Vill ha pengar!!!

2010-03-31 @ 23:51:53 Allmänt | Kommentarer (0)
Som sagt hamnade jag på stan idag igen. ALLTID när jag har högklackat blir det att vi ska gå på stan! fy fan vad jobbigt säger jag bara, ska fan börja ha med mig extra skor, haha :) Köpte mig föresten en röd taajt klänning som jag tänkte ha när vi ska och festa i Luleå :) Ska prova den nu innan jag lägger mig så jag kan bestämma mig om det blir snyggt eller inte haha :D

Eftersom vi drar till luleå nu på fredag och ska bo på vandrarhem , pluss resa dit och hem, pluss utgång, fyfan vad pengar som kommer rinna ur handen:O ett studiebidrag räcker ju inte någonstans.. Men jag brukar tänka       " pengar kommer och pengar går" då brukar jag kunna slösa rätt mkt :D orka spara hela tiden, då kan man ju inte göra roliga saker, eller tjaa, kanske 1 gång om året ;D om man ska snåla alltså.

Hittade lite shit som jag vill ha, sen kom jag på att jag fyller år snart ju :D



Det vore typ snyggt att ha denna knalliga färg i sommar då man är bruuun :D Och nu när jag har brunt hår också :D HIhiahiahiahaia :D Måste rensa lite bikinisar innan jag laddar in nya :D









Hittade denna på Lindex hemsida, tycker den var söt :D Snygg att ha i sommar vettja :D 299 kronor :D Den får dock inte vara för låång...hm..Undra så plundra.


Berättade jag föresten att jag åt sniglar i söndags?? HAHA...ajja orkar inte kolla upp det, så jag berättar det igen isåfall. Åt Thai mat hos min farbror i söndags, där fanns det allt möjligt, friterat och sådant gott. Men det fanns även kokta SNIGLAR! Alltså, det låg massor av sniglar i skalen. Man tog upp ett skal, ett "bo" och sög i det dära hålet, också FLOPP in i munnen!!

haha shieeet. Fattar inte att jag gjorde det, men ska man visa att man är tuff så måste man ju ;) Alla Rönnlundare hade ju smakat , då kan ju inte jag balla ur?  neeever ever.  " En riktig Rönnlundare visar fullmatning;) " Brukar vi säga i våran släkt :D haha.

Smaken iallfall. Det smakade typ salt, lite som, kräfta eller en räka typ. Kanske lite mer beskt. MEN tog man ut snigeln ur skalet såg den exakt ut som den gör när den är och glider omkring i gräset!  FYY. Det såg ut som en liten orm, eller levande mask! det var dock inte lika lätt att äta dom då, lättare om man bara suger ut dom ur skalet utan att kolla :D Konsistensen var väldigt stuttsig, typ " dojngig" MEn men :D Då har man smakat det iallfal ;)

innan manekänguppvisningen.

2010-03-30 @ 21:20:21 Allmänt | Kommentarer (1)

Jag är helt jävla slutkörd:O ragga dansen tar typ kol på en , fast den inte är lång haha. Men det är jobbigt för hela kroppen att skaka så mycket på röven! haha. Idag var vi som sakt på balder och kaplan och visade upp raggadansen, tror det blev väldigt uppskattat trots att man inte kunde märka det i publiken så mycket. Fast det går ju inte jämföra med anderstorp, där är ju alla alltid så glada och peppar alla, vi på a torp är VAN vid uppvisningar i korridorerna så :) haha ;) ;) meen jag förstååår... men som sagt , det var massvis med klasser som bokat sig till våran föreställning idag efter att vi haft uppvisningar! :) Rå kul!!
Efter det så stannade vi på skolan och tränade danser till föreställningen, har varit där tills kvällen. Men det behövs, kommer bli många kvällar på skolan framöver, vi måste repa! Även på påsklooovet för vi ligger efter...... :(!


Här är några kort från när jag gick manekäng förra veckan :) tänkte visa vad jag hade på mig :)



Allt från Pixies. 10 halskedjor, sjal med nitar, korsett bälte, nit leggings, nit handväska, skor






Blir nog tidig kväll för mig ikväll :D Nu peppar jag cissi, lisa och emelie H till på fredag;) Då drar vi festen högre upp i norrland;)


Julja berättar..

2010-03-29 @ 00:27:29 Allmänt | Kommentarer (4)




 Jag började på en ny kula. Färgade håret brunt och började ett nytt liv som singel :)


Jag vet inte om dessa 3,5 år har varit bra, jag vet inte om jag kastat bort 3,5 år av mitt liv? Om jag har plågat mig själv för kärleken, eller om jag tagit lärdom av den. Jag vet inte om jag lärt mig något eller om jag blivit klokare. Men jag vet att jag blivit djupt krossad. Jag kan ju inte ha tagit lärdom av kärleken, eftersom jag alltid förlåtit den, och alltid blundat för det onda som gjorts mot mig. Men något som jag har lärt mig för livet, är att kärleken är stark, och jag skulle aldrig kunna svika min partner, aldrig vara otrogen.

Ordet otrogen sitter som ett djupt sår inskurit i mitt hjärta. Det skär varje gång jag hör ordet. Det skär varje gång jag hör dessa 2 kvinnonamn. Jag får ont i magen. Nästan så att jag hatar alla som heter så, fast jag inte kan göra det.
Alla mina vänner har hängt med min kärlekshistoria från i början av 9an. Alla vet att han var min stora kärlek, som jag alltid drömt om. Jag blev kär vid första ögonkastet, och det var ödet som förde oss samman på en liten camping i Piteå. En midsommar då alla ungdommar är och festar, vad gjorde vi där med våra familjer? Jag , en tjej som vill gå på stan och shoppa och ha kul, Han som är tuff och vill hänga med sina polare ute. Men nej , vi träffades på denna lilla camping. Och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag behövde bara se ryggen av honom, så visste jag att det var han jag ville dela mitt liv med..

