läggdags

2010-10-29 @ 00:19:25 Allmänt | Kommentarer (0)
tjo, idag har jag varit på bilskolan, och direkt efter de for jag och sjöng. Kunde dock inte fokusera på teorin för jag var så nervös inför sjungandet. Men men , he kändes bra typ..

Annars idag har jag bara tagit de lungt, pluggat teori och sjungit, varit ute med hundarna. Sen varit på ica maxi och köp gooodis igeeen, 1 kg. kostade ju ärta! rå billigt. Men de är inte bra mitt i veckan, nej nej ... måste ta tag i träningen snart, och då jävlar ska de pumpas varje dag, för detta går inte!

Ikväll har jag och mamma även varit förbi och kollat på kim och malins lägenhet, de blev jättefint nu när de är nyrenoverat och alla möbler är på plats. Vill också ha egen lägenhet nueeee..

Har suttit i en och en halv timme och kollat på bilar som jag vill ha på blocket. Måste bara ta de dära jävel kortet nån gång, känns som de inte kmr hända, för jag övningskör ju aldrig, de är så hämskt så hämskt, uch, känns som alla vill stressa en när man kör.
Ingen tar hänsyn till dom som övningskör känns de som, typ tutar och står svin nära bakom en , då har man bara lust att TVÄr BACKA och köra in i dom jävlart hårt så de blir en buckla, sen skratta. Näe´.....de här går inte, hur ska jag ta mig till......................

Hitta dock en säng som jag vill hava...!!



´vad sägs om denna? endast 29 000 kostar den :).....................
Jättefin tycker jag,  de är inbyggd cdspelare i sängen, man ser ju högtalarna på sidorna. Sen är de små sängbord och de stod även något om ett sminkbord som medföljer eller om de går veckla ut från sängen , jag har ingen aning =) men grym var den=)


En funderare..

2010-10-27 @ 23:15:54 Allmänt | Kommentarer (0)

Kväll igen, som vanligt, och jag sitter hemma, skulle egentligen festa ikväll med tjejerna men kände att jag ville spara mig till fredag, sen mår jag lite illa och har ont i kroppen, sen var de depp väder, sen ska jag nämligen fara och sjunga imorgon, då gäller de att inte vara bakis! men jag säger inte var när hur eller varför :)

Idag vaknade jossan vid min sida, haha, nämen , hon sovde över hos mig igår till idag, vi la oss typ klockan halv 4, sen väcker hon mig runt halv tio av att hon är pissnödig och har fått sms, haha. Men de stod typ 09.23 på klockan så de kändes som ännu tidigare!
sen idag har jag varit på reco hos sjukgymnasten och fått behandling mot ryggen, sen har jag gått på stan själv för att mamma skulle få sin behandling på reco, så vi shifta. Sedan drog vi oss vidare till solbacken och kikade på rusta och lindex, hittade mig ett par jättefina örhängen där.

Sen har jag varit här hemma och bara tagit det lungt och klantat mig. Skulle sätta igång en brasa för det var så jävla kallt i huset, de brann kanske en kvart, sen slockna elden, så morsan gick och kastade in några fler vedklabbar och tände på. Men den slockna. Sen ska jag naturligtvis komma med mitt vrede och vara irriterad på att den slocknar, så jag tar i själva ena " luckan" för att öppna kaminjäveln, MED FINGERTOPPARNA!!vad tror ni hände? joo, höll fan på bränna sönder fingrarna!! så har suttit hela kvällen med fingarna i ett glas vatten! fingertopparna är stenhårda nu känns som de är ett skal på haha, blir vell blåsor så småningom!

Sen har jag min funderare...körkortet.. jag ska ju på teori imorgon. Men jag har börjat spekulera i om jag ska ta automat kortet, men då får jag bara köra automat och inte manuell. Jag är ju så jävla rädd och uppstressad när jag kör manuell så kanske de vore något? jag menar, varför ska jag köra en manuell om jag köper en automat bil?  de är vell bara att anpassa sig? och varför "VILJA" köra en manuell om jag kan köra automat som jag tycker är bekvämare? varför ska jag välja manuell? jo de är klart att om jag tar manuell så får jag köra både och, men de känns jobbigare att ta sig igenom körningen när jag är så rädd för bilar som kör överallt. Hoppas de bara blir automat i framtiden. Enda nackdelen är vell att jag inte kan låna nåns bil om de skulle bli nått tilfälle då någon behöver skuts och det är manuell, men va fan, hur ofta händer de? man har vell vanligtvis sin egna bil................................Hm....................frågan är..

