Husdjur ni inte trodde fanns!

2011-02-26 @ 01:23:02 Allmänt | Kommentarer (0)

Ja, vad säger ni om att ha en sådan här katt? ser ut som en leopard. Several katt!
Vad nice att ha en sådan :) har hört att dom är svinigt dyra och att man inte får ha dom i sverige. Läste någonstans att man får ha dom i sverige efter 5 generationer av rasen.
Rätt mäktiga:D










Jag lever livet varje dag.

2011-02-24 @ 00:01:43 Allmänt | Kommentarer (0)

Ja....Vad hände. Lyckades hamna på stan idag igen med morsan för att vi skulle köpa mer tyger. Då hittade jag förståss ett par jättesnygga chinos på Jc för 120 kronor. orginal pris 400 kr.
Sen ett till läppglans, Cubus 19 kronor! se vad jag fyndat!

Jag fick en fråga idag om hur jag har råd att shoppa så mycket, och om jag jobbar?

Näe jag är ju faktiskt arbetslös. Men jag kan säga er, jag lever varje dag som om de vore den sista. Här snålas de inte haha! Vill jag ha något köper jag det, sen så måste man ju shoppa fyndigt också!
Jag festar med mina kompisar på helgen, shoppar och tränar på veckorna. Klart de går pengar, inte lätt att vara arbetslös och leva som en som har ett jobb! Never ever!!
 Men jag säger det ännu en gång ( tur man har snälla föräldrar) :D Jag är lite bortskämd, men otroligt tacksam!
 







Ikväll har jag varit och tränat boxning också! sataaaaNNN så roligt! få ut lite aggrisioner! tror de är bra för mig! haha!
Min stubin är alldeless för laddad ibland så kan vara bra att säcken få ta lite stryk. Otroligt härligt, men sjukt jobbigt! har redan träningsvärk i axlarna! Vill inte vakna imorgon som en stel 90 åring! MeeenN!. Haha, he kan inte hjälpas!
Fick dock blåmärken på händerna, fattar inte hur, måste varit handsken som klämt eller att, ja nä ingen aning! Äh nu blire tomsnack!
goodnight!



Lite små-shopp

2011-02-23 @ 00:47:49 Allmänt | Kommentarer (2)
Tjo man, helt ärligt har jag fått tunghäfta, jag har typ inget att skriva :O  Vad händer?
 Jo idag har jag shoppat på stan med mammsen. Köpte lite smink och ansiktsscrub. "päls" tyger och ett pannband.
Måste säga att ögonbrynspennan som jag köpte var sjukt bra, och väldigt läckert med highlightern! jätte enkelt att aplicera och lätt att sudda ut. Blir verkligen lent och fint :)
Skrubben där rekomendarar jag också , den är sjukt härlig och skön. Kan användas dagligen. Finns att köpa på apoteket. ( och luktar gott) kostar typ 67 kronor.

Ja var har jag gjort mer ? vaknat - stan - ica maxi - hem- träna zumba - städat lite - ätit fruktsallad med mamma och sjungit. Så såg dagen ut, om man inte går in på detaljer ;D
Nämen, nu ska jag nog lägga mig, jag och moder ska på stan och köpa mer "päls" tyger. Kan användas till mycket ;) 










Jag och kussi

2011-02-22 @ 01:35:28 Allmänt | Kommentarer (0)



Aju- aju.....Fan har suttit hela dagen i stort sätt och jobbat på en låt som jag skrivit. Jag hade ju lovat att lägga ut en cover låt också, så ska bara finslipa den så kan jag lägga ut den, synd bara att ingen vet hur man lägger upp en ljudfil på bloggen...............! =/..
Mer har jag inte att säga..än att min rygg och axlar är så ömma så att jag inte kommer kunna sova ! =/

Här är jag och min älskade kusin carrie, vi förfestade ihop i helgen, har längtat efter att få träffa henne nu när hon bor i Happis. Alltid lika kul att träffa henne, vi är så lika varann fast vi inte vet om det, så man måste ju bara skratta! haha :D




Nu är det såhär, att jag vill ha den dära skjortan i mocka, dessa ljusa jeanshorts.
OCH...
Dom svarta bootsen/stövletterna som fanns på hm, (liknande) dom som är på bilden, men dom hade högre skaft och var inte lika avlånga. 299 kr, nån som har köpt dom i strl 38 som vill sälja dom till mig ?
Även denna bruna kjol, den har jag redan och jag älskar den, jag vill ha den i svart, men de är SLUUUT på stan, nån som har en sådan att sälja till mig ?=)
















OOOproffisionellt!