Det jag också vet med säkerhet, är att mina kompisar har sett hur jag mått under dessa år, DOM har tagit stor, väldigt stor lärdom av det dom sett. Dom såg alltid hur jag mådde, mina val, hur jag tänkte och prioriterade. Ingen av mina kompisar skulle vara otrogen mot sin partner, för dom vet hur ont de gör. Jag säger bara det. Gör hellre slut, än att vara otrogen. Ni som varit det mot eran partner, inser nog inte hur psykiskt misshandlad man blir. Man tappar självkänslan/ självfötroendet man litar inte på någon. Och den värsta saken dyker upp, SVARTSJUKAN. Den brinner i helvettet. Svartsjukan är den värsta, som ni ger/skapar hos eran partner som gav sin fulla tillit till er, men ni svek han/ hon. Jag har gett min tilllit för många gånger, det vet jag , jag vet att jag gjort fel. Men jag trodde hela tiden att det skulle bli bra. Men det blev det inte. Så kvar står man här, fortfarande svartsjuk. Litar inte alls på killar. Dåligt självfötroende och känner sig allmänt dum och trög. Under den tiden jag mådde som värst så var jag deprimerad och gick ner i vikt flera kilo. Jag insåg inte det då, hur dåligt jag mådde. Jag visste att jag mådde dåligt, åt ju ingenting, pratade inte med någon, var inte med någon, orkade inte bråka med min storebror som alltid brukade busa med mig. ALLA fick säga vad dom ville till mig, jag hörde ingenting. Det är först nu idag , jag inser att jag var deprimerad då.

Men idag är jag påväg frammåt, jag kan skratta, jag kan träffa nya killar, får alltid lite ångest efter jag pratat med killar, men det blir säkert bättre med tiden det också. jag gav hela mitt liv åt en annan person. Ge aldrig upp allt för kärleken. Fortsätt med dina intressen och bli inte beroende. Du ska alltid kunna tänka " jag klarar mig själv utan han" " jag behöver inte han, för att mår bra, för att vara hel" Tänk istället , att det är kul så länge det varar.

Jag var förlovad och kär, jag hade bestämt mig, och jag trodde att han också hade bestämt sig. För han ville ju förlova sig med mig, och vi gjorde det. Men nu har vi verkligen blivit två olika personer, men vi är egentligen så lika. Men vi går två helt olika vägar. Jag vet fortfarande inte varför du lämnade mig. Allt som jag gjorde för dig, för oss, mitt hjärta som krossats så många gånger, som jag alltid försökte lappa ihop. Det jag åter igen försökte bygga upp, rasade igen. Jag gjorde allt för att vi skulle kunna ha det bra igen. Jag vet inte om jag får träffa den kille jag träffade i Sikfors camping i piteå igen. När jag tänker tillbaka några år, så känns allt som en dröm. Mina känslor flödade och jag hade aldrig känt den känslan av kärlek. Jag undrar om jag någonsin kommer att känna så igen. Min svärmor var den finaste man kan finna. Jag tänker inte dra ett sträck över alla killar, för dom fina finns också, tex som min bror.

Jag saknar tiden då det var bra,du gav mig alltid allt jag ville ha, men aldrig hela ditt hjärta... Det stör mig, att jag alltid älskade dig mer, än vad du älskade mig.

Just nu har jag fastnat, och vet inte någonting. Väntar på något, men vet inte på vad..

Jag drar en slutsats och säger att jag tycker inte att jag har kastat bort 3,5 år av mitt liv. Snart 4a år då, om man räknar med att gå vidare och glömma. För vi hade många bra stunder, och jag vet att du har älskat mig, jag var din första kärlek, och du kommer aldrig glömma mig, du kommer aldrig heller finna en tjej som jag. Jag valde att förlåta, och jag var medveten om att jag kunde bli sårad igen. Så nej , jag ångrar igenting. Jag fick vara nära den jag älskade, jag fick ta del av ditt liv. Jag är även glad för din skull, att du träffade mig vid den unga åldern..

2006 - midsommar

2010 - Dagen efter nyårsafton.

Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.

Mitt liv går vidare, och jag hoppas att jag träffar min stora kärlek nån vacker dag. Känns skönt att få skriva ner detta. Jag är en stark kvinna. Det vet jag nu.







Dessa 3 låtar påminner mig starkt om när vi träffades. VI nötte dessa låtar sommaren 06.





Denna låt tänker jag bara på Luleå :) Kommer upp så många minnen av dessa låtar.







Denna låt var den första du skickade till mig, jag tyckte den var grymt skön, och tycker det fortfarande =) Ger mig så många sommarminnen.. Kan inte förstå hur allt kan vara som det är just nu..

Mot förfesten ;D

2010-03-26 @ 17:22:38 Allmänt | Kommentarer (0)



Mot förfesten, ses på statiooon ;)


Ps. vart ingen inspelning idag heller haha (A) sorry... :D
puzz;)


Work work work work!!!

2010-03-26 @ 12:49:00 Allmänt | Kommentarer (0)
Hell yeah! Snacka om drag igår på skolan =)  VI dansade en bit ur våran föreställning, ragga dans;) Kan säga att den är sjukt jobbig att dansa, spec för låren, dom börjar krampa till slut och man får mjölksyra, haha, men det jag har mest ont i idag , är NACKEN, man flänger så jävla mkt med huvet!  Men detta är bra fettförbränning kan jag lova haha :D


Här är när grupp 2 dansade på skolan , alltså jag är inte med och dansar utan står därbak och dansar i bakrunden. Ska försöka få tag i ett film klipp då min grupp 1 dansar :D Men här får ni se grupp 2 :D WORK!!







