Stress hjärna!

2012-05-23 @ 19:39:49 Allmänt | Kommentarer (0)
åh jag känner mig så stressad över allt nu! fan fan. På fredag är de flytt, har knappt hunnit börja packa grejer i kartonger. De är inte 100% att det blir inflytt fredag, för fastighetsägaren ska ju besikta lägenheten, men förhoppningsvis så blir de det så allt måste vara förberett! För nu ska de fan inte väntas längre.

Måste försöka klämma in att repa till lycksele, vi ska hyra en lokal och repa, de var också tänkt på fredag men jag hinner fan inte. Verkar vara svårt att få en tid som passar alla och nu när jag ska flytta in och allt, sen är det live i lycksele den 8 Juni, de är snart?!

Jobba, när får jag sommarschemat? när jag jag börja planera livet?! Måste göra ett "prov" också innan sommarjobbet börjar.
Skulle ha börjat med körkortet.
Måste fylla i massa papper!
Måste boka in tid hos kiropraktikern INNAN uppträdandet, för min röst påverkas av mina spänningar i nacken och axlar, och de FÅR INTE VARA SÅ , för jag kan inte ta lika höga toner då, jag får rasp i rösten mycket mer och det är lätt att de spricker.

Sen tänker jag på de här stockholms grejset. De är bestämt nu att jag ska köra på det hära POP/DANCE projektet eftersom dom gör låtar specifikt efter min röst och stil just nu. De är bla. några amerikanska låtskrivare som håller på just nu och den ska vara klar om en vecka ungefär, längtar tills jag får höra! :)
Sen blir inspelning i juni någongång..men...sommarjobbet då ?? .....fattarnoll..

Sen vill man hinna träna och vara med kompisar också, hade ju planerat med dom också men de är bara att avboka, sen fyller farfar 70 på lördag så vi måste försöka klämma in de också mitt i flytten, jag döööör, stressss.




Morsan på Mollys - Tooleight

2012-05-19 @ 11:29:00 Allmänt | Kommentarer (0)



Ikväll spelar morsan och moster på Mollys! Go girlzz! =)






Musiken i mitt liv

2012-05-18 @ 19:11:45 Allmänt | Kommentarer (0)
Tusen tankar, försöker ladda inför Lycksele då jag ska sjunga live. Försöker tänka hur jag ska röra mig på scenen, tänka ut en mönster om hur jag kan röra mig. De är svårt när man inte vet hur scenen kommer att se ut.
Vet inte heller hur musiken kommer att låta därborta.

Är nervös, men jag får ta detta som en träning, för det är ju detta jag ska hålla på med i framtiden har jag tänkt.
Har ju som sagt inte stått på scen så många gånger ensam och sjungit, oftast har man haft någon vid sin sida som har körat.
Att dansa på scen har jag gjort massor av gånger, det tycker jag är ingenting mot för det här. För gör man ett fel i sången, kråkar, missar en ton, så hörs det direkt. Meeen, övning ger färdighet. De som känns mest jobbigt är att mors fars och älsklingen ska dit och se, de är ju dom jag är mest nervös över, de är det enda jag kommer tänka på var fan dom står och glor haha :P I framtiden spelar de ju ingen roll, men just första gången såhär då känner man typ pressen:P sen att det ska vara live på radio samtidigt gör ju att man inte vill sjunga fel, haha!

Har pratat litegran med Bolaget mirola nu. ( det jag tog mig in på via audition) som sagt.
Har varit mycket funderingar nu eftersom jag blev erbjuden att jobba med ett annat projekt där det finns färdiga låtar, eller så fortsätter jag med det här pop dance projektet som jag sökte till och tog hem. Svårt att veta vad man ska välja...svårt att veta när man inte hört låtstilen från båda.
Men som sagt, jag känner nog vad som känns rätt.
Jag tror att min magkänsla kommer säga till mig vad jag ska välja.

