dom kan skutta ner i polen och bada. Men det får man vänta på iallfall!
Om inte våran disk hade pajat hade jag kunnat lägga upp en massa foton på polen och allt annat liv. Men he går ju inte när E-L-E-K-T-R-O-N-I-K  saker bara ska rackla , eller vad man nu kallar det haha :)

Provade faktiskt att spela in min nya låt idag som jag skrivit , men ljudet brusar när man spelar in och det är något som jävlas eller vad det nu är... så det blir en senare fråga när nån ska fixa detta.

Nää,ska sova nu iallfall..Hoppas Nalle är frisk imorgon så han kan upptäcka större delar av världen :D
natti HOJ ;D



Saknar Pablo så fruktansvärt mycket =/ Vi gav han , eller "gav"...  Han som jobbar på north zoo eller vad det heter , i stan, han har alltid velat köpa pablo av oss, eftersom denna art är rätt sälsynt i Sverige. Så han sa att han ville ha Pablo på prov en vecka..
sen när vi då ringde efter en vecka sa han att han ville ha Pablo på prov ännu en vecka, så vi ringde dit igen efter den andra veckan och karln visste fortfarande inte om " det funkade bra att ha honnom hemma" Så då sa mamma " det är nog bättre du tar vårat nummer så du får ringa när du vet om du ska köpa honnom eller inte"
 tror ni han har hört av sig ?! nej...det har fan gått 10000 veckor nu.. Om han inte ringer snart måste vi gå dit. Han kanske smygavlar? sen får vi tillbaka honom när han har parat klart? nä vette fan.. Anledningen till att vi var tvungen att göra oss av med Pablo var för att vi skulle skaffa en till hund, ( Nalle) alltså. Och det blir för jobbigt med 2 hundar med jakt instinkt och en flaxande fågel. Men ringer han inte snart ska vi fan gå dit. Pengarna är inte det viktigaste vi vill ha, det viktigaste är att Pablo får det bra. Men det är DÅLIG stil att inte höra av sig på såhär länge..

Älskade Pablo.

Regn och rusk

2009-07-09 @ 22:22:51 Allmänt | Kommentarer (0)
Idag har jag bara tagit det lugnt och tråkat. Varit med Nalle , städat och skrivit en ny låt faktiskt. Jag har nu 4 stycken som jag har gjort som är oinspelade. Måste ta itu med detta, har tänkt göra det varje dag men det kommer alltid något hinder. Sen har min studio racklat med ljudet så inspelningen låter inge vidare. Men jag ska kika på det dära imorgon..

.Inatt har jag bara drömt mardrömmar, först drömde jag att mamma skulle dö, sen höll jag på drunkna på vitbergsbadet och det var typ 6 meter höga vågor. Sen drömde jag att en haj bet sig fast i mitt ben. Det känns som jag har drömt hela natten, tror jag drömmer mycket mardrömmar pgr av min värk i kroppen. När jag har som mest värk brukar jag ofta drömma mardrömmar vet jag.
Föresten så klippte mamma mig häromdagen, vi var tvungen toppa mig rejält för det var så fruktansvärt slitet, och eftersom jag har haft V klippning därbak så har det tunnas ut så jävulst, så nu klippte mamma rakt av, klippte upp mitt hår och gjorde en stor snelugg. Blev nöjd iallfall:) får mer vågor i håret nu när det blir kortare och frächt=)

Idag har Nalle haft magsjuka och bajsat och spytt hela natt och dag. Så vi ringde veterinären och frågade vad vi skulle göra. Hon sa " ge han inte mat på 24 timmar" HOooh :O stackarn , valpar torkar ju ut jätte lätt på alla sätt och vis. Så vi for och köpte vätske ersättning och kokade ris åt honnom. Det ska tydligen vara bra för valpars mage när dom har haft magsjuka. Så hoppas han kan äta som vanligt imorgon, för det är inte kul och se han sitta i köket och pipa sen får man inte ge han något.

Igår satte jag upp min väggdekoration som jag köpt, vaknade inatt av att ena låssnade och föll bakom sängen. Jävla värdelöst, det var ju rå bra klister när jag satte fast dom. Så jag satte upp den igen imorse och tejpade små tejpbitar i kanterna som knappt syns. Tänkte lägga upp en bild sen.

