PInSAmT

2011-06-28 @ 21:31:16 Allmänt | Kommentarer (0)
Ja, idag har de inte hänt många roliga saker inte !
Dagen börjar med att jag jobbar 07-12 00 . Sen åkte jag mot staden och shoppade två klänningar. Ser ut som typ kärringklänning på bilden här, men näe dom sitter väldigt bra måste jag säga :)


Passade såklart på att gå på systemet och göra bort de innan onsdag. Sen går jag mot bussen för att åka hem. Då skulle jag fylla på mitt "busskort" som var slut på resor. Så jag fyller på den och betalar 88 kr. Sedan ber han mig att få se legitimation, så jag visade det och tänkte, jaha nu tror han jag är under 20 för att jag har systempåse då. Sen säger han " hmm.. få se, 91 ?.....2011 nu.. hm, ja de är ju juni nu?
jag: ja?
han: jaa
Jag: ja? då har jag ju fyllt 20?
Han: ja men varför betalar du med barnbusskort, och håller i en systempåse? Det här är inte bra de här, de här kan man åka dit för.
jag: what? barnbusskort? har alltid haft samma kort, jag hade ingen aning om att "busskorten" har åldersgränser också?

Jag tänkte ju busskort som busskort som man kan fylla på resor och vem som helst kan åka men näe! TYdligen inte, var fan får man tag på sådan information!? Jag visste ju att de blir dyrare när man betalar kontant när man åker , men inte fan trodde jag att busskort har åldergränser också!

Sen sa jag " men gud, de var inte meningen, kan jag köpa ungdomskort nu då istället?
han: näe de får gå för den här gången, men nästa gång får du vara ärlig!!

ALLTSÅ, jävla UCH, blir så irriterad. Vadå ÄRLIG, jag visste ju för fan inte sa jag ju! ska han måste skämma ut mig för hela bussjäveln där de sitter folk i min ålder och börja rappla om de där, alla trodde säkert att jag försökte smuggla in dricka eller något. Också var han tvungen att tillägga" nästa gång får du vara ärlig" gud vad de störde mig. Ofta jag hade kommit med en systempåse och betalat med ett barnbusskort om jag visste att de var barnbusskort? . nå så trög..
Pluss att jag har ju fylllt på kortet nu och betalat ? ska jag bara kasta kortet då som är full med resor...?

När jag kom hem så tänkte jag lägga mig och sola ett tag. Jag tyckte jag hörde ett fruktansvärt vrål och tjut och pip. Så jag sa till cissi i telefon " de låter som om nån hund blir typ misshandlad här nån stans" de lät så hämskt. Sen hör jag farsan skrika på hjälp, och då är de ju VÅR hund TROJA som har fastnat i fönstret med foten och hänger ner med hela kroppen!! Fönstret klämde fast hennes lilla tass så hon hängde där och skrek. Och vår andra hund Nalle han satt och ylade och ylade och ropade på hjälp. Så farsan kom som räddaren i nöden. Så nu haltar trojja på tre ben från och till, men de gick bra för hon, men de såg då förjävligt ut när hon hängde där!
 
Nalle är dock helt förstörd, han går inte nära fönstret, han gråter och tjuter och luktar på Trojjas fot hela tiden. Han blev riktigt orolig!

jaja, de var min dag iallfall, känner att de börjar bli tomprat här haha :) Imorgon blire partyyy! ;D poolparty? ;D








Otrohetsgen?

2011-06-27 @ 23:40:09 Allmänt | Kommentarer (3)
vad roligt att det har ramlat in mer och mer folk på min blogg på sistone. Vore kul om jag kunde lägga ut snuttar av det jag gör så skulle ni få höra smakprov av de jag gör, men jag vet fortfarande inte hur man lägger upp en ljudfil, och jag är aldeless för dålig för att googla och läsa mig klokare om hur man gör med alla dessa siffror och nummer. Om någon kunde hjälpa mig.

Ni som blivit bedragen i erat förhållande, vet vad jag talar om just nu. När man hör ordet otrogen, så är det som en kniv sticks i hjärtat på en, när man ser tidningar med stor rubrik " OTROHET" så får man en klump i magen. När man ser en på en fest som är otrogen, och man vet att denne har en partner, så gör de ont, för man vet hur illa den andra kommer att må.

