Gorillan i sängen

2011-09-28 @ 17:38:52 Allmänt | Kommentarer (0)

Jag har glömt berätta det.haha..
Förra veckan vaknade jag upp mitt i natten och tyckte att någon låg bredvid mig i sängen. Jag har en 160 säng och jag svär att de såg ut som att någon låg brevid mig. Någon låg under överkastet.
Det var som en liten buckel där huvudet ska vara, sen kom världens ÖLmage i mitten, och sen avlånga ben..!

Först såg de ut som en mörk man med ölmage som låg där. Så jag satte mig upp mitt i natten, helt borta i huvet och kollade på ölmagen. Och jag tyckte att jag kände nå hår uppe vid huvudet...så jag satt och fundera ett tag och tänkte, vem fan är de som ligger här?! har jag blivit dum i huvet??

Sen petade jag med armbågen på ölmagen, och de gunga som till, och då fick jag hjärtat i halsgropen, jag tänkte om nån har tagit sig in här och lagt sig i sängen? en fullgubbe? (förstå mig nu rätt, jag är helt borta och nyvaken i en annan värld)
Tanken slog mig,
att de var en gorilla som följt med mig hem från ZOO:et i Spanien? hahhaha.... så jag fick panik, men tänkte att jag borde känna om de finns några ben, så jag öppnade överkastet, helt svettig och nervös..........NÄE då fanns de inga been!!! whooooooooooooooooooooooooooooooo!
De var bara massa kuddar av olika slag som hade rullat in sig i mitt svarta överkast, och mitt svarta lurviga skinn hade också rullat in sig där i.
Tack och lov, så kunde jag somna om!...men jag glömmer det inte! gud så hämskt.










Photooo

2011-09-25 @ 23:14:08 Allmänt | Kommentarer (0)
Ja vad säger man, spanien.. Det hände mycket tokigt där, jag vet inte om jag kan berätta den ena sjuka grejen eftersom det handlade inte om mig utan om Yvonne som var med på resan, hon gjorde också en SJUK grej! haha, meeen jag kom på att de är dumt att berätta det utan att fråga så.

De sjuka jag gjorde var såhär.
Vi hittade en svin bra restaurang med jätte god mat, lätt den bästa vi ätit på! De jobbade en jätte söt gubbe där och jag berättade för han att maten var JÄTTE god och att de var det bästa stället jag ätit på här. När de kom till betalningen så betalade alla, och jag sist. Jag betalade med 500 kr. Då ska jag ju förståss ha tillbaka typ 330 eller något sådant. Jag var skyldig Yvonne 200 spänn, så direkt efter att jag spruckit 500 lappen så kastade jag över 200 kr till Yvonne.

Sen så började vi alla räkna igenom pengarna för att se att vi fått tillbaka rätt. Och naturligtvis märker ju jag att jag har fått tillbaka aldeless för lite, och både morsan frida och yvonne reagerar på det också att jag bara fått tillbaka 100 något. Så vi blev så chockade att dom försökt blåsa mig, vi gav dom ju så mycket dricks och var så vänliga mot dom!
Så jag går tillbaka och säger att jag fått tillbaka för lite, så jag fick 200 spänn tillbaka.....

Nu får jag ont i magen.

Sen när vi kom till hotellet och ska sova, så hinner jag bara lägga mig i sängen, så reser jag mig UPP I PANIK!

"JUST Jaa!!! fan , jag fick inte tillbaka för lite, jag gav ju yvonne 200 kr direkt jag fick pengarna i handen??!!"

Sådärja, ja då hade ju helt plötsligt JAG blåst gubben på över 200 spänn!!!wops...

fan jag kunde inte sova på hela natten, och när jag väl somnat och vaknade så tänkte jag " nej nej inte börja tänka på de"

Jag hade tänkt gå tillbaka dagen efter men blev hindrad..tänk om jag typ skulle hamna i spansk fängelse? haha.. näe de kanske hade blivit för mycket rackel...men jag har ångest fortfarande! han måste ju tycka att jag är helt rubbad som blåste han. men de var INTE med mening!!........ jag menar... de var ju faktiskt ett misstag.....

Nuu måste jag komma på andra tankar annars kan jag inte sova ikväll.


