Semester!

2010-06-17 @ 21:59:56 Allmänt | Kommentarer (0)
Imorgon är sista dagen jag jobbar. Sommarjobbar ju på Nyhlens, inte lätt när man är ny måste jag säga, är 100 saker man ska lära sig och tänka på i hjärnan samtidigt. Börjar klockan 6 varje morgon, så går upp halv 5, har inte riktigt hittat den där "tiden" då man ska gå och lägga sig på kvällen ännu. Stod på shemat jag fick hem att jag skulle jobba hela sommaren i stort sätt, men fick veta idag att shemat var fel, så jag ska bara jobba 3 veckor till efter min semester som varar i 2 veckor. :P men men, de kommer skramla i kassan ändå :D

Imorgon hoppas jag kunna hinna gå på stan. Har shopping i fingrnarna känner jag , var svin länge sen jag var på stan nu känns de som! har dock inte så mkt pengar nu , undra om man får nå sista studiebidrag?

Nått annat jag tänkt på som FAN är ankungarna....har ångest som bara den :O!!! kan inte sluta tänka på om jag gjorde fel eller inte. Tycker så synd om dom att dom är utan mammsen nu =/ och undra vart dom andra 2 ankungarna är i skogen =/!!? satans förbannelse.


Lite mer kort från studenten, dock jävligt fult med strumpbyxor insåg jag nu.















Studenten

2010-06-15 @ 22:14:10 Allmänt | Kommentarer (0)

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!!

Ja då var studenten över,fort var det gjort det man sett fram emot såå länge. Fick många fina presenter av nära och kära! Tråkigt nog är det några från min klass som flyttar efter sommaren, känns förjävla tråkit. Men man får tänka såhär" dom försvinner ju inte" ? dom kommer och hälsar på ju =) Hoppas bara att resten av oss andra håller ihop eftersom att vi kommit varandra så nära under dessa år, är ju trist om man ska tappa bort sådana fina vänner som man lärt känna så bra nu! 

Rädda ankungar!

I söndags när jag var i luleå så hittade jag och ante ankungar som sprang över bilvägen hit och dit och vi höll på att köra över en!! Det var full trafik. Så vi vände bilen och stannade, jag tänkte förståss rädda dom! Vi hittade ingen mamma så då sa jag att vi måste ta hem dom eller ta dom till ett säkert ställe. Så vi jagade ankungarna och de var INTE LÄTT! man sprang där som en böjrygga ( puckelrygg) haha och försökte fånga dom, men då hade ju en sprungit över bilvägen så vi hittade inte den! och en annan försvann in i skogen nånstans och vi hittade inte den heller, men jag lyckades fånga in två stycken, dom som var kvar.....dom var hur snälla och söta som helst, fattar inte vad dom gjorde där och sprang. Först när jag höll ena i handen så sprattlade den men då lade jag andra handen över så att det blev mörkt, då vart den lugn och bara satt inne i mina händer och tittade. Sedan kom en tant som bodde i närheten och gav oss en kartong att frakta dom i, så vi förde dom till svandammen och släppte ut dom i vattnet. Det var så JÄVLA sorgligt! kan fan börja gråta då jag tänker på det, för när vi släppte ut dom i vattnet så vart dom jätte glada och började simma efter en stor anka som dom trodde var deras mamma, men sedan insåg dom att det inte var de, så då vände dom och såg så ledsna ut och simmade tillsammans längst bort i dammen..bort från alla stora ankor. Huvva stackarna..har haft sån satans ångest....
Tänk om mamman fanns där i närheten nånstans, sen snodde vi ungarna?! 
Tänk att en unge är helt ensam kvar i skogen ?? ;( ?!?!?!??
Tänk om en blev överkörd eller på andra sidan vägen helt ensam?
ojojojoj....vilken ångest.
Vet ni hur mkt jag har spekulera i detta?
Men Samtidigt, vi hittade ingen mamma, och ungarna var faktiskt helt jävla vilsna, hade vi inte tagit dom till dammen så hade dom blivit överkörda garanterat, för de var en jävla trafik och dom var vid vägkanten och sprang, det var 3 bilvägar som dom skulle över till och med! Det var ju bara ogjort att vi höll på köra på en.
Så jaa.. jag måste inse, att, jag räddade dom!
 visst?!
Visst?
VISST.