Dessa situationer, ska jag som sett detta berätta det för hon/hans partner?, lr ska man låssas som man inte sett det?....
Jag tycker de är idiotiskt att vara otrogen, jag skulle kunna säga det, bara för att jag tycker synd om personen som blivit bedragen..men samtidigt brukar jag försöka tänka att jag inte borde lägga mig i. Men de är svårt, för varje gång man sedan ser denna person som varit det, så kopplar man den med otrohet.

Detta ord är så starkt för mig, fruktansvärt starkt, och de kommer nog vara det hela mitt liv. För dessa gånger, blev jag så oerhört sårad. Så OTROLIgt länge jag fått bearbeta det. Själva ordet gör ont än idag, trots att jag är singel idag, och mår bra!
Så snälla, alla ni som varit otrogen, eller har varit nära, eller är det, eller har Tänkt vara de, tänk efter en extra gång varför ni gör det..? tänk på att ni sårar den person som ni står närmast, som du delar allt med, som du inte delar med någon annan, hon/han är din bästa vän, älskare, ni känner varann både utan och innan. Så fråga er själv, varför? varför gör jag såhär?
Vill jag krossa min kärlek så hårt inuti att hon/han kommer gråta tills luften tar slut, är det värt det?
Nej, något är fel.

Gör hellre slut 100 gånger, än att vara otrogen. För att gå bakom ryggen är det värsta man kan göra på någon. Jag kommer aldrig göra det i hela mitt liv.

Jag läste ur en tidning jag köpt på ica idag. Det chockade mig:

Genen DRD4 påverkar signalsubstanserna i hjärnan. För den som råkar ha genen i sin arvsmassa ger en tillfällig förbjuden kärlekshistoria,samma rus som en alkoholist får av att dricka eller en spelmissbrukare av en spelvinst.

Ungefär en fjärdedel av befolkning tros ha genen.

Forskning visar att de är otrogna dubbelt så ofta som personer som saknar genen.

– Vi har upptäckt att individer med en särskilt variant av DRD4 oftare har tillfälliga sexuella förbindelser, inklusive one night-stands och otrohet, säger forskaren Justin Garcia, State University of New York, enligt tidningen Daily Mail.

Men genen ska inte ses som en fribiljett till amorösa eskapader.

– Den här studien fritar inte bedragarna från ansvar. Det är inte alla som har den här genetiska uppsättningen som har tillfälligt sex eller är otrogna, säger Justin Garcia enligt Daily Mail.





Detta är mina åsikter för idag, hoppas ni fått något att tänka på :) Godnatt alla!


Loyalty

2011-06-26 @ 22:46:38 Allmänt | Kommentarer (0)
Så härligt väder de varit idag , och de ska bli ännu bättre till veckan! :) helt underbart. Upp till 27 grader på onsdag tro jag de var :)
Midommar firades i ursviken ,blev en lugn midsommar. Midsommardagen firades på olles :) Så himla roligt att dom öppnat altan på övervånigen så man kan sitta ute, så himla mysigt de är :)

Nu på onsdag blir de att ladda till megafonenfesten :) Blir säkert jätte roligt som vanligt :) sen blir de stadsfesten fredag, och jobba på söndag! Så den dära "Lördagen"..vad gör man då?

Ikväll har jag sovit säkert 3 timmar, sen ätit chokladbollar i sinne, har varit sjukt trött och haft huvudvärk? sjukt. Var helt nykter när jag la mig och sov............not good. Men imorgon är de måndag och då är de slut på att äta geoosakern! Så är det bara!

Jag uppskattar dom kommentarer jag fått, de är jättekul att ni tycker om min sida och lägger märke till dom saker som denna blogg faktiskt var till för. Jo mitt musikskapande och om djur och hundar som ligger mig varmt om hjärtat.

