Latperiod

2011-05-29 @ 15:46:25 Allmänt | Kommentarer (0)
Alltså jag har hamnat nu i en latperiod då jag inte får något gjort! Jag har inte orkat hålla på md musiken något, låtarna ligger, jag har inte sökt andra jobb, har inte rensat garderoben, har inte börja TRÄÄNA, känner paniken, och sen de där körkortet som ligger och gnider i hjärnan på mig. Nån som har ett tips? jag får panik varför kan jag inte bara ta tag i de, jag är rädd att jag krocka. Fan jag var ju så nära, skulle boka upp allt.. sen pajja våran manuella bil hemma så jag har inte kunnat köra något hemma, och då blev de så att jag la ner allt...känns så jobbigt att PLUGGA! Får också ångest över att mitt träningskort håller på gå ut snart, och jag har knappt varit där något...så tragiskt.

Dessa köpte jag igår, ( liknande) dom jag köpte var mycket snyggare dock ;D




Igårkväll var jag och vännerna på allstar/mollys. Var rätt trevligt, men känner att jag börjar bli less på utelivet i skellefteå..Hade gärna varit i luleå cruising eller umeå men alla var tråkiga och ingen ville följa med så då blev de skeå i slutändan - som vanligt.


Nu har de kommit ut svarta labradoodle på blocket! Vill ha en , dom kostar tolv tusen.....






New

2011-05-23 @ 18:56:39 Allmänt | Kommentarer (0)

Jag är så trött nufötiden! spec på morgonen! Fattar inte, eller jo, jag tror ändå jag fattar. För jag vaknar 10000 gånger per natt och kollar på klockan, för jag tror att jag ska försova mig hela tiden, trots att jag ser att jag ställt väckaren. Skit irriterande. Är som halv vaken hela tiden. Men, man överlever :) I helgen blir de eventuellt brännbollsyran i umeåå, har inte bestämt mig ännu om jag ska fara, men de vore kul eftersom jag aldrig varit på det.
Min navelpiercing läker hyffsat bra, är lite svullet och rött på ärret från förra omgången, men jag hoppas de lägger sig, annars vet jag inte vad jag gör!
Näe nu blir de att kolla utlandsresor!

Lite shopping!  Linne från Lindex.





Jeansshorts Gina.





Vattenmelon - Viagra?

2011-05-18 @ 23:21:27 Allmänt | Kommentarer (0)
Hej och hå vad tiden går fort, de känns som igår, allt som vi gjort!

Ja, jag hinner knappt sitta vid datorn längre märker jag , har blivit mkt jobb på sistone. Men de är bra :)! Dock mkt shopping också har jag lyckats klämma in i luckorna. Har varit aldeless för mkt nöjes utgifter denna månad. Hårförlängning, navelpiercing, och shoppat kläder över tusen lappen, och näe!! Vill inte ens tänka efter, får ångest! Får fan skärpa mig alltså.

De har hänt mkt, min kusin carrie har fyllt år, min barndomsvän Frida har flyttat hem till SKEÅ :) och jag har slitit sönder ryggen känner jag, jag har underbara vänner som jag älskar och som gör mig glad :) Jobbet ruller på , jag har kommit in i jobbet så pass bra nu att jag tycker de mesta känns bra :)
De enda som fattas nu är träning och körkort! sen är livet på G tro ja, och käärlekeeen förståss:) Då ni, då borde livet vara på topp, och en utlandsresa där i kanten!



Hmm, ja vad säger ni?





Jaa, de spelar väl nästan ingen roll vad de är bra för, det är ju så förjävla gott ändå! Kan ju äta en hel mello själv!!
Frågan är hur bra det är om en kille äter en hel då ? ;D haha!


Inte nog med det , det talas ju om att jorden ska gå under på lördag klockan 18.00 ;P!?

Police

2011-05-15 @ 22:13:25 Allmänt | Kommentarer (0)


Denna parfym fick jag när jag fyllde år, luktar riktigt sött gott =) Luktar som britney Spears rosa runda " aladin flaska" typ:) Luktar länge och kostar ungefär 250 kr. 






Vädurens horoskop

2011-05-13 @ 23:42:07 Allmänt | Kommentarer (0)


När frida kommer hem får jag mina skinn shorts från new yorker! :D





Alla som är vädurar!
Här kommer vecka 20 horoskop!
 Tagen ur min astro bok där de finns förutsedda veckohoroskop för hela året;D

Kärlek:
Dina ord klingar så positivt till din omgivning. Man finner dig vara en synnerligen finvän. Du har en härlig atmosfär runt om dig.

Arbete/hälsa
Nu ökar dina kunskaper och det verkar fullt möjligt att en arbetsgivare kommer att föreslå dig till en högre tjänst.