BTW...till helgen ska jag fara till svandammen och kolla hur dom har det, jävlar om dom inte är kvar, då tar jag fan självmord:O!!!!!!!!!! vad kan då ha hänt?






Studenten!!



Det ser ut som jag scelar med ögonen eller vad de heter?..haha :P













Brorsan Kim, jag och Malin ( kims tjej)





Snacka om att ha tur med vädret också :)



Morsan :D



Brorsan och jag =)



Silver =)




Baaaaaalkort och igår!

2010-06-10 @ 23:32:49 Allmänt | Kommentarer (0)
Imorgon är det ju så att, vi tar ju faktiskt studenten? hur konstigt är inte det ? att aldrig träffa sina klasskompisar varje morgon och surra om allt möjligt. Nä nu ska man ut och arbeta, bekanta sig med nya människor. Häromdagen var det balen, fyfan vad många var fina! jag ångrar otroligt mycket att jag inte gick på balen , vad tänkte jag med ? en gång i livet och jag gör det inte? att gå som en prinsessa i en vacker klänning är inte något man får göra många gånger, kanske när man gifter sig , men .
Anledningen till att jag inte gick på balen var väll mest för att jag inte hade någon att gå med, sen började jag hitta på förklaringar som att det är så dyrt osv, det är ju det, men faktiskt så hade mamma och pappa sagt att dom kunde stå för balen om jag ville gå. Men icketttttttttttttttttt, och jag ÅNGRAR DET!

Det har blivit mycket festande på sitone nu innan studenten, jag känner att jag börjar bli rätt less, less på att dansa ute konsitgt nog, brukar aldrig lessna på att dansa så blir lite rädd för mig själv ? men jag har faktiskt inte haft så roligt dom sista gångerna jag varit ut, vet ej varför. Antingen för mycket folk, eller för lite folk, eller är man typ halvnykter.

Btw.......på måndag, börjar det. ARBETET! jag ska jobba på Nyhlens...flytta köttbitar, döda djurs :O ?... :( inge kuul....men pengar är pengar...börjar nu på måndag iallfall. Sen är jag ledig vecka 25 och 26 sen jobbar jag hela sommaren! money och shopping, och utlandsresa:D

Imorgon ska vi samlas tjugo över 8a på morgon för att fota oss. Känner att jag har puttat allt till sista stund, måste nu prova vad jag ska ha för bh under som inte syns igenom den vita klänningen, även se till att några fina vita trosor finns tillgängliga och ÄVEN hitta en vit kofta som jag kan ha över axlarna! fan hur ska detta gå...........måste hitta en bra väska att ha också tills imorgonbitti....blir och söka nu.!!!!!

Igår var jag och dansarna hemma hos mig och förfesta, kan ploppa ut några kort på det också! =)



Nathaa:D



Memmeee :D



Memme :D



Kajsaaa:D



Theaa :D



Julle vulle =)



Anette! =)



Fanny :)


IGÅÅR


























Fredagskort

2010-06-07 @ 19:54:53 Allmänt | Kommentarer (0)

Fredags var det fest igen! hum hum. Jag mamma och emelie hade inte turen emd oss. Vi skulle som sagt på förfest i Innervik. När vi kommit till norrainnervik så började det brusa konsigt jag ba" men he av radion" mamma ba: men den är av ?
Sen helt plötsligt började det spruta rök inne  i hela bilen! jag ba  : BIIILEN SPRÄNGS!!!!! så vi hoppa ut ur bilen och jag slet ut hundarna ur bilen och kastade alla väskor och dricka och chips på gräsmattan vid sidan om. Haha så där stod vi mitt ute i ingenstans, vi hade ingen aning vart vi var. Farsan var i stugan och brorsan festade så ingen kunde komma och hjälpa oss.
Vi stod där en timme ungefär. Emelie fick åka med nadja och jossans skuts till festen, så jag stod kvar där med mamma och frös ihjäl i klänning och klackar. Haha, ända utvägen var att lämna bilen och vi ringde frida så fick hon och Yvonne fick hämta morsan , sen fick jag åka med nadjas kusin till festen.
PLUSS att när jag tog upp alla mina grejer från gräsmattan så var det FULLT med jävla gröna löss i hela chipspåsen och på min dricka så chipsen var bara att slänga! UAAH!