Här är en bild på mig från i vintras:)




Nalle :)





Såhär ligger nalle när han chillar, haha som en jävla padda:D



Nalle har fått en scarfs eller vad det heter :D

Raggarsväng

2009-07-09 @ 01:04:48 Allmänt | Kommentarer (1)
Sådärja, då har man just vare ute och glidit med frida och camilla en stund:) alltid trevligt =) vi for förbi MAX och jag köpte en lyxshake, riktiga goa ,29 spänn :D Idag har jag och mamma satt upp väggdekor på min vägg i mitt rum, det vart skitasnyggt faktiskt=) sen när pappa kom hem så blev jag och mamma fria från Nalle så då kunde vi fara en sväng på stan och shoppa. Jag köpte ballerina skor från HM, sånnadär svarta i skinn typ :) 129 kr, billigt och bra:) Men det farliga är att när man går på stan så hittar man så jävla mycket man vill ha, har skrivit upp på min vill ha lista som jag måste köpa. Och jag tänkte att ni skulle få se hur min köplista ser ut just nu :)

- Stretchbälte med nitar från bikbok 99 kr.
- Röd kappa från ellos 600 kr.
-Stretch jeans från veromoda 199 kr.
- Brun skinnjacka, vet ej varifrån, men DYRT.
-Gladiator skor med nitar 300-500 kr.
- vanliga svarta leggings 99 kr.
- skinnkjol?

Hur fan ska jag ha råd med detta?uuuuuuuuuuuuuuuuuuuh kommer aldrig gå, och har inget sommarjobb heller....måste ha ,måste haaaaaaaaaaaaaaaaa...............

Såhär ser iallfall 2 gladiator skor ut som jag vill ha.. nån av dom.. gillar dock inte träklacken på den andra men dom är snygga framifrån så skit samma:D



vilka är snyggast?

Julja

2009-07-07 @ 11:32:47 Allmänt | Kommentarer (1)
Piss väder idag....tråk .tråk. Sköter om Nalle idag för mamma och Yvonne är på stan och shoppar...Väntar annars på att Frida och Cissi ska ringa, sen har jag lova fara förbi emelie och visa upp Nalle för henne. Igår såg jag och Frida en Hajen film, fii fan , man får ju mardrömmar. Man tror ju att dom simmar under sängen tamme fan haha:D Carries mamma ringde igår och frågade om jag och mammsen skulle följa dom på  IKEA idag, men det kunde vi förståss inte för att vi måste sköta om "valpen" haha :D det är mer jobb än vad man tror, man glömmer bort hur mycket det tar av ens fritid, ändå hade vi hundvalp förra sommaren. Men men , det hade varit kul att följa dom på IKEA för jag och mamma älskar att shoppa.
Pratade i telefon med Ante nyss och han är och borrar nånstans bortanför Gällivare. Han ska jobba däruppe en vecka nu så jag kommer inte träffa han i helgeen.

Kort på jag :)

Vanlig dag

2009-07-06 @ 13:20:57 Allmänt | Kommentarer (0)
Vanlig måndag..........Vad ska man hitta på idag? vaknade med värk i nacke och axlar så jag la mig med Nalle i mors fars säng och sovde till kl 12. Sen har man skött om Nalle. Ante och Robert for hem till luleå igåår och då vart de tråkit så jag och mammsen tröst åt chips och dip. Mmmm :D

Stadsfesten var vell hyffsat roligt, åkte dom dära bilarna med Cissi, haha, de är den enda karusellen jag kan åka annars spyr jag. Jag kan inte ens gunga på en vanlig gunga så blir jag åksjuk, eller åka bil. Tråkigt men sant.
I år fick man för första gången ta sig en bersa i öltältet, det var faktiskt rätt trevligt. Det är synd att alla splittras när man kommer in på festivalområdet,  det är så svårt att hitta varandra igen. Tråkigt var att det skulle hända en olycka inne i öltältet som förstörde Camilla och Fridas kväll. Väldigt onödigt av den kvinna som gjorde sådär mot Camilla.

