Tatuering foto

2010-05-20 @ 21:01:16 Allmänt | Kommentarer (1)


Idag så tog jag foto på min nya tatuering :) än har den inte läkt men det funkar ändå att se på :) som sagt de känns lite konstigt att se sin" lilla" tatuering utbyggd till en stor, men jag gillar den stora utbyggnaden, men tycker inte om att jag "hakat" upp mig på min gamla.
Jag ser den som den sett ut hela tiden och den var jätte ful, men ni som aldrig sett min gamla kanske inte förstår vart "avkapet" är eller vad man ska säga.
Tatueraren sa att de är svårt att bygga ut något snyggt utifrån en liten tribal, att man måste bygga ut den ganska rejält om de ska se bra ut, så jag sa att han fick göra som han tyckte, och det här var det ända sättet.

Jag tycker han gjorde ett jätte bra jobb, som räddade min fula gamla höft tatueringen, Tydligen så var det 2 ärr i min gamla tatuering för att han som hade gjort den på mig hade tryckt för hårt!.........


Nu ser man inte hela eftersom den går nerför troskanten.







Tatuerad, bild kommer...

2010-05-19 @ 23:37:08 Allmänt | Kommentarer (0)

JA idag har man tatuerat sig =) gick skit bra =) det blev faktiskt såhär, att jag byggde ut min gamla fula tatuering som jag hade på höften så nu blev den större och smyger sig upp mot sidan av magen=)

Ett svårt jobb att fixa kan jag säga, men han byggde ihop det så bra! är jätte tacksam att han fixade min gamla fula och använde sina fantasier till att bygga ut den =)
Lägger upp bild imorgon om den ser nice ut, om svullnaden gått ner osv :D




Sol, shopping,sommarjobb och tatuering!!

2010-05-18 @ 21:52:13 Allmänt | Kommentarer (0)

idag har jag varit i umeå hela dagen, i det varma vädret! seriöst , det var 100 grader, det var kallt inne på alla butiker och när man gick ut i det fina vädret så mötte man en ljummen värme, precis som utlandet kändes det som! Gick bara i linne på stan. Jag var ju där för att kolla mina käkar först och främst , det gick bra, sen gick jag och morsan på stan. I denna värme hade jag hellre legat och solat, faktiskt.
MEn iallfal! jag hittade ett par skit snygga ljusa tajta jeansshorts för 199 kronor på rut, och även ett par studentskor som jag ska ha på studenten :)
Känner mig jävligt stressad, rapportskrivingen ligger och gnider i huvet på mig. blir jävlart tokig. Har bara hunnit skriva nu ikväll medans jag " typ antar" att alla andra har hunnit skriva hela dagen =/////

MEEN det har annars har det varit en SUPER DAG! sol och värme och shopping!, Fick ett samtal nu ikväll om ett till sommarjobb nu också! meeen jag ska tacka nej till det, för jag fick nämligen även veta IKVÄLL att jag ska få jobba 4 veckor extra på mitt ANDRA sommarjobb som jag fått:D:D SEEEN fick jag även en tatueringstid idag, så imorgon blir det att tattuera sig ;) håll utkik!





                                         Är dock snyggare i verkligheten tycker jag!











Sommar och sol.

2010-05-17 @ 22:47:21 Allmänt | Kommentarer (0)

Det trodde man aldrig om mig. I helgen vart det en 3 dagars festande. onsdag fredag lördag, första gången i mitt liv. Kändes inte nyttigt, men det var fint väder och det var roliga fester så nån gång får man vell göra så :) Idag är det måndag igen och Rapportskrivningen börjar, gruvar mig som satan, det är ju hur mkt som helst? har skrivit lite ikväll och sitter nu och sjunger för fulla muggar. SKÖÖÖNT!! får adrenalin kick av att sjunga fan haha!

Jag vet varken ut eller in
jag vet varken om du är en ängel eller ett svin
jag vet inte vad jag ska göra , vad jag ska välja
i flera veckors tid har jag bara fått svälja.
Jag bestämde mig för att vara stark och klok.
Men jag vet inte om jag längre orkar stå emot.


Något som just trillade ur min mun bara.
Idag har jag hunnit sola litegran när jag kom hem från skolan , även hunnit sova middag :) Imorgon ska jag till Umeå igen och kolla mina käkar som har sitt egna lilla liv :) Hoppas jag ´hittar mina studentskor i Umeå :) har även hittat min drömhund på blocket, önskar mig den till studentpresent , men de är vell bara en dröm haha, morsan kommer inte gå med på 3 hundar=/ men jag ser att hon är små sugen ;)'

I Lördags var jag och firade min kusin micke på födelsedagen :) sedan drog jag vidare till Carrie min andra kusin och firade henne på hennes 20 årsdag =)





Farsan stekarn :D




Mormor och moster carola:D



Söt morsan :D



Mofffaaa :D



Mammsen!



haha vet ni hur kul det var att åka på denna? den gick på El så man kunde gasa och bromsa! jag funderar om jag ska köpa en sådan och köra till jobbet med i sommar hahaah ;)





Bytt kläder och redo för party hos carrie :D




vadå söt =) Aimyy :D


Sommar , party!!!!