Nu ska jag öppna teoriboken för första gången...Night.  kommer somna..





städning

2010-10-26 @ 16:22:06 Allmänt | Kommentarer (2)

Idag har jag som sagt varit på arbetsförmedlingen. Sen missade jag 3 bussar som vanligt för att jag provade massa kläder. Pratade i tellen med jossan också, så jag skyller på henne med;) hahaaaa! ;D
Sen har jag städat hela huset sen jag kom hem, damsugit plockat undan, satt igång diskmaskinen, bäddat osv osv, men jag ser att klockan är nu över 16.00 och jag har inte ätit något sen frukost=/... hm dåligt, hungrig är jag då också.
Ett till mirakel har skett, jag hade inte ont i ryggen varken söndag natt till måndag, eller måndag till tisdag! HAHA fan vad king!! Ïkväll kommer jossan och ska ha myskväll med mig=) Har massor med godis här nu för pappa köpte ett och ett halvt kilo till mig igår :D:D:D

DOCK, saknar jag denna choklad som jag köpte på greklands flygplats, finns den inte att få tag på i sverige?? måste ha den , de var den GOOAste chokladen som jag ätit i heeela mitt långa liv, heelpppppppppppp.........





 

Fyfan vad gott, börja ju vattna sig i munnen!! de är som kex, sen är de nå vit choklad klet där, sen choklad runt om, MMMMMMMMMMMMMMMMMMM :D


Mår illa

2010-10-26 @ 00:49:11 Allmänt | Kommentarer (0)

Tjoo, sitter här och mår illa, vet ej varförr....hade tänkt gå och lägga mig faktiskt, har inte så mkt att säga mer än att jag ska på arbetsförmedlingen imorgon. Sen hem , jävligt less att fara in till stan hela tiden, de är sjukgymnast, arbetsförmedlingen, söka jobb, bilskola, ja alltid äre nått på stan varje vecka! sen när man ska vänta in bussen så kollar man ju på kläder på affärer, dom som jobbar måste tro att jag inte har nått liv som bara springer där, men dom må veta att jag har ärenden och väntar in bussen bara! Spec HM, snart vågar jag inte gå in där längre, känns som dom känner igen mig och tror att jag är knäpp :O! Fast bortsett från det, så går jag och mamma rätt mycket på stan:O...............

Tror fan inte de finns nån som går lika mkt på stan som jag och mamma gör, flera gånger i veckan, iallfal 1 gång i veckan med morsan sen äre andra ställen som är kul att fara på Jysk , jax, solbacken och massa sånt=) Tror iallfall inte de är NÅN annan morsa än min, som springer runt på stan och shoppar lika mycket som jag gör, och då är de ofta, varje vecka :)
Men mamma VIll ju göra något, vi orkar aldrig sitta hemma ba " näe vad ska vi göra nu då?"  och mamma är inte en sån mamma som säger " näe vetu gud jag har inte tid, näe gud inte orkar jag de, nä gud måste hämta tvätten" jag menar, de går ju fort, de tar ju bara max en timme att städa huset och tvätta, och laga mat om man hjälps åt och då har man tid att göra roliga saker, om man bortser från att mamma har migrän varje dag. Men hon försöker ha kul ändå, man mår iallfall bättre när man gör saker än att bara sitta hemma hela dagarna. Det finns såklart dom dagar hon är så dålig att hon inte kan göra något också. Men hon är en hårding säger jag bara! JObbar trots migrän och kronisk huvudvärk!! de ni!

Är inte jag och mamma på stan eller på någon affär, så möblerar vi om, eller målar om något, eller rensar garderoben eller klipper hundarna, promenerar med hundarna, färgar och klipper håret, planerar hur vi ska göra i huset, ja, som sagt vi har alltid något att göra, och gör vi inte de, så städar vi, men jag är som sagt arbetslös nu så jag har svårt att låta bli att städa när jag är själv hemma på dagarna. Tur man har en mamma som kan vara ens bästa kompis :)!