Kan de vara dessa som är överallt? man får dom på sig var man än vandrar tammefan! Jag har hört ryckten om att de har kommit ett dussin sådana från Ryssland till Sverige?!







Här kommer lite kort iallfall sen i lördags=)

 









vadå snygg ? =)



Nadja och jag =)







Här är en dikt jag skrivit till klassen haha :D Alla skulle skriva en hälsning till klassen sen skulle lärarna göra ett häfte som alla skulle få, men jag har tedan tappat bort mitt :O ?........:(





 Julia Rönnlund:

Hej och hå vad åren gått fort,

det känns som igår, allt som vi gjort.

Det är nu vi går ut, det är nu det är slut,

det blir svårt för mig att hålla igen min trut.

En klass utan fördomar, en klass som visar respekt,

så vill jag beskriva er med ordet perfekt!

Vi är en klass av talanger och proffs,

det finns nog ingen som är lika bra som oss!

Så mycket vi gjort under dessa tre år,

blod, skratt och tårar är minnen som består.

Jag har skapat äkta vänner för livet,

vänner som jag inte ska ta förgivet.

Teatrarnas humor, skämt och stoj,

ger oss ett gott skratt och en massa skoj!

Dansarna är inte rädd för att skaka rumpa,

så ikväll blir det att fira med lite skumpa!

Nu klipper vi navelsträngen, ut i det fria,

inget mer tjat från Mammamia!

Nej, nu ska vi ha roligt, det kan jag lova,

då man tar studenten ska man inte sitta och sova!

Jag höjer mitt glas för att skåla med er,

tackar för att jag fått lära känna er mer.

Nu när vi klarat ALLA momenten,

Så kan vi äntligen skrika ” FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN”!!!!!!!!!


Lill LÖrdag, fest!

2010-06-04 @ 00:08:32 Allmänt | Kommentarer (0)


Här kommer lite kort från igår, och nått kort från förra helgen :) Det var inte så kul att vakna tidigt imorse och ta sig med bussen till skolan , kändes jävligt drygt. Var svin trött på skolan, ( alla) var det haha, men när jag kom hem så sovde jag typ 3 timmar så när jag vakna var jag pigg och kunde städa mitt rum :D måste dock bädda rent nu också så =)  Imorgon är det fest igen , sen blir det Mollys på det :) sen ska jag ta de lungt med festandet tills studenten tror jag! =)






'






Förra helgen! tror jag ? ;P







UPPDATERING!

2010-06-02 @ 16:18:27 Allmänt | Kommentarer (0)
Hej och hå! Jag har haft ångest över att jag inte hunnit skriva här på bloggen. Har haft fullt upp! Hela förra veckan så låg jag i magsjuka! UAH! säger jag bara....jag HATAR att spy! så på Lördagen då vi skulle ut och festa började jag känna mig febrig och illamående, så jag drack inte, men drog ner stämningen till max eftersom jag låg i soffan och var sjukling!
Söndag mådde jag fortfarande jävligt illa! Sa till alla att jag trodde jag hade magsjuka men alla ba" näää inte haruu dee" jag ba: jo denna gång är de pårikt! så på söndag natt till måndag, SPYDDe jag som saaatan! spydde spydde och de var de äckligaste jag varit med dom på länge, slocknade en stund på toan och sen spydde jag åter igen! Sen mådde jag illa och låg i feber måndag tis ons och första gången jag kunde gå upp ur sängen var på Torsdag! då började magen komma igång igen! jag hade inte ätit något sen Lördagen bara druckit vätska för allt annat kom upp igen. Helt seriöst det var länge sen jag kände mig så sjuK!!
Jag tänkte hela tiden ba" nån jävla mördare eller våldtäcksman kan vell ta över denna sjuka" jag borde inte bestraffas tänkte jag haha :P! Sen tänkte jag att jag kommer dö, och att jag kommmer på vätskebrist, för de kändes fan som jag skulle dö där ett tag , mådde förjävligt alltså! och de gickk inte spy för jag hade inget i magen! :O haha! men NUU är jag frisk som fan :D

