Disken är paj :O !!!

2009-06-30 @ 23:17:04 Allmänt | Kommentarer (0)
Ännu en solig dag och man har fått lite mer färg =) Har varit i falkträsket idag och badat med frida och Cecilia=) solen stekte och det var jätte skönt att doppa sig=) Det är lite roligt för alla vi är LIVRÄDDA för getingar, och när det kommer en geting på stranden är det bara att löööööpa bland filtar ocgh stolar haha! allt ba dallra haha:D

När jag kom hem så fick jag sköta Nalle ett tag sen kom carrie och hennes mamma hit och hälsade på och ville se den nykomne :D Ikvälll har jag varit med Fridaa :D vi har varit i Boviken med hundarna och badat sen har vi bara chillat=)
Sen en annan sak  - Jag blir så jäääävla förbannad...........För farsan har köpt en "disk"  för länge sen där vi ska föra över alla kort som vi har tagit under alla år med digitalkameran. Detta skulle vi då göra eftersom det är bra att dom finns i disken om datan skulle kracha, men tro ni inte att  NU HAR DISKEN GÅTT SÖNDER!?!?! vad ska vi nu göra? alla minnen alla julaftondagar nyåårs sommar sommar livet livet allt, ALLT är borta :O ? kan typ börja flänna när jag tänker på det... Jag hade jätte många viktga minnen och bilder där. Minnen är det viktigaste som finns ju! Och det är faktiskt inte alltid så att man kan komma ihåg alla minnen i skallen , utan man måste få se kort för att minnas!... huvva....!

Nu ska jag ringa ante för han har jobbat 14 timmar idag och igår så han är rätt sliten. Det står nog bara dollar tecken i hans ögon haha. Sen ska jag och Nalle krypa ner i säng och sova.  Nuförtiden blir det inte mycket sömn om nätterna när man har en valp att ta hand om som ska upp och pissa och bajsa mitt i natten.
nattii peace !!:D





Här är några av vi danstjejer som var Munkar på skolan och visade en väldigt rolig och töntig dans ! HAHA den var sjukt konstigt och alla fråga " vad var meningen med det där egentligen?" och vi säger: vet ej, det var bara en rolig grej :D?! ni missade det vill jag lova haha =) eller så int ;) vi fick då vara med i Norran :D

Äntligen hämtat Nalle! =)

2009-06-28 @ 17:31:18 Allmänt | Kommentarer (0)

tjohooo sorry har inte haft tid att skriva så mycket eftersom jag har varit bortanför sunsvall och hämtat Nalle :)
Han är jätte söt och jätte charmig:) Det roliga var att när vi kom fram till uppfödaren så kom en annan familj 10 min efter oss som också kört från skellefteå och skulle köpa en valp på samma ställe. Det visade sig vara en tjej som gått  med mig på högstadiet i tre år, haha så det var ett sammanträffande. Världen är inte så stor som man tror :)
Påvägen hem så stannade vi av på en camping några mil från Örnsköldsvik och övernattade i en stuga och lärde känna Nalle bättre:)
På vägen dit såg vi en påkörd älg, en enfotad kråka som hoppade omkring och en överkörd bäver =/ fyfan ,jävla trafik!

Idag har jag kommit hem och Nalle har för första gången träffat Trojja. Jag är lite spänd eftersom Trojja har en tendens att skälla på Nalle och då blir han rädd och vill komma upp till mig, och när jag då lyfter upp honom så blir det lite svartsjukedrama. Mennnn det ska vell gå om om några dagar :)

Nalle hans två bröder och hans Morsa:)
 







Gulligull=)


soool =)

2009-06-24 @ 10:28:37 Allmänt | Kommentarer (0)
Sol och värme =) äntligen =) vet inte hur mycket jag kommer skriva här i bloggen framöver, kommer säkert bara ligga och steka :) Och om ante har glömt ta med sig min handväska idag så är jag okontaktbar i över en vecka, och kan inte shoppa heller :O  Förövrigt så hämtar vi en kompis till Trojja och 3 jävla dagar HIhohaa :D längtar=) NÄ nu ska jag och Trojja ut och steka=) synd bara att pappa inte har lagat polen än, då kan man ligga och guppa i den.