Nä nu mår jag så illa att jag dör, godnatt!


Drick för hälsa

2010-10-21 @ 20:35:31 Allmänt | Kommentarer (0)
Idag har jag varit såå slut hela dagen, har snorat hela natten och blivit förskyld och varit helt matt i kroppen hela dagen, tiden har bara runnit och jag har vandrat som en zombi. De ända jag gjort idag är att hänga upp tvätten och plocka ur diskmaskinen annars har jag bara lata mig.

Halv 5 var jag iallfall på min första teorilektion. Gick bättre än förväntad iallafall, var rädd att jag inte skulle fatta vissa saker men de gick bra.  Fick dock jävulskt ont i axlar och nacke. Men sånt är livet har jag lärt mig.

Häromdagen köpte jag denna BOK, som heter drick för hälsa, den är jättebra, de är massa olika juicer som ska rena kroppen, och juicer som, ja för ALLT, det finns jucier som ska hjälpa mot de mesta, tex, huvudvärk, migrän, benskörhet, förskylningar, blodbrist, trötthet, viktuppgång,viktnedgång, immunförsvaret, urinvägsinflammation, hjärtsjukdomar, högt blodtryck, synen, JA allt som ni förstår! De är enkla recept också, de ända man måste införskaffa sig nu är en juicepress!!  så man kan göra alla dessa drycker!

Finns på Åhlens!








Nu sitter jag här i soffan och ser grannfejden, kl,9 börjar ett bra program, lyxfällan tror jag de är, de är iallfall en tjej som shoppar för mkt! kan vara bra att se :D
tjo!


Fått mycke gjort idag! yee maan

2010-10-20 @ 20:25:38 Allmänt | Kommentarer (0)

Känns som några stenar föll från axlarna idag, skönt att fått göra bort saker som man har gruvat sig över!

1. Har sökt flera jobb idag
2. Ringt dans och balettföreningen och sakt att jag inte ska betala en räkning på 850 spänn för jag skulle inte vara med.
3. Ringt och ändrat tider på Reco
4. Tagit kort på matsalsbordet och lagt ut det på blocket.
5. Övningskört
6.Tagit kort på våran nya soffa som har NOPPRAT sönder för andra gången, ÖVERKLAGAT! skickat korterna till möbelaffären.
7. kommit fram till att jag ska fara på teorilektionerna
8. Ringt veterinären.

Oh så skönt att få saker gjorda!!! och att jag fått hem min ICURL Som jag vann på tradera! fick även med en fet jävla locktång!=) endast 250 kr, dock 100 kronor frakt.... men bara icurlen kostar ju 800 kr i butik. FYND.





Inte pjåkit.


Nåja

2010-10-19 @ 20:44:06 Allmänt | Kommentarer (0)
Äntligen får jag sätta mig i soffan och ta de lungt. Konstigt nog har jag alltid fullt upp trots att jag är arbetslös. Idag har jag varit på Reco och fått behandling för ryggen, sen gick jag och mamma på stan och shoppade litegran. Hittade brun utan sol, almanacka och en grej man her doftolja i. Ska bli kul att se om brun utan solen fungerar bra.
I helgen har jag varit i luleå hos ante. Fredag natt till lördag så skedde det ett under,  FÖRSTA NATTEN UTAN KRAMP I RYGGEN ! haha så jävla otroligt och chockad och glad jag var när jag vaknade på morgonen, behövde inte ta några värktabletter. Men problemen kom tillbaka nästa natt, men de kan vara ett tecken att det är på god väg att de blir bra!! =)

Annars idag har jag och mamma varit ute med hundarna och sen varit förbi brorsans och malins lägenhet, den är snart färdigrenoverad! farsan håller på slita arslet av sig´han jobbar natt på jobbet sen är han och arbetar i brorsans lägenhet, han ligger just nu och vilar och har beräknat att han bara får sova 1 timme nu innan han ska ut och jobba igen. Hm, att han orkar, han är för snäll helt enkelt:)

Hos ante i helgen så hände de dock en olycka med en av hundvalparna, Tiffany, faan vad otur, hon lekte med en annan hund och sen råka hon slita av korsbandet, så hon hoppar på 3 ben nu och måste sitta i bur i 10 dagar och se om de läker av sig själv eller om man måste operera. Stackarn, tycker så synd om henne när hon försöker hoppa upp i sängen och sen ramlar hon ner, för hon förstår inte att hon inte kan nu när hon är skadad. Hoppas hon blir bra så hon får leka sitt valp liv !

