Hatar Busschaufförer!

2012-02-24 @ 19:19:42 Allmänt | Kommentarer (2)
Var ett tag sen jag skrev såg jag , och de är jag medveten om....not good. Men men , äntligen tar jag tag i det.
Måste få berätta min dåliga bussdag igår nämligen!

Skulle åka buss från norsjö, så jag tar upp mitt bankomatkort och säger " ungdom till schtaan!" Då fattar man väl att jag ska betala med kort?? ja precis. Men vad säger kärringjäveln?
" VAD GÖÖÖR DUU? HERREGUD VISST FÖRSTÅR DU VÄLL ATT DU MÅSTE SÄGA TILL OM DU SKA BETALA MED KORT? ANNARS BLIR DET JU INKNAPPNINGFEL??
Jag: aha? ja de är ju konstigt för det har jag då aldrig behövt förut!
Hon: JAMEN VISST FÖRSTÅR DU VÄLL ATT MAN MÅSTE SÄGA TILL, DE BLIR JU FEL I HELA SYSTEMET,NU KLICKADE JU JAG IN KONTAKT?!
Jag: HAPP , men det VISSTE jag INTE!

Alltså? vadå trög kärring? okej de är en liten grej de här egentligen, MEN hon förstörde min dag totalt!! SUR Jävla kärringjävel säger jag bara, hatar sådana. Hur fan kan man vara så otrevlig mot en trevlig människa som inte ens gjort något fel? Är de något jag kan reta mig på så är det sånt här.

Så medans jag sätter mig så känner jag hur jag blir mer och mer förbannad. Man hinner tänka ut sjutton ramser som man hade vela skrika i hennes öra.

För det första tänkte jag. De är ju för fan hennes jobb att se till vad resenärerna ska betala med? Hon kan ju inte ta förgivet att varenda jävel ska betala kontant? vi lever ju ändå på 2012 talet där man betalar med kort Övvvveerallt! Sen sitter hon och tar förgivet saker att jag ska betala kontant när jag håller i bankomatkortet framför näsan på henne! dum dum DUM , säger jag bara.

Sen de jag egentligen retar mig på, är att jag var trevlig, sen bemöter hon mig och är sur, och anklagar MIG för att göra FEL? när de är HON som har gjort fel? och typ skämmer ut mig inför alla i bussen, nog för att de inte satt så många därinne, och tur var väl de?
Näe jag säger bara det, jag har mött många sura jävlar som kör buss, och jag fattar inte varför? byt jobb om ni ska vara på dåligt humör, för ni förstör faktiskt en glad människas dag! De är klart att jag träffat trevliga busschaffisar också , men de roliga är ju att man blir lika chockad varje gång man träffar en glad.
Detta ("eltade")? jag hela vägen hem till stan.

På eftermiddagen:

Nu skulle jag åka från stan hem till moröbacke efter att jag varit på ett möte. De är en sur gubbe som ska köra bussen. Hm tänkte jag, ska se hur detta går, tänker inte nämna något om att jag ska betala med kort. Näe de behövde jag inte heller, de var inget problem. Men det som var konstigt med denna bussresa, de ska jag berätta nu.

Klockan stod på 15.41  och bussarna går 15.45.
När klockan var 15.41 så stod det en utvecklingsstörd man och bankade på dörren för att han ville åka med, samtidigt så började chaffören att köra och viftade åt den sjuka mannen att "förvinna"typ, och ta nästa buss.
Alltså va??
En sjuk man som står helt ensam kvar och vill åka med på bussen? varför inte släppa in honom?! klockan var ju bara 15.41 ?? de var 4 minuter kvar innan bussen skulle rulla? och min klocka är ställd efter bussarnas klockor. Näe, de skar i hjärtat faktiskt att se han stå kvar där och fundera på vad som just hände: Jag såg att de var andra på bussen som också reagerade, som drog upp jackärmen och kollade vad klockan var.

Detta var min bussdag, roligt va? nästan så att man måste göra en insändare till norran. Detta är ju pinsamt.


 


Olyckor & mitt förbannade hår.

2012-02-03 @ 22:56:03 Allmänt | Kommentarer (0)
När man hade långt hår, de var tider de...haha.. kommer aldrig sluta deppa för att jag cutta av mig mitt långa hår. Har kommit fram till att jag gör ALLTID nått med mitt hår efter att jag sett foton på när jag hade långt hår, haha. Antingen färgar jag de, gör hårförlängning eller någon annan impuls grej.

Har jobbat från 14-21 ikväll. IS KALLT , alltså man fryser sönder hakan, kakan som jag råkade säga haha. Jag råkade säga att jag frös om kakan, men jag skulle säga hakan. MEN jag HADE köpt en KAKA på konsum! haha ;D;D fan vad rolig jag är.

Chrille pille är i stockholm och spelar in låtar, sååå kul :) hade jag också vela=) Snart kommer han hem och värmer mig. Det längtar jag till! Han får inte vara i stockholm och ha de varmt, han ska få känna på 30 minus kylan när han kommer hem, ;) ;) moahahah:D

Mycket olyckor just nu, såg de var hämsk olycka här vid solbacken mellan en lastbil och en postbil. Blev rätt illa för han som satt i postbilen eftersom han ligger på intensivavdelningen.
En halvtimme efter krockade 2 bilar till i solbacken längre ner, men blev bara plåtskador för dom.
SÅ hämskt va...de hade kunnat vara VEEM som helst som körde där som postbilen gjorde, vi kör ju där flera gånger om dagen ? mina föräldrar, släkt, vänner, passerar alltid där. Man vet aldrig, jag säger bara det!
Sådana här gånger, de är då jag inte vill ta körkortet, utan jag vill bara vara en fågel som kan flyga över alla utan att nån krockar i mig. Kanske låter själviskt, men menar inte så, har stor medkänsla för andra människor och tycker att detta är frukansvärt när de händer sådant här, de jag menar är bara det att jag blir lika förskräckt varje gång det händer en olycka, ( tänker på deras anhöriga också)
 Menar, de hade lika gärna kunnat vara någon som jag känner , eller jag själv. Man MÅSTE vara uppmärksam, även fast det finns rödljus. 

Som sagt när djur far till skada så far jag väldigt illa. Läste att det var en hund här någerst som fastnat under ett stenblock, så räddningstjänsten kom dit för att försöka få loss hunden, men lyckades inte?
vadå ....får man inte veta mer, gav dom bara upp då eller? eller dog hunden?

Nu håller mina tår på frysa fast i golvet så måste röra på mig!
Sen ska man upp halv 6 för att jobba imorgon, vilket INTE var planerat.






RSS 2.0