2011-02-21 @ 01:16:13 Allmänt | Kommentarer (0)

Man vaknar upp, bakis som fan, brukar inte må såhär dåligt som jag gjort idag! Svaret är BAKIS. Ren jävla bakishet alltså. huwa, jag tänker " aldrig mer supa" meen..de brukar låta så, så säger nog alla..
Var riktigt kul ute igår på olles, de blir mer och mer folk där nu efter att station stängt :) faktsikt kul, men tråkit att station stängt, jag älskar ju att dancea...
Fick däremot gästa på olles igår, de blev " highway to hell" haha som vanligt, jag trivs med den låten, känner adrenalinet :D

NU är denna dag slut, till veckan blir de att träna in massa låtar, sen blir de o övningsköra lite, FAN, vad sölig jag är, och teorin, gillas INTE!

Iallfall, skulle jag ju vara med i en musiktäving idag ( söndag) Tävlingen hölls på onoff och de är Linda bengtzing (lr hur de stavas) som håller i tävlingen. Den har hållit på i alla onoff butiker i 3 veckor ungefär. Och jag är såklart ute i sista sekunden, idag sista dagen. Men va , de spelar ju ingen roll.

Inte nog med det.

På lindas reklamfilm om tävlingen säger hon" vill du bli nästa schlager stjärna" de är viktigt att kunna texten"  tänk på dina rörelser, de är viktigt att veta hur man ska dansa" ät upp kameran med blicken" och en slut pose är väldigt viktig"
Ja jag har ju såklart tränat in allt de här, lite svårt att äta upp en kamera med blicken, haha de kändes ju bara löjligt. Skulle kännas naturligare om man stod på melodifestivalen lr var med i en musikvideo haha ;P
iallfall!

När jag kommer dit, så är scenen typ 1 gånger 1 meter stor, sen är de en tv ruta där "karaoke" texten står. Sen filmas de av dom på on off. haha...NJAA...
inte nog med de heller!

Jag tänkte, " ahme va fan jag behöver vell inte dansa så mkt, jag sjunger bara och gör mitt bästa"

MEN..

Då fungerar inte micken, så alla som har tävlat här i skellefteå har måsta sjunga till musiken utan mikrofon =/?? + att dom kunde inte få bort orginalets röst på karaoken, så man sjöng ju som till en vanlig låt? haha, så sjukt, då kan ju inte juryn som ska se videon höra ens röst? och tänk så dåligt ljudet bli i en videokamera, då man inte ens har en mick!
Näe sa jag.

Jag sket i de, de är orättvist om dom i alla andra städer få ha mikrofon, pluss bara sjunga till instrumentalet. Aldrig jag skulle ställa upp och tävla om jag inte får sjunga i mick, och måste sjunga med orginalets röst i öronen. NJA! blir ju inte bara lite sämre. För dessa videoklipp skulle ju sedan publiceras på youtube och facebook osv osv.
Haha, hade aldrig vela vara med i något sånt och stå som ett tap och sjunga utan mick, då kan jag lika gärna mima till sången som spelades brevid! .. näe! jag är mkt besviken, de var dock väldigt fina priser! BESVIKEN! skell hell!!!!!

Näe nu ska jag sova tro ja. NIght.


Troja våldtar morsan! Hon sitter gränsle över henne!
 haha sjukt de såg ut! hon satt så jävligt länge också!


Musiken är mitt liv

2011-02-18 @ 00:24:50 Allmänt | Kommentarer (0)

Musik musik, sjunga, dansa. De gör en glad. Tänk om inte musik skulle finnas? så tragiskt, inte känna rythmen i kroppen. Aldrig kunna sjunga en melodi? konstigt va? När jag är ledsen, när jag är förbannad, när jag är någonting över huvudtaget, sen öppnar jag käften och sjunger, så blir allt bra och jag minns inte på vilket humör jag varit på , bli bara glad!

Jag har sjungit så länge jag kan minnas, redan som liten sjöng jag och min kusin carrie, vi skrev egna låtar för att sedan uppträda för våra föräldrar. Våran " grupp" hette, J and C haha :) Dansa har jag alltid gjort från och till i mitt liv, och när jag började gymnasiet var de ett svårt beslut att välja. 
Dans eller musik?

Såhär tänkte jag : okej , musiken har jag alltid hållit på med, sjunga gör jag och kan hålla på med på fritiden, så jag bestämde mig för att utveckla dansen inom mig, på ett sätt tror jag att jag gjorde rätt val, eftersom man utvecklas väldigt mycket på estitisk dans, både som människa och som dansare. Men på ett sätt tänker jag ibland, fan om jag hade valt musik, så hade jag kunnat lära mig ett instrument, idag är mitt instument min röst.