Nu ska jag ta de luungt och imorgon blir de och söka jobb, jag har ju även inhandlat lite bra produkter för huden, denna serie är jätte skön mot huden och är perfekt för dom som får stressig hy.

lätt peeling, ansiktsvatten som ska rengöra porer på djupet, sen en hudkräm som ska förebygga pormaskar och bleka gamla märken från finnar, även ge en jämnare hudton i hela ansiktet. Låter inte helt fel?=) Man känns jävligt fräsh i fejjan efter man använt de :)





Sen måste jag bara få säga grattis till Frida som äntligen fått jobb i göteborg, och inte på vilken klädbutik som helst, utan på NEW YORKER, åhh dom har skit snygga kläder! Lycko henne!=)

Krims Krams

2010-10-15 @ 13:30:49 Allmänt | Kommentarer (0)
Ja idag har man redan hunnit mkt, skulle vara på Reco kvart över 10 och få massage,sen gick jag på stan och kikade och missade bussen 2 gånger,nästan 3 gånger haha.
Men hittade ett tjockt halsband i guld på glitter som inte vägde så mycket, så jag ska prova ha den och se om jag inte får ont i nacken, annars får jag ha det när jag e full istället haha:P SEn hitade jag ett par fina örhängen, stora diamanter typ, runda, som fanns på lindex. Men jag vart missnöjd.....eftersom mina hål i örat är taget så långt ner så hänger dom typ däruppe, går inte förklara men nån kanske fattar haha:)
Sen min mascara jag köpte häromdagen, KUNG! långa tjocka och vackra ögonfransar får man , pluss att de är serum i de vita man sätter på före, som ska vårda ögonfransarna.

Idag är de fredag och man får äta GOODIS , jippi jahooew:D




En bit av halsbandet och örhängerna, ( ska dock inte ha dom två tsm) skulle bara visa:D



De vita är serum och de blåa är svart :) jätte bra mascara! =)

Tragiskt.

2010-10-14 @ 13:53:43 Allmänt | Kommentarer (1)

Detta är nog en av de tragiska sakerna jag någonsin sett. Jag läste häromdagen om en kille som tagit självmord i direktsändning. Läste det just efter att det hänt. När jag hör något sådant så måste jag genast ta reda på vad som hände, varför, hur , när, var osv. Och jag kan inte sluta tänka på det. Jag och cissi sökte upp Flashbacks hemsida och sökte upp forumet eller "tråden" som denna kille startade innan han tog bort sig. Det hämska var hur man kunde läsa från det att han levde och skrev hur han tänkte ta bort sig och 15 mintuer efter så hade han gjort det, framför kameran så alla som var online kunde se hans självmord.

Det är så onödigt och tragiskt. Han startade tråden i stil med att skriva " Idag ska jag ta självmord, jag ska hänga mig. Har tagit tabletterna "blabla" för att de inte ska göra lika ont. NÅgot sådan stod de. Och folk som kommenterade de han skrev var så SJUKT.
En del skrev " du kommer inte göra de du VÅGAR INTE DU ÄR FÖR FEG"!  En person gav han tips om hur han kunde hänga sig, och sa att det inte är nå farligt att hänga sig för att man bara tuppar av. En annan tjej bad killen att berätta lite om sig själv. Han sa att han var 21 år gammal, har ett ganska bra liv, fin familj, pluggar i min egen takt, mår rätt så bra idag, och att han hade en sjukdom asbergers syndrom eller hur det stavas. Han kände sig ensam för han hade lite problem med de sociala.

Det är klart att de var folk som skrev " nej gör de inte, livet är värt att leva" men de fanns också dom som skrev att han bara söker uppmärksamhet och inte vågar göra de, och nån skrev i stil med" gör de fort, måste hinna se innan jag ska käka lunch"  SJUKT SJUKT, varför inte tillkalla polis redan nu?

Den här killen berättade även att han varit självmordsbenägen de sista halvåret, han bodde i en egen lägenhet och hade kontakt med sin mamma varje dag, han gick även till psykolog.