Bakre raden: Emelie H , emelie W, Nadja, Jossan, Cissi, Thea, Anna Å , Isabella.
Mitten: Lisa
Främre: Mike, Jag, Anna w :D



taggar för att dansa :D





Igår hade jag jossan, nadja och emelie myskväll :D vi käkade gött och skrattade :D Vi var så trötta efter dansen igår så vi la oss rätt tidigt :D Vi var så övertrötta att vi skrattade åt allting haha :D Ikväll blir det förfest med tjejerna sen ska vi ut på station och fortsätta att shakea på asset :D Vi är rå taggade! eller nja, haha inte just nu kanske , för nu är jag bara trött ,  men vi kommer bli :D så håll i hattarna :D

Har som sagt lovat att lägga ut den dära cover låten som jag spelade in, ska försöka fixa allting idag så kan jag lägga ut den idag =) haha fan vad  jag har förskjutit på det, nu känns det som värsta stora grejen och att alla har värsta förväntningarna , men det är absolut ingenting spec :P!!!!!

Måste bara vänta tills farsan vaknat, han har jobba natt,  så när han vaknat kan jag YLaaa sönder huset :D då blire inspelning ;D

Umeå

2010-03-23 @ 21:55:10 Allmänt | Kommentarer (0)
Jao idag var jag i Umeå och kollade mina käkar. Dom är väldigt överrörliga.
 Jag sa att " jag litar verkligen inte på mina käkar, minsta lilla känns de som att dom ska hoppa ur led "
Han "  nä du ska inte lita på dom , för dom sitter verkligen inte fast ordentligt, det går vicka dom hur som helst!"

Så att , hehe, vifta inte med arbågarna på dansgolvet på fredag ;D mina käkar hänger löst ;D då blire farligt!!! För då blir det en " GLAPP KÄFT" hahahahahha ;) den va bra va?
aja livet rullar vidare, mina käkar har ett eget liv :) det som händer de händer!

Imorgon ska jag gå manekäng igen, hoppas på att få några kort ( om någon "fotar" nån gång) men får se. Kommer iallfall få äta Bufeèe efteråt, MM :D

Tänkte visa två saker som jag ska ha på mig imorgon :)

Denna väska ligger på 799 kronor tror jag. Finns på Pixies.





Sedan dessa PUDDINGAR! tror jag blivit kär.........kostar 1300 kronor, också från Pixies. Funderar på att köpa dom, eller önska mig i födelsedagspresent =/  SJUKT SNYGGA, och jävligt sköna kan jag tala om! Det svarta är i mocka :)






Var och tänkte köpa dom där randiga leggingen på Rut  i umeå idag..men naturligtvis var dom slut i min storlek :(! så kom hem med ett par "boots" istället...vet inte riktigt om det vart ett impulsköp men. =/ gjort är gjort.........Fan ska lugna mig nu,  pengarna rinner  ut handen.

Låten på G, stressad!

2010-03-22 @ 21:57:11 Allmänt | Kommentarer (1)

FÖRLÅT att jag inte lagt in låten som jag lovat!!! Jag ska göra de så fort jag jävlart kan. Har inte hunnit göra om några "småfix" grejer. Jag har haft fullt upp i veckan  höll jag på säga, haha " måndag idag" nä , men jag har faktiskt haft mycket skoljobb som jag gjort på kvällarna, och sen ikväll har jag tränat så har inte hunnit då heller. Har fan panik i hjärnan ,de är mkt att komma ihåg nu!!

Imorgon (tisdag) - Umeå kl 12.45 - MISSAR DANSEN PÅ SKOLAN - DÅÅLIGT! FARLIGT! ( kommer hem sent)
Onsdag- Gå manekäng- missar dansen då också!? - dåliGT!!! PANIK! ( kommer hem sent)
Torsdag - Doktorn- missar dansen - ÅT helvette! :O .......... Kanske skulle kunna hinna göra låten klar på torsdag kväll...hm..?
Men hade tänkt hinna sola solarium innan fredag också. Så de får bli på torsdag också isåfall=/.

PLUSS att jag måste hinna ut på stan och söka sommarjobb?  när fan ska jag hinna det? Sen ska jag maila nått ställe så man eventuellt kan sälja jordgubbar som sommarjobb. Men mailadressen?
Sen ska jag skicka in cv till luleå, piteå och umeå om sommarjobb. ( alltså måste skriva ett annat CV då)
Sen kolla upp vandrarhem, vart vi kan sova vi danstjejer när vi drar och festar inte nu till helgen men nästa :O!!

ÅH KAOs.. blir galen. JUST JA, sen måste jag hiinna lägga ut massa kläder på tradera så jag tjänar lite extra pengar nu innan lovet!. faaan :( hur ska jag hinna allt?!!?
Känns skönt att få skriva upp allt iallfall!!

Ska lägga upp låten så snabbt jag bara kan , håll bara utkik! :D

Måste ducha nu , är svettig efter träningen ;D Peace!





Trött..