Har ju faktiskt varit modell idag =) var riktigt roligt faktiskt :)!!











back in sweden

2011-09-20 @ 23:10:57 Allmänt | Kommentarer (0)

Då var man hemma i sverige igen, eller ja, kom ju hem i fredags faktiskt. Har nämligen inte haft tid att blogga något nu för jag har haft fuuullla händer!!!
Det var underbart i spanien, varmt, en dag i barcelona, var på Zoo och såg djuur. Har väldigt mycket att berätta så jag blir ivrig. Men känner att klockan tickar och jag har inte tid med det. Får berätta om spanien imorgon istället. De hände rätt mycket sjukt där :) Nästan så man kände sig kriminell för fan! haha näe.. inte riktigt men. Brännan kan man vara stolt över ett tag , men vinden tar den med storm. Man ska typ måsta ha rånarluva på sig och overall för att färgen ska SITTA KVAR! blir tokig.

Har dessa dagar hållit på med musikprojektet som skulle bli klart ikväll. Höll på med studioinspelning till mitt i natten igår, sen fortsatte vi med inspelningen imorse fram till klockan 3, då jag skulle iväg och jobba eftermiddag! Och nu ikväll är låten äntligen färdig för att skickas in. Inte 100% färdig, men så att det går lyssna på ialllfall:)
Spänningen liiider.

I helgen blir det norsjö, sen på söndag blir det fotning! Så de är fullt upp just nu! =) KUL!

Spanien historierna får ni höra sen!
lite bilder:)













Spanien

2011-09-08 @ 22:21:48 Allmänt | Kommentarer (0)

Ja imorgonbitti bär de av. Mot spanien! sååå underbart! bättra på solbrännan såhär innan vintern, och få plaska och bada och shoppa, whiihoOO, och säkert få dansa på nå fett disco! haha, vi har ju sådan "otur" att vi har två discon bakom hotellets rygg, såå, he blir nog inte mycket att sova, sova får man göra i solen :)!

Jag börjar få resfeber nu igen, speciellt nu när ett plan störtat så känns de ju inte precis bättre att sätta sig i ett plan, SÅDANT FÅR BARA INTE HÄNDA!! de får bara inte de? världens mardröm jue...

Allting är färdigpackat, förhoppningsvis!

Annars har jag bara suttit vid studion nu dom senaste kvällarna och jobbat med den här låten som ska bli klar snarast. :) får BÖJ-RYGGA av att sitta vid datorn!hahaha.
Och på tal om Nanne grönvall, så heter hon enligt min käft, Granne dönvall, haha, pinsamt. Jag snubblade på orden igen! jag är helt otrolig =) Nästan så jag måste dra till med ett skratt åt mig själv :D hahaha!

På tal om något helt annat så känner jag min irriterad på arbetsförmedlingen..jag ringde ju förståss idag för jag kom på att man måste meddela om man ska utomlands..Då ringer jag och är ärlig och säger för de första att jag fått förlängt jobb i 6 veckor, WIhoow! och sen att jag ska resa bort. Då säger hon" när då?" jag: jaa imorgon?

När jag frågade om detta i Juni så sa en på arbetsförmedlingen att de bara är att skriva på närvaroblanketten att man INTE varit närvarande under denna vecka. Så jag trodde ju de ? men näe då säger den här kvinnan att jag blir av med ersättningen om jag far utomlands? att dom måste bryta den?

vadÅÅÅ ? jag blir förbannad, varför då ? sist jag for utomlands kunde jag ju göra så? och för de andra, "OKEJ" då hade jag lika gärna kunnat ljuga och inte ens säga att jag SKA utomlands, som VISSA ANDRA gör. Men jag jag gjorde inte de? jag var ärlig och gjorde som man ska göra. OCH jag har till och med fått mer jobb? så vad mer begär dom? jag söker jobb också? jag kan fan söka jobb utomlands där jag är om dom vill de ? jag skiter i om jag inte får ersättning när jag är utomlands, de handlar inte om det. Utan bara jag får behålla det medan jag är timvikare. Jag menar, ska man måsta låsa in sig bara för att man är med i arbetsförmedlingen? ska man inte få fara på en resa? visst måste man få ha ett liv vid sidan om ändå fast man inte jobbar 100% ????????
shit så störande. Det är ju för fan Oprofisionellt och säga två olika saker, att en säger att man bara behöver skriva frånvaro, och en annan säger att man blir av med sin ersättning om man far! näe FY!.