Efter ett tag i tråden där de diskuteras om hans val att ta självmord så skriver den här killen att han måste "skynda på nu, innan jag ångrar mig" Han hade lagt upp en länk som man skulle klicka på om man ville se hans hängning, sen ett lösenord så man kunde logga in på länken och se allt i camen.

de sista han skrev var, "okej, lets do it" :) "

På hans Tshirt stod de "Just  do it"

Han värkade inte rädd, han hade vid många tillfällen i tråden skrivit, "haha" och gjort smilisar, men de var bara hur jag upplevde de när jag läste tråden. Men de sägs ju att dom som har bestämt sig för att ta självmord, är oftast glada och lugna innan dom gör det.

Sen filmen...jag såg inte självmordet live, men jag var tvungen att se de dagen efter. Någon har lagt upp filmen efter att polisen tagit bort den, de är vell någon som sparat den antar jag. Jag vägrade se till en början , men sen började jag tjuvkika, jag satt ungefär 5 meter bort och såg filmen, blundade ibland, ville inte se när han fick ryck i kroppen och blev knallblå i ansiktet.
Det var så gräsligt tragiskt hämskt. Man fick se hur han gjorde i ordning allting, smörjde olja runt halsen och sen virade han kablar runt halsen. Gud så hämskt. Jag hade nog inte klarat av att se den på nära håll. Men såg litegran och de räckte. Åskådarna på flashback ringde inte förrän efter ett tag, men han var redan död när polisen kom dit, man fick även se polisen och ambulansen när dom kom inspringandes i lägenheten för att försöka rädda  honnom, men då var de redan försent. Ingen visste ju var han bodde eller var han var, så man var tvungen att söka upp IP numret.

Efter denna händelse kan jag inte sluta tänka på det, för jag tycker de är så hämskt. Att få se från de att han lever, och 15 min efter hänger han där. Han hängde dock där typ 40 min om inte mer, innan polisen kom. Och att de finns folk som peppar han och försöker hjälpa han att ta bort sig. FY FAN, vad arg jag blir.
Kunde ingen ringt polisen direkt?
De är klart att många som mår dåligt kanske hotar med att ta bort sig, för att söka uppmärksamhet, men samtidigt, i detta fall, var han ju seriös? jag tycker att man ska ta sådana saker på allvar om någon säger så, ring polis och ambulans trots att personen kanske inte tänk göra det, men samtidigt kan de LIKA gärna vara så att personen gör de ?och då har man hunnit rädda människan. Jag kommer då inte tveka att ringa i framtiden ifall någon säger så. De handlar om liv eller död.
Man tänker att om man hade varit medlem på den där sidan, och varit med i detta forum, vad man hade gjort och hur man hade reagerat, de är ju lätt att vara efterklok, men jag har nog lärt mig något. Han finns även på facebook. Jag tycker de är så tragiskt och måste bara säga vila i frid. Nu har jag fått avreagera mig.


Mini PC

2010-10-11 @ 20:02:31 Allmänt | Kommentarer (0)

jaa då har man äntligen skaffat sig en mini PC, blev en med 11,6 tum skärm tror jag de var. Perfekt storlek så nu kan jag sitta var jag vill och ta med mig den var jag vill känns väldigt skönt. TUR jag har en snäll pappa :D

Annars idag har jag inte gjort mkt, har haft så himla ont i kroppen så igårkväll tog jag en paraflex muskelavslappnande och ipren, sen vaknade jag inatt med pulserande värk i hela ryggen, satan så ont de gör håller på bli tokig så tryckte mer värktabletter då, hjälper iallfall för stunden, har gått som en pinne idag för jag är så stel i ryggen. Imorgon ska jag till sjukgymnasten igen så får se vad han säger, är sjukt less på all värk.

guLD bröllopet var väldigt trevligt och var så glad för mormor och morfars skull=) firade att dom varit gifta i 50 år=) vi åt jätte god mat och en jättegod tårta sen fortsatte efterfesten hos Nyströms:D var jätte trevligt, de bjöds på dricka, snacks, vindruvor chips och godis och kex och allt möjligt gott =)!