Iförrgår var jag på P4 i radion? hörde någon det? haha de missade till och med jag , jag låg och sov. Men man kan gå in och lyssna på det igen på deras hemsida. Den 16 maj vid halv 10 sändes det :)



Shoppiing shopping, häromdagen var jag och chrille och köpte ett vitrinskåp till lägenheten, vi har så många fina glas som ska stå där :)!
Sen köpte vi en Tv bänk :)
Och en skit snygg fodral klänning på second hand, känner mig som en affärskvinna när jag har på mig den haha :)

Mer shopping...tänkte visa det jag köpt i veckan, iallfall de jag kan komma på..Såhär ser de ut alldeles för ofta, de funkar inte, nu får de fan vara nog!

Sportbh och träningsbyxor är inhandlat, har sprungit nu tre dagar i rad! så nu jävlar är jag igång :D









Inpackning från frisören, funkar skit bra för dom som har trasigt hår eller sönderblekt! Har fått jätte lent hår med lyster i nu :) så lets go! snart kan jag bli platina blond.





Frisör shampo och balsam! Jävligt bra också, väldigt utredande, luktar gott, väldigt dryg, behöver inte alls ta mycket åt gången. Sen luktar det underbart. Det innehåller tydligen vitt te, som ska vara väldigt bra för håret :) Detta är också reparerande. 199 kr st. Nu när jag köpte i veckan var de kampanj, köper du shampot så får du balsamet på köpet :)





Linnen till i sommar.. dock inga sommarfärger hehe.. :)





Veckans inköp=)

Vitrinskåp
tv bänk
Tvättkorg/bänk
Tjejsoptunna på toan
Tvål pump som skickar ut tvålen automatiskt.
7 matlådor
1 klänning
2 linnen
3 trosor
1 inpackning från frisören
shampo och balsam från frisören
sport bh
sport byxa


Nu ska jag städa lite och rensa bort lite kläder :)
Hej hoj oboy!


SVENSK TOPPEN NÄSTA!

2012-05-15 @ 23:27:53 Allmänt | Kommentarer (0)
Hej allihopa! Nu var det ett tag sen jag skrev och jag ber om ursäkt för det :) De har hänt lite gran sedan sist! Some good neeews!

Vaknade imorse av att det ringde ett privat nummer, orkade inte svara för jag var mega trött, sen går det en stund och då får jag ett sms...

vad jag inte visste var att det var Carolina Miskovski som var på andra sidan luren.
vad ville hon?

Jo..haha... så konstigt som det är, så verkar allt bara rulla på och gå bra just nu ? jag befinner mig nog i den delen i mitt liv då det ska gå bra, man har ju sina perioder i livet har jag hört.

iallfall, jag och mikael åberg som han nu heter har skrivit en låt som vi skickade in till melodifestivalen, vi snabb skrev en låt, stressade som satan , kämpade, skrev, spelade in, skickade in den sista inskickningsdagen några minuter innan klockan slog 00.00.

Det gick inge vidare bra, vi kom inte med. Dock var inte låten 100% färdig heller.

Men då tänkte vi såhär, vi provar skicka in till SVENSK TOPPEN NÄSTA 2012  en tävling där man får skicka in en egenskriven låt och tävla med. Naturligtvis så skickade vi in detta bidrag sista dagen också! 
Bland massor av bidrag i hela västerbotten så väljs 6 st ut som finalister. I varje län så väljer dom ut dom bästa.

iallfall, Carolina Miskovski ville berätta att vi kom med och är en av dom 6 finalisterna. Tydligen så var jag reserv, och dom hade fått ett avhopp så dom valde då min och mikaels istället.

Det konstiga var att dom sa på radion på p4 att " nästa gång kommer ni få höra en tjej från skellefteå" ? ....vi satt och lyssande, men ingen tjej från skellefteå sjöng? vi tänkte att det skulle vara jag eftersom vi hade skickat in, men skulle ju kunnat vara någon annan från skellefteå också, men de är ju inte så stort.

