vart fan är sommaren

2010-07-30 @ 16:00:29 Allmänt | Kommentarer (0)
Gud vad less jag börjar bli, de är varmt ute , men de är fan ingen sol? jag har knappt fått känna sanden mellan tårna och inte ens legat på falkan en enda gång? helt värdelöst, måste bara utomlands, men de ska vell inte finnas några resor då heller förståsss..

Igår sovde jag hos frida, vaknade idag med satans värk i axlarna, vet icket varför, men är på gränsen att få utbrott på något hela tiden för att det är en ilande känsla som är IRRI terande.

Sen har jag även börjat fundera, jag måste ta och gå ner i vikt nu, sommaren är farlig, man blir fet.. måste börja träna osv, jag hade börjat träna nu när jag jobbade, var ute och sprang med hundarna och tränade med hantlar hemma, men när mamma upptäckte att vi redan hade massa hantlar uppe på vindan så lämnade jag tillbaka dom jag köpt.. och tror du jag har tagit ner hantlarna från vinden? neeeeE, så träningen upphörde förståss....men nu måste jag ta och börja om , kanske ska dricka nutrilett eller vad det heter så kanske det går fortare??

Igår var jag på staden och shoppade litegranna...Hittade en svart volangklänning, en fladdrig Tshirt, en söt blå Tshit med volanger från gina och ett par leopardskor från HM, men vet inte om jag ska lämna tillbaka dom eller inte, har köpt så mkt skor på sista tiden, men det var bara 1 par kvar, så jag nappade dom.....

Hittade bara ena tröjan jag köpte från gina på hemsidan. Denna var det:






tragisk olycka

2010-07-26 @ 12:36:53 Allmänt | Kommentarer (0)
Igår skedde de en tragisk bilolycka mellan en bil och buss. Jag vill direkt beklaga för dom som dog i personbilen, de är så hämskt! När jag fick veta att det var moröns herrlag som åkte i bussen så förstod jag direkt att det fanns människor på den bussen som jag kände. Tydligen så var detta den största olyckan som hänt i norbotten på 30 år.
Själv satt jag också och åkte buss mot piteå när jag fick veta om olyckan, så jag förstod att jag skulle få se olycksplatsen snart. Kändes så obehagligt att åka buss då, och jag fick en klump i magen när jag tänkte på dom som satt fast i bussen. Sen började man tänka, varför just dom? de känns som att döden kommer närmare och närmare en.
Sen när man blev orolig om hur många som var skadade, så tänkte man , men jag såg ju en del av dom på trästocksfestivalen i fredags, glada och pigga, ingen aning om vad som väntade dom på söndagen...Tänk hur livet kan vända snabbt.
Eftersom de var flera kilometers bilkö så kunde jag inte se olycksplatsen direkt. Jag satt på bussen i bilkön i över 2 timmar innan dom öppnade vägen igen. Är så lättad över att alla klarade sig med lättare skador!
Att det står på aftonbladet också, gör att man förstår hur allvaligt det kunde ha gått..



Bild tagen från aftonbaldet.
På bilden Ludwig Lindström som satt fastklämd i bussen i 45 minuter.



Bilen som kom över på fel sida av vägen och körde rakt in i bussen.

............

2010-07-22 @ 22:35:53 Allmänt | Kommentarer (0)

Tjoflöjt, imorgon är det sista dagen jag jobbar , fan vad skönt....och lön får jag också , så jag ska shoppa lite imorgon har jag bestämt =)
Har för en stund sen varit ute och gått med nalle i regnet, rätt skönt faktiskt, men imorgon hoppas jag på bra väder då de är trästocks. Ska äta middag med frida en ska vi bege oss mot stocken =)

Är det någon som vet hur man lägger ut en "låt" på sin blogg? alltså inte från youtube, utan en spel slinga bara ?

Ska nog köpa denna klänning imorgon om den sitter najs:D


Här är min smyckesupphängning som jag gjorde :D rymde förståss inte allt,typiskt, men ett bra tips om man har mkt smycken som bara tjorvar ihop sig!!
Klädde bara en träskiva med tyg, och satte spikar.