En gång i tiden spelade jag faktiskt tvärflöjt, men de var inte min grej kände jag , så jag slutade.

Min mamma ( Marita Rönnlund) och hennes två systrar Annika Nyström och Carola Oloffson har spelat i grupp sen dom var riktigt unga! Jag har fått mycket insperation från min mamma, dom håller på än idag , och gruppen heter:


Här är lite gamla bilder på dom.




Vila.

2011-02-16 @ 19:34:23 Allmänt | Kommentarer (0)
Trodde inte att jag skulle behöva säga de här igen, lr att de skulle behöva hända igen..
Att veta att folk man älskar, sörjer, sörjer och sörjer. Det är så hämskt.

Att sådant här händer är oaceptabelt. När unga människor somnar in.

Det var inte längsen jag sa " tänk vad livet kan vända fort" och jag sa, jag undrar vem som kommer näst, och är rädd för vem de är. Man kan aldrig veta när ens sista dag i livet är. Man kan aldrig veta.

Jag är sjukt chokad och otroligt ledsen, för josefs familj och vänners skull. Jag vill skänka en tanke till er, och josef.

            









Fulla muggar!

2011-02-15 @ 20:51:36 Allmänt | Kommentarer (1)
Fan vad jag har kännt mig fullbokad den här veckan, har fullt i hjärnan. Blir fan utbränd fast jag inte har jobb! haha *fniss*
nämen.

Håller på med musiken mycket just nu, sen är de en musiktävling som jag tänkte medverka i också. Men har inte haft tid att hålla på med de så mycket!
Sen har de varit, och är:

Möten på arbetsförmedlingen
Lämnat in papper idag till arbets
Söka jobb
Ringa och boka en ny tid på arbetsförmed.
Boka körlektion, så att min söta far får se hur orädd jag blivit ;D
Kom på nyss att jag har riskettan kvart över åtta imorgon
Hinna träna till musiktävlingen ( kan inte texten)...:O
Hinna trääääääänaaaaaaaaaa.......

Nu ikväll har jag sökt 6 jobb! hoppas jag får något.

Nån som vet var man söker sommarjobb inom jordgubbsförsäljningen?


Råkade handla en liknande sådan idag! Gjorde de i samma veva som jag var till arbetsförmedl. ( för att tala om att ha tid) haha!





Här är en fin bild på min underbara moder!
Måste införskaffa mig en fin bild på min underbara fader också :D
 




Näe nu måste jag köra snabb styrka, sen sätta mig i soffan och andas!


Give me love

2011-02-15 @ 00:35:47 Allmänt | Kommentarer (0)







Hittade två Kärleksdikter som jag tyckte var fina
, vanligtvis lägger jag ut mina egna dikter, men ikväll blir det någon annans.



I thought our love
was meant to be
But in the end the one
who got hurt was me
Because of all
your promises and lies
I have a river of tears
beneath my eyes
Even after all these
tears I´ve cried
My feelings for you
still havent died
I wake up lonely
with a scream
Youre not beside me,
it wasnt a dream

 

I wanna make
you happy,
how can I do?
I wanna be there
by your side
when you are
successful
I wanna be there
by your side
when you are tired
and wanna cry
I wanna make you happy
how can I do?



Alla hjärtans dag.

2011-02-14 @ 15:06:32 Allmänt | Kommentarer (0)





Ja för mig känns de som en helt vanlig dag faktiskt. Man har ingen att dela denna dag med. Kärlekens dag, de finn väll inget bättre än att bli uppvaktad av en ros eller en chokladask. Röda saker, på alla hjärtans dag, tänk vad en liten ros kan göra en glad. Man får fira dagen med sin familj istället, vara glad att man har alla vid sin sida.

Jag sitter just nu och tränar in en låt, har mycket på gång i veckan, borde kanske göra klart dom 2 låtarna som jag är " typ" klar med.

Jag hittade en väldigt rolig video på en pappegoja som kan sjunga opera! haha jag höll på skratta ihjäl mig! När han tar sista tonen och näbben särar på sig hahaha, och världens jävla vibrato i rösten haha :D



Nu väntar en promenad med hundarna.


Tänd ett ljus.

2011-02-14 @ 00:23:29 Allmänt | Kommentarer (0)

Idag går min tanke till en speciell person, och till hans nära och kära.
Fyra år har gått.

Jag vill även ägna en tanke till Nanna som lämnade oss i Lördags
.