Köpte en ny hudkräm igår, känns väldigt skön mot huden, känns inte alls fet, utan huden känns väldigt matt och fin efteråt:)



Nu ska jag se de okända=) tjoo


GuldbröllopP

2010-10-09 @ 13:04:59 Allmänt | Kommentarer (0)
Goddag, idag är de Lördag, hinner knappt blinka så är de helg. Igår kom ante och vi såg idol tillsammans. I iförrgår färgade jag ögonbryn och ögonfransarna och plockade ögonbrynen på Aqua spa, de vart otroligt bra iallfall. De sved dock jävligt mkt när hon skulle ta bort färgen från ögonfransarna för de for in i ögat:P! Men de var värt de, för de ser ut som jag har smink på mig trots att jag inte har de nu när ögonfransarna blev så svarta :)

Ikväll ska vi på guldbrölopp, mormor och morfar firar att dom har varit gifta i 50 år så de blir godmad och träffa släkt:) Kommer säkert bli trevligt:)
Nu ska jag ducha Tjooo!



Vill ha dessa skinnbyxor, såg att jag bara sparat 1 bild av dom, dom är jätte snygga bak och ser skit snygga ut! visste ni att det är Laila Bagges collektion? eller hur de stavas. Dom kostar iallfall 1200 kr.............


Aqua Spa - Besökare?

2010-10-07 @ 11:10:57 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjoo klockan är snart 10 och jag ska ta kvart över 10 bussen till stan för att gå på spa, färga ögonbrynen,ögonfransarna och plocka brynen:)

Jag har alltid funderat,hm, hur gör man för att få en intressant blogg? hur gör man för att få mer besökare? de flesta bloggar består av samma saker, men konstigt nog är det intressant ändå att veta vad en annan människa gör och känner. En del väljer att skriva om hela sitt liv och sitt privat liv,skulle man göra de, kanske man skulle få fler besökare? men jag känner att jag vill inte  skriva ner saker som jag tycker är alldeless för privat, skulle nog kunna skriva en lång berättelse, men det står jag över.

Så , vaför skaffade jag en blogg då?

Jo, anledningen var egentligen att jag skulle lägga upp min musik här, så folk får lyssna vad jag håller på med, lyssna på covers jag spelar in och även egna låtar, men konstigt nog har de inte blivit av, för jag har egentligen för dåligt självförtroende för att lägga ut låtar. Eftersom mor och far och nära vänner peppar mig så la jag ut denna låt nu som jag sjöng in häromdagen.

Men de är klart, nog faller man dit själv också, man skriver mycket om hur man känner för saker, och såklart om vilka "kläder" man shoppat på stan , och vad man vill ha, och dagens outfit. Det var egentligen inte mitt mål. Det är klart att jag faller dit för att jag är beroende av shopping, som många tjejer förmodligen är. Och det är ju intressant att veta var nån har köpt ditt och datt. Men egentligen , är det inte ganska tråkigt? att alla skriver om samma saker?..

Det kändes iallfall skönt att ha lagt ut en låt nu, det ligger många och väntar, men jag tror inte jag ska lägga ut dom, bara dom jag är hyffsat nöjd med.
Jag tror att folk kan intressera sig för musik lika mycket som mode.
Jag märkte bara häromdagen när jag la ut denna låt, mina besökare ökade direkt med 30 st, kändes rätt kul tycker jag:) De kanske inte är så stor ökning, men en bra bit på vägen.
Tråkigt var det iallfall att ingen vågat eller vill kommentera mitt arbete.

Jag gör iallfall de jag älskar att göra, och det är att sjunga. Hoppas att mer och mer folk kikar in och lyssnar på min musik sen. De gäller bara att jag tar mig i kragen och spelar in.





Julja- We are

2010-10-05 @ 21:15:33 Allmänt | Kommentarer (3)


Ja som sagt, här kan ni lyssna, blev sämre kvalite på youtube, men hoppas de går lyssna ändå haha :)



Julja- We are

Höj volymen annars låter de mesigt.......................... :]



Julja- We are

2010-10-05 @ 20:00:17 Allmänt | Kommentarer (0)
Hejsan, snart kommer en coverlåt jag spelat in idag:P varit ett jävla rackel ska jag säga er. Jätte svårt att få rätt ljudnivå på allting, och att inte ljudet ska spricka igenom, men som sagt, har man inte lärt sig hur cubase och hur en studio fungerar till 100% så antar jag att de blir såhär. Men hoppas de duger att lyssna på iallfall:P!..........