De var skumt, jag vet inte om dom sa fel i radion, eller om dom ångrade sig och valde någon annan till nästa sändning. Men SPROLLA, vi är ju med NU ÄNDÅ ;)! hihi, jag fanns med där på något hörn hur som helsT! =) Så nu ska jag fara och tävla!
.
8 Juni kör jag låten live i lycksele. Tävlar mot 6 st andra från västerbotten. Bla. en kille här från Skellefteå är också med och tävlar! :)

Dom väljer ut 1 av oss 6 om jag har uppfattat det rätt. Den som vinner detta får alltså fara och tävla på Lisseberg mot dom andra finalisterna som vunnit i sitt län.

Den som vinner på Lisseberg............den har en GIVEN plats i melodifestivalen 2013!! ;)

inte illa! :)

Låten är en speciell låt, skulle vilja kalla den i samma stuk som Afrodite typ! inte dagens disco precis utan lite äldre disco skulle jag vilja kalla det, typ Afrodite. Jag tänker på dom när jag hör/sjunger den iallfalL! :) haha.

Hade dock velat hinna sjunga om låten i studion eftersom vi stress spelade in den på 1 dag. Hade känts lite bättre när den spelas på radion om man känner att man är nöjd med sin inspelning :) Men det få funka!

Låten kommer att vara i direktsändning på radion i samma veva som jag sjunger den live i Lycksele! Ska hålla er med information om det.
Det kommer finnas en Jury som röstar, MEN även allmänheten kommer att kunna rösta på hemsidaN! Så SNÄLLA rösta på mig:) För det är det som avgör, vem som har mest röster!

Här kan ni gå in och lyssna på bidragen :)

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3147&grupp=5042

Fick även ett samtal från bolaget Mirola idag och fick lite information. Ska ligga lite lågt med det än så länge men kan berätta när jag får mer klartecken :)!

Har även fått två frågor om var jag köpte mina höga svarta shorts :) !
Jag köpte dom på VILA i piteå faktiskt.
Kan tänka mig att Veromoda kanske får in något liknande, ELLER så kollar ni på HANSENS eller vad det heter, där dom har VILA kläder, där kan dom ha dom också! :) Annars får ni ta en shoppingrunda i Piteå :)

Nu har jag och älsklingen JOGGAT, duchat och nu ska vi fika :)!
Kram , skumbanan!



Lancome

2012-05-10 @ 22:10:24 Allmänt | Kommentarer (2)

Hej hopp ! Har inte haft så mycket att skriva här. Var en sväng i Piteå som sagt och shoppade med mamma och Yvonne. Köpte lite småsaker till lägenheten och ett par shorts som jag älskar, köpte svarta, har dom i jeans färg också.

Nu känner jag paniken inför sommaren, alla har typ hunnit styra upp sina kroppar inför sommaren utom jag, så nu jävlar blir det gi sen starta med träning igen:) har varit mycket myskvällar med älsklingen ni vet :) men de är ju de bästa så !!
Skulle vilja bleka upp håret ännu ljusare men tror inte mitt hår pallar det... Ååh! Förstört mitt långa hår jag en gång hade, tjockt, blondt och långt!
Har räknat ut att jag kommer vara på gränsen till en morsa innan jag har så långt igen , får leva resten av min ungdom med halvlångt risigt hår, haha; p

Jag ska lägga upp lite foton från i lördags och på shortsen jag köpte.

Tänkte också lägga upp en bild på en rå bra foundation som jag rekommenderar starkt, som jag köpte för någon vecka sen.
Lancome heter den och finns på kicks. Den är väldigt täckande men ändå lätt, kladdar inte och det känns som man inte har foundation på sig eftersom den sugs typ in i huden. Ser väldigt naturlig ut och luktar ljuvligt !! 450 kr på kicks.


Makkeee :)



Frida och jag =)



Hampus :)



Makkes brutta, Cissi :)




Mirakel foundation :)



This is my bitch!! ;) haha :D Älsklingen <3




Dom höga shortsen som man får bra midja av haha ;)


Vi höjer ett glas för oss

2012-05-07 @ 22:59:40 Allmänt | Kommentarer (0)
I helgen blev det lite firande för jag chrille och makke. Impuls grej, jag och mina kompisar hade tänkt fira mig i helgen bara för att, det kändes helt naturligt att göra det. Jag ville såklart att min Bubbe skulle vara med och fira mig, men han ville vara nykter.
MEN han sa "får jag över en miljon sidvisningar på låten på lördag, då kan jag festa"

- mohahaha!