Marabou + lite till

2011-02-12 @ 20:16:19 Allmänt | Kommentarer (0)
De har ju kommit ut en ny marabou med mango i. Jag vill bara säga fy fan vad läcker framsidan, hur kan man motstå att inte köpa den? den ser exotisk ut och god och sommrig och utomlands och glad ut =) ja mina ögon börjar lysa när jag ser den.
Men en annan femma, är ju att den är inte så god..lr, ja är man chokladsugen funkar vell allt, men de är som sega mangobitar i den, då föredrar jag hellre vanlig marabou =) MEn framsidan gör mig glad :D Tänk om de fanns en dricka som hade de där omslaget, fan vad gott, nu blev jag törstig..

Igår var de utgång på olles, riktigt kul för de var SJUKT mycket folk. Var längesen de var så smockat alltså. Men de var verkligen kul =) Fick även möjlighet att sjunga på scenen igen :)
I torsdags var jag på en shoppingrunda igen....
Jeans shorta från lindex=)
Min älskade mascara!! den kostar 180 kronor på stan , och jag har inte vela köpa den för att den är så dyyyr......
Sen hände ett mirakel! Rusta tidningen ramlade ner i postlådan, och vad har dom inte fått in på Rusta för 79 kr?  JO DENNA MASCARAN :D!!!!
nu ska jag se melodifestivalen ;)

Fotboll & shopping

2011-02-10 @ 17:40:04 Allmänt | Kommentarer (0)

Igår tränade jag först afropower dance! Sen efter det for jag och ett gäng och lirade fotoll på balderskolan till klockan kvart i 12 på natten ungefär. Var riktigt roligt! Var så jävla länge sen jag lirade fotboll! Men konditionen är ju fan inte att leka med haha... sååå pinsamt. Måste göras något åt, konstigt nog har jag bara träningsvärk i ryggen ? haha :) Meeen den arbetade väll också förståss. Fick även en boll MITT i fejjan, AJ AJ säger jag bara, de kändes som ansiktet blev platt efteråt!

ÅNgrar att jag slutade att spela fotboll, det gick ju ändå bra för mig och jag älskade att spela, och speciellt när man fick adrenalinkick och fick damp och de bara svartna, sen körde man, VAD KUUUUUUUUUUUUL! saknar känslan! nå jävulst! Meeen man blev less och andra saker kom emellan, jag valde att sluta helt enkelt. Men jag ångrar det idag..




Hann förståss på stan en sväng också! Köpte mig en svart skjorta med volanger, 2 lyktor och ett halsband.


Ett liknande sådant, fast i guld. Och inte lika mycket krims krams. Frågan är bara när min nacke ska orka bära det? haha, får bli när man ska på fest, så man inte känner något!;P







2 st sådana fast vita, skjortan hittar jag ingen bild på, och orkar tyvär inte fota! =/ Nu bär de av till solbacken med morsan!
Bajs bajs!



Designa egen bikini?

2011-02-08 @ 23:20:16 Allmänt | Kommentarer (0)
Visst vore de nice om man fick designa sin egen bikini?
Har så många ideer...........kan ingen bara SY upp dom! =/
Jag hade sååå gärna velat kunna ha halterneck bikini som man knyter runt nacken... har aldrig kunnat ha de! får värk i hela nacken om jag har de, spelar ingen roll om jag knyter den så löst att den just ligger på nacken, NÄE!
Och hur många SNYGGA bikinisar finns de idag som inte går runt nacken? Alla snygga är ju halterneck...inte lätt att hitta nån nice då inte.. Därför önskar jag att jag fick designa lite bikinisar:)
Idag vaknade jag upp hos cissi, vi blev så jävla sugna på en pizza igårnatt så vi försökte hitta nått ställe på internet som kunde köra ut pizza, haha men allt var stängt...Så vi väntade till morgonen och rusade till picasso! En kebab pizza! fan vad sugen jag var på de =) Ångrar de dock nu!
Middagen blev hos frida med massa kära vänner =) och kladdkaka till efterätt =) jätte gott som vanligt! alltid gott när man kommer till sjödins, finns så mycket såser och gosaker och namm namm haha :D Inte dåligt! synd bara att jag var så mätt sen pizzan! så fick inte i mig så mycket tacopaj =(
Sen har jag även hunnit träna zumba ikväll :) alltid lika kul =)
Var detta en annorlunda bikini? haha oja, ser ut som en tashan brud som lever i djungeln! =) såg som läckert ut på henne, men haha, skulle man sätta på sig den själv skulle man se ut som nån lapplisa som kommer från en container!