Ekonomi
 Det som har med försäljning att göra är bra för din ekonomi nu. Vill du vinna i spel så kan ett spel på Lotto vara bäst. Men spela bara två rader, inte mera. Lyckotal: 20,23,28,34,39,44,46.

Bästa lyckotal bör vara: 46

SÄG TILL OM DU VINNER EN MILLE ;D ( tacka mig isåfall) " haha"  godnatt! ;)


Man har sina dagar.

2011-05-12 @ 22:51:22 Allmänt | Kommentarer (0)
Man har verkligen sina dagar då man känner sig ovanligt glad, och ibland ovanligt deppad och nere. Man känner sig ensam och tänker på alldeless för mycket!
Blir galen känner jag. En sådan dag är idag, jag bara går omkring som en zombie och deppar omkring. Knappt hunnit märka att man varit och jobbat i 5 timmar. Man känner sig bortglömd av människor som man älskar. Och det gör ont.
Ibland undrar jag hur folk bara kan, ja strunta i en, eller glömma bort, eller förtränga en, de var rätta ordet. Tydligen så värkar vissa vara bra på det. Jag kan inte förtränga någon, jag tänker alltid på hur alla mår, och vad den gör nu osv. Men när man visat att man brytt sig , och får inget tillbaka, så orkar man inte längre. Jag känner mig nästan lurad.
Imorgon är det jobb hela dagen, och på lördag är det party. Känner mig inte peppad på något just nu faktiskt. SKulle vara skönt att flytta, eller fara utomlands känner jag.
Snart flyttar min "lillasyster" frida hem :D!!!!!! Saknar dig!
Äntligen kommer du hem igen<3 =)!!

Hål i naveln

2011-05-08 @ 12:50:41 Allmänt | Kommentarer (0)

Sådära, då var de gjort! Gick och tog hål igår ändå, jag ger det en sista chans får se om de funkar att ha en utan att de blir infektion! De ska fan gå denna gång alltså!

Fredag kväll jobbade jag och även lördag morgon, vädret gjorde ju en sjukt peppad på att festa lite. Vi hade velat fara till piteå cruising men naturligtvis hade vi ingen som kunde köra! åhhh...hade säkert varit jätteroligt..
Istället blev det utgång här  i skellefteå, jag säger bara fy fy fy, så tråkigt det var, har aldrig varit med om dess like, var dött överallt! Sjukt onödigt att dricka alltså. Väldigt onödigt. Och onödigt att betala in sig överallt.

Idag ska jag bara ta de lungt. Kika på lite utlandsresor. Ha det gött!






Go, Go, Go, i dont need you anymore.

2011-05-06 @ 13:11:07 Allmänt | Kommentarer (0)

Fredag, skönt. Dock inte skönt att jag ska jobba ikväll...känns konstigt att jobba en fredagkväll men , he bara att vänja sig. JAg får tänka dollar tecken i ögonen. haha :P

Än så länge har jag inte fått tillbaka några papper från arbetsförmedlingen, värkar ha gått för sig tredje gången! Fick bla ett tips från en här på bloggen att man kan skriva " ring upp, ifall den är fel ifylld" och det värkade fungera! Så det ska jag absolut göra! Väldigt bra tips, tack så mycket! :)

Sen såg jag i dagens tidning att min kära kusin Caroline var i tidningen. Hon berättar om sitt stora intresse om inredning! Hon är mycket duktig, hon har haft dessa kunskaper redan som liten, alltid varit påhittig, pysslig och hittat lösningar till allting. Hon har alltid varit en stjärna i mina ögon.

Igår, PÅ TAL OM CHOKLAD!! så förstår ni säkert att jag var och köpte en marabou...den nya med banan och cocos smak! faktiskt god!!
Inte nog med det.
Jag mors fars, kim och malin var och kollade på nya butiken Lakapää eller vad de heter, uppe på solbacken. Vi var borta 1 timme ungefär, och när vi kom hem så har hundarna mina ätit upp en hel marabou chokladkaka. Not good! Så vi vart jätteoroliga eftersom det stod att hundar kan dö vid så mycket intag av choklad. Så efter jag ringt tre olika jävla nummer för att komma till akut veterinären i Öjebyn så säger telefonsvararen såhär" detta samtal kostar dig 200 kr, sen kom de signal" och så DUM som jag var så la jag på för jag fick jag panik att de var så dyrt! men dom hann jävlart dra pengarna ändå!!!!!!!! idioter. Ofta dom inte förvarnar det på något vis, eller att det står någonstans. Iallfall så är ju 200 kr ingenting om de nu vore så att hundarna låg döendes! Men dom var pigga. Tillslut fick vi iallfall  tag på en distriktveterinär eller vad de var. Och hon sa att det nog skulle vara lungt eftersom de var ljus choklad, och att de var båda hundarna som hade käkat ur den.
Nalle spydde några gånger, men idag värkar båda pigga!