2010-03-21 @ 00:42:58 Allmänt | Kommentarer (0)

Hm helg, lördag. KÄnns dock inte som jag haft helg eftersom man var tvungen att gå upp imorse och ha dansuppvisning. KÄnns som man har haft skola hela helgen, och sen nu så är de söndag imorgon " igen" men jag taggar för nästa helg då de är station =)

Har varit med jossan ikvällers, och vi har ätit pappas carbonara, ätit godis, och färgat mitt hår mörkare. Jossan var så jävla ful haha. Då ska hon blanda ut hårfärgen, alltså knäppa ut krämen som är i tuben ner i flaskan. Då sa jag " du her vell inte ner efterbehandlingen ?" jossan: "nej nej " sen när hon höll på trycka ner det i flaskan så tänkte jag att jag kanske borde kolla ändå om hon tog rätt tub, så jag tog upp den andra "tuben" som låg på bordet och läste "färgcreme"  hahahah, så jävla ful , så hon blandade likt förbannNat ner efterbehandlingen i flaskan! MEn de löste sig, de vart en annorunda mix :D men mitt hår blev mörkt iallfall:D klant skalle! haha, sen lät hon rå säker ba" nej nej , absolut inte" haha :D

Imorgon blir det nog att peta lite på coverlåten jag spelat in, sen lägga ut den här =)

Jag och några brudar taggar annars till station nu på fredag, och helgen efter de drar vi till Luleå och shoppar loss, sen ut och supa och shake ass, sen på påsklovet blire eventuellt boden för fest ;D ;D ragga ragga!



 

Läcker sport BH från HM, vill HA!


fan vad smart med jeansleggings jeans shorts?! haha :D Säkert SKIT snygga på ju! Sitter tajt och är stretchiga så jävla skönt :D Så man kan röra sig fritt:D orka ha stela tajta shorts som klämmer och är osköna! :D Endast 99 kr på hm :) 


Danmark vill förbjuda 13 hundraser!

2010-03-20 @ 01:12:20 Allmänt | Kommentarer (0)
haha, vad är detta för jävla skitsnack?? Förbjuda hundraser? förbjuda kamphundar för att dom är "farliga och aggressiva"? Sen vill man även införa KOPPELTVÅNG i hela stan i malmö. För att de ska bli bättre trygghet för människor. Ja tycker detta är sjukt. Har man en bra relation med sin hund och litar på varandra så finns det ingen fara för någon! Är det så att man har en problem hund , okej , ha koppel, då har man en anledning till att måsta ha koppel.
Det är ju ändå vårat fel att hundarna beter sig som dom gör i vissa situationer. Då är dom osäkra och litar inte på oss, och ser oss antagligen inte som deras ledare. Tycker det är sjukt att kamphundar ska måsta ha koppeltvång och munkorg. Dom är lika mkt värda som alla andra hundar. Men dom kräver en fast hand och en stark ledare.  I expressen står det även:
 "att förbjuda vissa av raserna eftersom de är herdehundar och inte fyller någon funktion i våra samhällen"

Fyller funktion i våra samhällen? vilken jävla kommentar, va fan fyller vi människor för jävla funktion då ? alla mördare? alla pedofiler och våldtäksmän, DJURPLÅGARE? de är fan samma sak...
Antagligen behöver dessa människor hjälp, LIKA MYCKET som dessa hundar som hamnat snett ocKså behöver hjälp!

Tycker det är hämskt att vi människor bara kan säga " nu ska vi förbjuda 13 hundraser" hundarna har inget att säga till om, dom bara finns och tar emot våran skit och våra lagar. Det är samma sak som om vi skulle säga " vi förbjuder 13 olika sortes "invandrare" att ta in i Sverige, för att vi har fördommar mot dom.? eller? - DÅLIGT.

De flesta har fel uppfattning om kamphundar. Jag har träffat massor av kamphundar och alla dom har väldigt fina personligheter, kamphundar kräver en fast hand.
Hellre att vi sattsar på rehabelitering på dom hundar som är aggresiva och "hjälper" dom. För dom behöver ju hjälp? de är ju något som inte stämmer.
Eller att uppfödare ser till att sälja sina kamphundar till en fast ägare som har erfarenhet , och inte till någon " 18 årig" kille som vill ha en cool hund att flasha med, och lära attack.  Många kamphundar uttnyttjas ju, och slåss till döden. Som om dom valde det? näe, det är vi människor som gör dom till mördare. De är vi människor som har valt att se kamphundarna som farliga.

Det är klart att, när man ser kort på internet på barn som blivit sönderslitna, och även små hundar blivit attackerade och dödade. Så blir man väldigt ledsen och besviken. Det är väldigt onödigt. Men jag anser fortfarande att det är ägarens fel. Som för det första har en kamphund lös som inte kan hantera vissa situationer. Som ägare borde man veta bättre. Det är klart att det är hämskt att jag sitter och försvarar hundar som dödat kanske både barn och andra hundar. Men vem ska annars göra det? , om inte nån av vi människor gör det? Hundarna har inget att säga till om ju..

Jag menar, vad ska dom göra när dom satt lag på att man inte får ha dessa raser? ska dom typ utrota alla raserna så att dom aldrig mer kommer existera på jorden? Det kan vara ett stooort misstag. Nä uch.
Jag tycker att hundar/ djur ska ha lika mycket rätt att leva fritt som vi. Just för att dom är hjälplösa, har inget att säga till om. Dom bara "är" och det är oftast vi människor som förstör för djuren, och då snackar jag allmänt om miljön och djur som lever i skogen. Det är VI människor som är dom största bovarna här på jorden. Djuren var här före oss, dom bor i skogen som vi cuttar. Vi krossar deras boende, deras hem och mark. Men det skiter vell vi i ? för vi är människor? visst? fan vad vi är egoistiska. Tänk om djuren kunde säga vad dom ville och tyckte, och vad dom ville ha, då skulle det fan vara krig på jorden. Vi skulle vara totalt överkörda och djuren skulle krossa oss som små myror. Vi hade bara turen att råka få välutvecklade hjärnor.