Trojja har hawaiparty ;)

Shopping!

2009-06-23 @ 12:23:44 Allmänt | Kommentarer (1)
Godmorgon alla=) jag har varit vaken sen klockan 10 då morsan väckte mig =)skulle upp och sola men dåå vart det mulet. Sen började det regna och åska och nu är det sol igen , men då har jag såklart ducha och sminka mig och allt så nu orkar jag inte sola. Jag och mamma ska på stan istället och shoppa loss lite=)

Kom på igårkväll att jag glömde min HANDVÄSKA i antes bil. Så nu är min börs, pengar,kontokort,mobil och allt 14mil härifrån. Ajja ante kmr ändå på onsdag=)

Nu ska jag och Maaami draga , tjingeling!

Back in Skell hell!

2009-06-22 @ 23:48:54 Allmänt | Kommentarer (0)
Jaaa då var jag hemma igen...trodde inte att jag skulle komma hem så tidigt men ante erbjöd sig att skutsa hem jag och cissi efter att vi shoppat på staan. Tycker synd om ante som måste köra hem nu igen 14 mil, han har inte sovit nått inatt så han sitter och dricker energi drinkar. Ska ringa han om ett tag så jag vet att han inte somnar framför ratten! För det vore det värsta. 
Idag på stan så köpte jag faktiskt inte så mycket, jag köpte ett par gröna harembyxor men INTE med en såndära bajsbåse därbak eller fram. Utan skit snygga! sen köpte jag en svart vanlig kofta, örhängen och 2 st Väggdekorationer som jag ska sätta ovanförsängen. 2 st för 50 spänn, rå värt =)  Men mina pengar rinner ur handen så jag måste lugna mig med shoppandet. Jag är fan beroende.
Jag har även fått en cerise kofta av antes mamma och en grå T-skirt med tryck på, jätte fina faktiskt! Maria är världens snällaste svärmor , bättre kan man inte ha det lovar jag =)

Som sagt nu har ante klarat körkortet vilket betyder att han får fast jobb:) Han börjar med att köra till Umeå på tisdag och hämta en firmabil där. Det var uppdrag nr 1. Sen kommer han jobba heeela tin, så nu under sommaren blir det inga längre träffar än helgen, tråkigt men sant................Det känns fan som det är skoldagar då. Men han kommer tjääna money naanting! så =) Jag är glad för hans skull.

Sitter nu och trycker marabou..........Jag ÄLSKAR CHOCKLAD! det är äkta jag=) Nä nu ska jag ringa Ante och se så min älskling lever!



Funderar på att färga mitt hår denna färg igen, som jag hade i vintras? eller lägga lite slingor av denna färg i mitt blonda hår, tror det skulle vara fint att ha denna färg när man blir brun i fejjan i sommar=)

Grattis ante!=)

2009-06-22 @ 11:31:40 Allmänt | Kommentarer (0)

Halåå har glömt bort att skriva...!
Midsommar har nu varit och vädret börjar bli kanon, solen bränner mot huden=) Midsommardagen hade jag tänkt hitta på något kuul men då  skulle ante ut och köra vattenskoter med sina polare och jag orkade inte följa för det blåste iskallt och det var kallt i vattnet så jag var hos antes farmor och väntade.. Han var dock inte borta en "sväng" han var ute i 3 och en halv timme! så jag var lite småsur när han kom tillbaka, men det gick över=)
Igår solade jag här hos ante och vi spelade badminton, ante vann dock hela tiden över jag och Macke, men de ska vi ändra på! haha :D

Inatt har jag inte sovit myycket, för ante hade uppkörning klockan 10 imorse,och han har inte sovit mycket inatt kan  jag säga hahaha, han har varit uppe och sprungit omkring. En gång vakna jag av att han hämta vatten, sen åt han chips, sen gick han ut i kallingar och prata i telefon, sen började han söka efter katten, sen satte han sig och spela på datorn, sen satte han på en film. haha, jag skrattar när jag tänker på det :D men som sagt och var , nu har han kört upp och han fixade körkortet! wiiihow =)
Nu ska jag och ante på Biltema och hämta ut några saker till min farsa sen ska jag till stan och möta cecilia så vi ska shoppa !!=)

hejsvejjs!=)


3 år tillsammans älskling:) JAG ÄLSKAR DIG!