Till Rebecka: vad härligt att du tycker som jag! de är hämskt när dom avlar sönder´hundar, och det är inte många som förstår att de händer heller, eller att de faktiskt blir så! Det är kul att de finns fler som tänker på det, läser man djupare om det så förstår man hur jäkla illa de egentligen är...och hur synd de är om hundarna..dom har inte mycket till val inte. Tack för att du följer min sida:)

Till musik killen: tack för att det gillas:)


Sitter och funderar på en del nya tatueringar.. denna är nog den som jag kommer göra direkt jag får tid. Kanske annan textstil, kanske att dom får utveckla den lite mer så den blir mer livfull. Denna ska sitta mellan skuldrerna, eller skuldrarna? skuldarna? aja, ni fattar, mellan vingarna..helt enkelt:)


Medium

2011-06-23 @ 14:59:38 Allmänt | Kommentarer (2)

Jag har nog aldrig känt mig så vilsen som dom här månaderna, sen december. Då ett förhållande tog slut som varat i 4,5 år. De är svårt att lära sig leva utan en annan person. Men jag har utvecklats som människa väldigt mycket måste jag säga, jag har lärt mig mycket vill jag lova. MEn kärleken gör en blind, så är det bara. Att ens dåvarande skaffar en ny snabbt inpå, gör att man åter igen krossas och känner sig världelös. Ännu värre är det när man känner varandra så bra, och är så bra vänner, men man hör inte av varandra. För man har ju faktiskt delat allting i flera år? Men , samtidigt kanske det är bäst att bryta kontakten, för allas bästa. Jag vet inte. Jag har ju gott om vänner ändå. Jag klarar mig bra ensam.

Jag upptäckte att jag gav upp allt när jag träffade min kärlek, det är något jag lärt mig som jag aldrig kommer att göra om. Jag gav upp fotollen och la sången och låtskrivandet i sidan, slutade träna, förlorade vänner. Jag offrade allt. Det är INTE bra, de ångrar jag, när man upptäcker hur de slutade.

Jag upptäckte också hur mycket jag missade här hemma i skellefteå? Jag hade knappt varit ute på krogen här på flera år, station någon gång men inte mycket alls. Hur kul de var att vara ute och dansa? Jag befann mig bara i den stad där jag hade kärleken.

När de tog slut så började jag träffa människor här i skellefteå, skapa nya vänner och kontakter,fick även sparken i baken att börja om med sjungandet. Upptäckte att det är det jag älskar att göra. Upptäckte att de finns väldigt många trevliga människor här, trots att jag nu börjar bli less som jag sagt. Men det har varit rätt mycket utgång dom senaste månaderna.

På tal om att känna sig vilsen, inte veta varför saker sker, varför de händer, utan att få något svar. Vad man ska gå för väg och få tips på hur man kan göra. De behövde jag. Så efter flera dagars grubblande så RINGDE jag ett medium. 16 minuter - 320 kr. Jag tycker de var STEN värt det. Jag frågade väldigt mycket som jag fick svar på, saker jag undrat över, oroat mig över. Jag frågade även hur de skulle gå för mig i sångkarriären.
Hon sa att jag skulle lyckas, och att jag måste sluta vara feg. Jag måste ut med min musik som jag skapar,jag ska tydligen fortsätta skriva mina låtar utifrån mina känslor, utifrån mina förhållanden, för där har jag lärt mig mycket sa hon.
Jag kommer ha eget företag eller förening sa hon inom musiken. Och jag kommer kunna försörja mig på den. Men jag får INTE ge upp sa hon, jag ska ta mig till toppen. Hon sa att jag hade alla kunskaper för att lyckas.

Jag blev jätte glad och när jag la på luren så skakade jag nästan.  Bara för att mitt hjärta kändes så mycket lättare. Jag fick svar på saker jag undrat över. Jag kunde sova så gott. Har haft kramp i magen flera dagar för jag oroat mig över så mycket. De var som att hon sög ut alla negativa energier ur mig. Jag mår mycket bättre nu.
Även om jag inte lyckas med musiken någon gång idag, eller i framtiden, så ger hon mig ett hopp om att inte ge upp, hon ger mig en spark i baken, och får mig att aldrig sluta tro, att få uppfylla min dröm.


Det är sant.

2011-06-19 @ 22:01:22 Allmänt | Kommentarer (0)
åter igen tack till "kille som bryr sig". Du fick mig att tänka efter där. Det är sant. Jag må inte fått så mycket gjort praktiskt kanske, men jag har växt på insidan. Helt klart! Där jag är idag , var jag inte för ett år sen. Jag har skaffat jobb, och har fötterna på jorden.

Det är klart jag ångrar mig ibland att jag inte tog sångjobbet i turkiet..men, jag hoppas de kommer fler chanser. Jag var faktiskt inte förberedd mentalt. Och det måste jag aceptera.