2010-05-15 @ 16:25:07 Allmänt | Kommentarer (0)

Ajaj fy fan vilket väder !! :D så sköönt. Jag får sommarkänsla naanting! Helt underbart, vaknade vid klockan 1 idag så har suttit ute och sola från klockan kvart över 2 ungefär..de är förjävligt när man ska sova bort en hel dag när det är fint väder. Men ,hade jättekul igår då jag och danstjejerna och några grabbar var på station och dansa=) Träffade mkt roligt folk :) Man blir så taggad på mysiga utekvällar och grilla när det är såhär fint väder, känner mig inte peppad för måndag då rapportskrivningen börjar!

Nu är våran föreställning ööver, så hämskt och så sjukt. Jag är så himla stolt över oss och vi har gjort så himla fint arbete! helt sjukt, jag vill inte kasta bort alla danser bara såhär??...........
Sen blev jag och isabella på första sidan på norran på del 2 också :D haha den sensuella delen i föreställningen..:O Kändes bra att ingenting misstolkades och att norran inte skrev något om just denna scen, eftersom det hade med handlingen och göra och det var en ironisk grej. Då några kärringar bryter ut och dansar en jätteful dans helt plötsligt=)

Här är lite kort från lill lördag när jag och tjejerna var hos anna och åt middag:) sen drog vi ut på Olles där de var jätte mkt trevligt folk=)







varför ser det ut som att jag och emelie ska kyssa varann?!!? hahaha, vi skrattade och kollade på varandra, men kortet fånga något helt annat ! haha



Micke jag cissi och anna på Olles:)







Några kort från föreställningen=)

 






Föreställning!

2010-05-11 @ 00:14:11 Allmänt | Kommentarer (2)

Igår var det som sagt premiääär :) det gick skitbra och jag är rätt nöjd med mitt framträdande! brukar aaaldrig vara det, brukar alltid vara missnöjd över något över min presentation men för första gången i mitt liv känner jag glädje och stolthet :D

Hade en föreställning till idag , och har ytterligare 4 st till =) hoppas det går lika bra på alla =) KÄnns hämskt, snart är det över, allt arbete man lagt ner, vad ska man göra med alla danser då? bara kasta bort dom? =/...

Imorgon börjar vi halv 9 för att göra oss redo för nästa föreställning =)



Work work work!



Snodde 2 fina  bilder från Anna Å:s blogg :)
Denna är från premiären=) Anna på bilden.



Här repeterar vi =)



Mer får ni inte se :D

Nu måste jag sova så jag orkar dansa imorgoN! goodnight!


Leeever jag?

2010-05-07 @ 22:57:56 Allmänt | Kommentarer (0)
Tjoo, ja som ni ser har det varit lite svårt att skriva något i bloggen. Har som sakt dans hela dagarna till kl 10 på kvällen. Men ikväll fick vi sluta lite tidigare, men bara för det så är kvällen inte slut, man måste fixa kostym , sy, klippa fixa och trixa. Jobbigt när det bli massa ändringar just innan premären som är på söndag. Men vi dansare ska vell kunna hantera sånt ? ;) lr?

får hoppas de :) OM NI bara viiisste hur mkt arbete och tid man lagt ner på detta, hur mkt energi och tänkande som man lagt ner, så mkt man tränat på alla danser, sen ska ändringar göras om sådär plopp nån dag innan man har uppvisningen :) ni kan ju tänka er paniken och nervösiteten, Meeen vi fixare ;)!! we caaan doo it.

Dessa 2 veckor har man bara glidit omkring i mjukis kläder hela dagarna, man känner sig som en risig och svettig gris hela tiden. Haha. Vi har ätit på balder denna vecka, och måste säga, FAN vad mkt godare mat dom har där än anderstorp???? de är ju helt sjukt! fattar inte, a torp har mosad mat som är vattnig, Balder hade mkt bättre, och salladen var färsk !

Ikväll är typ första dagen jag kan sätta mig vid datan. Jag har inte sjungit på en vecka för jag har somnat direkt jag har kommit hem. Så har sjungit ut nu ikväll som fan , HUUUr skönt som helst , måste få sjunga och skrika ut allt, de är de bästa som finns, att sjunga och ta i allt man kan!

Förövrigt är jag jävligt shoopping sugen, känner att jag har missat mkt på stan dom här 2 veckorna. Skulle behöva klippa och färga håret också innan söndag men de hinner jag nog inte, kanske färga hinner jag...Får ju BLOND utväxt direkt, störande, de e ju inte snyggt nånstans, man ser ju skallig ut :P

Annars när vi har varit på Nordanå så har jag matat ankorna i svandammen :D åh vad kul =) jag älskar det. Tycker dom är så söta, skulle lätt vilja ha en svan att gosa med i soffan :D haha bara jag inte krama den så jag knäcker nacken på den :D haha nee :)
Såg faktiskt en fiskmås utan BEN ;( jätte hämskt, stackarn.
Jag har inget "värt" att säga egentligen förutom att det är premiiär på SÖNDAG ! på nordanå! kom och kolla, hämta biljetter i receptionen!:)

RSS 2.0