De är klart att det var över en miljon på lördagen ? ;) * blink*

Så de var bara att styra fest, konstigt nog så blir det alltid mer folk när man styr impuls fest, då kan fler komma än om man bestämmer ett datum. Nämen det var riktigt trevligt i lördags faktiskt! Alla höll ihop hela kvällen och det var längesen! Man brukar alltid typ splittras och fara till olika ställen, de är inte lika kul! :) men de var en väldigt lyckad helg! :)

Jag hade tänkt lägga upp nått kort från lördagen men det tog naturligtvis slut ström på ipaden. Så de får bli en annan dag.

Idag for Chrille hem, känns alltid lika tomt, tråkigt när han far. Men snaart flyttar vi ihop :)! i vår nya lägenhet, meega lägenhet! =) 95 kvadrat att fylla :D och vi vet precis hur allt ska vara ;) de tredje rummet, är naturligtvis ett musikrum där chrille kommer ha studion och jobba.

Igår när jag och chrille var på bio så såg jag en tjej som hade världens snyggaste byxor, har aldrig sett hon förut och vet inte vem hon är, MEN,  byxorna vill jag ha....skit tuffa..Dom var typ bersa , jätte tajta, stuprör, stretchiga, tre guldknappar i slutet av byxbenen, snygga sömmar på benen, typ som ridbyxor, fast de var bara markerande bersa sömmar ( svårt att beskriva)
Sen var de ganska bred linning med två guldknappar som man knäppte igen. Sen bruna hängslen som satt fast i byxorna! MEEGA tuffa var dom.. har googlat över hela världen tro jag , men hittar dom inte.. tänkte fråga var hon köpt dom men vågade inte haha....men men ...TYPISKT!


Sen vill jag även tacka mina grannar för gratulationen :)! Kul att ni hittade in på min blogg! :)

Imorgon blåser jag morsan och henne kompis Yvonne ( fridas morsa) till Piteå för lite shopping :D!

Hoj svoj knöl oboy! ;D




Fredag

2012-05-04 @ 13:50:03 Allmänt | Kommentarer (0)

Fredag och älskling är här. Har nu börjat smälta nyheten :) än har jag inte fått något samtal med information om var vi ska börja. Dom har säkert mycket att göra nu. Vet ej hur länge detta kommer ta, kan ju ta några månader innan dom ens har hittat en låt som passar mig, jag har ingen aning, men jag lär ju få veta snart :) jag ska hålla er uppdaterade om vad som händer :) tack för alla gratulationer och all omtanke jag fått , det uppskattas mycket :)

Hade nästan 800 besökare här om dagen, känns roligt att ni är intresserade av att följa med :)
Älsklingen har nu 800 tusen sidvisningar på jedward låten :) helt sjukt!!! Snart en jävla miljon hahaha :) !!! Lite skillnad från mig haha ;)

Tänkte höra om det finns någon intresserad dam som inte köpt sin studentklänning ännu, har en jätte söt som jag hade på studenten, använd 1 gång :) tänkte sälja den, hör av er om ni är intresserad eller lägg ett bud. Köpte den för 399 kr :)


image description

 

Här är snygg tavlorna jag och Chrille köpte :)

image description


DET BLEV JAG!!! Lets GO Girl!!

2012-05-02 @ 11:35:28 Allmänt | Kommentarer (4)
Haha hur sjukt är inte detta?! När händer något sådant här? aldrig?
Varför har min pojkvän fått ut en av sina egenskrivna låtar till Jedward, och på 4 dagar så har han 174 920 visningar!!

också jag då, som har väntat två veckor! Fick svar igår på mailen! Morsan ringde och skrek i telefonen. " DET BLEV DU, DET BLEV DU"

Alltså detta trodde jag inte, att jag skulle ta hem det här. Det är ofattpart. En pirrande känsla, vad händer härnäst?
Jag är alltså tjejen dom vill sattsa på, det känns helt sjukt. Men det känns roligt att man fått respons om att dom tror att man har det som krävs för en artist.