Har några kort från i helgen, det blev inte så många kort för dom flesta blev suddiga och fruktansvärt fula haha :D men nått kort kan jag bjuda på iallfall :)

Jag Camilla och Hampus=)


Frida och jag har skrattattack :D haha


Ante och Robert :D


Jag leker med Ozzy såklart ;D


Kort från i vintras, Nadja jag och Cissi :D



Festivalen ikväll :)

2009-07-04 @ 14:32:00 Allmänt | Kommentarer (0)
jaha då sitter man här dååee...Väntar på att Ante och robert ska vakna. Jag sköter nalle och trojja medans mors fars är och gör ärenden. Idag är det statsfesten som gäller och förfest hos en kompis först=) Måste hitta något att ha på mig eftersom det ska bli 7+ inatt. Huuvaaaa. Det är så typiskt att det ska bli kallt just nu i helgen, det har ju varit så fint hela tiden.

Igår lärde jag Nalle sitt snurra och ligg. Han är jätte lättlärd det märker jag direkt. Men lite tjurig är han. Jag älskar att göra cirkuskonster med hundar och tränar dom ofta att göra olika trick. Nalle ska lära sig allt jag lärt Trojja sen ska dom få göra trick med varandra hade jag tänkt. Men det är en senare fråga...förövrigt så måste jag toppa mitt hår för det är så fruuktansvärt slitet och det känns som mitt hår bara blir kortare för att det går av hela tiden. Sen tycker jag att inget balsam fungerar på mitt hår så det är alltid tovit efter jag duchat och då måste jag våld kamma håret tills man blir galen.


Nalle leker:)


Såhär ser nalle ut när han sover:) som en sälunge =)haha


Nalle och Trojja:)

Festival

2009-07-03 @ 19:40:42 Allmänt | Kommentarer (0)
Igår kom Ante och Robert hit, helt plötsligt:) så det blev att städa hastigt och hoppa in i duchen. Sen idag har vi varit och köpt förköp till festivalen på lördag :) ska bli kul=) Annars har vi inte gjort så mycket idag , glidit runt i bilen och kolla omkring vad alla gör. På lördag ska det bli kallare, typiskt för då kan jag inte ha klänningen som jag köpt. Men meenn. Just nu sitter jag och Cissi och väntar på att ante och robert ska bestämma sig om vi ska fara till karusellerna eller inte. Jag kan dock inte åka karuseller för jag spyr direkt. Håller på somna nu och det värker i axel jävlarna så jag har lust att slå sönder något. Men nuu ska vi ha roligt tralllaala :D

För övrigt så såg Michael Jackson ut såhär förut!







Michael Jackson

2009-07-02 @ 12:31:55 Allmänt | Kommentarer (0)


Visst är det hämskt att michael är död? Den stora stjärnan. Man tänker att kändisar aldrig dör, dom bara ska finnas för dom alltid ha gjort det. Ja tex som Michael Jackson. Han är som en sagofigur nästan. Jag har aldrig sett han live men jag har alltid diggat hans låtar och hans sätt att dansa. Han har funnits så länge jag kan minnas så det är tragiskt att han inte får göra sin comeback nu. Jag tror det fan inte gå bli mer känd än Michael och Elvis. Eller vem är den näst riktigt världskända? Iallfal så får hans låtar leva vidare och hans liv kommer bli historia.



Harpers Island

2009-07-02 @ 01:15:48 Allmänt | Kommentarer (0)
hOoooooooooooooh kom just genom dörren svettig som en gris, har cyklat hem från stan i full rulle uppförs, är inte fotbolls spelare längre, och då far ju all jävla kondis, man får fan ingen kondition av att dansa! dock inte mkt iallfal! leessss...........
Iallfall idag har jag varit hos kiropraktikern och knäckt till mig igen. Kiropraktikern tyckte att jag såg rakare ut i kroppen men enligt mig har inget blivit bättre och jag har värk i kroppen hela tiden. Denna utredning har pågått sen jag gick lågstadiet men ingen värkar komma fram till något vettigt, och ingen kan hjälpa mig.

Har varit på stadsfesten nu ikväll och ska kanske dit imorgon också. På lördag ska jag ante,roab, frida, cissi, kanske några fler till stadsfesten och partaja :)

En annan sak ni måste veta, är att ni MÅSTE se den nya serien som började i måndags tror jag det var. 
Harpers Island!!!!!!!!!!!!!! den är så fruktansvärt bra!  En skräckfilm som det aldrig slutar hända saker, och den blir mer och mer spännande och mer och mer knepig för varenda avsnitt. Jag har sett alla delar redan och jag lovar det är den bästa serie jag någonsin sett. Den har visas i USA redan och nu ska den visas i Sverige. Det tog nån dag att se alla delar direkt men det var värt det! 


RSS 2.0