Senaste

2011-02-07 @ 22:30:44 Allmänt | Kommentarer (0)
Jag har haft svårt med tid att skriva här dom sista dagarna. I fredags var jag på mollys, funkade faktiskt :) sen klockan två på lördag så for jag cissi, malin, kim och plogen till fällforss för att festa där. Det var riktigt kul, med mycket sång och gitarr, de finns inget roligare än att sjunga?=)
sen bar de av till puben i fällforss där de var väldigt mycket folk, och med liveband på scen:) Det är kul att få komma lite utanför stan och träffa nya ansikten:) gratis inträde på puben och ingen begränsning på drickandet! haha fria regler! näe skoja=) jag som är så skötsam har ingen nytta av det inte=)

Dessa 2 produkter har jag köpt för att reparera och skydda mitt trasiga hår med!








Detta shimriga läppstift följde med hem från stan idag, dock lite mörkare rosa färg var det=)


Och denna jacka shoppade jag i fredags på hm:D



NU är de slutshoppat...lr?..........
sängdags för jag och cissi, vi har tränat pump så att armarna skakar! night!


Cuttat

2011-02-06 @ 22:02:10 Allmänt | Kommentarer (0)

Ja....om jag så visste..jag har inte varit så snäll mot mitt hår insåg jag i fredags. Jag var hos frisören och skulle toppa igenom hela håret. Haha sluta med att jag går hem med 1 dm kortare hår =/ ...så. De var sjukt slitet och sönderbränt..Man såg rent hur söderbränt de var, fattar inte hur de kan ha blivit så. Måste bero på att jag blekt  slingor, sen använt locktång osv utan värmeskydd och utan hårinpackningar.
Men nu blir de ändring på de!!:D Har köpt lite produkter ;D

Har inte tid att skriva nu, hörs!
NIght!


Godnatt

2011-02-03 @ 23:56:02 Allmänt | Kommentarer (0)

Bonjour! Jèmapelle Juliette? lr hur var de där haha! minns inte franska längre

idag har jag kört bil i ovädret. Inte att rekomendera. Det har varit många trafik olyckor så var försiktiga säger jag bara:O!

IKväll har jag och cissi o lisa tränat pump, känns riktigt bra, armarna är som lite hårda efteråt u know ;) haha näe..inbillning!

Orkar inte skriva mer ikv....Imorgon kliver jag och cissi upp klockan 8.00 för att träna lite, sen åka ner till stan!
Sen på kvällen blir de mollys premiären! dannnsaaaa dansa rör på hela kroppen, dansa dansa, du och jag är toppen!=)

Föresten hade vi ju lite spa kväll ikväll, med scrub, ansiktsmask osv! underbart =) Vi använde prodkuter från Yves Rocher! Blev vädldigt mjukig överallt =)
Imorgon blir det att klippa igenom håret, är sjukt risigt... Skulle gärna vilja klippa axellångt, men vågar inte ännu :D

 









Igår till idag

2011-02-02 @ 23:06:46 Allmänt | Kommentarer (0)
Ikväll har jag tränat afropower dance! härligt härligt! skaka på rumpan lite också, alltid härligt! Sen har jag belönat mig med fruktsallad när jag kommer hem, sjukligt gott med vaniljesås till!
Idag hade jag även körlektion, gick bra faktiskt, förutom när jag körde efter bolidenvägen så stod polisen där och vinka in mig.
JAG FICK GODE PANIK!
haha vet ej varför, men pulsen blev uppe i 100 när jag såg polisen och skulle svänga in, jag öppnade fel ruta 2 gånger tror jag , och när jag skulle stänga rutan igen gjorde jag samma sak, och jag satte även på blinkersen åt fel håll när jag skulle köra ut från P-fickan. haha PINSAMT!
Ja, men jag ville bara därifrån. Fick blåsa i deras apparat och dom skratta åt mig för jag blåste så hårt haha, men man lär sig något varje dag, de är klart de är jag som ska bli stoppad av polisen för kontroll! Ajaaa...........
Igår blev de naturligtvis lite shopping! Brun kjol från hm 199 kr. Vill ha den svarta också, men he e bara att drömma om än så länge:P!
Dataväska från ginatricot! 29 spänn, OVÄRT? nej....!
Äkta läder handskar, ginatriot 49 kr! Är som less på nitar och sånt nu! de var så mycket förra vintern av de, men jag kunde inte låta bli när de var sista paret och dom var så billiga:D
Denna foundation, svin bra, täcker bra och jag rekommenderar den starkt =)

RSS 2.0