Blogg.se

2012-06-23 @ 14:43:20 Allmänt | Kommentarer (1)
Tråkigt att det kronglar så mycket för alla som har blogg.se, väldigt frustrerande när man inte kan ladda upp bilder, man tappar ju besökare. Hoppas de fixas snart !!! Midsommar var riktigt trevligt, var i klutars med mina nära och kära :) var 7 hundar där också med våra haha just kul :) i love it. Hundar är allt. Igår släpptes låten happens in the dark med jedward som min älskling har gjort och makke. Den finns att köpa på iTunes och spotify kan man lyssna :) de verkar gå bra för låten. Den är mest gillad än jedwards andra låtar som är på albumet. Iallfall här i Sverige :) Happens in the dark is the shit;) köp albumet nu! :)

Utkast: Jun. 22, 2012

2012-06-22 @ 13:52:22 Allmänt | Kommentarer (0)

Dumma iPad

2012-06-21 @ 17:25:16 Allmänt | Kommentarer (1)
Fan vad arg jag blir på data iPad jäveln!! Facebook har lagga fast så jag kan inte ens logga ut därifrån eller kryssa eller något, måste typ radera appen ? Sen de som är ännu mer störande är att det inte går lägga upp någon bild på bloggen ?? Har ju massa bilder som jag har tänkt lägga upp. Men allt ska vara ett hinder förståss!? Aja. Jag o Chrille har varit och jobbat utanför Ica kvantum, barnen fick kasta pil på balonger och klättra i sele:) sen har jag hunnit vara och köpt mina egna första blommor :) med en jordgubbskruka :) jättefina hade tänkt lägga upp en bild men.. Sen vill jag tacka för blommorna som jag fick av mormor och morfar :) !! Perfekt :) Kommer bilder när de börjar funka igen så att säga :) Jag fick kontraktet igår:) massor att läsa så blir typ sömnig innan jag hunnit gå igenom de haha. Sen får vi se nu om älsklingen ska få vara med och producera min låt. Han är så duktig så dom från mirola frågade han det, återstår att se men de vore ju perfekt :) Business ;) haha. Nu har jag ochi chrille börjat på gi också, sjukt jobbigt för mig som älskar choklad, och min oboy som jag dricker varje morgon! Fan vad jobbigt! Den där mackan på morgon och på kvällen !! Inte lätt! :) Så nu börjar vi träna snart också, man måste ju börja fixa figuren om man ska göra musik video och framförallt vara artist!! ;) Som sagt önskar jag kunde läggaupp massa bilder men de blir en bomb sen när de börjar funka igen för jag kommer ligga efter !:) Tjohej snepastej!!;)

Kontrakt/ avtal

2012-06-19 @ 19:27:47 Karriär | Kommentarer (1)
Nu ska jag få skriva på ett kontrakt som artist, sångerska och frontperson för det här projektet. Hihi :)känns spännande!! 
Avtalet gäller 1 år som jag förstod det, har inte fått hem det ännu så har inte läst igenom det :)  känns lite sjukt har som inte förstått än Vad som händer om det nu slår!:)  men det kan ju lika gärna gå åt skogen så !
 
Men det är svårt att inte bli eggad när dom pratar om musikvideo och photosessions! 
Eftersom dom ska hinna få fram låtmatrial, marknadsföra mig, licenserna ut projektet, upprätthålla kontakter och skapa mer låtmatrial inför fler singlar och ev album så tar det den tid det tar :) men allt känns så spännande! De finns ingen som kan säga hur detta slutar :)
 
 
 

En stjärna?

2012-06-14 @ 17:03:26 Allmänt | Kommentarer (0)

Hallå:) äntligen har vi fått internet i lägenheten!! Så skönt:) har fått positiv feedback från bolaget mirola. Har som sagt fått min låt nu från Kevin från Amerika . Det är tänkt att det ska bli en singel! ;) Hoppas den slår och blir en hit !:) jag har spelat in låten här hemma med hjälp av Chrille. Blev riktigt bra i slutändan faktiskt:) !! Dom från mirola är säker på att detta kommer bli en hitlåt och dom var väldigt ivriga efter att dom hört inspelningen :) känns skit roligt att få en sådan positiv feedback:) vi får se vad som händer , tar alltid allt med en nypa salt så man inte ska bli besviken :) man vet aldrig i musikbranschen :) dom skulle skriva fler låtar också till mig. Kevin sa , du är en blivande stjärna!! :) haha vad man ska tro om de vet jag inte :) vi får se hur det går med detta projekt.


Har köpt mig en keyboard så nu jävlar :)


Då var tävlingen avslutad.

2012-06-10 @ 14:37:45 Allmänt | Kommentarer (0)

tjenare alla :)!
Jag måste börja med att tacka alla som har röstat på mig inför tävlingen svensktoppen nästa 2012!
Framträdandet gick jätte bra och jag är nöjd. Förutom att dom började spela låten innan jag var ute på scenen, så de blev lite fel i sången i starten. Men jag försökte styra upp det och det löste sig rätt bra :)

Jag vann inte, de var en tjej från Umeå som vann, eller egentligen en kille för de var han som hade skrivit låten. Frej heter han. Sedan hade han lånat in en tjej att sjunga den. Men låten var bra, helt klart!