2009-06-19 @ 16:43:24 Allmänt | Kommentarer (0)
Glad midsommar alla =) Idag är det midsommar igen. Dåligt väder som vanligt vilket gör att man blir Ooopeppad.
idag så gick jag upp i rimlig tid, före ante som vanligt, skutta in i duchen och sprang till Dollar store innan det stängde. Jag köpte Kylie Minogue "sexy darling" hud lotion!  luktar hur gott som helst och kostade endast 40 spänn, det fanns två av hennes olika märken där. Rå värt faktiskt =) Sen gick jag hem och städa antes rum litegrann. Sen har jag gjort blonda slingor i antes hår idag , det blev faktiskt jätte snyggt men han drog på sig mössan direkt...typiskt killaar...Iallfall ikväll ska jag och ante äta good maat sen ska vi knäppa en bira bira bira bers bers bers och en cida cida cida :D sen ska vi gå på Tilovit vilket betyder Tivolit som är här i Luleå och jag ska vinna en feeet jävla marabou :D
Aja grattis älskling på 3 års dagen, nog för att du inte läser min blogg men haha :D glad midsommar alla=)



Första kvällen hemma hos dig för 3 år sedan, gud så hemskt att det var så längesen =/



Youuu and meee, meee and youuu =)





Förra året på midsommarafton, här firar vi 2 år tillsammans=)
Synd att det ALDRIG kan vara bra väder på midsommar afton!




haha du är coolast och jag älskar dig! =)

Grattis cecilia! =)

2009-06-18 @ 18:22:19 Allmänt | Kommentarer (0)

Grattis cissi på 18-års dagen! =) nu blire partyyy party =) !



Godmorgon Luleåååå!

2009-06-18 @ 11:23:28 Allmänt | Kommentarer (1)
Hej hej , jaa då var man i Luleå hos pöjken min ;D Igår var jag hos kiropraktikern och knäckte till min kropp så jag har väldigt ont överallt idag.
Jag tog 18.05 till luleå och var framme 20.10 då kom ante och hämta mig på busshålsplatsen sen for vi hem till han och såg Island serien. Vi såg 5 delar igår och det är upp till 13 så det är en bit kvar :O! Jag vakna nyss av att jag svettas ihjäl, det går fan inte sova länge i antes rum för han har vita rullgardiner så det är ljust och kokhett härinne , haha :D Sen inatt har jag drömt mardrömmar....huvva.. jag drömde att min kusin carrie och hennes pojkvän hade hittas döda, det känns som jag drömde det hela natten , jag minns att jag grät hela drömmen typ =/  men tur att det inte var sant :D
hahaha jag hittade massor av gamla kort på antes data, ska lägga upp nån =)

Här är en gammal fjörtis bild på jag och carrie hahaha :D



Carro , Fanny och Jag :D haha


Älsklingar.

2009-06-16 @ 14:38:32 Allmänt | Kommentarer (0)
Jaha, då var det en ny dag, klockan bara rinner iväg och snart är det kväll " igen"  Det är så tråkigt när det är mulet här hela tiden! 
Igår var Frida här och vi tjocka oss med chokladbollsmet och vattenmelon. Det satt fint kan jag ju säga er :D Just nu sitter jag fortfarande i pyamas, har inte orka göra mig klar än , när man ändå inte vet vad man ska hitta på idag. Jag har busat med våran hund Trojja heela dagen , för vi är lika rastlösa båda två. Igår pratade vi med han som jobba på Nordh Zoo och vi frågade hur det gick med Pablo (papegojan). Han sa att han ville ha honnom en vecka till på prov. Så nästa vecka får vi se om vi får tillbaka Pablo eller om han flyttar. 
Imorgon far jag till Luleå och träffar min underbara pojkvän =) har inte träffat han på snart två veckor så jag saknar han väldigt mycket :)

På midsommar firar jag och ante 3 år tillsammans!:) Älskar dig Andre Nilsson! <3


Förra sommaren hemma hos mig:) SNYGGING! =)