För ett år sen var jag i ett förhållande, som kanske inte alla gånger gjorde mig lycklig, det hände saker som fick mig att må dåligt, men ändå fortsätter man i samma fotspår. Man måste inse, när man fått nog..iallfall försöka, hur svårt det än är. Och att jag "klarar mig själv" jag behöver INTE någon ANNAN för att må bra. Jag kan stå på egna ben.

fast...även när jag säger så, så känns de jobbigt ibland. När man känner sig ensam.

Man dejtar, man är rädd att bli sårad. Man blir sårad. Vad gör man? jag har lust att sätta en sköld på mitt hjärta och inte ta bort de, förrän jag är säker på om man kan lita på nån. Men de är ju också dumt?

Jag försöker alltid lita på alla till 100%, tills dom visat motsattsen.
Känner dock att jag har fått uppleva "motsattsen" allt för många gånger nu.


Som sakt, jag har känt mig lite vilse på sistone, kände att jag var tvungen kontakta ett medium för vägledning. Vet inte om de hjälpte men..kan kännas bra att läsa iallfall. Vet inte om jag är dum som gör det men. Känner mig otroligt less på allt. Utelivet här, är jag less, ja allt.
Och nu blir det att jobba hela sommaren så det är bara att bita ihop.

Gånger man känner såhär, tycker man fan synd om sig själv. Ja och de gör jag fan nu, de erkänner jag! Jag är icket blyg! Jag känner mig nära till gråt och ingenting är riktigt som de ska vara. Ibland kan en liten sak betyda så mycket, en blomma, en kommentar, ( som jag fick nu av den här killen) en komplimang, att man känner sig uppskattad. Och ibland kan en liten sak göra en så arg och irriterad att man har lust att dra 17 ramser på samma gång. Men det beror nog på mycket som ligger och gror som kommer ut dessa gånger.

Nu ska jag försöka sova efter en stressig kväll på jobbet, o nu vet ni halva mitt liv hur de känns just nu haha! :) tjohej!







SLutkörd

2011-06-15 @ 14:38:45 Allmänt | Kommentarer (2)
Åh jag vet inte vad de är känner mig helt död idag. Känns som båda benen vägen 10 gk styck! ont i axlarna, ont i halsen, en vagel i ögat. Ja, vad ska man säga. haha..inte lätt alla gånger, sen ska jag på jobbet snart.

Jag går bara och väntar på sommaren nu, eftersom jag och cissi missade dom där varma dagarna här i skeå så har jag inte "ställt" in mig på att de är juni, och sommar ännu. Jag tänker att de är vår ännu!

När man ser alla studentbilder på facebook får jag liite panik känner jag. Kan inte fatta att de var ett år sen vi tog det, och att de var ett år sen vi stod i danssalarna. Och vad har hänt? näe inte mycket, står på samma plats än. Blir stressad över livet, har så mycket som jag vill göra.

I turkiet så fanns de möjlighet att simma med delfiner, och DET ska jag göra någon gång i mitt liv, de är något som är säkert! MÅste få uppleva det. Jag har kommit fram till att, jag vill uppleva saker, jag vill se saker, och sedan kunna tänka tillbaka på allt man gjort. Känner mig less på att bara vara hemma och låta dagarna gå, de är ju så de ska vara när man fått barn och kommer vara hemma hela livet med sina barn. NU ska man flänga, prova jobba utomlands, resa, äventyra, göra saker man vill göra. Men varför gör jag inte de? de är nog för mkt som vill hinnas, så de blir inget av.



Trippen i Turkeyy!

2011-06-13 @ 21:18:28 Allmänt | Kommentarer (0)
De är så tragiskt att fara hem från ett ställe där man just börja känna sig som hemma, man trivs med allt och det är så mysigt och trevliga människor. Det är så deppigt att lämna stället tycker jag, när man vet att man aldrig kommer att komma tillbaka till exakt samma ställe. ( för man gör ju inte de) man provar ju olika ställen hela tiden.

Resan till turkiet gick braa! Flygrädd var jag och mådde illa på planet som fan, trodde jag sku spy hela tiden. Men de var värst vid landningen, då var de bara att bita ihop! Annars hade det kommit en tsunami ur käften. Haha!