Raser i Danmark som ska förbjudas:

Pitbullterrier*
Tosa Inu
American Staffordshireterrier
Fila brasileiro
Dogo argentino
Amerikansk bulldog*
Boerboel*
Kangal*
Centralasiatisk ovtjarka
Kaukasisk ovtjarka
Sydrysk ovtjarka
Tornjak Sarplaninac

Med lagen blir det förbjudet att skaffa någon av de 13 raserna. De hundar som redan finns i landet får nu koppeltvång och måste också ha munkorg.



Varnar bild 2 och 4a för känsliga personer!
















Lilla jävul :D

2010-03-19 @ 19:37:54 Allmänt | Kommentarer (0)

Glömde ta bort ringen åt höger haha :D Julja är en jävul fladdermus:D




Fan vad skönt med fredag. Satt uppe vid datorn till klockan 3 igårnatt så var helt slut imorse. Råkade försova mig en kvart, då vaknade jag av mig själv som tur var :D har bara försovit mig 1 gång i hela mitt liv, eller 2 gånger om man räknar med denna "kvart". Hm. tragiskt.
På tal om de så har jag aldrig heller haft hål i mina tänder ;D de ni!

Igårkväll skulle jag skriva West side story papperet som skulle vara inlämnat idag på skolan , men istället så spelade jag in en cover låt :D Gissa vilken ? joo. Listen to your heart med roxette. Fast i Slow version :)

I helgen blir de att ta det lungt, inget festande :)  Måste ju spara sig till station ju ;)  såå jaa, jag och morsan har just ätit surströmming, MUMMA :D åt fan 3 mackor! men det var godegott :D
 Men  he blir ingen sovmorgon imorn som jag tänkt. Vi dans tjejer ska nämligen dansa på en innebandy cup imorgon. Känns dryygt men, får tänka att man får lite money money för det :D har ni tur kanske nån kan filma så jag kan lägga in här sen :) får se om det finns tillgång till det.

Blev tillfrågad igen att gå manekäng nästa vecka....vet inte om jag ska tacka "ja" eller "nej".... jag vill ju faktiskt ha betalt för att jag går, eller iallfall  ett presentkort eller nå.. vill ju inte gå gratis =/ JObba utan att få nå caash.. nja.. de är bara sjukt. Utnyttjande. Sist fick jag 50% på valfri vara , men tycker inte att jag tjänar något på det. Då måste ju jag " köpa" något för att få ut min vinst, men då går jag ju ändå minus? haha tjänar ju ingenting på det?? Så... måste fråga hur det står till med sånt där..

Föresten så gjorde jag ett impulsköp på Jc idag, ett par skit snygga leggings med skinn på hela frambenen , sen vanlig stretch tyg bak :D Det stod mellan ett par röda "fake" converse på Scorett eller dessa leggings, o de vart leggingen................vet inte om jag ångrar mig nu, för har redan fleera liknande leggings med " skinndetaljer" "latex" "nitar osv. Så kanske var ett fel val =/ hmm..
Ska lägga ut kläder på tradera nu så jag får lite money money :D



Kika in senare i helgen så kanske jag har lagt in " listen to your heart" när jag sjunger så får ni också lyssna:D Ska bara göra om några stämmor och några saker, sen ska den ut  :D

Trevlig helg!


Natt.

2010-03-17 @ 23:42:18 Allmänt | Kommentarer (0)



Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag minns så väl hur hon blev presenterad
Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min
Vi står på gatan bryter meningar i mörkret
Utanför stadens finaste hotell
Dina händer ja de ber mig sova över
Som ett sätt att säga ”tack för ikväll”

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨
Och mina finns snart inte längre kvar








Lär din katt kissa på toa!

2010-03-17 @ 00:52:16 Allmänt | Kommentarer (0)

Här sitter man och är hungrig för att man har börjat äta nyttigt. Hm inget små ätande nu , och bara för att man sitter uppe mitt i natten så blir man så hungrig så man börjar må illa! Funderar på att ta en frukt iallfall......Jag har sovit middag varje dag efter skolan nu , är helt slut i hela kroppen alltså! Sen blir man pigg och sitter här. Har försökt skriva 2 skolarbeten men har bara skrivit 5 meningar.. kommer inte längre..
Sen har ja kommit fram till att det är lite jobbigt att vara brunett när man får blond utväxt, för man ser SKALLIG ut vart de växer ut blondt! hahaha, ser jätte sjukt ut när man har uppsatt , typ som att man är kal! Man blir El- Blanko!  :D haha om nån fattar det uttrycket.


Som jag sa, man kan lära djur det mesta, lite kul att man kan lära katter att gå på toa :D här får ni ett litet kik på de ;D Jävligt coolt.







Såg på Bikboks hemsida att dom fått in dom dära randiga leggingen! Undra om dom finns i butik!=/ ?
Hittade dock denna vita på tradera :) 249 spänn helt ny :D kanske student klänning? kommer aldrig kunna bestämma mig vilken jag vill ha, ändrar mig hela tiden , kommer vell sluta med att jag blir utan! Men jag får en känlsa av att denna kommer vara genomskinlig på rumpan, och det är inte bra, och då kommer jag tänka " ja , men det är ju bara att ha ett vitt linne under" men lilla julia, de går ju inte, för då  förstörs ju de genomskinliga! =/ kanske en vit tajt kjol under då??





Sen funderar jag lite över en ny mc jacka också :) Dessa 2 från Ellos :) Rätt läckra :) Men börjar bli lite små less på alla nitar.......... Mocka i sommar, hell yeah!




Denna kommer från Hm , 299 kr, sen är det 100 kr rabbat så de blir ju bara 200 då ? är sugen på denna, tycker den var rätt söt:) Vill helst ha bärs eller brun, helst brun! men får vell se vad ekonomin säger...


Jättehajar i svenska vatten!!!