Trojja :D

Trojja och hennes vackra ögon, örat är dock fel väg haha :D

Akim feat Julja - Det finns ingenting

2009-06-15 @ 22:41:40 Allmänt | Kommentarer (0)
Hej hej , tänkte lägga upp en gammal låt av jag och Akim :)
Om ni inte vet vilken sorts musik det är jag gör, så kan jag ju säga det:) Jag gör hiphop och det är det jag jobbar med mest, men jag gör även andra låtar vid sidan om, ballader osv. Men dom ligger för det mesta. Om ett tag kommer det två nya låtar med bara mig , och det är inte hiphop :)



Pablo och Nalle :)

2009-06-15 @ 14:47:41 Allmänt | Kommentarer (0)
Idag vakna jag halv 1, höll på tappa hakan :O så länge får man inte sova, då är ju hela dagen förstörd. Jag antar att det var mitt sköna nya täcke som höll mig till sömn =) Direkt jag klev upp så hjälpte jag mamma att måla en vägg vit sen la jag mig på spikmattan i 20 minuter, de är så himla skönt, men hela min rygg är prickig och knall röd efteråt, och då vet man att blodet kommit igång iallfal=)

Förra veckan så var vi och lämnade "Pablo" våran papegoja till Nordh Zoo i stan. Uch det var hämskt och sorligt, men vi kan inte ha två valpar hemma och sen en papegoja som flyger ner på golvet hela tiden , då blir det jakt. Så vi bestämde oss för att lämna han till han som jobba på Nordh Zoo i stan. 
Så idag ska jag och mamma på stan och fråga hur det går, eller om han vill ge tillbaka honom till oss? =/  Pablo skulle iallfall få två alexander parakiter som kompisar. Saknar Pablo juue =/ vi som lovade att han skulle få bo med oss hela livet. Men jag kan säga en sak. En papegoja behöver väldigt mycket uppmärksamhet, det är absolut inte bara en " fågel"  utan dom är smartare än vad man tror..
 Pablo skrek och pep direkt vi inte var i närheten av honnom, och ibland fick jag psykbryt, tex på morgonen när man ska göra sig klar och är stressad sen sitter han och skriker och skriker. Men nu är han inte hääär längre så jag ska inte säga något negativt om honnom. Han var väldigt färggrann :D ska lägga upp ett kort :D


Igårkväll klockan 8 fick vi mer kort på våran valp Nalle som vi ska hämta om 2 veckor =)



Godnatt!

2009-06-15 @ 02:19:48 Allmänt | Kommentarer (0)
Ahh jag och mamma har varit och köpt heelt nyaa mjuka pluffsiga täcken som jag snart ska få inviga! längtar tills jag ska lägga mig i sängen :D Det bästa som finns är när det är nybäddat och luktar "nytt" haha :D Idag har jag och mammsen varit på stan idag och jag köpte ett par harem byxor och en klänning:) alltid kul att shoppa men får alltid ångest efteråt =/

 Iallfall så har jag varit med Frida nu ikväll och vi har tjockat oss med chips och dipp och pratat om livets gång :D Känns skönt att få träffa min lilla Frida igen och prata om allt =)  det var så längesen =) Sen har hon hjälpt mig att maila till dom som äger facebook och be dom radera fake användaren som finns där. Det var ett jäkla krongel men vi fick iväg mailet tillslut. Det skulle vara kul att VETA vem det är som sitter och äcklar sig bakom dataskärmen och låtsas vara jag, haha, så skämmsit. Men jag tycker det är viktigt att den försvinner för man vet aldrig vad dom säger till folk, vad dom ger ut för information om en. Så nu får man hoppas att den försvinner:D För övrigt så känner jag att jag har attans ont i ryggen,axlarna och nacken , inget ovanligt alls. Ska till kiropraktikern och knixa till mig på onsdag igen =)
Näää nu ska jag inviga mitt nya täcke!:D iiiiiiiiih
1,2, 3, tjoflöjt, godnatt :D

Fjärde Världen!