De som kändes bra var att dom grattade mig för att jag hade fått mest röster från allmänheten och de känns ju roligt! :)
Men eftersom Juryn fick lägga på sin del av sina röster så fanns de en vinnare :)

Jag känner att detta är en erfarenhet och jag är glad att vår låt fick vara med i denna tävling, att låten användes till något! :)

De var riktigt trevliga tävlande och jag hade en jätte rolig dag med Ulrika och Mikael som jag gjort låten med :)!
Man kan inte alltid vinna, men jag är nöjd med mitt framträdande och de var så sjukt kul. Jag la in några dansmoves i mellanspelet på låten också. Det kändes bra att jag fixade de, de gör en starkare :D

De jag stör mig på dock var att jag glömde sätta på mig alla smycken jag köpt inför framträdandet? haha vad hände? brukar aldrig glömma sådant. Tyckte att de var något som fattades men kunde inte komma på det!! Aja !

Just nu känner mig frusterad att vi inte fått internet än, så jag kan inte blogga så mycket....men de kommer jag lovar, så fort jag fått internet så ska de skrivas igen och uppdateras:) Saknar min Ipad, måste skriva från mors fars dator varje gång jag skriver något haha :)

Förövrigt så har låten från stockholm kommit, den låten som jag förhoppningvis ska spela in, som ska bli min låt. Jag har provspelat in den hemma igårkväll, fick hjälp av min underbart duktiga porjkvän. Den är väldigt hög i tonarten men vi sänkte den så då gick de sjunga, men de är jävlart på gränsen på refrängen alltså..
Så ikväll ska vi skicka iväg den till Kevin i amerika så får han höra och säga vad han tycker :)

Via farmor, via släktingar och deras vänner och bekanta i stockholm så är de en annan låtskrivare som blev intresserad av mig efter att ha hört mig på internet. Han hade några låtar som han ville att jag skulle provspela in också, vet dock inte vad de är för tanke med de eller om han jobbar för något bolag eller om de bara är som demosångare ? i dont know:) men de är spännande också! de återstår att se vad detta är för projekt.





Nu ska vi fara till lägenheten sen blir de att se snövit på BIO :)
hej hoj gummikorg!


Imorgon SMÄLLER DET!

2012-06-07 @ 14:55:54 Allmänt | Kommentarer (1)
Dagen är kommen , imorgon ska jag fara till Lycksele och tävla i Svensktoppen. Nervös? OJA!
gruvar mig mest för att mors fars och släktingar OCH CHRILLE ska komma och se.............

Men de får gå som det går, har tränat in lite moves ;)

Nu säger jag de en sista gång, ring och rösta på mig så blir jag varm i hjärtat! :)
Jag tar förgivet att mina närmaste har röstat, annars.............................!! ;D
Men ni som vill stötta mig får gärna rösta om ni vill, jag tvingar ingen =) men din röst kan vara avgörande;) mohaha!

                    
Rösta på mig, ring detta nummer:
1 kr.

Nu ska jag och klippa och blondera mig ljusare ;D TJOpp flopp.


Svensktoppen nästa! Rösta på mig vettja!! ;D

2012-06-01 @ 12:57:18 Allmänt | Kommentarer (0)
Nu har jag inte skrivit på länge! jag har haft fullt upp med flytten i veckan , PLUSS att jag inte har skaffat internet i lägenheten! så nu sitter jag hemma hos mors fars, har rastat hundarna åt dom.
Jag ska lägga ut kort på våran fiiina lägenhet direkt vi fixat internet, jag måste byta email adress på alla sidor och allt jag har eftersom jag delar mail med morsan just nu!

Gerard Stenlund från p4 västerbotten ringde mig igår och intervjuade mig. Låten spelades även efter intervjuen. Fan vad nervös jag var, haha stammade typ kändes de som, men de gick ändå bra måste jag säga, lite äckligt bara att höra sin egen röst! MEEn he må vara.

Vill ni lyssna på intervjuen så finns den på Svensktoppens hemsida, de står intervju med Julja.
Jag länkar den åt er, ni kan även lyssan på låten längre ner på sidan.

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3147&grupp=5042


Sen mina vänner, nu jävlar är de bara att röösta! =)
Blir glad för dom som stöttar mig och tror på mig =)
Jag kör live i lycksele den 8 Juni, då kommer de vara live i radio då också!

Rösterna har ett avgörande trots att de sitter en jury där borta.

Om ni vill rösta på mig så ring:

09910 505

Är tacksam för dom röster jag får!


Nu måste jag skynda mig iväg! Hoppas på att jag kan skriva snaart igen!! Hej hopp storkopP!

RSS 2.0