Här är en låt jag skrev för ungefär 2 år sedan. Har börjat spela in den lite smått, så får se vad de blir av den.

Vers:

The time is right

Now you have to go

I have so much to say

 

I wish I love you

But I can’t anymore

Our time is over

 

I've gone in circles

wasted my time

Now I want to be on my own

 

Brygga:

I don’t know

What love is any longer

I lost my mind on the way


Ref.

Go, go, go

I don’t need you anymore

Can you walk out trough the door

 

Go, go, go

I can’t help it anymore

I don’t love you, now I`am sure

 

Vers:

What is love?

What are feelings?

Do you believe in love?

 

I have to say

I can’t lie anymore

I have waited to long

 

Brygga:

I don’t know

What love is any longer

I lost my mind on the way

Ref.

Go go go

I dont need you anymore

Can you walk out trough the door

Go go go

I cant help it anymore

I don’t love you, now I`am sure!

Av: Julja


Rävar som doinga!

2011-05-05 @ 23:11:11 Allmänt | Kommentarer (0)
Hahaha, jag tycker denna video är lite små gullig, rävar som busar på en studsmatta, sen upptäcker ena räven att de studsar till, och vill genast fortsätta!

 Rävar är nyfikna oja :D





Mmm Marabou!

2011-05-05 @ 13:54:39 Allmänt | Kommentarer (1)
Jag känner chokladsuget komma! Har haft kort dag idag! Men skulle behöva nått sött i käften! :D haha!
Har hört talas om att det har kommit ut nya marabou! bla, cheescake/ jordgubb, och även nått med blåbär ;D Måste smaka i helgen :D

Som sagt, jag älskar choklad, är de något jag är SUgen på, alltså sötsugen, så är de choklad! är inte så förtjust i andra godisar egentligen. Take a looK! Dessa två längst upp till vänster är dom jag vet är nya :D Men de fanns ju annat smaskigt också ser jag ;)

Låt drääglet flöda!









Ordna inför sommaren

2011-05-04 @ 23:19:00 Allmänt | Kommentarer (0)

Känner stressen alltså, jag skulle ha haft gjort om min tatuering innan sommaren, eller fyllt i den. Sen skulle jag även ha haft tagit ny hålet i naveln innan sommar. Ni vet jag råka ju slita ut den så de är ett ärr där nu, inte snyggt alls ju! Måste som göra de typ "nu" annars kan jag inte sola och bada i sommar, men frågan är om de är värt att riskera ett till ärr, för jag har lätt att få infektioner.................hm....

Ja, idag har jag annars bara jobbat, kl 07- 13. 00 sen 16.30 - 21.00 så är helt slut. Sitter här och klockan är snart halv 12, ska upp klockan kvart över fem. Borde sova. Har rätt mycket funderingar i huvudet just nu.


Sen hittade jag världens jävla snyggaste bustier eller vad de kallas, på tradera! Är fan KÄR! vill ha den, hit med den!, men jag hann inte buda, jag looosa :O...........Kommer aldrig hitta denna sommriga pärla. Den var tydligen från Spanien så ...HE!....














När jag grät, så torkade jag tårarna . när jag ramlade , så klev jag upp igen.
när jag blev sviken, så gick jag vidare. när mitt liv rasade, byggde jag upp det igen.


Jobbaa

2011-05-03 @ 11:21:13 Allmänt | Kommentarer (1)
Nu ska jag på arbetsförmedlingen och lämna in PAPPAer IGEN! Har "tydligen" skrivit fel två gånger nu så jag har fått hem papperna igen i brevlådan. Känner jag blir förbannad. Dom kan vell ringa och säga" nu har du gjort ett fel här, men  de är si och så" sen kan dom ändra de? SVÅRT? tydligen.

Sen blir de att fara på jobbet, 13.00 till 21.00. Hela dagen är som förstörd, hinner inte göra något på förmiddagen eller på eftermiddagen, tokit. Näe nu blåser jag :) tjo!


Megaaa megafon

2011-05-02 @ 23:09:14 Allmänt | Kommentarer (0)


Ja jag måste säga att jag hade sjukt roligt på megafonen, jag tycker de är heelt jävla underbart att vara på folkparken, mycket större dansgolv, toer, ja stort utrymme överhuvudtaget!! Ni ser ju bara spacet! Sjukt roligt att dansa, och att man kan dansa fritt om man vill utan att nån knuffas! Sen var de riktigt trevliga människor ute, och på förfesten, som jag hade riktigt roligt med:) Folkparken, nästa :D!







Som ni vet så cutta jag av mig håret, eller en frisör rackare gjorde världens misstag, så nu har jag satt hårförlängning, här är resultatet :)
Känns ju dock förjävligt att man hade långt och tjockt hår, och sen ska jag måste sätta in löshår för att FÅ som jag HADE -  SJÄLV, sjukt men sant :)









RSS 2.0