Antes valpar :) har dock vuxit nu , har inte sett dom på 2 veckor :)! fan vad fint kort alltså :D






Min Nalle:)



Min Trojja:)



Kanske vill bli blond igen ett tag i sommar....u never know




SOl och baad tack

2010-07-18 @ 23:35:46 Allmänt | Kommentarer (0)
I Lördags var de ju kanonväder :D såå skönt, badade i polen med ante hela dagen =) Jag förväntar mig ett bra väder imorgon så man kan ligga och pressa då också =) malin och Kim kommer förbi då tror jag =) Ikväll har jag varit hos kim och malin och sett film :D Såg även då Malin satte i löshår på frida, de blev jättefint=)! Måste göra nått åt mitt hår snart! klippa, färga , förlänga, förkorta , blond, brunett eller vad fan som helst haha:D för just nu känns de urtvättat baara...

Idag har jag även , ÄNTLIGEN klätt en tavla med vitt tyg, sen satt flera spikar på den , där jag har hängt upp alla mina smycken, men märkte att jag inte rymde allt jag hade men det blev gode bättre ordning på allt!=) Kan ta kort och visa sen hur det blev =)

Skönt att jag är ledig imorgon, sen är det sista arbetsveckan, och min första lön kommer på FReedaag :D:D





Framtidens läppförstoring!

2010-07-14 @ 21:51:53 Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har hittat den sjukaste grejen någonsin. Måste nästan skratta. Haha:D NI vet väll att det finns läppglans man kan köpa som ska göra att läpparna börjar stickas och i och med det svälla upp och bli större?haha..

Jag satt och klickade på youtube då jag helt plötsligt kom in på denna läppförstorare som heter luscilous lips pump. Det är en pump som pumpar upp läpparna, så det blir vakuum i läpparna! Detta har blivit populärt bland modeller nu istället för att spruta silikon i dom. Kanske är denna makapär framtidens "skönhetshjälp"? det sägs att det är helt ofarligt och smärtfritt.

Jag skrattar då jag tänker på, haha, tänk om alla skulle gå omkring med sådana där, sen typ när man märker att läpparna håller på pysa ihop så går man och pumpar upp dom inne på toaletten, hahaha, nä guuud så sjukt! haha, ni måste bara se!





Valparna!

2010-07-12 @ 15:49:57 Allmänt | Kommentarer (0)

Fan vad bra väder de varit idag då =) for till luleå iförrgår eftersom resten av mina kompisar skulle på festivalen då också, jag hade inte förköp så  de blir för dyrt att betala vid entren igen! Idag har jag solat hela dagen, märkte att jag hade glömt bikinin hemma så var tvungen att fara och köpa en ny på Lindex. Skit snygg, ljusblå!

Har lagt in massa kort från semestern i stockholm, men de var inte så många kort på mig som blev så intressanta haha, så jag lägger hellre ut korten på ante, antes hundvalpar och några svanar som jag såg i stockholm haha:P :D





Utsikten från jävla dyrhotellet som kostade 1800 kronor natten pluss p-böter 300 kr!! så 2000 kronor första natten, inte så skillat=/  de stod att de var gratis parkering!! Vi bodde på våning 20 här :) haha vi vart lite höjdrädda, jag vågade knappt åka hissen!





Dyrhotellet med en damm i lobbyn :)



Som sagt, på morgonen då vi skulle äta frukosten, så hade vi längtat som fan, så vi hittade en skylt där de stod breakfast och en pil upp mot rulltrappan, så vi åkte upp, men där tog vägbeskrivningen slut. Så vi började söka frukosten själv och då såg vi helt plötsligt ett runt bort med 2 fat med bröd på, kaffe, kolsyrat vatten och vanligt vatten. Hm, tänkte vi, är detta frukosten vi får för 1800 kroNOOR?! vi tänkte att de måste vara fel, så vi kollade omkring oss, men vi hittade ingen annan frukost så vi tog några mackor och satte oss där bland borden helt ensamma, de satt ingen annan där heller? de tyckte vi var jävligt konstigt..Sen efter cirka 5 minuter då vi tuggat i oss 1 macka, så ser vi HELT PLÖTSLIGt hur en dörr öppnas, och vem kommer där ifrån? joo jävla rikemans kostymsnubbar som haft möte som ska ha SITT FIKA! sin fika PAUS!! och vi har sopat i oss några av deras mackor?! hhaha, vi fick fan panik och vågade inte gå tillbaka med faten och glasen, så vi gick åt ett helt annat håll och lämnade faten i korridoren runt hörnet vid hotellrummen, och jag gömde mina glas på ettt bord längre bort, sen löpte vi upp till hotell rummet! haha, jag hade panik, tänkte fan nu griper dom oss! jag sa till ante " nu sticker vi" sen började jag i panik packa ihop allt och stack.! Sen när vi kom ner till lobbyn, så ser vi att fikat är på nedervåningen med GOOOD jävla fika...............men vi stack. Var ändå mätt så!