Av 55 sökande,  MEN JAG TOG HEM DET ! wiii :D

Jag som hade förberett mig på vad jag skulle skriva om det inte blev jag. Det har varit så laddat kring det här.
Många har frågat dagligen, har du hört något? har du fått svar?
Men nu kan jag med stolthet säga:
JAAA DET BLEV JAG :D!!!

Det känns faktiskt helt otroligt att det går så bra för både jag och Chrille just nu. Det är inte ofta det händer, det brukar alltid falla för någon haha. Men nu går det framåt för oss båda i musiken.

Jag har alltid känt en känsla att, det kommer lösa sig, jag kommer att få hålla på med musik någonstans,det kommer lösa sig.

Jag sa det när jag tatuerade mig: Den här tatueringen ska ta mig dit jag vill.



Nu står jag här och får denna chans, jag hoppas att dom får fram bra låtmatrial som passar mig.
Nu hänger det på dom, om dom kommer lyckas med mig, om DOM når sina mål, det vet man aldrig. Men jag ska göra mitt bästa för att få dom nöjda :)

Min pojkvän, min kära älskling, vad skulle jag göra utan han. Han har inspirerat mig så mycket inom musiken. Jag har utvecklats så mycket på så kort tid. Vi lever kring musik, varje dag handlar om musik.
Jag hade en period i mitt liv då jag inte sjöng på cirka 3-4 år. Sjöng väl lite hemma och så. Men jag hade totalt lagt det åt sidan.

När jag träffade chrille tog han fram allt hos mig igen , han öppnade mina ögon, jag visste inte att det fanns så mycket musik, att det fanns en kille här i skellefteå som är låtskrivare, och att han skulle bli min kärlek.
Utan han vet jag inte om jag hade stått här och fått denna chans.

Dessa två coverlåtar som han hjälpte mig med och spela in.
Hade jag spelat in de i min lilla hemma studio, så hade det låtit åt helvette, för jag kan ju inte mixa eller något sådant.
Det krävs en stor hjärna bakom musiken, bara så ni vet.

Jag berättade även igår för en 96 årig dam att hon hade inspirerat mig. Hon sa en sak som fick mig att tänka om. Som blev inprintat i min hjärna.

Alla människor föds med en begåvning, och det är meningen att du ska använda den .
Din begåvning, är att du kan sjunga.
Tänk om du skulle vakna upp en dag och märka att du tappat din sångröst, att någon har tagit ifrån dig den bara för att du inte använder den?

Det är sant, tycker jag. Det finns väl en anledning till allt, en anledning till att jag sjunger, en anledning till att jag träffade min kärlek som är musiker, en anledning till att min mor fortfarande spelar i ett band, en anledning till att jag blev den utvalda till detta.



NU Står jag här och har denna chans, om dom lyckas med mig.


Jobb

2012-05-01 @ 06:45:58 Allmänt | Kommentarer (0)

Jobba jobba, för mig blev det inget valborgsfirande inte. Trodde att Valborgs räknas som storhet men det gör det typ inte ?

helt otroligt, över 140 000 har lyssnat på Chrilles nya hit till jedward. Helt sinnes :)) !!! det blir en sommardänga!

Tänkte lägga upp nått kort på det vi shoppa i Piteå , vi köpte en meeega tavla , två st :)

Jag har ännu inte hört något från Stockholm , har börjat tappa hoppet om det där. Tycker det är konstigt att dom inte hört av sig för dom sa att dom skulle höra av sig till veckan, och nu har det gått två veckor. Jag tycker att det skulle vara oproffisionellt om dom inte hör av sig. Det är ju faktiskt ett jobb jag sökt, och varit på audition,då är det ju helt naturligt att man ska höra av sig anser då jag, men men, har mailat idag så jag hoppas på svar.

Mot jobbet!



RSS 2.0