2010-03-15 @ 23:31:25 Allmänt | Kommentarer (0)
Akta er i sommar, läste på aftonbladet.......Hajjar i svenska vatten, kan bli 7 meter lång, och har jätte stort gap!! fy fan... sista gången jag färdas på djupa vatten, HUuuaaah!!!! Hajjar är min mardröm!! Detta får inte hända! Dom säger dock att dom inte äter människor... men va fan..man sugs ju in i de dära gapet tammefan:O?!?!






 

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/tema/article6748445.ab

tror att detta är den rätta länken till aftonbladet. Min data laggade upp sig. Men annars kan ni hitta den själva på aftonbladets filmer!


Vanlig Sug söndag.

2010-03-14 @ 22:46:59 Allmänt | Kommentarer (1)
Igår var man på Olles, var faktiskt rätt trevligt :) träffade många trevliga männikor där. Brukar som sagt aldrig hänga på krogen utan bara på dansgolvet :) men jag tycker det var jättekul faktiskt. Synd bara att man alltid kommer ut så sent så kvällen tar slut snabbt.
Idag har jag bara degat i soffan hela dagen och tryckt godis, spec choklad :) göttt.... Sen har jag lite ångest , har 2 skrivarbeten som ska vara klara imorgon.....Men..

Jag har inte så mkt mer att säga, mer än att jag beklagar att det är skola imorgon. UCH! så jobbigt. Kan däremot klämma in några kort.



Maja och jag för några veckor sedan :) Den dära klänningen gick dock sönder i kedjorna den där kvällen! haha, värdelös...Lindex.



Min underbara broder på hans födelsedag :)




Och lilla Trojja ska vi med till vetrinären snarast för att hon kliar så att det börjar blöda  i örat! stackarn. Att det aldrig försvinner =/ Hoppas det inte är något allvarligare än svamp.



Funderar på att beställa hem dessa snyggingar från Nelly =) hmm...

Fake facebook

2010-03-12 @ 22:38:30 Allmänt | Kommentarer (0)
Här i veckan hittade jag en ny fake användare om mig, eller en "ny" låssas julja på facebook, de stod förståss allt, vart jag bodde och hela kittet. Även att jag hade ett förhållande med en kille :S?!!?!  Kunde se vem han var till och med. Äckligt och sjukt. Vem orkar hålla på såhär?!?! Att man inte har bättre för sig förstår jag inte. Hm, väldigt lite till liv har dessa idioter iallfal.
Kollade dock upp det nyss igen, men då var den borta :S så. Vet inte om den är borta nu , eller om jag sökt fel på nå vis.
Får hoppas att den är borta då.


Jag och frida sitter och tjockar oss med goodis;D

Tycker att denna låt med Linda från melodifestivalen var jäkligt bra, den blir bättre varje gång man hör den. FATTAR inte hur denna¨låt kan ha åkt ut?! visst måste man representera Sverige med något fullmatat?! inte nå jävla opera eller " snälla snälla snäLLAaalLA"

Här är en video som jag hittade på youtube. En video där dom har jämfört Lindas framträdande/låt med Katdelunas video och låt run the show. Tyvärr hörs inte flöjten i början så väl. Man kan finna några likheter..

Tycker ändå att Linda har gjort en av dom bästa framträdanden, och hennes röst är så sKÖN!



Modevisningen - Hundarna.

2010-03-12 @ 00:18:27 Allmänt | Kommentarer (2)

Hej hej , jag kom på en sak idag. Att jag glömde säga att det gick bra på modevisningen! Tror inte jag har skrivit något om de ? Ajja, isåfall får ni höra det igen.

Jag gick till pixies och träffade där en jätte trevlig kvinna som också skulle gå på modevisningen. När vi kom till Nordanå så var vi båda väldigt nervösa eftersom vi skulle ju släpa RESväskor efter oss när vi skulle manekänga! Ingen annan hade ju nått sånt, vi hade både handväskor pluss resväska att släpa bakom oss. Sen när vi kom dit så fick vi knappt veta hur vi skulle gå, hur vi skulle göra, när vi skulle gå ut, så vi sa " alltså får vi inte testa på scenen en gång eftersom vi har resväskor? Tanten ba: jaja, okej , ALLA STÄLLER SIG PÅ LED OCH SÅ PROVAR VI EN GÅNG!"

Det är klart att vi ska få prova 1 enda jävla gång 5 minuter innan allt ska börja, och vi har ingen aning hur vi ska gå eller nått? hon delade oss snabbt i grupper och sa i vilken ordning vi skulle gå ut i. Men när vi väl skulle få "träna" den dära enda gången, så blev jag och Carina då, sist i ledet. Så när det VÄL var VÅRAN tur att prova gå, försvinner alla som har hand om detta, och säger " nä nänä , nu kommer all publik så gå in fort fort fort, ni hinner inte prova! , vi ba: whaaat!?!??! vi som behövde typ prova MEST med våra jävla resväskor, fick inte prova?! så jaa, de vart ju att improvisera något där ute på cenen. MEeen får hoppas det såg bra ut! haha... Skönt när de var över iallfal....hade dock vela ha en slant för de men :] + att det var typ SPA - musik vi fick gå till! men men.


Mina hundar, är mina bästa vänner. Dom är underbara.. Hundar är det bästa man kan ha. Förstår mig inte  på folk som inte gillar hundar. Alla säger " dom har  inga känslor" " ingen personlighet" näe uch , bara blöta hundar som luktar och skitar ner! skäller och bajsar!