Här har vi förflyttat oss till hässelby camping! gangstah byn vettu! haha :S:P ;D



Hawai baren på campingen =) jätte fint ställe! kändes som utomlands!! var 30 pluss den dagen o!













Ett annat hotellllll :D



 Ante är ny tatuerad på drop in, haha :D

Hundvalparna!!=)













Är någon intresserad av att köpa en tibbe, hör av er!







Semestern slut......

2010-07-05 @ 13:48:16 Allmänt | Kommentarer (2)
ja två veckor har runnut förbi. Nu är de bara att börja jobba igen! fy fan......har haft väldigt trevligt iallfall. Har varit i stockholm med ante och shoppat och badat och kört bil i stan. haha De var ju INTE de roligaste kan jag säga, trafiken är ju helt jävla hysterisk! Skulle aldrig kunna bo i stockholm, de är fan för stort :O!? men när jag gick på stan och shoppa tänkte jag " hm här skulle jag kunna bo" men de är för stort typ... mitt lilla lokal sinne är sämst! har tagit jätte mkt kort som jag kan lägga ut sen! har även tagit kort på antes hundvalpar, dom har börjat springa nu också!=) Kan berätta mer om semestern sen, råkade även ta semester från bloggen märkte jag hehe.....
I stockholm så shoppade jag en Peak jacka, skinnjacka, ett par klackar, gladiatorskor och ett par jeans :) eller ante handlade åt mig (a) han är så snäll :)!! men snart får jag min egna första lön!!:D

Har även kollat till dom där stackars ankungarna som jag " räddade" dom mår bra och har fått en ny mamma i ankdammen! och nya syskon:D dom har vuxit och blivit jätte stora:D

Idag ska ante ringa på en bil åt mig, lr 2 st =) får se vilken farsan köper åt mig=) Men borde skaffa körkortet snart=)

Denna bil vill jag ha, men vi ska ringa och höra priset på denna idag :D







Denna var jävligt fet baktill tycker jag :D men jag gillar den rööda också:D En riktig tjejbil;) snygg, billig, men inte så mkt motor att köra med kanske :D stylad Opel Calibra :)




Hittade massa jävla gamla kort på mig här hahaha :D



Jag och carrie:D

Fy fan vad hämskt. Kom på i morse hur mkt jag saknar carrieee, och ser nu på hennes blogg att hon kom in i haparanda på designkursen där. Så nu ska hon flytta :O .....:(
Känner att vi hade kunnat umgås meeer än vad vi gjort!=(
Drömde världens mardröm inatt. Jag drömde att carrie tog självmord och att hon skärde i någon åder så att hon/ du tog direkt, och att pappa jörgen inte han stoppa dig för du stängde in han bakom ett staket! och fy fan vad jag har gråtit i sömnen :O direkt jag somnade om så drömde jag allt igen, och jag minns att jag frågade mamma ba" är de sant att carrie är död eller är de en dröm??? mamma ba: nä julia de är ingen dröm, hon tog självmord. och jag grät och fyfan vad hämskt de var!  Insåg sen när jag vaknat ordenligt att de måste vara den dröm. Men obehagligare och verkligare dröm har jag aldrig varit med oM!!!!

Man ska ta vara på dom nära och kära!! :)





                                                  Fler gaaaamla kort!














2005!






Gud så hämskt vad tiden går fort......

RSS 2.0