Helgen som var nu så var jag och tjejerna på station, men det var faktsikt ingen höjdare den gången, brukar ha kul där , men denna gång var de inte de faktiskt.

Idag är det onsdag och studenten närmar sig! fyfan vad skönt! Ikväll ska jag och danstjejerna ut på OLLES :D är jätte taggad eftersom det är så fint väder, och jag har även köpt nya jeansshorts och en klänning (A)...... Måste nog gömma påsarna. Har även fått en ny bikini :D en neon rosa så man ser riktigt brun ut! jag har legat och sola idag en stund, men blev så länge på STAN SOM VANLIGT Såå de blev inte nå mkt solning :( ångest......

Idag var de även som sagt den där "dagen" då man ska kasta vattenbalonger. Alla 3or var utklädda i svart och var maskerade. Det var ganska mäktigt på morgon då alla var svartklädda och stod utanför a-torp. Men jag kan bara tänka mig hur jävla hotade dom ska känna sig dom som kom med bussen! dom vart fan dränkta! Jag tycker egentligen inte att man ska kasta vattenbalonger, tycker att det borde vara vattenkrig mellan 3orna, lr att man typ kastar vid fötterna på dom man vill kasta på, tycker synd om dom som VERKLIGEN inte vill få vattenbalonger på sig och typ får en i ansiktet eller på ryggen. De är säkert fler än man tror som stannar hemma denna dag för att dom gruvar sig för att fara till skolan. Jag försöker visa respekt till dom genom att inte kasta några vattenbalonger. Eftersom jag känner en del som ABSOLUT inte ville ha på sig någon vattenbalong och var rädd så tänkte jag heela tiden ba" jävlart om nån kastar en balong på dom, då ska jag fan dränka dom i toaletten"  hade ju blivit skogstokig om jag märkt att nån blev ledsen. Men det värkade gå bra för det mesta, lite utbrott här och var men he löste sig! Sen ser jag inte "grejen" med att kasta vattenbalonger, eller jag ser inte det roliga i att kasta på andra:P???? DE roliga är ju att kasta på VARANN, syla på alla 3or och ha vattenkrig mellan varann där, de vore svinroligt :D Eftersom de tydligen "spårade" ur på skolan så blev alla hemskickade och alla lektioner inställda, men inte BLEV VI LEDSNA FÖR DET?  haha fyfan vad skönt :D:D Gått på stan istället ;D mkt nice-are! Men jag är en snäll flicka som ni märker :D





Norran skriver:






Elever blir hemskickade efter vattenkrig

Vattenkriget på Anderstorpsskolan spårade ur.

Samtliga elever som går i årskurs 3, alltså går ut skolan inom kort, kommer att skickats hem.

De är just nu i ett möte i matsalen där de enligt uppgift läxas upp.

Vattenkriget var planerat i förväg.

Norran reporter Tobias Lundgren har varit på skolan och fått kommentarer av både elever och rektor.

Eleverna hävdar att det handlar om kollektiv bestraffning från skolans sida, att skicka hem en hel årskurs och menar att det är förbjudet.

Enligt skolans rektor Erik Burstrand har eleverna i årskurs 3 klätt sig i svarta kläder, för att det ska bli svårare att känna igen dem, och därmed kunna identifiera de som har deltagit i vattenkriget.

Han säger att enda utvägen var att skicka hem hela årskursen, men tillägger ändå att det inte varit lika stökigt med vattenkriget i år, som tidigare år.



Här är det jag shoppade idag :D Jeanssorts från Hm 199 kronor :D





kort tub Klänning från Pixies 299 kronor :)





RSS 2.0