*host*

Alla hundar har egna personligheter. Och jag kan visst se att mina hundar har känslor. Kanske inte som vi människor, men dom kan bli ledsen, glad, sårade för livet, rädda för livet, hämska minnen, glada minnen och mkt mer.
Mina hundar finns alltid där för mig, dom har aldrig svikit mig och kommer aldrig att göra. En hund finns alltid där för en, springer alltid fram och hälsar då man kommer hem, är man ledsen och gråter, så kommer dom och tröstar en, jag ser och känner, att dom förstår hur jag mår. Dom känner min energi. Jag kan vara arg, jag kan skrika, gråta. Dom förlåter MIG alltid, och finns alltid där endå. Dom fyrbenta djuren tillför så mkt. Skulle aldrig kunna vara utan en hund. Dom ger mig kärlek och ögonkontakt på ett sätt som ingen annan kan. Jag älskar mina hundar så fruktansvärt mycket. Tänk att man kan ha så mycket känslor för ett djur :)
Jag tror även att man kan lära en hund vad som helst, bara man gör det på rätt sätt, har tålamod och förstår sin hund. Lärde tex Trojja att tända och släcka lampan igår :)


Mina hundar tillför mig så mycket mer , än vad vissa människor gör!









Mitt motto: Man ska aldrig skiljas som ovänner!.


Sprutor i tinningen!

2010-03-10 @ 22:51:59 Allmänt | Kommentarer (2)
hahaha, jadu. Vilken dag. Idag har jag varit hos en läkare för att kolla om jag kan få någon diagnos ställd för min kroniska värk i kroppen. Vi kom inte fram till något vettigt men vi kunde utesluta att det var EDS, Ehlers Danlos syndom. Då ska man tydligen vara jätte överrörlig + massa annat., HOOO :D tack gode gud!!
Så utredningen fortsätter...tråkigt nog!

Det var lite roligt, för då sa doktorn att han skulle ge mig en spruta som skulle få alla muskler kring det onda området att slappna av. Då gav han mig först en spruta i högra axel "fileèn", sen den vänstra axeln också. Han sa att sprutan skulle förlama musklerna litegran, och jag säger bara TJOhoo, faan vad jag kunde snurra och fara med mina armar åt alla håll och kanter, så jävla avslappnat och skönt, var många år sen man kände att man var så avslappnad i musklerna!
Kan inte fatta, att det är sådär man ska känna, att alla som är friska i kroppen känner sådär? vilken harmonisk känsla. Allt var helt löst och skönt ju!! Tänk om man kunde ge en spruta så folk fick känna hur ont man hade det, då skulle säkert vissa vara mer förstående! En spruta som gjorde att alla muskler drog ihop sig hårt som fan!
Det var nästan så att det kändes " onormalt" att vara i det tillstånd som jag fick prova. Men doktorn sa: Det är SÅHÄR avslappnat det SKA kännas, och SKA vara! kom ihåg det!

Men än var de inte slut.
Då tog han fram en till spruta, med värsta långa nålen. Jag ba : vart ska du he den där? han ba: jo i tinningen tänkte jag. Jag ba: Va? i tinningen? haha,  det var för att mina cp käkar skulle slappna av också, trodde fan att dom skulle hoppa ur läge där ett tag när jag gapade. Sen tog han fram en till spruta och sprutade in i den andra tinningen..

haha blir fan osäker om det heter Tinning nu ? när man sakt de många gånger känns de som de inte finns något ord som heter så :O ??????? hahaa.. så fult ord. Iallfal. haha de var ganska obehagligt eftersom det knastrade  så äckligt när han tryckte in sprutan, knastra typ inne i hjärnan , börja fundera där ett tag om han träffade ögat på insidan hahaha, näe , men det gjorde han förståss inte =) det gick jätte bra och jag kände mig jätte avslappnad efteråt :)

Efter det så gick jag och morsan på stan och jag köpte ett foundations puder från Make up store. Funkade rätt så bra, tycker inte det är så täckande, men det kanske är lika bra :)
Men ännu en gång lyckades jag och morsan att missa alla bussar hem :D så vi var inte hemma förrän 8 på kvällen ungefär!...........
I fortsättningen blir det att ta bilen, och inte bli avsläppta i stan!
Så dum som jag var så hade jag högklackat på mig, så nu är jag helt slut och trött efter alla sprutor och vandringar.




Tur man är härdad! ;)


Otrohet.

2010-03-10 @ 03:19:56 Allmänt | Kommentarer (2)
 Läkare, lärare, poliser och sjuksyrror.
Personer inom dessa yrken är mest otrogna.
Det visar undersökning på dejtingsajt för gifta, skriver Shine.yahoo.com.

Kopierat från expressen!



De mest otrogna yrkesgrupperna bland kvinnor
Lärare
Hemmafruar
Sjuksköterskor
Sekreterare/Assistenter
Mäklare

De mest otrogna yrkesgrupperna bland män

Läkare
Poliser
Advokater
Mäklare
Ingenjörer


?????

Otrohet , otrohet, att ens ordet finns. Borde inte finnas över huvudtaget. Har aldrig förstått mig på detta.
Man har alltid ett val, och man får vara beredd att ta konsekvenserna efter de. Man kan alltid välja att göra det rätta! Tänk på det. Varje dag gör vi val, som gör oss till vilka vi är.

Godnatt!


Infektion i piercingen!

2010-03-08 @ 01:40:16 Allmänt | Kommentarer (8)
Hej hej, fan fan fan... asså jag har jätte infekterat i navel piercingen. Det läker då inte fint kan jag säga. varför kan aldrig nått läka som jag gör ? Börjar bli lite orolig för blodförgiftning eller infektionen sprid i magen. Men jag vill ju ha den i sommar :(!! har till och med köpt 2 nya smycken till sommarn ju...

Om jag tar ut den blir de ärr
om jag inte tar ut den dör jag väll , kanske... inte!!! eller nå
OM jag tar ut den, har jag den inte i sommar, och måste göra om en nästa vinter
plUSS att de kostar fan 500 eller nå.


not good.. hur ska ja göra , de är frågan ?