Dra på volymen iallfall så de inte låter så tyst hahaha :]!



kommer snart...

Min röst

2010-10-04 @ 22:19:27 Allmänt | Kommentarer (0)

Håller på bli tokig över min röst nu , flippar känner jag! de går inte sjunga som förr ? jag känner mig alltid krasslig i halsen, har antingen ont i halsen eller slemhosta som kittlar ! har suttit och sjungit nu ändå så att jag tappat rösten. Vet fortfarande inte hur man lägger ut låtar på bloggen, för ingen jävel vill ju förklara. Men men.

Har inte fått mkt sömn inatt, vaknade av att jag hade kittelhosta som fan och gick upp som en zombi för att hitta halstabletter, sen la jag mig igen, sen vakna jag nån timme efter och gjorde samma sak igen. Sen vakna jag av att jag hade halstabletten kvar i munnen, hade glömt tugga sönder den, haha, livsfarligt! jag minns att jag tänkte att " jag får inte somna med halstabletten"  men likt förbannad gjorde jag de, jag måste ha varit sjukt trött.

Klockan 12 idag kom farmor och hämta upp för mig för att vi sedan skulle åka mot luleå och hämta farbror Urban och hans flickvän Jen. Dom har varit i thailand i 3 veckor. Dom hade varit på djurpark och sett delfiner och apor och lejon, tigrar, schiraffer och allt man kan tänka sig! Avensjuk blev jag. Min dröm är ju att få klappa en apa som sagt =) Men de var en trevlig liten tripp, jag och farmor hittade inte till Luleå flygplats för de var inte skyltat nånstans, så vi hamna ut i bochen och sen helt plötsligt var vi påväg mot kalix, haha fattade ingenting.  Samma påvägen hem, då hittade vi inte ut till e4an  i luleå, haha vi hittade alltså inte ut från Luleå! där jag har vistas i 4 år. Då kanske ni fattar hur dåligt lokalsinne jag har. Men de är så jävla mkt vägar och rondeller så.........

Måste göra mina övningar nu som jag fått av sjukgymnasten, inte lätt att komma ihåg att göra dom, de är enklare om man får fara till nått ställe och se till att de bli gjort. Men jag har typ övningar då jag ska jucka på golvet tamme fan. Inte så roligt dock :P

Jaa, handlade också för någon dag sen och kom hem med ett par skinnbyxor från cubus, SKITSNYGGA! 299 kronor. Sen köpte jag NIveas hårinpackning (intensive repair) den hade vunnit nånting att vara bästa hårinpackningen sa hon i kassan på HM. Och jag måste säga att den var svin bra! mitt hår har varit jätte tjorvigt och risigt och torrt och nu är de jätte fint igen, så den fungerar! Sen hade dom även fått hem "dust it" fast i märket PROFFS, för 49 kr som jag tänkte prova, och jag måste säga att jag tycker då att det fungerar lika bra som dust it! onödigt att köpa den dyrt hos frisören när de ändå är samma mjöl!!


                                                         Niveas hårinpackning!  80 kronor nått!+++++!








Volym puder, like DUST IT. 49 kronor!


..

2010-10-02 @ 19:44:18 Allmänt | Kommentarer (0)

Ja, som sagt som ni märker har jag inte tid eller ork att skriva här längre. Jag har målat här hemma för fullt och spenderat tid med familjen och hundarna. Bara gjort sånt som ingen annan ungdom skulle göra. Har däremot också börjat ta tag i saker, var och sökte jobb på arbetsförmedlingen igår, "jobb chansen" var på tre st intervjuer. Sen har jag även varit och anmält mig på bilskolan för att börja ta tag i körkortet " hur det nu ska gå" .........Har lite saker som jag vill ha just nu så jag måste fundera vad jag ska köpa...



Vet som sagt inte vilka färger jag ska köpa av dessa=/.....











En mini PC, måste bara ha de :D





Nu ska jag sätta mig med mamma och se tv och äta godis och chips, de får man efter att man varit ute och gått med hundarna :)!

tjo!


RSS 2.0