Piteå

2012-07-29 @ 17:27:18 Allmänt | Kommentarer (0)

Då har man varit Piteå, de var riktigt trevligt och tur med vädret hade vi också! På hem vägen hade de varit en stor bilolycka just efter Kåge typ, jävligt lång bilkö, så hemskt... tydligen så var de ett barn och två föräldrar i en bil och föräldrarna var allvarligare skadade än barnet som klarade sig lindrigt. Fy så hemskt, bilen var helt kvaddad... Såg man resväskor i bilen, dom hade säkert varit på pdol eller på semester och skulle hem. Näe man vet aldrig när livet kan vända. Fick en fin ros av min underbara pojkvän igår:) han är för söt! Älskar dig !!


Piteå

2012-07-28 @ 00:53:11 Allmänt | Kommentarer (0)
imorgon bär de av till piteåå =)
hur konstigt det än låter, så har jag aldrig varit på pdol i hela mitt liv, så nu är de dags att undersöka saken.
Jag har som aldrig varit intresserad, men i år känner jag att dagen är kommen ;D

Känns dock jobbigt att fara bort, har haft så jävla meega ont i huvudet, tät i näsan, känner inte ens smaken från maraboun,då är de inte värt att äta....
Hoppas de känns bättre imorgon , då blir de shopping på dagen, wie =)

Sjukling!

2012-07-26 @ 17:04:52 Allmänt | Kommentarer (0)

ja då var man sjuk, mitt på ljusa sommaren. Halsont som satan, snuva och huvud och muskel värk. Jobbade igår men då vart de då inge bättre så idag har jag legat hemma och vila. Känns lite bättre idag faktiskt, men de brukar de Alltid göra mitt på dagen sen på kvällen och morgonen mår man skit. Hade tänkt prova jobba imorgon igen får se hur det går. musikfronten. Ja jag väntar som sagt fortfarande på att min låt ska bli färdig, tydligen så är de killen som har gjort låtar till ace of bace och dr. Alban som håller på med min låt just nu:) spännande! Har köpt en mega fin blå mc jacka:)


2012-07-23 @ 11:52:06 | Kommentarer (0)

Äntligen har någon förstått!:) så länge som jag hatat att ha på mig vissa skärp eftersom allt det snygga på skärpet sitter alltid bak, mitt fram är de typ ett spänne och sen bara en svart rem. Men vet ni nu är de någon som har haft samma problem som jag och skapat mega skärpen ;) från Gina tricot. Dekoration framtill :)


Bilder från 50 kalaset :)

2012-07-16 @ 22:06:32 | Kommentarer (0)


Jobba jobba

2012-07-13 @ 22:07:28 | Kommentarer (0)

Då har man jobbat kväll ikväll. Jobbar sjukt mycket nu och rätt många helger så det går inte planera så mycket.. Men sånt är livet. Värsta sommaren någonsin ? Regn och kallt. Har inte ens hunnit bada. Chrille skrattade åt mig idag eftersom jag hade skrivit en lista på vad vi ska hinna göra i sommar. Fika på lilla Marie Bada på vitbergs och boviken Spela minigolf Bjuda hem föräldrarna på mat Åka till Sundsvall och shoppa och bo på camping Åka till Spanien.. De ska vi hinna annars är det ingen sommar! Chrille köpte rakpermanent idag så har just satt det i håret:) Sen har jag köpt den här nya nagellack borttagningen som jag diggar väldigt mycket. Man stoppar ner ett finger i taget i burken och vrider och snurrar lite, och tjoffs så är nagellacket borta!!:) den sparar man tid med !:) Måste bara tillägga att jag tycker de är sjukt jobbigt att skriva på iPad för den vill gärna göra sina egna ord pluss att de är svårt att träffa rätt tangent. Märker även nu att det inte går dela upp de man skriver, när jag publicerar Blir allt i en enda text!! Är så less på bloggracklet, de gör att ja inte ids!!


Mamma 50 år

2012-07-08 @ 20:07:10 | Kommentarer (0)

Haha äntligen funkar iallafall appen!! :) fan vad skönt! Igår hade vi 50 års kalas för morsan , de var skit trevligt:) stort partytält, mycket folk, sång dans , uppträdanden och bad i poolen! :) Lägger upp fler bilder sen , chocken måste lägga sig att bloggen funkar haha;)


Bloggen funkar ej

2012-07-04 @ 00:49:33 Allmänt | Kommentarer (1)
Kan fortfarande inte lägga ut bilder på blogg.se vad fan är felet , blir galen. Hur kul är de att blogga om man inte kan lägga ut bilder? Dom måste ju fixa de här! Förövrigt har de inte hänt så mycket. De är rät lugnt från musikfronten just nu, dom arbetar på min låt/ blivande låtar antar jag. Dom skulle höra av sig i veckan. Chrille jobbar på med musiken och jag sommarjobbar inom vården. Min mor och far har köpt en stuga häromdagen :) är mycket renovering som måste göras men den har stor potential att bli riktigt fin och mysig:) ! De ska bli kul att måla och inreda. På lördag har morsan 50 års kalas, blir full rulle med party tält och sång och mat :) blir säkert megatrevligt! Har så mycket bilder jag vill lägga ut !!!!! Jävla burk! Aja nu ska jag försöka sova, ha en god natt fjatt;)

RSS 2.0