Imorgon ska jag gå manekäng.. Ångrar de, vill inte, gruvar mig. Men  nu är de bestämt så måste göras..

känner att ja börjar må illa, är nog hungrig, peace!!!






uppdatering

2010-03-06 @ 22:55:59 Allmänt | Kommentarer (0)
tjoo man! Har varit dålig på skriva nu på några dagar, har smitit undan! Som sagt i Torsdags var jag i umeå och såg west side stoy som var Så kING! en musikal där dom sjunger och dansar och spelar teater :D den var bättre än jag trodde att den skulle vara =)
Sen ifredags så var jag och danstjejerna ute på MOllyS. Har aldrig varit där förut, men måste säga att det var verklgen fint där inne =) När vi kom dit vid typ halv 12 så var de ingen på dansgolvet :O så vi kände att vi var tvungna att dra igång lite dans så vi stod typ 3 -4 st och dansade på dansgolvet , jävligt pinsamt tycker jag , men jävligt kul också :D Men de är så pinsamt för man känner sig så utstirrad eller att alla tänker " vad tror dom" men va fan ska alla vara fega jävlar så måste man ju ta initiativet!!! Man kan ju inte sitta på en stol hela kvällen och tro att de ska bli fet disco då ju. Man måste ju köööra för fan =)
 så tillsut så vågade sig fler på att dansa och i slutet mot kvällen så var golvet fullt =) jätte kul var det faktiskt =)

Imorse vaknade jag  kl 8a av att farsan var och skottade taket. HÖll på bli galen för de dunkade och stonkade , man hörde varenda fotsteg, låg och vred mig i en timme och försökte sova, men tillslut gav jag upp!! Så jag la mig i mors fars sovrum istället sen gick jag upp kl 11 :D drog på stan med morsan och köpte sista presenterna till brorsan :D

Just nu sitter jag hos frida och vi har sett melodifestivalen , de är ju förjävligt att alla bra ska åka ut, Alcazar och NEO =(, hur kan alla töntiga låtar gå vidare, fattar noll : Melodifestivalen suger ju nufötiden..=(
Föresten har jag glömt att säga att mitt bankort var stulet från min börs, ett bevis på att nåh jävel har haft den, och rört den!! Huuaa.a.....


Hittar många roliga kort på fridas data=) Här är nyår 08-09 =)







Jag och frida år 2006 är och hänger i stan en sommarkväll =)





MIN BÖRS IS BACK!!

2010-03-02 @ 21:51:50 Allmänt | Kommentarer (2)

Fan så fuult............Detta är en SJUk dag då jag är sjuk och det har hänt roliga saker. Malin ringde idag och sa att dom hittat min börs nu på station. I lådan dära. Hur kan den bara ploppa dit nu ? har nån lämnat in den NU lr ? alla mina kort var kvar i börsen. Konstigt=/
Men pengarna som var där i är säkert borta, så alltså har nån FINGRAT på min börs, nån idiot. Undra vem som har hållit den i sin hand. UNdraa..... den borde få en käftsmäll. Men tur att den är  tilbaka nu , inte för att jag har nytta för själva korten för har ju hunnit skaffa nya ;D
Men min kära börs är tillbaka:D Men jag lovar att nån har typ lagt en bomb där i , så när jag har den här hemma kommer de explodera :O eller att typ nån har satt i nå jävla larm så när jag går på affärer börja de pipa! Näe fy, de får vi vell inte hoppas...

Sen idag så ringde dom från Pixies Heaven i stan och ville att jag skulle gå manekäng för dom nästa vecka. Hoho vart nervös nu , men de man inte vågar ska man göra :D har ju vågat allt annat så va fan :D man måste göra det man inte vill göra!

Ja sen är jag ju på bättringsvägen, men känner mig tvingad att fara på skolan imorgon för att jag har missat svenskan hela förra veckan och kan inte göra det nu heller. Så måste vel sitta där och hosta folk i ansiktet medans snoret rinner. Pluss att de är redovisningar, tss. Kul , aldrig i livet. De är som ett straff att redovisa. Hur fan kan man vara tvingad till de ? tänker inte göra de, men gör det alltid endå.
Jag kommer aldrig gilla att redovisa och det blir FAN inte bättre för att man "tränar" har fan haft redovisningar sen lågstadiet, MEN det är lika jobbigt ändå förstår ni lärare små :) Men he måste också göras, det man inte vill , måste övertygas om att man kan :D



Söt, kommer från hm, endast 99 kr. Sjukligt billigt? =/ :)


En tanke till dig.

2010-03-01 @ 22:30:35 Allmänt | Kommentarer (0)


Vill bara sända en tanke till Daniel Stenman. Väldigt tragisk händelse som inte borde fått hända. Unga människor ska få leva. Jag kände inte dig men tänker gärna på dig endå. Världen är så orättvis.





Jag tror på livet efter döden.








Ännu en dag i feber,får panik missar allt i skolan! har legat i soffan heeela långa dagen och sett " The x effect" asså det är bara så sjukt. Det är alltså det dära programmet när 2 st x ska få träffa varandra igen och se om deras glimta finns kvar mellan dom. Medan deras nuvarande partners sitter i ett annat rum tillsammans och får spionera och se precis allt dom gör på en tv skärm. Jag tycker bara de är så sjukt, det finns inte ett enda jävla avsnitt som inte  xen rör vid varandra eller strular? är det inte sjukt? är alla så dumma i huvet att inte kunna kontrolera sig eller tänka på sin nuvarande partner? så jävla egoistiska. Dom blir så knäckta. Man undrar om de är mkt tillgjort eller om det är precis som dom visar.





RSS 2.0