Ha de bra i sverige era pluppar =) bajs bajs! :)





Plötsligt händer det.

2011-09-06 @ 23:15:02 Allmänt | Kommentarer (0)

När man väl håller på med musiken, sitter vid studion och spelar in, pratar om de, skriver om det. Så händer det något märligt. De hör av sig en musikalisk man som vill samarbeta med mig. Helt från ingenstans, är det inte ödet? eller vad man nu ska kalla det.
Äntligen någon som vill skapa något tillsammans med mig och som är seriös. Finns såklart många andra seriösa i skellefteå som håller på, men ingen som har frågat rent ut om man vill göra något :)
Vi håller nu på med ett projekt här, spännande. Vi har kort tid på oss att skapa en låt för att sedan skicka in den, men var säger jag inte :)
Ni ser, man ska aldrig ge upp, för nu blommar det!

Eller ska jag säga, som gett upp ganska mycket haha.. Så många låtar som jag påbörjat/gjort, som jag inte ens lagt ut på internet. Men de lilla jag lagt ut, lönade sig också! NICE!

Jag skulle egentligen packa inför resan idag, men har suttit vid studion hela kvällen så packning på allvar blir det imorgon. Reser ju till spanien på Fredag :)!








Mitt hår, vill ha tillbaka långhåre :(



Du är begåvad

2011-09-02 @ 00:00:55 Allmänt | Kommentarer (1)

En del människor säger saker som verkligen sätter sig i hjärtat. En del saker går in i ena örat sen ut i det andra. Men vissa saker minns man så tydligt, och man tar verkligen åt sig av det.
Jag minns då kärleken var som jobbigast. Jag pratade med vänner om det, jag är väldigt öppen människa och är inte rädd för att öppna mig.
Jag hade en kompis i min klass som sa väldigt kloka saker till mig, men en mening glömmer jag aldrig, de var som att en lampa tändes i min hjärna. Hon sa såhär " du behöver ingen annan för att må bra, man ska kunna må bra på egna ben"
Precis, man ska kunna stå på sina egna ben, utan att vara beroende av någon annan, utan att känna att man behöver någon för att må bra. Man kan må bra ensam också.
Jag hade lyssnat på så många teorier och röster och förslag och fina ord, men de hördes inte, det som fick min hjärna att tänka om, var denna mening som hon sa. De var först DÅ , jag förstod att jag var ute på fel bana.

Jag har en nära vän som förlorat sin kärlek nu. Jag vet hur det känns. Men man inser också att en del gånger så blir de bättre så, eller om man tänker  "jag är värd bättre", så var de i mitt fall. Men kanske inte i detta fall.

Iallfall så tänkte jag såhär, nu jävlar, jag är inte ensam? nu är de jag och musiken! för en gång skull kunde jag börja satsa på det jag älskar att göra, det som legat och dammat i flera år, för att man prioriterat bort det. De är NU man kan göra saker som man tappat bort. Jag och musiken kommer aldrig att skiljas, eller bli ovänner, den kommer inte svika mig heller, utan musiken utvecklar mig som människa. De är de jag är gjord för att hålla på med, och de är de jag älskar att göra. SLuta aldrig att hålla på med de du är skapad för!

En äldre kvinna sa en sak till mig ,
som fick mig att börja om med musiken, som fick mig att tänka om:

Om du är begåvad i något speciellt, eller i många saker, så använd gåvan! Alla har vi fått en begåvning och det är meningen att vi ska använda den! Annars kunde någon annan lika gärna fått den.

Det är helt sant?! varför inte använda de man fått? varför kasta bort de? då är de sant som hon sa, att någon annan skulle lika gärna kunna fått det, och de är bortkastade talanger som man kanske borde utveckla eller börja använda? Tänk om de fanns en människa som bara skulle ta bort min sångröst, för att denne tycker att jag inte använder den? denne kanske skulle tycka att någon annan är värd den för att den skulle iallfall göra något av rösten? använda den för att göra andra folk glada?
Tänk om man skulle prova sjunga en dag, sen är rösten borta? eller de låter som världens kråka? nä vad hämskt.

Jag älskar att dansa och sjunga, och jag vet att jag fixar det...varför lägga det bakom ryggen? Det är det här jag vill hålla på med, och det är de jag är gjord för.






RSS 2.0