*host*

2012-01-31 @ 19:38:04 Allmänt | Kommentarer (0)
Oj oj, nu händer de igen. Bra tag sen jag skrev här. Ber om ursäkt, har haft ångest för att jag inte skrivit på länge! och förskjuter då på det. Har egentligen så mycket jag vill berätta. Skulle ju lägga upp foton på min walk in closet när jag gjort i ordning med alla skor! jag får återkomma med det.

Nog har jag dragit hem lite shopping också, en svart klänning som är lång bak och kort framtill från gina, ett par klackar från scorett och dom där slitna jeansen från Gina. Dock märker jag att dom slitna hålen går upp bara efter någon dag, de är väll nackdelen med dom.

Blir inte så mycket jobb för mig nu förtiden. Har nu blivit medlem på en hemsida där man kan söka artist jobb, allt från entertainer, demosångare, skådespelare, musikalartist, och massa annat inom sång. Jag vill såklart bli en popsångare som dansar och sjunger, de är min dröm, eller vara med i en tjejgrupp som dansar och sjunger. Meeen, man måste kämpa, söka söka, de händer ju inget om man inte gör något, eller om man inte tar för sig...!
Tackade nej till entertainer jobbet jag fick förra året utomlands, ångrar det lite..tänker på utvecklingen, man hade utvecklas mycket som artist på scen.
Men samtidigt så hade jag inte träffat min kärlek om jag inte stannat hemma !! =) och jag är lycklig för att jag träffat han :)
Det kostar 175 kr varje månad att vara medlem på denna sida där man kan söka dessa jobb, men de tycker jag att det är värt de!
Annars planerar jag och älskling för stockholm :)



Dagen, då man kan köpa allt man vill ha!

2012-01-17 @ 23:15:10 Allmänt | Kommentarer (0)
De är klart jag varit och shoppat idag som vanligt, smycken kläder. Varför är det så roligt att köpa kläder? sen får man ångest varje gång man kommer hem med 5 kassar? ja, jag tror jag kan svara på det.
De är ju faktiskt roligt att känna sig fin, och man känner sig ju fin när man sätter på sig något snyggt som man trivs i, och känner sig " fin" i. Visst måste de vara så? Jag köper ju inte bara för att köpa, jag köper ju för att jag vill ha de!
Fast ibland kanske man bara vill ha de för stunden =/ ? ... jadu jag vet inte, jag har ett shoppingberoende iallfall, de tro ja.......................om man nu kan kalla de så. Eller så är det ett intresse ? :D
känns bättre så!

Chrille och Makke från 8 steps åker ner till stockholm nästa helg igen för att färdigställa 2 låtar. Spänning, väntan!

Förövrigt så försöker jag gå på GI, ha, inte så jävla lätt va, men jag är duktig. Vet inte hur mycket det gett mennN, tjaaaa, får vell se, små äter mörkchoklad....älskar ju chocklad, jag är galen i det, sååå, finns de möjlighet att äta mörk choklad på GI så gör jag ju de ? haha... men man får ju inte äta i mängder men, äh va fan, man grisar då inte iallfall. :D Man känner sig mer hälsosam iallfall :)

Alltså skoja inte vad jag vill handla kläder. De har typ RAMLAT in JULJA kläder på Ginatricot såg jag idag...men jag måste lugna mig, måste spara pengar tills flytten ner till stockholm. INSE INSE.

Vanliga T-shirts som man kan ha på vardagen till jeans, saknar fan de, köper mest jamen, festkläder, smycken, klackar, jackor. Men de är detta jag egentligen behöver typ :)! Jag älskar jeans med slitningar, dessa har inte kommit in på Gina ännu, kunde inte hitta dom på hemsidan heller?....men de kommer väl. SKIT SNYGGT!



Stockholm

2012-01-15 @ 12:54:38 Allmänt | Kommentarer (0)

Det verkar luta åt att jag och min älskling flyttar till stockholm snart. Spännande. Deras spelning i stockholm blev väldigt lyckad och alla var nöjda! Som de känns just nu så ser deras framtid ljus ut. Men, man ska aldrig vara på den säkra sidan.
Jag är så glad för chrilles skull. Är det några som är värd att lyckas med musiken så är de dom. Har skrivit det förut, men det är  sant.
Chrille är en fruktansvärt duktig låtskrivare osv osv..
Detta är de som rör sig i mitt liv just nu, och vi har riktat in oss på stockholm, att vi kommer måsta flytta dit. Men vi får se hur resultatet blir.




Som sagt så går jag inte på scema längre, de gör inte så mycket eftersom jag ska börja söka jobb i stockholm. De ska bli roligt, fast jävligt spännande. Jag är verkligen ingen storstadstjej, är typ rädd för stora ställen, men de ska nog gå bra. Man kan bara ångra det man inte gjort som sagt.

I helgen så var de vikarie fest, de var riktigt trevligt att träffa alla utanför jobbet, dock så märker jag hur försiktig jag blivit med att dricka, är så rädd att bli bakis , hatar att vara bakis. Tycker att det nästan inte är värt det längre, för bakisheten har bara blivit värre med åren! näe fyy!...De finns mycket annat roligt att göra ;D
Idag är de söndag, ingen aning vad jag ska hitta på....få seee....kanske man måste köpa shoppa nått..


Jobb, de var de det.

2012-01-05 @ 11:44:58 Allmänt | Kommentarer (0)
Ja, då var de slut att gå på shema för mig, känns jävligt tråkigt faktiskt. Nu blir man springvikarie igen, de är det jobbigaste som finns. Jag trivs verkligen bra på jobbet, för alla är i jämnålder och vi har fruktansvärt kul tillsammans, de kan inte bli bättre? Att söka på andra ställen inom vården känns tråkigt och hämskt, men antar att det är ett måste nu.

Får väll se vad som händer med livet nu efter att chrille varit i stockholm på spelning, kan hända att det blir att förändra mycket. ingen vet! :) de är sjukt spännande och jag håller tummarna för han, och dom.

Ikväll kommer älsklingen, då hininer vi träffas och jag hinner önska honnom lycka till inför den stora dagen :)!

Btw! jag skulle berätta hur den här ID:S brunutan sol var.
SKIT BRA!
Jag säger bara det , jag har aldrig varit så nöjd över en brunutan sol som denna.
Man ser vart man aplicerat den direkt man kletar på sig den, krämen är mörkbrun redan när man trycker ur det från flaskan.

Den luktar gott, typ mandel, näe jag vet inte med något sådant, sen luktar den inte typ solarium, eller brun utan sol. Kan hända att man känner det ytterst lite, men jag är så jävulst känslig den lukten så jag över luktar.
Iallafall, sätter man på sig den på kvällen, eller på dagen så har man direkt en fin brun färg. Den håller bra och man får en svag mörk brun färg och ser naturligt brun ut.
Har redan hört jätte många som " oj vad brun du är" ;)

400 kr, Åhlens.



2012

2012-01-02 @ 18:14:53 Allmänt | Kommentarer (0)


Jag har haft en underbar nyårsafton :)! de var så himla trevligt :) tack för nyårskvällen allesammans!

Älskling ,nu börjar vårt år tillsammans, jag älskar dig!


























RSS 2.0