Vi hade förståss (ospecad) resa. Så vi visste inte vilket hotell i Antalya vi skulle hamna på. Men så säger reseguiden att vi ska ta buss nr 15, de var en dubbeldäckare, så vi tänkte, " nu jävlar blire fem stjärningt" men när vi var påväg att gå på bussen så sa en annan guide att vi skulle på buss nummer 7....
Så vi sökte upp buss nr 7, naturligtvis var de en liten jävla prutt puss, typ skåpbil haha..nä inte riktigt men. Ifall skulle vi hamna på 3 stjärnigt hotell sa reseledaren.

När vi kom fram till området vi skulle bo i , sååå, trodde jag att de var ett skämt. Vi gick mellan smala gränder och förfallna hus, trasiga tak och riktigt sådär gammaldags. Så jag tänkte, var FAN kan de finnas ett hotell här? och som pricker över iiieet, så började det spöregna, tänkte " jaha, dåligt väder nu o"

Men som sakt vi kom fram, gick in i hotellet, och på baksidan var de jääättefint :) lagom stor pool, barnpool, två barer, restaurang, bufe, osv. Vi hade dock inget kylskp på rummet, ingen AC heller, så de var lite plågande..vi fick inte heller köpa vatten på supermarket och ta in det på rummet. Så vi smugglade upp lite öl och vatten och chips och sånt!

Vi hade de riktigt härligt jag och cissi, och vi har fått skratta väldigt mkt! Vi blev attackerade av en jävla fladdermus fjäril geting på rummet också! blev ett jävla liv! hahaha.
Sen en annan rolig sak jag aldrig glömmer var då jag skulle prova ett jätte fint rött linne med mönstrad öppen rygg. Så jag sa till mannen i butiken " I want the red, with the rygg" haha *skrattar*
Sugit var det dock att de var fint väder här i sverige när vi var borta............



























































Sweet home alabama!!

2011-06-12 @ 21:40:14 Allmänt | Kommentarer (0)

Då var man hemma från turkiet :) imorgon väntar kurs...jag och cissi ska på "kurs" kan ni förstå!
Berättar mer om vår semester och visar mer bilder sen :)
Goodnight!



Turkiet! Jag kommer!

2011-06-05 @ 00:36:56 Allmänt | Kommentarer (0)
Imorgon klockan 05.00 ringer väckaren. Jag och cissi åker mot luleå flygplats, sedan till turkiet! har resfeber som satan nu...kommer inte kunna sova..ospecat..fan spännande :O ....jag är rädd att något ska gå snett eller något ska hända! men så förtänkt och så försiktig jag är så borde allt gå som en dans på rosor!!=)

Ikväll har cissi frida och camilla hjälpt mig att ta bort min hårförlängning! hade de bara 1 månad=/ ....men jag kände att de kommer säkert bli förstört om jag ska bada i de utomlands, så he är lika bra, nu får jag fan vara korthårig =) och blond ska jag bli =) Brun och blond =) he få bli bra!

näe nu väntar cissi på mig i sängen :O haha ;D
godniight!



Utomlands!!!!

2011-06-03 @ 18:47:48 Allmänt | Kommentarer (0)
NU på söndag bär de av till turkiet, Antalya eller vad de heter, hörde att de inte finns stränder där, :O ........isåfall blir ju allt sämst....NÅN Stans måste de ju finnas!
Så skönt, så underbart! Dock är de ospec, så får se var jag o cissi hamnar =)

Jag har lyckas få en blodblåsa i mitten av min navelpiercing, INTE nice! jag har som vanligt otur. De är bara så , jag har alltid otur!  fel med tatueringen, fel med piercingar, får ärr, klippt håret snett osv! ....sjukligt, man blir nästan orolig hur turkiet resan ska sluta!:O haha näe .. men de ska gå bra =)

Jag är bara orolig att jag ska få infektion i naveln nu när jag är utomlands så att jag inte kan bada på hela veckan :( fy.. vad ska jag då göra..jag hoppas de är lungt, jag ber till GUD! Har ju pillrat på den hela dagen och där jag pierca mig har varit och klämt på den så nu är den svullen och blå, hoppas bara de inte förstör utlandsresan för då blir jag fan galen.

köööpit.















Denna topp ser så jävla god ut så jag var tvungen att köpa den! Blir så törstig och sugen på tuttifrutti och allt möjligt när jag ser den! Blir perfa i turkiet =)




Nu blir de grillat med farsan och brorsan =) Tjohej gummigrej!


RSS 2.0