2009-06-14 @ 19:50:17 Allmänt | Kommentarer (0)
Här är fjärde Världen, rå duktiga! Ni känner säkert igen en av doms gamlaste låtar " första femman" jag hittade den inte på youtube. Men jag lovar ni känner igen låten om ni skulle höra den :) men här får ni ett annat smakprov på dom, och jag ser nu när jag kollade, att dom har spelat in sin musikvidio delvis hemma hos dom där vi var, och i studion haha!  det var lite roligt att se=)


Wenmec & Julja - Samma plats

2009-06-14 @ 19:26:14 Allmänt | Kommentarer (0)
Här är en låt som jag och ludvig har gjort. Ludvig = (Wenmec) Vi vann med denna låt i en landsomfattande musiktävling bland flera hundra bidrag, och det var Mona Sahlin och hiphop gruppen "fjärde världen" som valde ut våran låt. Priset var att fara till stockholm och spela in denna låt i en bättre version i en proffisionell studio hos "Fjärde världen." Grabbarna var jätte trevliga och helt normala människor. Men det kändes väldigt coolt att vara med dom när man vet hur grymma dom är på att rappa haha :D Vi fick även träffa Mona Sahlin personligen och fick varsin Hultsfred biljett av henne:D jätte snäll var hon=) Detta är resultatet av det vi spelade in i stockholm i fjärde världens studio. Jag och ludvig blev dock inte nöjda med våra inspelningar och gillar orginalet bättre (sångmässigt alltså). Men ljud och allt är ju mycket bättre och stämmorna som vi gjorde där borta.



Nalle!

2009-06-14 @ 11:19:36 Allmänt | Kommentarer (0)

Här har vi Nalle som vi hämtar om TVÅ veckor :D hahaae =) Han är en cockerpoo, alltså blandras mellan cockerspaniel och mellanpudel. Men namnet Cockerpoo är ännu inte godkänd som "ras" eftersom att alla cockerpoo ser så olika ut så kan man inte fastställa en rasbeskrivning.

Nalle!

2009-06-14 @ 11:13:26 Allmänt | Kommentarer (0)
Här är Nalle som vi ska hämta om endast två veckor! =) Han är en cockerpoo, alltså en blandras mellan cockerspaniel och mellanpudel!:D

Godmorgon, goddag!

2009-06-14 @ 11:05:14 Allmänt | Kommentarer (0)
Jaa då var det söndag då, tråkig söndag med piss regn. Kan inte bli värre en söndag med regn? och inte nog med det , har varit uppe hela natten för jag har fått maginfluensa, sprungit omkring och tagit samarin och tabletter haha. Jag har inte fattat att det är sommarlov än, det kommer inte kännas förrän man känner soolen påriktigt. Har inget sommarjobb i sommar så det blir vell att steka i solen istället och ta hand om hundvalpen som vi ska hämta om 2 veckor! iiiiiiiiiiiiiiih :D Han ska heta Nalle ! Tänkte lägga upp lite foton på honnom. 
Annars så finns det inte så mycket att säga idag, jag och mamma far vell och shoppar nångonstans som vanligt, det är alltid kul att komma hem med någon liten påse! :D


Mitt första inlägg?

2009-06-13 @ 22:37:42 Allmänt | Kommentarer (0)
Hej hej, jag har nu tagit ett beslut, att skaffa mig en blogg. Här ska jag lägga upp kort och skriva om vardagliga saker, åsikter, lägga upp min musik osv. Känns skönt att veta att allt jag kommer lägga upp finns samlat på min blogg:)
Har faktiskt väntat i några timmar för jag vet inte vad jag ska skriva ännu, är ju lite nervös va fan :D Men som sagt kommer så småningom lägga upp några av mina låtar så att man har möjlighet att lyssna, men jag måste lära mig hur detta funkar först, det var inte så lätt som jag trodde hehe :D

Igår var jag på studentfest. Min kusin carrie tog studenten och vi hade en riktigt trevlig kväll med släkten. Vi sjöng tillsammans och åt jätte god mat. Jag tog fulla tallriken med mat, men orkade dock inte allt. Det är riktig kul att träffa sitt egna kött och blod, men ser lixom draaagen hos alla:D

Här har vi min kusin carrie, som gick på balen och var jätte vacker och var lika vacker på studenten och det var även hoooon som hjälpte mig att starta min blogg, hälpte mig att designa osv. Tack carrie :D


Här kommer lite kort från igårkväll då vi firade carries student!


Jag mamma och moster.


Jag och Smilla! Världens gulligaste=) 

RSS 2.0